Ma vormistasin eile netis pakiautomaadi paki ette ära. Printisin etiketi välja ja panin pakile. Nüüd pakiautomaati pannes prinditi mulle automaatselt kleepsupaberile ka see silt välja. Oleks võinud küsida kas tahan seda või mitte.
Lisaks mitte üheltki pakilt pole õnnestunud mul, et masin loeks selle triipkoodi pakilt. Alati olen pidanud selle pika joru ise sisse toksima
Ma sain Omnivast 9. novembril Põlva Kaubamaja automaadis tühja kapi. Toksisin sõnumist saadud koodi sisse ja mulle avati tühi kapp. Tracking loomulikult näitab nüüd, et olen paki sel kuupäeval ja kellaajal kätte saanud. Helistasin kohe ka klienditeenindusse, kust lubati järgmine päev ühendust võtta...seni on vaikus, täna hommikul saatsin e-maili ka.
Ma vormistasin eile netis pakiautomaadi paki ette ära. Printisin etiketi välja ja panin pakile. Nüüd pakiautomaati pannes prinditi mulle automaatselt kleepsupaberile ka see silt välja. Oleks võinud küsida kas tahan seda või mitte.
Lisaks mitte üheltki pakilt pole õnnestunud mul, et masin loeks selle triipkoodi pakilt. Alati olen pidanud selle pika joru ise sisse toksima
Kas on sattunud halb masin või halvasti prinditud. Mul zebra printeriga siiamaani ideaalselt skannimine toiminud.
Kas on sattunud halb masin või halvasti prinditud. Mul zebra printeriga siiamaani ideaalselt skannimine toiminud.
Automaate olen erinevaid kasutanud. Halvasti prinditud... no siiamaani pole ükski kuller hätta jäänud pakil järgikäies selle skännimisega.
Suurema pakiga on mõistlik kaks silti printida, ühe kleebid paki peale ja teine on automaadile näitamiseks kuna vahel on suht ebamugav seda pakki automaadile näitama hakata.
sa pole ainus sellise tarneajaga. Me tegelikult ei tea,kas see asukohariiki saabumine üldse tõsi on. _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Post nl näitab eesti kohta 2 rida. et võiks nagu usutav olla.
Saatsin igaksjuhuks meili, mine tea, pärast jälle tel nr mingitmoodi puudu ja nad ei saa hakkama sel juhul vms. _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Mul oli sihuke teema et jälgimises näitab et on automaati pandud. Aga sõnumit pole. Esimene kord sai omnivasse kirjutatud ja nad saatsid uksekoodi. Mobiilie sõnumit ei tulnudki.
Nüüd siis teine kord. Ei tea kas oodata või kuskil midagi rikkis või keskit.
Edit: Vaatasin E-maili, seal oli kiri tuli pakk ja sellise uksekoodiga.
Käisin pakil järgi ja kellegi kolmanda isiku oma sain viisaka summa eest (arve peal).
Mõtlesin, et kiirelt lahendan ära ja helistan kohe omnivasse, et mis nüüd edasi teeme ja kus võiks minu pakk sellisel juhul olla, kuid essugi, tüüpide liin töötab alates 09:00 _________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€
Kas neid pakke lihtsalt ka lähimasse automaati ei toppita ,et pakkidest lahti saada omnival peaks uputus olema tegelikult. Kontrollitakse ilmselt telefoni adret ja suratakse pakk lähimasse, kui 1 automaat uputab. See ,et kellegi pakk juba ees kapis see on sellest, et atomaadi tarkvara läks segi tihti nad testivad erinevaid tarkvarasid mis lihtsalt masinad kokku jooksutavad ja siis ongi pakid sassis. Kostivere automaat oli vanasti test objektiks automaat pidevalt jukerdas alati kui ma saatsin siis saadetud pakk rändles kas poodi või keegi viis koju see ikkagi sellest ,et testitakse tarvara mis masinad kokku jooksutavad ja nad pevad kas masina resettima või uuesti rebootima.
Miks nad kogu aeg testivad tarkvarasid on ilmselt takvara kirjutaja lollusest ,et igal juhul peab olema uus tarvara. Mingi uuendamise hullustus kui eelnev ilma vigadeta toimis milleks siis jälle torkida. _________________ Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM
Aga samas huvitav küsimus miks tigupost nii aeglane on. Neid tiguposti pakke on tõenäoliselt piisavalt, et auto võiks vähemalt paar korda nädalas Poolast Eestisse sõita ja noh, põmst pisemaid pakke saaks tõenäoliselt ka reisilennukite ja liinibusside peale sokutada.
Mõttetult keeruline ja kallis nii väikese ruumi kohta.
Keegi peab need sinna bussijaama viima, seal hoiustama, keegi peab need bussipeale panema, keegi peab need bussipealt ära võtma, hoiustama, viima sorteerimiskeskusesse jne.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.