Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Cyberpunk 2077 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 44, 45, 46 ... 86, 87, 88  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
wirx
HV Guru
wirx

sõnum 22.12.2020 23:37:49 vasta tsitaadiga

karvane kirjutas:
Keegi peilis välja viisi kuidas graafikat veel üles tuunida, kasutades "-qualityLevel=Cinematic_RTX" launch optionit.

https://www.nexusmods.com/cyberpunk2077/mods/428

Ise sain ka vastuse küsimusele "kas 10GB mälu on piisav 1440p peal?" ja tundub, et ei ole enam. Mul masinas 3080 ja keset linna sõites jõudis videokaardi mälukasutus 10 giga peale ja muidu kõik põhjas (RT+DLSS) stock seadetega saan 60 fps'i (paaris kohas 40), siis nüüd kukkus 20-30 peale. Võib olla, et kaart jääb selle kvaliteedi sätte jaoks nõrgaks (vaatasin et fps ei läinud paremaks, kui mälu kasutus ka 500 mega allapoole kukkus, et ei tahaks kohe süüdistada ka gpu mälu täitumist).

Proovisin 3090-ga 4K peal kõik põhjas, ilma DLSS-ita jõudis 12GB kanti ning DLSS-iga jäi alla 10GB VRAM kasutus kõige karmimate kohtade peal. Samas võib ju nüüd kohe 3080 maha kanda paljude arvates, kuna sellel "ainult" 10GB VRAM-i, kuid isegi 3090-ga tähendas see fps-i mis kõikus 20-25fps-i juures ilma DLSS-ita, 3080 peal jääb see number alla 20 ning kui DLSS sisse lülitada quality peale, isegi siis jäi selle modi-ga alla 10GB VRAM kasutus. Ilma mod-ita on 8GB kandis ja fps 35-45 vahel, mida ei saa just väga mängitavaks nimetada. Teisisõnu 3080 10GB on täiesti piisav kõikide mängude jaoks ja sel hetkel, kui VRAM-ist tõesti puudus tuleb, selleks ajaks on fps nagunii kukkunud mitte-mängitavale tasemele.
Aga pilt läks muidu ilusamaks küll cinematix_RTX-ga. 1440p peal võibolla isegi kasutaks, kuid 4K peal ei jõua 3090 ära vedada ray tracingut korralikult ka ilma selleta.

Selle sama postituse all jäi silma, et mitmel kasutajal peale selle modi lisamist hakkas palju rohkem glitche mängu sisse viskama (Just letting you know that enabling this on my system caused the game to bug out to hell (npc's around be T-posing, faces glitching behind their heads etc.) võibolla ongi sinna koer maetud, et kui videokaart ei jõua ära vedada mängu, siis tekivad glitchid. See seletaks, miks osad kasutajad kurdavad pidevate jamade üle ja teised mitte. Ma ütleks, et 4K ekraaniga on mul ka neid vigu rohkem tekkima hakanud, kui 1440p peal oli. Framerate keskmine 4K peal on 60fps-i, 1440p peal oli 85fps-i. Need kellel siin palju igasugu jama on, mis teil mängus keskmine fps on, proovige graafika sätteid alla lasta ning 90 kanti fps saada, kas vead jäävad sama tihedaks?

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Tint
HV veteran

sõnum 23.12.2020 00:23:00 vasta tsitaadiga

Ma imestaksin, kui RAMi vähe kasutataks. Kasutamata mälu on raisatud mälu. Videokaardil oleva mäluga sama lugu
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 23.12.2020 00:41:54 vasta tsitaadiga

karvane kirjutas:
Keegi peilis välja viisi kuidas graafikat veel üles tuunida, kasutades "-qualityLevel=Cinematic_RTX" launch optionit.

https://www.nexusmods.com/cyberpunk2077/mods/428

Ise sain ka vastuse küsimusele "kas 10GB mälu on piisav 1440p peal?" ja tundub, et ei ole enam. Mul masinas 3080 ja keset linna sõites jõudis videokaardi mälukasutus 10 giga peale ja muidu kõik põhjas (RT+DLSS) stock seadetega saan 60 fps'i (paaris kohas 40), siis nüüd kukkus 20-30 peale. Võib olla, et kaart jääb selle kvaliteedi sätte jaoks nõrgaks (vaatasin et fps ei läinud paremaks, kui mälu kasutus ka 500 mega allapoole kukkus, et ei tahaks kohe süüdistada ka gpu mälu täitumist).

