Nagu ma kartsin me näeme veel uue aastani kaks astet nihkes hindu ja edasi üks aste ehk isegi uue aasta lõpuni. Hullumaja. _________________ Foorumis on ühe lolli kohta kümme tarka, nii et jõud on enam-vähem võrdsed.™
Nagu ma kartsin me näeme veel uue aastani kaks astet nihkes hindu ja edasi üks aste ehk isegi uue aasta lõpuni. Hullumaja.
Siinkohal on mul heameel, et sain Xbox Series X'i ära ostetud.
Saab 500 eest mängida 2080Super tasemel vähemalt ning seda siis vajadusel teleka taga või siis hiire ja klaver külge panna ja FPS'i monitori taga mängida.
Caseking on samasugune scalper viimaste kuudega nagu ka meite müüjad. Üritavad scalpida samamoodi, jäid vahele 6800 seeriaga ja lasid alla veidi.
Neid kes müüvad normaalse hinnaga siiski oli ja see on hea näide, et saab müüa lihtsalt iga retaili otsustada palju nad tahavad ise koort lisaks riisuda. Ja enne kui keegi tuleb ja ütleb, et miks mitte siis jah see on kaupmehe õigus.
Tarbija lootus on et kõik sellised pole ja ootavad ning ei maksa üle.
Noh then again kui kusagil oleks poes neid 400 euro eest tükk siis on eraisikutest scalperite küüned ka kohe taga ja oleks samamoodi 7 sotaga järelturul müügis.
Casekingiga oli mul lugu mingi paar päeva tagasi kus vaatasin 3080 kohal. Panin korvi ja vormistamise käigus märkasin hind pole õige ja selgus just sellel momendil oli hinnale mõni kümps otsa pandud. Poole tunni pärast oli see veel saadaval (ilmselt ka teised loobusid nii nahaalse käitumise peale) ja hind oli tagasi eelnevale tasemele langenud. Panin korvi ja voilaa hetkega jälle sama teema. _________________ Foorumis on ühe lolli kohta kümme tarka, nii et jõud on enam-vähem võrdsed.™
Casekingiga oli mul lugu mingi paar päeva tagasi kus vaatasin 3080 kohal. Panin korvi ja vormistamise käigus märkasin hind pole õige ja selgus just sellel momendil oli hinnale mõni kümps otsa pandud. Poole tunni pärast oli see veel saadaval (ilmselt ka teised loobusid nii nahaalse käitumise peale) ja hind oli tagasi eelnevale tasemele langenud. Panin korvi ja voilaa hetkega jälle sama teema.
Kas selline asi on üldse seaduslik EU-s?
Samuti tekkis mul küsimus nende e-poodide kohta, kes tühistavad oma suva järgi tellimusi (Notebooksbilliger, Scan jne), kui tarne aadress ei meeldi, kuigi asub poega samas riigis. Nvidia samamoodi oma suva järgi valib riike, kus FE kaarte müüa. Ühtsest turust on asi kaugel. Kas see ei lähe geo-blokeeringu alla, mille vastu meie usin digimon Ansip võitles (muude tarbijatele vähem kasulike asjade promomise kõrval nagu Artikkel 13)?
Casekingiga oli mul lugu mingi paar päeva tagasi kus vaatasin 3080 kohal. Panin korvi ja vormistamise käigus märkasin hind pole õige ja selgus just sellel momendil oli hinnale mõni kümps otsa pandud. Poole tunni pärast oli see veel saadaval (ilmselt ka teised loobusid nii nahaalse käitumise peale) ja hind oli tagasi eelnevale tasemele langenud. Panin korvi ja voilaa hetkega jälle sama teema.
Kas selline asi on üldse seaduslik EU-s?
Samuti tekkis mul küsimus nende e-poodide kohta, kes tühistavad oma suva järgi tellimusi (Notebooksbilliger, Scan jne), kui tarne aadress ei meeldi, kuigi asub poega samas riigis. Nvidia samamoodi oma suva järgi valib riike, kus FE kaarte müüa. Ühtsest turust on asi kaugel. Kas see ei lähe geo-blokeeringu alla, mille vastu meie usin digimon Ansip võitles (muude tarbijatele vähem kasulike asjade promomise kõrval nagu Artikkel 13)?
Peaks täpselt uurima aga kui müüja lubab müüa ja tarnida EL riikidesse, siis peab ka Eesti olema seal. Muidu on tegemist tegelikult jah ühe riigi eelistamisega ja see ei ole EL ühtse turu reguleerimise osas minu teada ka seaduslik. Seda on raske aga tõestada miks pood sinu tellimuse näiteks tühistab.
millest te räägite saksamaal on käive 16% meil 20% ja ongi nii lihtne, kui nende lehel vaatate kaupa ongi nats odavam kui eesti tarneaadressiga korvi pannes.
Microcenter ning kõik uue seeria kaardid.
Võimalik, et 3060ti välja tulekuga pandi suurem laadung kaasa laevade peale, eks näis.
Asjad liiguvad igastahes mõistlikumalt ja igaüks kes viitsib natukene hommikul enne avamist cämpida ukse ees, see saab hetkel kaardi.
Microcenter ning kõik uue seeria kaardid.
Võimalik, et 3060ti välja tulekuga pandi suurem laadung kaasa laevade peale, eks näis.
Asjad liiguvad igastahes mõistlikumalt ja igaüks kes viitsib natukene hommikul enne avamist cämpida ukse ees, see saab hetkel kaardi.
Hetkel suutsin vaid ühe 3000-seeria kaardi leida ühes osariigis, mis on märgitud in stock. Muidugi arusaadav miks konkreetses poes vahepeal kaarte on: müüvad ainult kohapeal, 1 per household ning poode üsna vähe terve USA peale (ise ei hakkaks näiteks lätti kaardi järele sõitma).
Mulle igatahes tundub sama seis mis Euroopas. NBB-s üksinda on viimase tunni jooksul olnud võimalik osta 3060Ti-st kuni 3900-ni. _________________ Skeemi ja trükkplaadi disain. Jootetööd ja prototüüpimine.
Ahnusel pole piire. Ilmselt ostis ise kallilt Eestist või siis tellis kuskilt odavamalt ja nüüd loodab natuke kasumit teha. Üks müüb foorumis ka RTX 3090 kaarti 1950 eurtsi eest, kuigi Liiv liigutab neid kaarte 1600 eurtsiga. Mis teha, huvitavad ajad!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.