Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
wirx
HV Guru

|
26.12.2020 23:37:47
|
|
|
Flightsimulatorile tuli uus VR update välja 2h üritasin seda tööle saada, lõpuks sain ka(mingil teadmata põhjusel ei hakanud lihtsalt updatema, pidin 10x mängule ja arvutile restarti tegema, igasusu serviceid maha-peale panema ning siis veel storest sisse-välja korduvalt logima), kiirus oli olematu 20fps, siis läks veel 1h, mööda foorumeid surfamisi ja õpetuste läbilugemisi, et 40fps-i peale saada. Oleks ma siis ainus, Flightsimulatori foorumis on tuhandeid kasutajaid kellel üks või teine probleem ning need pole mingid väikesed glitchid, vaid paljudel lihtsalt 80€ maksev mäng ei käivitu või hangub kinni. Kokkuvõttes on Cyberpunk olematute vigadega, kui mõne teise AA klassi mänguga võrrelda nagu näiteks Flightsimulator või Watchdogs.
Kes läbi epic gamesi ostis, siis mängus mõni fps võib vabalt ka Epic Launcheri taha kinni jääda - https://videocardz.com/newz/epic-games-launcher-makes-amd-ryzen-cpus-run-hotter-even-without-any-game-running
_________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla! |
|
Kommentaarid: 80 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
AlvinL
Kreisi kasutaja

|
27.12.2020 00:29:01
|
|
|
Umbes 42h mängitud ja otsustasin lõpuks suuremaid side-queste ja main storyt tegema hakata. Judy või Panam, hmm? Panam on kuramuse manipulaator, tekitab mulle PTSD
_________________ Võimatu on teha midagi lollikindlaks, sest lollid on haruldaselt leidlikud. |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
0 :: |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
27.12.2020 14:28:12
|
|
|
Rngbullies kirjutas: |
Tegin alguses põhimisioone ja kui mäng läbi oli hakkasin side misioone tegema:) siis läks mäng eriti huvitavaks:) 100%raha läinud õigesse kohta. Alguses oli buge kuid nüüd pole täheldanud igati hea mäng  |
Ise sama rada teinud, just lõpetasin Watsoni sidemissionid kõik.. ma ei tea, kuidagi üksluised sidemissionid kõik nüüdseks, võibolla muutub kui teistesse linnaosadesse jõuan ja huvitavamad main sidemissionid tulevad aga Watson oli küll suht nutune koht.
Veidi pidurdab huvi endgame täielik puudumine mängust.. RPG ja endgame content täielikult puudu
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
flake
HV veteran
|
27.12.2020 14:51:35
|
|
|
AlvinL kirjutas: |
Judy või Panam, hmm? |
Oleneb kas su char on naine või mees
_________________ ..||.. |
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
2 :: |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
nolifer
Kreisi kasutaja
|
27.12.2020 15:31:27
|
|
|
flake kirjutas: |
AlvinL kirjutas: |
Judy või Panam, hmm? |
Oleneb kas su char on naine või mees  |
judy näitab tissi ka ja on üldse alasti, imo on tha veetlevam ka
HDTanel kirjutas: |
Tegin alguses põhimisioone ja kui mäng läbi oli hakkasin side misioone tegema:) siis läks mäng eriti huvitavaks:) 100%raha läinud õigesse kohta. Alguses oli buge kuid nüüd pole täheldanud igati hea mäng  |
Ise sama rada teinud, just lõpetasin Watsoni sidemissionid kõik.. ma ei tea, kuidagi üksluised sidemissionid kõik nüüdseks, võibolla muutub kui teistesse linnaosadesse jõuan ja huvitavamad main sidemissionid tulevad aga Watson oli küll suht nutune koht.
Veidi pidurdab huvi endgame täielik puudumine mängust.. RPG ja endgame content täielikult puudu  |
kui tahad endgame tao borderlandsi, see on rpg, + dlcd tulemas ja multiplayer mingi aeg lubati vähemalt
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
ECMadis
HV kasutaja

|
27.12.2020 15:46:33
|
|
|
Esimesed 3 tundi mängitud.
Profiili masinaga RTX off ja DLSS balanced jookseb 60-70 fps vahel.
Varsti ehk saab 3070 kaardi siis saab RTXi samuti sisse lülitada
Ausalt öeldes WOW efekti veel mängus pole tundnud. RDR 2 ja Valhalla puhul tekkis see koheselt, ei tea miks.
Aga julgelt võin öelda, et tegemist on ikkagi mänguga mida ma tahan ja viitsin lõpuni mängida. WoW efekt tekib hiljem kui mäng läbi arvatavasti. Teate küll see pisike kurbus kui miskit head läbi saab
Ühtegi bugi pole veel kohanud, ei mängus ega launcheris, kasutan GOGi.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
rastaman
Kreisi kasutaja