Tuleb kasutada Afterburner proget, et näha palju per process VRAM kasutus on. Siis saad teada palju on reserveeritud ja palju kasutuses:
tsitaat:
kuccu kirjutas:
MSI Afterburner 4.6.3 Beta 2 Build 15840 alates saab panna reaalset vram usaget näitama panna.
https://www.guru3d.com/files-details/msi-afterburner-beta-download.html

Seadete alt Monitoring tab > Active hardware monitoring graphs klõpsa kolme punkti > sealt GPU.dll aktiivseks ja OK
Siis tekib Monitoringu alla GPU dedicated mem usage mis peaks reaalset kasutust näitama (vähemalt lähedale)
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
virx
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 23.12.2020 02:29:02 vasta tsitaadiga

Link
Kommentaarid: 356 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 301
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 23.12.2020 03:00:56 vasta tsitaadiga

See mäng on omadega täiesti piixsus. Pole vist kunagi nii alfa tasemel mängu mänginud, see ei ole isegi beta. Buge on nagu seeni peale vihma. Politsei AI on totaalselt katki (telepordivad suvalt lõpmatuseni) isegi 1.05 pätsiga. Osadel missioonidel vahe checkpointe ei ole seega saad 100x ühte ja sama dialoogi kuulata kuna skip puudub (konkreetselt missioon kus peab autot jälitama ja siis kellegi pokrist pettusega pääsenu kõrvaldama). Keset missiooni võib politsei vahele segada ja hakkab ümberingi spawnima.
Ilmastik on lampi keset missiooni muutunud 1x, autod kaovad ja tekivad, inimesed kaovad ja tekivad jne bugid ainult selle ühe missiooni ajal.

See mängu liiga vara välja laskmine ja enne mängu valmimist ülesse kiitmine asjadega, mida pole olemas CDPR näitab vaid negatiivses varjus, niipalju siis positiivsest kuvandist, mille nad aastatega ülesse ehitasid ja nüüd paari päevaga kolinal alla lasid.
Huvitav kas neil on plaan see mäng valmis ka teha või jätavad sinna maani ja võtavad uue projekti millest jõud üle käib eusa_think.gif

Keegi võiks mängu taskulambi mode'ida, nagu tont pimeduses otsi vahest asju ja muhvigi ei näe. icon_rolleyes.gif

viimati muutis angel 23.12.2020 03:08:37, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
nolifer
Kreisi kasutaja

sõnum 23.12.2020 03:11:54 vasta tsitaadiga

kas perk punkte saad pärast iga skilli leveladmist või vaja leveldada rohkem skilli? ma ei mõtle level upi, sest level upiga saad 1 perk punkti garanteeritud, aga pärast skilli leveldamist peab saama perk punkti? või on vaja paar skilli leveldada ja siis saad tasuta perk punkti?
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
rastaman
Aeg maha 1p
rastaman

sõnum 23.12.2020 03:21:49 vasta tsitaadiga

saab igast boonuseid, all vasakus nurgas kirjas -
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
yoyoo
Kreisi kasutaja
yoyoo

sõnum 23.12.2020 03:34:10 vasta tsitaadiga

mul selle 1.05 patchiga mäng crashima hakanud. Varem nagu polnud icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 27
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 23.12.2020 08:48:12 vasta tsitaadiga

Sain LÄBI TEHTUD! icon_biggrin.gif
Holy fuck, mis bugid ikka põhi missioonides olid mul icon_lol.gif keda huvitab saab videotest hiljem vaadata..
Muidu lühidalt ma ütleks, et soliidne 8-9p 10-st mäng KUI bugid ära parandatakse!
Tegevust on kuhjaga ikka ja eriti sidemissioneid silmas pidades.
Põhilugu on minuarust aga sellise mängu jaoks ÜLIMALT lühike..

Kokku läks 22h midagi aga paari bossi tegin 1h icon_lol.gif ja olin LEVEL 22.
Mäng on niiii unbalanced kohati.. osad missioonid lebolaks aga osades saad lambi oneshotte.. bossid ka sellised, et kui sa omale korraliku relva enne sidemissionitest kätte ei saa siis GOOD LUCK icon_lol.gif
Nii unbalanced.. nad oleks pidanud mõtlema ja andma main missioneid tehes VIISAKA uue relva sulle, et mingi päris võimatu bosse teha poleks.. pluss armour ka ehk.
Jah mängisin HARD tasemel aga ikkagi ülimalt unbalanced mäng oli minuarust.

