Ma ainult seadistan praegu xboxi (kiire nett kodus, saab kõiksugused warzoned ära tõmmata konsooli peale). Omanikule läheb alles järgmine nädal, küll ta siis mingi hetk ostab goldi, lihtsalt siin sooviti vahepeal proovida, et kuda on mängida nt warzone 120hz peal. Kahjuks pole trialit, pole proovimist.
Kas mitut kontot saab korraga seadistada konsooli? Vast teen siis uue ms konto millega panen ultimate peale 3 kuuks ja hiljem ju teine konto saab ikka seda pakkumist kasutada, pole konsoolipõhine?
Ma võin siin täielikku jama nüüd ajada, sest pole uue kontoga aastaid kokku puutunud, kuid varem oli nii, et esimesed 3 uut kontot uuel konsoolil said XBL Goldi mingi nädala või kaks proovida.
XBL Goldi ja Game Passi saab teise konto alt, jah, ikka kasutada, aga seal on jällegi oma nüansid. Family group on teine märksõna, mille kaudu saab isegi Windows 10 MS poest ostetud asju jagada (näiteks Forza mänge).
XSX suudab jooksutada esimese generatsiooni mänge....JA PS2 mänge...
PS5 suudab hetkel jooksutada eelmise põlvkonna mänge ainult ....
Siin on midagi valesti nati...
Keda need 1 ja 2 gen mängud tänapäeval üldse huvitavad? Ostad PS5 sellepärast, et 1gen mänge selle peal mängida? Mõttetu ressursiraiskamine selliste asjade töölesaamiseks.
XSX suudab jooksutada esimese generatsiooni mänge....JA PS2 mänge...
PS5 suudab hetkel jooksutada eelmise põlvkonna mänge ainult ....
Siin on midagi valesti nati...
Keda need 1 ja 2 gen mängud tänapäeval üldse huvitavad? Ostad PS5 sellepärast, et 1gen mänge selle peal mängida? Mõttetu ressursiraiskamine selliste asjade töölesaamiseks.
Vaevalt, et nüüd keegi AINULT vanade mängude emuleerimiseks uusima konsooli ostab, aga see on suur pluss neile, kellele vanad mängud ka huvi pakuvad.
Mängin hetkel 2005a mängu 2020a PC peal.
Kiru veel, õhtul tuli Smartposti sõnum ja pakk kohal. Isegi kirjale vastasid eile paari tunniga.
Proovisin selle Xbox Live Gold triki ära ja toimib endiselt ilusti. 3x 12 months Xbox Live Gold membership card (EU) ja UK all upgreidisin 1£ Game Pass Ultimate. 117,87€ kokku
Hetkel pakkus 3kuud Ultimate 1£ ja sain 36k kulla konvertimisel lõpukuupäevaks 8.02.2024
Box x on ju letis, alles experdis nägin 629€ mõned päevad tagasi oli kusagil Klicki letis, sellele nõudlus väike ikka leiab.
Eile viskas paari kohta Eestis jah laoseise natuke. Klick (629, üksikud kogused) ja Arvutitark (659, üksikud). Experdis pole käinud aga kodulehelt ei leidnud.
ma sain täna tellida amazonist, tuli välja 540
konsooli hind oli 499, tarne 17.50
ja veel lisaks midagi maksis 18 eur, ei pannud tähele, liiga kiiresti tehingut tegin
äkki võtsin extended warranty või midagi sellist, aga olen rahul et sain osta
ma sain täna tellida amazonist, tuli välja 540
konsooli hind oli 499, tarne 17.50
ja veel lisaks midagi maksis 18 eur, ei pannud tähele, liiga kiiresti tehingut tegin
äkki võtsin extended warranty või midagi sellist, aga olen rahul et sain osta
See ei kõlba küll kuskile, nii ei saa ju kohalikud müüjad võid leivale, vorstist rääkimata.
30eur ps classic või nes mini teleri külge ja muretu retroarch olemas.
Teeb nii aga kus neid osta siis?
Uuena poest ja mõistliku hinnaga keeruline, see polnudki point.
Kui mõne vanema ps konsooli-, muud bluetooth/usb puldid olemas, siis piisab sahtlisse jäänud nutitelefonist, android meediamängijast või kehvemal juhul arvutist.
