Tomorrow, digitaalsed hinnad on samad või isegi kohati soodsamad kui PC peal, ei tea kust võetakse teadmine, et konsoolidel on mängud kallimad? eriti kui arvestada, et mänge saab jagada sõbraga (hinnad pooleks lüüa) ja samaaegselt mängida, on konsool ikkagi kõige soodsam platform...vähemalt Xbox (jagamise näol on see võimalus teoorias olemas).
aga ma juba tean, kuhu selle aruteluga jõuame, et kessse ikka konsoolil mängib.
Teine võimalus, ostad konsoolil karbiga, 2 nädalat hiljem müüd maha -20€ soodsamalt, kokkuvõttes soodsam. Steamis jääd igavesti jõllitama Singleplayer mänge.
Kuid jällegi, kessse mängib konsoolil...seega ei arvesta.
Ma ei tea kas asi on piltides aga häirib see DoF efekt. Kõik mis pole otse kaamera fookuses on udune ja näeb välja nagu mingi GTA IV mudel. Seda on ka videotest näha olnud. Või siis DoF ja Chromatic Abberation samaaegselt. Loodetavasti saab varsti mingi pildi graafikasätetest kus selle jama maha saab keerata. Tavaliselt Motion Blur, Chromatic Abberation ja DoF on asjad mille ma esimesena maha keeran isegi kui koos nendega jookseb mäng hästi. Loodetavasti on rohkem rõhku pandud korralikele tekstuuridele, pop-in kõrvaldamisele ja elutruu animatsioonisüsteemi ja füüsika tegemisele, et see suur avatud maailm poleks täis laua külge kinniliimitud adamantiumist kohvitasse ja kriipsujukusid kes suud maigutavad.
Muidugi stoori kah. Samas arvestades millel see põhineb, siis stoori osas ma eriti ei muretse. Juba see, et saab valida kolme "karjääri" vahel on lootustandev.
Eeltellima siiski ei hakka. Ükskõik kui heade asjadega arendaja varem hakkama on saanud, siis iga uus projekt võib tuua muutuse halvemuse poole. Vaadake kasvõi BioWare kelle mänge võis samuti kunagi pimesi eeltellida. Ostukohaks saab olema kindlasti GOG sest fcuk DRM. _________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
mul on hdd ainult masinas huvitav kas hakkab jõnksama?
Äkki oleks aeg uuendada?
45 euro eest saad 500GB SSD.
see ei vastanud mu küsimusele, aga pole hetkel plaanis uuendada, ma arvan et pole väga vajagi 1080 p juures siiani kõik uuded mängud 60 fps siia sinna, kui hakkan uuendama siis juba järgmine genaratsioon? ei tea kas on mõtet seda bvana kasti uppida video annaks küll juurde, aga samas on siiani kõik ok olnud, parem säästa raha terve uue kasti jaoks
jõnksama vaevalt hakkab aga kui mäng reaalselt SSD'd kasu lõigata oskab siis laadimis ajad võivad pikad olla. Uuemal põlvkonnal pidi alles SSD hakkama kasuks tulema, konsoolid said SSD'd sisse ja arvatavasti hakkavad asjad nüüd ka liikuma.
Tava HDD'ga on juba Windowsi piin kasutada kui korraliku SSD'ga harjunud. Seega võimaluse korral mõni asjalik SSD masinasse ja korras. Samsungiga on kaasas ka soft, mis tõstab kõik softid üle ja arvuti ei saa arugi, et vahepeal teine ketas sisse pandi. Muidugist peab jälgima, et ruumi on selleks tõstmiseks.
SSD saab ka uude kasti ümber tõsta hiljem. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
jõnksama vaevalt hakkab aga kui mäng reaalselt SSD'd kasu lõigata oskab siis laadimis ajad võivad pikad olla. Uuemal põlvkonnal pidi alles SSD hakkama kasuks tulema, konsoolid said SSD'd sisse ja arvatavasti hakkavad asjad nüüd ka liikuma.
Tava HDD'ga on juba Windowsi piin kasutada kui korraliku SSD'ga harjunud. Seega võimaluse korral mõni asjalik SSD masinasse ja korras. Samsungiga on kaasas ka soft, mis tõstab kõik softid üle ja arvuti ei saa arugi, et vahepeal teine ketas sisse pandi. Muidugist peab jälgima, et ruumi on selleks tõstmiseks.
SSD saab ka uude kasti ümber tõsta hiljem.
Usu mind, parim perf tõus arvutis üldse vs raha mida maksma peab!
Ning kui on suur open world siis laadimine peab kiire olema. HDD'ga sul lihtsalt võib mängu elamust pärssima hakata kui iga mingi aja tagant tuleb freez, _________________ Parim kodukino projektor müügis: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11768241#11768241
OT: Ei ole kursis, mida samsung täpsemalt kasutab aga seni on see üks kõige paremini toimivamaid softe mida kodus/tööl kasutanud olen. Ülimalt lihtne ja seni ka väga töökindel olnud. Sisuliselt vajuta nuppu ja kõik tehakse sinu eest ära.
Crucial, Kingston, Intel -> lambist kettad lennanud seega ei juge soovitada. Tutikad intelid 520/530 andsid saba, kaotades andmeid, kingston muutus teoks ja Crucial üks hetk ütles, et ketast pole (õnneks otsutas ta üks hetk, et ikkagist andmed on olemas ja sain failid kätte).