AHJAA.. checkpointi süsteem missioonides oli TÄIESTI PERSES. Osasi kohtasi pidin 5minutit vaatama unskippable dialooge, et tagasi kohta saada kus enne surma olin... kohutav oli see vahest.

Siiski väga huvitav story ja enamvähem aiman mida DLC-st oodata võib.

Ahjaa kõige suuremad bugid paari bossiga:
Spoiler Spoiler Spoiler

viimati muutis HDTanel 23.12.2020 11:39:13, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
dateight
Kreisi kasutaja

sõnum 23.12.2020 08:55:01 vasta tsitaadiga

Hakkas huvitama kuidas nad füüsiliste konsooliversioonide refunde protsessivad. Kirjutasin aadressile helpmerefund@cdprojektred.com, saatsid päev hiljem unikaalse koodi vastu, millega refund vorm ära täita. Vormi täites tuli teha pilt füüsilistest plaatidest (nende poolt saadetud kood ka pildil) ja ostuarvest. Peale seda pakuti refundi asemel võimalust saada endale Steam või GOG versioon mängust. Kuna ma seda ka ei tahtud, siis submittisin ära ja ootan mis nüüd edasi saab.

Ehk et PS4 füüsilisel plaadil mängu ostnutel on võimalus tasuta lisaks saada digitaalne PC versioon. Kasutage võimalust.

Ma ei tee ettemaksu ega saada kaupa enne kasutajatele, kellel on väiksem tehingute ajalugu kui minul. Kui see ei sobi, siis ära minu müügiteemasse pakkumist tee või minu pakkumist oma müügiteemas arvesta!
Kommentaarid: 211 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 176
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 23.12.2020 10:25:35 vasta tsitaadiga

dateight, Sa oleks pidanud alles hoidma. Paigaldama selle PS4 peale ja panema kapi otsa. Siis paari aasta pärast müüki paiskama 1000-2000€ eest - EXCLUSIVE UNPATCED CYBERPUNK 2077 ON PS4!
Oleks head raha saanud mõne käest kes tahab ultimate bug/lagfesti kogeda icon_biggrin.gif
tagasi üles
SirAskAlot
Kreisi kasutaja

sõnum 23.12.2020 10:54:06 vasta tsitaadiga

HDTanel kirjutas:
Tomorrow kirjutas:
Kõik mis saab valesti minna läheb valesti: https://www.reddit.com/r/cyberpunkgame/comments/kgwqxa/just_another_lovely_morning_in_night_city/

Ja see on veel PC peal.

Kuidas sa videoid postitad üldse sinna? Ma tahan mingi teema teha on instantly removed.

tsitaat:
Sorry, this post has been removed by the moderators of r/cyberpunkgame.
Moderators remove posts from feeds for a variety of reasons, including keeping communities safe, civil, and true to their purpose.

Kui sa seal ka samas stiilis postitad nagu siin foorumis , siis ei imesta üldse kui need kohe eemaldatakse. See mis on hea nooremale põlvkonnale suunatud youtube ärile ei pruugi üldse hea olla redit foorumites.

Vigade poolest paigutaks ma mängu falllout 4 klassi . Seda siis PC peal. Fallout 4-s on tänagi veel vigasid misvõivad main questi ära bugida.
Reeglina on RPG-d alati vigade rohkemad olnud kui mingid lihtsad shooterid või rallid.
Cyberpunk on veel üks kõige keerulisemid mänge mida ma näinud olen. Üks suur kaart, kohati 3-4 tasandit. Loading screene näed ainult siis kui kasutad fasttravelit või telepordid questi pärast. Hunnikus autosid ja npc-sid. Keerukas questide ja alamquestide süsteem.
Ma muidugi ei õigusta mängu olukorda. Sellisel kujul poleks mäng pidanud ilmuma. Teiselt poolt olen ma nõus mängu praeguses olukorras mängims. Selle asemel , et veel x kuud oodata. Kõige parem lahendus oleks olnud mingi early acess aeg.
Tundub , et ka CDprojekt on vaikselt muutumas ja selle seltskonna võimalused, kes mängu otseselt teevad, tunduvad olevat piiratud. Eks näis kas nad lõpuks lootboxideni ja virtuaalrahani ka jõuavad .
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 23.12.2020 11:28:07 vasta tsitaadiga

SirAskAlot, Kui 7 aastat oodanud, siis paar kuud patchimist ei jõua enam oodata?