659 eurpa... _________________ Ma ei tee ettemaksu ega saada kaupa enne kasutajatele, kellel on väiksem tehingute ajalugu kui minul. Kui see ei sobi, siis ära minu müügiteemasse pakkumist tee või minu pakkumist oma müügiteemas arvesta!
No vähemalt on poes saadaval, PS5 röövitakse Suurbritannias nagu kiirete ja vihaste filmides rekkade seest kus jorss sõitva auto kapotil tungraud käes kangutab luuki lahti.
Sattusin täna Järve keskuse Eksperti. Seal ilusasti nii S kui ka X olemas. S oli 399€, X oli 649€ 🤷♀️ MSRP-st asi väga kaugel. _________________ Raske elu siin liivimaal.
Täna sain eswd'st kinnituse, et euro.com.pl tuli xbox Cyberpunk bundle kohale.
Homme pidi Poolast startima. Kuid kahtlen, et nv kohale jõuab. Aga ehk ongi uuel nädalal rohkem patche väljas, mis mängu parandab. _________________ Parim kodukino projektor müügis: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11768241#11768241
Konsoolide peal on rohkem vaja kui lihtsalt mõnda patchi. Seal tuleb see nö next gen uuendus ära oodata, sest praegu on seis päris nutune. Vanad konsoolid tegid korraliku karuteene sellele mängule.
Viilutaja, võid arvestada nädalaga. Aega läheb veel raisku kui EDee'd kasuta, see leedu laost välja liikumine, maksmine ja töötlemine võttis minuarust liigselt kaua aega.
viimati muutis virx 10.12.2020 19:46:47, muudetud 1 kord
Konsoolide peal on rohkem vaja kui lihtsalt mõnda patchi. Seal tuleb see nö next gen uuendus ära oodata, sest praegu on seis päris nutune. Vanad konsoolid tegid korraliku karuteene sellele mängule.
Mul peaks see nädal loodetavasti Poolast tellitud Xbox series X Cyberpunk 2077 bundle kohale jõudma.... aga kuna sain tavalise XSX juba paar nädalat tagasi Konsoolid.ee viimasest laadungist kätte ja Cyberpunk 2077 endale väga huvi ei paku, siis läheb see bundle siin tõenäoliselt turgu. Lihtsalt infoks
Mul peaks see nädal loodetavasti Poolast tellitud Xbox series X Cyberpunk 2077 bundle kohale jõudma.... aga kuna sain tavalise XSX juba paar nädalat tagasi Konsoolid.ee viimasest laadungist kätte ja Cyberpunk 2077 endale väga huvi ei paku, siis läheb see bundle siin tõenäoliselt turgu. Lihtsalt infoks
Täna tellisin Konsoolid.ee hinnaga 599.- Kaua nad tellimuse saadavad? _________________ zz
shafa, miks sa seda poelt ei küsi
P.S märge “Laos” on neil vaikimis kõigil kaupadel ja ei näita reaalset seisu _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
Sain täna kätte Series S 299 euro eest! Olen täna kõige õnnelikuim mees maalmas! Nüüd ootan SeX 503 eur eest
Sama küsimus S kohta, et kust ostsid?
Microsofti enda lehelt ja transport tasuta. Näiteks Hispaania omalt. Ise ostsin enda S ka otse MS lehelt ja ei pea maksma mingeid müstilisi summasid kohalikele ärikatele.
Nii, ainuke viis, kuidas sain, et moblas panin VPN mingi suvalise EU riigiks ja siis redeemisin selle 1 kuu Ultimate koodi. Ja nüüd kui vaatn oma MS kontot, siis näeb see nii välja: Xbox Game Pass Ultimate vanhenee 30.11.2023 Ei saanudki aru, kus see kala siis lõpuks oli aga vähemalt 3 aastat mureta. Tänud kõigile, kes aidata proovisid.
Sain täna kätte Series S 299 euro eest! Olen täna kõige õnnelikuim mees maalmas! Nüüd ootan SeX 503 eur eest
Sama küsimus S kohta, et kust ostsid?
Microsofti enda lehelt ja transport tasuta. Näiteks Hispaania omalt. Ise ostsin enda S ka otse MS lehelt ja ei pea maksma mingeid müstilisi summasid kohalikele ärikatele.
Kui kiirelt Hispaaniast kohale tuli? Vaatan, et sealt saaks isegi lisapuldi 20% odavamalt.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.