|
27.12.2020 16:12:37
|
|
|
124 tundi ja läbi, kaart puhas, max level ning body, tech ja intelligence 20. viimased ütleme 30h oli mäng liiga lihtne, lõpuks võis häkkides korraga 4 vastast maha võtta seejärel ülejäänud ükskõik mis relva kasutades ühe lasuga, pinget enam polnud.
missioonide varieeruvust võiks ka rohkem olla, vähe oli selliseid mis oleks erilisuse poolest meeldejäävad. samas maailm on kena ja mehaanika korralik, kõrvalmissioone tehes igav ei hakanud olenemata ühekülgsusest.
järgmine läbimängimine võtab kätte katana + kerenzikov ja sandevistan
|
|
tagasi üles |
|
 |
AlvinL
Kreisi kasutaja

|
27.12.2020 16:21:39
|
|
|
Joshua Stephenson ja tema side-quest on seni olnud kõige veidram ja meeldejäävam asi
_________________ Võimatu on teha midagi lollikindlaks, sest lollid on haruldaselt leidlikud. |
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
27.12.2020 16:41:28
|
|
|
Veidi pidurdab huvi endgame täielik puudumine mängust.. RPG ja endgame content täielikult puudu  |
mis endgame sa sp rpg-st ootad?
siin alles keegi kommenteeris, et kaart tühjaks ja 100+h, peaks ju piisavalt contenti olema.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vael
HV Guru
|
27.12.2020 16:42:15
|
|
|
Selle ja üldse cdpr mängude tugev külg on tausta loomine kõrvaltegevustele. Iga suvaline GiG on kuidagi maailma ja tegelastega/gängidega seotud. Shardid annavad mingi loo tegelastele ning siiani kümmekond psühhot kõik erinevad olnud.
Ei teki sellist tunnet, et ahah see missioon sai läbi, mingi copy paste npc maha notitud ja kõik.
Taksode päästmine oli ka sügavama stoory ja mitmekülgsemate "tegelastega" kui muudes mängudes peategelased...
Teine tugev sammas millele mäng toetub on linna ehitus. Kõrbest suurele linnasiluetile vaadata, ei päris võimas tunne. Tavaliselt open world näeb välha nii, et üritad lõigata teed, siis on igalpool nähtamatud seinad ees(DA:I). Siin on igati loogiline, tuleb otsida õige maja/lift/trepikoda üles, samas pole 25h+ ühtki nähtamatut seina veel kohanud. Kõrbesse jõudsin siis ka tegin tiiru peale. Seina ette ei tulnud...
Ma ütleks küll et ei tasu YT hädaldamist kuulata, kui ikka korralikum PC siis ei tohiks probleeme olla. Ainuke on hetkel legacy konsoolid millele tõesti ei soovita.
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
simo5555
HV kasutaja

|
27.12.2020 16:44:31
|
|
|
Keegi on üritanud muusikat ka mängufailidest kätte saada?
_________________ |
|
Kommentaarid: 57 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
renx09
HV Guru

|
27.12.2020 17:13:09
|
|
|
simo5555 kirjutas: |
Keegi on üritanud muusikat ka mängufailidest kätte saada?  |
spotify-s playlist olemas
|
|
Kommentaarid: 311 loe/lisa |
   |
250 |
|
tagasi üles |
|
 |
piraat262
HV veteran

|
27.12.2020 18:44:10
|
|
|
kahe plaadi jagu soundtracki on ju mängu failides .flac kujul olemas, või sa tahad raadiot?
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zonerman
HV veteran

|
27.12.2020 18:57:29
|
|
|
Eufooria on alguses suur aga mida rohkem endgame oled seda hullem on seis. Legendary armor crafting pea olematu va relvad. Olen ise max level 20 carfting ja asi on nutune. Mõned legendary asjad tulid juurde enamus on maailmast otsitav või peab leppima epicutega, mis näevad head välja.
Kui legendary armor asju korjata siis peab tegema reloade ulme palju kui soovid saada max mod slotte, hiljem pole enam midagi teha nendega, mis kohe ei saanud 3-4 mod slotti.
Broken relvad osad, suur osa relvi on täesti mõttetud. 1mil damage relvad jne jne. Stoori teed läbi ja siis osad side missioonid on naljakad aga edasi ongi kõik. Kahju tegelt. Hype oli kõva aga peale cheat traineriga erinevate asjade katsetamist muud lõbu enam alles pole va naljakad bugid. Autod spawnivad randmomly need mille ise kutsud. Olen näinud kuidas nad üksteise peale kukuvad 3 tk järjest. Või siis sinust kuskil 100m eemal silla peal kui ise oled kuski all jne jne. Oli plaanis mäng osta aga ei näe, et see mäng oleks seda väärt. Kui poole aasta pärast on uut contenti ja mega palju bugiparandusi siis vb. Latt lasti ikka väga alla.
Mängus peaks olema ikka sigapalju rohkem tegevusi ja custom asjade craftimist just armor ja balance fix, et 99% relvadest ei oleks kasutud mõne pärast.
|
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
AlvinL
Kreisi kasutaja

