Sai küll eeltellitud aga ma vist ei julge seda mängu käimagi panna. Võibolla on liiga hea Ok, üritab ootusi vaos hoida..haha _________________ Live long and prosper!
RIP, Spock. Leonard Nimoy 1931-2015
Sai küll eeltellitud aga ma vist ei julge seda mängu käimagi panna. Võibolla on liiga hea Ok, üritab ootusi vaos hoida..haha
sama tunne
gamespotis teema kus 175 tundi ja pole veel lõppu
Väga hea kui kõrvalisi tegevusi ikkag on omajagu mida teha. Aga main story pidavalt lühem tulema kui Witcher 3 oma.
Mingid reviewerid kiitsid juba, et paljud sidequestid on paremini tehtud kui mõne muu mängu main story ning mõne pikkus võib ka olla mitu tundi. Ma igatahes kavatsen rahulikult oma aja võtta ning kiirustama ei hakka - vähemalt minu puhul on arendajate poolt fast traveli süsteemi panustatud aeg raiskamine Seadsin juba varakult omale eesmärgi, et ühtegi fast travel punkti ma ei puutu Niisamuti tundub hea mõttena ka see, et autosi saab päriselt ka kasutada transpordivahenditena. Punktist A punkti B sõites ei pea muretsema, et teepeal mitu lahingut peaks maha pidama.
Edit:
Jaapani (või Hiina?) treiler ka Mõned lõigud on pikemad kui mujal maailmas näidatud, niisamuti näitab rahulikumalt tegelase loomist jne. Päris vahva vaatamine
Mulle tundub, et see mäng on üle haibitud. Kuhu keegi mängu ostab, steami voi epicusse ja miks selline valik? _________________ #Olen küberkiusamise vastu!
Ma ise selle ostmisega vist veel ootan ja kuulan esmamuljed siin ära. Ise olen kahe vahel kuhu osta, kas Epic või Steam, aga tuleb vist Epiciusse kuna Epic on kuidagi rohkem meeldima hakanud _________________ #Olen küberkiusamise vastu!
Tahaks gogi osta, sest sealt saab cdpr kogu raha endale, aga mugavuse pärast vist steami läheb ikka
GOG-i ja Steam vist saab ju ühendada. Et kogu steam library on GOG galaxys. Achievementid muidugi on teine küsimus(kui need kotivad).
Ise võtsin GOG-i.
gog ei hakka jaurama kui net maas. GOG ei hakka ka ruigama kui kahte erinevat mängu tahad samal ajal eri arvutite taga mängida. Uuendused jms kraam tuleb sama mugavalt alla kui steamis seega ei näe erilist eelis steamil gogi ees _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
gog ei hakka jaurama kui net maas. GOG ei hakka ka ruigama kui kahte erinevat mängu tahad samal ajal eri arvutite taga mängida. Uuendused jms kraam tuleb sama mugavalt alla kui steamis seega ei näe erilist eelis steamil gogi ees
See pole siin mänguplatformide teema. Steam töötab ka offline modes. _________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
gog ei hakka jaurama kui net maas. GOG ei hakka ka ruigama kui kahte erinevat mängu tahad samal ajal eri arvutite taga mängida. Uuendused jms kraam tuleb sama mugavalt alla kui steamis seega ei näe erilist eelis steamil gogi ees
See pole siin mänguplatformide teema. Steam töötab ka offline modes.
Töötab aga kohati ei tööta kah. Omad kogemused (osad mängud ei toeta steamis offline mode'i). Lisaks gog lubab oma mängudega vabamalt ringi toimetada (ilma sisselogimata mängida palju tahad, ainult mängu uuendused ei tule peale).
Loodetavasti siis gog hakkab nänni ka jagama neile, kes asja ette tellisid.... selle aasta kevade alguses juba ostetud.
Ei imestaks kui Cyberpunk 2077 mängus ka Witcher maailmas tuntud Cirit kohtaks mingis vormis, Witcher3 vihjati sellele, et ta käis seal _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.