Bugine mäng mis väljastatakse liiga vara rikub pmst igaveseks mängu maine. Seda tagasi pöörata on väga raske. Esimene mulje loeb.
tsitaat:

A delayed game is eventually good, but a rushed game is forever bad.

Shigeru Miyamoto, Nintendo.
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 23.12.2020 11:40:25 vasta tsitaadiga

SirAskAlot kirjutas:
HDTanel kirjutas:
Tomorrow kirjutas:
Kõik mis saab valesti minna läheb valesti: https://www.reddit.com/r/cyberpunkgame/comments/kgwqxa/just_another_lovely_morning_in_night_city/

Ja see on veel PC peal.

Kuidas sa videoid postitad üldse sinna? Ma tahan mingi teema teha on instantly removed.

tsitaat:
Sorry, this post has been removed by the moderators of r/cyberpunkgame.
Moderators remove posts from feeds for a variety of reasons, including keeping communities safe, civil, and true to their purpose.

Kui sa seal ka samas stiilis postitad nagu siin foorumis , siis ei imesta üldse kui need kohe eemaldatakse. See mis on hea nooremale põlvkonnale suunatud youtube ärile ei pruugi üldse hea olla redit foorumites.

Keegi loeb ka mida kirjutan? INSTANTLY removed. Nagu millisekundiga.
Võibolla tõesti mingi mode ban listis kuigi pole mitte kunagi Cyberpunki redditi teemasse midagi postitanud ega kirjutanud.

Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
SirAskAlot
Kreisi kasutaja

sõnum 23.12.2020 12:44:20 vasta tsitaadiga

Tomorrow kirjutas:
SirAskAlot, Kui 7 aastat oodanud, siis paar kuud patchimist ei jõua enam oodata?

Bugine mäng mis väljastatakse liiga vara rikub pmst igaveseks mängu maine. Seda tagasi pöörata on väga raske. Esimene mulje loeb.
tsitaat:

FF14 online
No Mans Sky
Kaks mängu mis kohe pähe tulevad mis olid tunduvalt viletsamas olukorras kui CP2077 ja mis on tänaseks ilmselt ühed parimad oma kategoorias.

Ma olen veel paari väehmtuntud mängu näinud mis on väljalastes olnud täiesti katki. Keskmiselt kulub 2 aastat , et sellest segadusest midagi tuleks.
Isegi Fallout 76 -st saab vist asja.

Küsimus on tihti selles kas tegija tahab mängu parandada. CP2077 on tegelikult suht heas seisus.
Hea õnnega on võimalik ju story osajuba täna nii läbi mängida, et vigu ei märkagi.
Aasta tööd +expansion + modide toetus taha + uus GPU-de põlvkond mis lubaks ka xx50 xx60 tasemel kaartidel kogu mängu ilu nautida. 2 aasta pärast kui mängu teistkorda läbimängid on mäng valmis.
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 23.12.2020 12:53:57 vasta tsitaadiga

mul peaks story üsna lõpukorral olema. pakun, et 45 midagi tundi. 1.04 ja 1.05 patchid tegid kiirelt suure vahe.
tehnilisest poolest silma jäänud asjadest on mängul memory leak, mis 5-6h järjest mängimise peale pead tõstab ja ka mängust korralikult väljumist takistab (läheb välja aga protsess jääb tööle, viimati jäi kasutama 5-6 giga mälu).
glitche olen näinud päris vähe. mõni üksik vähemoluline npc korraks tbone, korra tutorialis kukkusin läbi põranda (peale feilinud savekatseid), korra nihverdasin ennast ise kükitamise-slidega kuskile geomeetria alla kinni ja rohkemat vist polegi olnud.
tihedamalt aga ka vähem häirivalt jääb vahel mõni laip õhku või ei saa mingit vähemtähtsat mudru üles korjata.
palju häirivamad on storytelling bugid või mitteseletamised - braindancest saab välja vajutades x mida ei näidata tipina, too eelmise lehe tähtede vaatamise koht ja paar kohta on veel, kus olen pidanud lugema eelmist rida ja mõtlema, mida paganat nüüd teha tuleb.

see ei ole kaugeltki kõige halvemas tehnilises korras mäng, mis välja lastud. vähemalt pc-l.

tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 23.12.2020 13:19:55 vasta tsitaadiga

SirAskAlot, Seetõttu ma ütlesingi, et seda tagasi pöörata on väga raske. Mitte, et see võimatu oleks. Arendajast loeb siin palju muidugi. Oluline on käised üles käärida ja patch patchi järel teha. Selles suhtes arvan, et saab asja aga ma kahtlen, et nad AI muutma hakkavad. See tundub olevat nõrgim koht.
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 23.12.2020 13:23:13 vasta tsitaadiga

Tomorrow, mis mõttes ai-d muutma?
tagasi üles
wirx
HV Guru
wirx

sõnum 23.12.2020 13:27:20 vasta tsitaadiga

Minul jäi mäng väljumisel pea alati mälusse ja CPUd kasutama, aitas see, kui cloud save steamis kinni keerasin.
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 23.12.2020 13:46:52 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:

Liig agressivne culling. Kui selja pöörad kaovad ära. Autodel puudub AI täielikult jne. Vaieldamatult nõrgim koht mida patchidega naljalt ei muuda. Muud bugid saab patchidega korda teha ikka.
tagasi üles
AlvinL
Kreisi kasutaja
AlvinL

sõnum 23.12.2020 13:50:36 vasta tsitaadiga

wirx kirjutas:
võibolla ongi sinna koer maetud, et kui videokaart ei jõua ära vedada mängu, siis tekivad glitchid. See seletaks, miks osad kasutajad kurdavad pidevate jamade üle ja teised mitte. Ma ütleks, et 4K ekraaniga on mul ka neid vigu rohkem tekkima hakanud, kui 1440p peal oli. Framerate keskmine 4K peal on 60fps-i, 1440p peal oli 85fps-i. Need kellel siin palju igasugu jama on, mis teil mängus keskmine fps on, proovige graafika sätteid alla lasta ning 90 kanti fps saada, kas vead jäävad sama tihedaks?

Technically, mul 1080ti ei suuda 1440p peal mängu ära vedada. 60 fps stabiilselt ei saa. Keskmiselt siiski 40 fps. T-pose olen paar korda näinud, ghostimist (tegelased kõnnivad üksteisest läbi), V auto sõidab läbi konteinerite kui sa teda enda juurde kutsud. Pole kordagi crashinud ega midagi täiesti katki läinud. Ma olen GOG peal, äkki probleemid mängus ja Steam on kuidagi korreleeritud (hüpotees) icon_idea.gif

renx09
HV Guru
renx09

sõnum 23.12.2020 14:19:14 vasta tsitaadiga

Tomorrow kirjutas:

tsitaat:

kümmekond aastat vana tsitaat, meeldib minevikus elada?
Kommentaarid: 310 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 249
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 23.12.2020 14:25:34 vasta tsitaadiga

Tomorrow kirjutas:
londiste kirjutas:

Liig agressivne culling. Kui selja pöörad kaovad ära. Autodel puudub AI täielikult jne. Vaieldamatult nõrgim koht mida patchidega naljalt ei muuda. Muud bugid saab patchidega korda teha ikka.
mis ime elukas see AI on, et seda patchida ei anna?
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
Viilutaja
HV Guru
Viilutaja

sõnum 23.12.2020 14:25:50 vasta tsitaadiga

renx09 kirjutas:
Tomorrow kirjutas:

tsitaat:

kümmekond aastat vana tsitaat, meeldib minevikus elada?

Et siis tsidaadid enam tulevikus ei kehti? icon_lol.gif
Kui on hea tsitaat siis kehtib igavesti.
Kommentaarid: 224 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 194
tagasi üles
wirx
HV Guru
wirx

sõnum 23.12.2020 14:32:41 vasta tsitaadiga

No võibolla oleks 3 aasta pärast valmis saanud, siis ja juba hetkelgi kindlasti lisati juurde asju, mida mängu alustades ei olnud plaanitud. Nii võib igavesti "viimistleda". Võibolla mitmed vead ongi põhjustatud sellest, et 3a tagasi otsustati lisada mõni funktsioon juurde. Täpselt sama juhtuks ka aasta pärast, kui oleks edasi viimistletud. Mida suurem avatud maailma mäng, seda rohkem võimalusi tekib vigade tekkeks, väga hea mäng on, hoolimata mõndadest vigadest.
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Cyberpunk 2077 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 44, 45, 46 ... 86, 87, 88  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.