|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
nolifer
Kreisi kasutaja
|
27.12.2020 21:38:22
|
|
|
Zonerman kirjutas: |
Eufooria on alguses suur aga mida rohkem endgame oled seda hullem on seis. Legendary armor crafting pea olematu va relvad. Olen ise max level 20 carfting ja asi on nutune. Mõned legendary asjad tulid juurde enamus on maailmast otsitav või peab leppima epicutega, mis näevad head välja.
Kui legendary armor asju korjata siis peab tegema reloade ulme palju kui soovid saada max mod slotte, hiljem pole enam midagi teha nendega, mis kohe ei saanud 3-4 mod slotti.
Broken relvad osad, suur osa relvi on täesti mõttetud. 1mil damage relvad jne jne. Stoori teed läbi ja siis osad side missioonid on naljakad aga edasi ongi kõik. Kahju tegelt. Hype oli kõva aga peale cheat traineriga erinevate asjade katsetamist muud lõbu enam alles pole va naljakad bugid. Autod spawnivad randmomly need mille ise kutsud. Olen näinud kuidas nad üksteise peale kukuvad 3 tk järjest. Või siis sinust kuskil 100m eemal silla peal kui ise oled kuski all jne jne. Oli plaanis mäng osta aga ei näe, et see mäng oleks seda väärt. Kui poole aasta pärast on uut contenti ja mega palju bugiparandusi siis vb. Latt lasti ikka väga alla.
Mängus peaks olema ikka sigapalju rohkem tegevusi ja custom asjade craftimist just armor ja balance fix, et 99% relvadest ei oleks kasutud mõne pärast. |
nahhui vaja traineriga möllata, siis muutubki ju kõik mõttetuks, rikud oma karakteri ära, seal niigi ebareaalselt tugeva karakteri saab lvl 50 ilma mingi cheatita, aga hype-i mõttes olen nõus, ei tea ühtegi mängu mis oleks niipalju haipi saanud ja pärast pettud.
samas ma annan ikkagi mängule 9 punkti suht nautisin, 94 tundi mänginud
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vael
HV Guru
|
27.12.2020 22:03:29
|
|
|
Zonerman, ausalt, kaua mängisid? Steamis on 2h tagastusõigus, kui üle selle läksid, siis võiks nagu nähtud vaeva ka tunnustada....
Hype oli jah meeletu, aga hea kui ise ei uskunud seda. Ammu aru saanud, et kui RT bling bling peegeldused silmades kõige tähtsam hetkel on, siis ei hakkagi keegi teistele aspektudele rõhku panema.
Ning nagu mainiti, siis see pole ikkagi päris looter shooter ka. Eelmises postis põhitugevused kirjas.
Ps suurem osa tänapäeva AAA mänge on max 15h ja 60$+ samuti tuleb code ja bättlefiilde iga 2a tagant ja kõik 80$ ning keegi neid ei paranda. Ja keegi ei kurda ka kui katki nad 2a pärast väljastamist on. Siin on tegemist sisu ja leveldisaini poolest väga kõva mängu, 100h sisuga ja siis on kahju ÜKS kord välja käia mängu eest 60$? Mina pihta ei saa.
Saaks aru, et mäng on gamebraking buge täis ja keegi ei paranda, siis küll...
Ise võtsin 10a+ vana DA:O ligi pea 20€ eest, esimene suurem missiioon edasi ei lähe, tee, mis tahad. On siis tegu s*ta mänguga? Ei, aegade parim mäng...
Just my 2 cents...
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
thargun
Kreisi kasutaja
|
27.12.2020 22:21:30
|
|
|
Panaman manipulaator? Et kui kohe kätte ei anna, siis bitch või Endale meeldis väga Panamani questline, lõpuks oli kerge kurbus hinges, et ei saagi enam temaga koos hängida
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
simo5555
HV kasutaja

|
27.12.2020 22:37:17
|
|
|
piraat262 kirjutas: |
kahe plaadi jagu soundtracki on ju mängu failides .flac kujul olemas, või sa tahad raadiot? |
Jap, just raadiot mõtlesin. Spotify-s on pikk playlist olemas, aga tundub, et see pole päris ametlik vaid kellegi kolmanda oma koostatud. Paljud lood pole isegi mängust. Aga leidsin juba redditist õpetuse ka kuidas failidest .ogg formaadis neid välja extractida. Küll, aga on raadio muusika segamini teiste taustamuusikaga ning neid on palju. Saan paar päeva sorteerida nüüd
_________________ |
|
Kommentaarid: 57 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
AlvinL
Kreisi kasutaja