Vaadates mängu treilereid ja süsteemi nõudeid siis loota võib, et asi jookseb siis "soovitusliku" ja "väga soovitusliku" riistvara peal ka hästi. Ehk siis 1440p ja 60fps'i oleks tagatud. ... Kevadest saati tellitud ja pms aasta otsa juba oodatud, et välja tuleb . _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
SirAskAlot, Muidugi pole RT lisamine nii lihtne kui sellest üritatakse muljet jätta.
Näiteks SOTTR oli üks esimesi RT toega mänge aga samuti ei toetatunud reliisil RT. Sai selle alles mitmeid kuid, vist isegi pool aastat hiljem.
Ja tollal olid Nvidia Turing kaardid ainsad mis RT tegid.
Seega see, et mäng väljatulles ei toeta RT pole otseselt seotud mingi tootja implementatsioooniga. See on ikka tööjõu ja ajakulu küsimus minu arvamusel.
Seda kisa poleks jõudnud ära kuulata kui nüüd oleks kuu aega veel edasi lükatud selleks, et lisada AMD DXR tugi. Eriti arvestades seda, et vähestel on need kaardid käes. _________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
no tore, ei peagi kaarti uuendama veel 1440p peal 1080ti käib kenasti
Tundub jah, et ma saan kah 1080p peal nautida nii kuis vaja.
Ma proovin oma 2080ti-ga RT ka ära kuigi midagi head sealt ei oota 1440p juures peaks õnneks ilma RT-ta suht mugavalt hakkama saama.
Tundub, et mingid konsoolieksemplarid hakkavad vaikselt poodidesse jõudma ning kes otsib natuke see leiab ka esimesed lekkinud gameplay videod Ehk siis ma hoian nüüd cyberpunki teemadest eemal, et mitte spoilerite otsa komistada
Sai küll eeltellitud aga ma vist ei julge seda mängu käimagi panna. Võibolla on liiga hea Ok, üritab ootusi vaos hoida..haha _________________ Live long and prosper!
RIP, Spock. Leonard Nimoy 1931-2015
Sai küll eeltellitud aga ma vist ei julge seda mängu käimagi panna. Võibolla on liiga hea Ok, üritab ootusi vaos hoida..haha
sama tunne
gamespotis teema kus 175 tundi ja pole veel lõppu
Väga hea kui kõrvalisi tegevusi ikkag on omajagu mida teha. Aga main story pidavalt lühem tulema kui Witcher 3 oma.
Mingid reviewerid kiitsid juba, et paljud sidequestid on paremini tehtud kui mõne muu mängu main story ning mõne pikkus võib ka olla mitu tundi. Ma igatahes kavatsen rahulikult oma aja võtta ning kiirustama ei hakka - vähemalt minu puhul on arendajate poolt fast traveli süsteemi panustatud aeg raiskamine Seadsin juba varakult omale eesmärgi, et ühtegi fast travel punkti ma ei puutu Niisamuti tundub hea mõttena ka see, et autosi saab päriselt ka kasutada transpordivahenditena. Punktist A punkti B sõites ei pea muretsema, et teepeal mitu lahingut peaks maha pidama.
Edit:
Jaapani (või Hiina?) treiler ka Mõned lõigud on pikemad kui mujal maailmas näidatud, niisamuti näitab rahulikumalt tegelase loomist jne. Päris vahva vaatamine
Ma ise selle ostmisega vist veel ootan ja kuulan esmamuljed siin ära. Ise olen kahe vahel kuhu osta, kas Epic või Steam, aga tuleb vist Epiciusse kuna Epic on kuidagi rohkem meeldima hakanud
Tahaks gogi osta, sest sealt saab cdpr kogu raha endale, aga mugavuse pärast vist steami läheb ikka
GOG-i ja Steam vist saab ju ühendada. Et kogu steam library on GOG galaxys. Achievementid muidugi on teine küsimus(kui need kotivad).
Ise võtsin GOG-i.
gog ei hakka jaurama kui net maas. GOG ei hakka ka ruigama kui kahte erinevat mängu tahad samal ajal eri arvutite taga mängida. Uuendused jms kraam tuleb sama mugavalt alla kui steamis seega ei näe erilist eelis steamil gogi ees _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
gog ei hakka jaurama kui net maas. GOG ei hakka ka ruigama kui kahte erinevat mängu tahad samal ajal eri arvutite taga mängida. Uuendused jms kraam tuleb sama mugavalt alla kui steamis seega ei näe erilist eelis steamil gogi ees
See pole siin mänguplatformide teema. Steam töötab ka offline modes. _________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
gog ei hakka jaurama kui net maas. GOG ei hakka ka ruigama kui kahte erinevat mängu tahad samal ajal eri arvutite taga mängida. Uuendused jms kraam tuleb sama mugavalt alla kui steamis seega ei näe erilist eelis steamil gogi ees
See pole siin mänguplatformide teema. Steam töötab ka offline modes.
Töötab aga kohati ei tööta kah. Omad kogemused (osad mängud ei toeta steamis offline mode'i). Lisaks gog lubab oma mängudega vabamalt ringi toimetada (ilma sisselogimata mängida palju tahad, ainult mängu uuendused ei tule peale).
Loodetavasti siis gog hakkab nänni ka jagama neile, kes asja ette tellisid.... selle aasta kevade alguses juba ostetud.
Ei imestaks kui Cyberpunk 2077 mängus ka Witcher maailmas tuntud Cirit kohtaks mingis vormis, Witcher3 vihjati sellele, et ta käis seal _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.