Ma lihtnepoiss teen ahju seakaela ja hapukapsast 25-ndal. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
Fakk, naine tegi mingit suppi. Söön ja tunnen, et kahtlaselt vürtsikas-soolakas on. Ja siis jääb lusikale poolik puljongikuubik. Ei ole kõik ikka söögitegemises osavad...
Olen korra apelsiinimahlas ka leotanud, aga ei andnud see suurt miskit.
Meibi vein on hapum ja mõjub tugevamalt. Kas on vahet ka kas punane või valge?
No kui punast parti ei taha, siis võta valge. Seda saab edukalt apelsiniga segada ka
Rasvakiht tuleb välja sulatada kõrgemal kuumusel kõigepealt, muidu saad mingi rasvas haudunud pardi ja nahk ei muutu krõbedaks
Rasvas haudunud part on väga hea ja nahk lastakse lõpus grilliga krõbedaks. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
Just tegin pardi konfitit. Jalad panin kahekaupa vaakumkotti, sool-pipar, värske küüslauk, tüümian ja oregano ning 36-tunniks vesivanni. Pärast läks rasvas part oma kottides külmikusse. Nädal hiljem ka võtan, viskan kuumale grillile, et nahk krõbedaks saaks ja söön. Ülipehme, väga maitsev.
CTR kirjutas:
Pardirinna puhul peab küll rasvakihi rahulikult ,,ära sulatama''.. lõiked nahale ja sama poolega külmale pannile (muidu temp keskmise kuumuse peale)..
Kindlasti mitte. Ma ei tea mis halba pardiliha sa söönud oled, aga mul jääb rinnale alati rasv peale. See on sama kohustuslik kui picanhale rasvakiht peale jätta. Pardi rinnafilee naha saab mõnusalt krõbedaks.
Seega on mul ära anda 45a. naine. Oskab hästi süüa teha.
Valvejoodik kirjutas:
Fakk, naine tegi mingit suppi. Söön ja tunnen, et kahtlaselt vürtsikas-soolakas on. Ja siis jääb lusikale poolik puljongikuubik. Ei ole kõik ikka söögitegemises osavad...
Just tegin pardi konfitit. Jalad panin kahekaupa vaakumkotti, sool-pipar, värske küüslauk, tüümian ja oregano ning 36-tunniks vesivanni. Pärast läks rasvas part oma kottides külmikusse. Nädal hiljem ka võtan, viskan kuumale grillile, et nahk krõbedaks saaks ja söön. Ülipehme, väga maitsev.
CTR kirjutas:
Pardirinna puhul peab küll rasvakihi rahulikult ,,ära sulatama''.. lõiked nahale ja sama poolega külmale pannile (muidu temp keskmise kuumuse peale)..
Kindlasti mitte. Ma ei tea mis halba pardiliha sa söönud oled, aga mul jääb rinnale alati rasv peale. See on sama kohustuslik kui picanhale rasvakiht peale jätta. Pardi rinnafilee naha saab mõnusalt krõbedaks.
Väike näide:
Spoiler
Mingi kiht jääb muidugi rasva ja nahk krõbe, aga point oli selles, et vähemalt rinnatükki ei pane sa täiskuuma panni peale ju kohe. Ma räägin pann + ahi valmistamisest, mitte kilekott + grill vm
Rinnatüki panen ikka nahk üleval toorelt grillile, küpsetan umbes 55-kraadise sisetemperatuurini. Seejärel võtan grillilt maha, lasen grilli tuliseks ning nahk allpool grillile tagasi, et saaks naha krõbedaks.
Seega on mul ära anda 45a. naine. Oskab hästi süüa teha.
Valvejoodik kirjutas:
Viige otsad ise kokku, vahetage kontakte
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Tekkis üks loll küsimus. Hunte, rebaseid ja muid kiskjaid ju jahitakse. Aga pole kunagi kohanud, et neid süüakse. Karuliha olen müügil kunagi näinud, aga karu on omnivoor. Kuskil restoranis kunagi krokodilli liha ka sai proovitud. Aga see on ka kõik.
Kas need ei kõlbagi süüa või on liha nii väärtuslik, et jahimehed jagavad vaid omadele ja müüki ei satugi?
Tekkis üks loll küsimus. Hunte, rebaseid ja muid kiskjaid ju jahitakse. Aga pole kunagi kohanud, et neid süüakse. Karuliha olen müügil kunagi näinud, aga karu on omnivoor. Kuskil restoranis kunagi krokodilli liha ka sai proovitud. Aga see on ka kõik.
Kas need ei kõlbagi süüa või on liha nii väärtuslik, et jahimehed jagavad vaid omadele ja müüki ei satugi?
Steve Rinella, tuntud jahimees, sõi karuliha kes oli põhiliselt marjade peal elanud, liha/rasv oli sinaka tooniga mustikate tõttu. Ilmselt video ka kuskil.
Lõhest toitvate karude liha teistsuguse värvi ja maitsega.
Lühike klipp ainult.
Link _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.