|
27.12.2020 23:26:25
|
|
|
thargun kirjutas: |
Panaman manipulaator? Et kui kohe kätte ei anna, siis bitch või Endale meeldis väga Panamani questline, lõpuks oli kerge kurbus hinges, et ei saagi enam temaga koos hängida  |
Kusjuures ma alguses uskusin, et ta annabki kohe kätte, aga see selleks.. Ta on siuke vastik, peab enda tahtmist saama või muidu tujutseb. Mulle ta ei meeldi, aga ta on hästi kirjutatud arvestades kasvõi seda, kui kettasse ta mind ajada oskab
Pigem Judy, ta pole nii enesekeskne, kuigi Panam vist lõpuks nagu hakkas üle saama sellest..?
Spoiler 
Panami story lõppes kuidagi järsku ära, uus kämpimispaik ja kõik, tänud V, sust oli palju kasu mulle..
Ehk näeb ja kuuleb Panamist hiljem, ma tema story otsa tegin ära ja öeldi vennalikult, et klann aitab mind, kui vaja. Mängu lõpus ehk miskit.
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
vikisun
HV vaatleja

|
28.12.2020 00:08:46
|
|
|
simo5555 kirjutas: |
Keegi on üritanud muusikat ka mängufailidest kätte saada?  |
Klubis kuuldud parim lugu minu jaoks NIGHT CITY by REL & Artemis Delta
Hotfix 1.06 ja eriti probleeme pole, kuigi bug-e esineb.
Paljud võrdlevad GTA -ga... Ma ei leia, et oleks väga võrreldav. Cyberpunk tundub kaardi poolest tohutu. Night City on graafika poolest väga kaunis ja detailne. Detailsus loob vahetu elamuse ja paneb tundma, et oledki tõesti massiivses ja ülerahvastatud suurlinnas. Inimesed on välimuselt personaalsed ja individuaalsed. Õhustik on väga ehe ja realistlik.
Mis peamine, seda kõike RX 580-ga.
Mängus tõesti esineb vigu. Osasid item-d ei saa üles korjata, lihtsalt ei teki valikut. Võib kohata korduva välimusega inimesi. Veidrates pooside jms.
Kõik see tegelikult väga ei häiri, sest süžee ja olustik on kaasakiskuv.
Rohkem häirib see, et (kõrval)missioonile saad minna ka siis, kui pole ennast piisavalt upgrade-nud. Samuti see, et erinevate missioonide bosse on võimalik tappa ohutust distantsilt, kas nurga tagant häkkimisega või piisavalt tsoonist väljast sniperiga.
Veider on ka riietuse valik või siis selle valiku mõttetus, sest mitu tundi olin sunnitud jooksma ringi roosades lühikestes (alus?)pükstes, sest just need pakkusid kummalisel kombel kõige paremat protection -i.
Ja muidugi ...
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dreamlover
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1830 loe/lisa |
   |
1284 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
28.12.2020 06:13:05
|
|
|
Watson 100% puhas endal nüüd ja kuskil 20h mänginud seda uut läbimist.
Craftimine on UBER pointless wtf nad mõtlesid.. 20h ja umbes nüüd peaks saama EPIC itemeid craftida saama..
Ma juba leidnud legendary ülihäid itemeid kui ka mitmeid epicuid.. mida krdit inimene craftima niihead peaks nüüd saama?
Lisaks kui specid craftimisse siis tähendab, et sa pole mitte kui kusagile mujale main punkte speccinud ehk ei saa unlockida paremaid fighting viise vms huvitavat..
Niii unbalanced jesus.
Muidu ise mängin BLADES-i peal.. mainiks mingi Legendary Katana ja lisana veel Mantis Blades. Ülikerge aga eeldaks, et lihtsalt mingi Assault laskmis stiilis oleks veel lihtsam.
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
thargun
Kreisi kasutaja
|
28.12.2020 09:10:05
|
|
|
Mõningad mängu parimad relvad on craftimisega, see jabur 1 lasuline revolver näiteks, mis oneshottib kõike,window maker, samuti saad mode craftida jne
Ise olen just craftimisse punne pumbanud, täitsa toimib
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
rastaman
Kreisi kasutaja

|
28.12.2020 12:13:59
|
|
|
pmst kasutada relva mis endale kõige rohkem meeldib, asjade numbrid ei oma siin mängus erilist rolli. karakteri level, skillid ja omaenda mänguoskus on määravamad
witcheri-taolist detailsust pole kahjuks, komplekte mis annavad lisaefekte jne. craftimine selle jaoks kasulik kui raha vaja
|
|
tagasi üles |
|
 |
|