napoleon, seda on siin läbi aegade kirutud, et jahedaga need ekraanid ei kipu toimima.
Ma olen vahel üsna vihane nende peale olnud. Ükskord sõitsin kolm automaati läbi, kuna ei saanud mittetöötava ekraani tõttu pakki automaati panna. _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
pagan seda teab, mis põhjusel need ei toimi vahel.
Kui need peaks olema sarnased paneelid, millega ise kokku puutun, siis ühe kiire katkemine jooksutab asja kokku. _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Vanemal automaadil on paar korda tõrkunud kunagi, aga siis sõrmega servadest üle käinud ja toiminud. Uut pole nii palju kasutanud veel ja ei tea kas seal üldse selline lahendus on.
Alguses kogu asja point oligi see, et saaks välja kinnnast käest võtmatata ka ekraani kasutada.
Kas on mingi probleem pakkide liikumisega? Reede lõunal viidi pakk Tallinna automaati ja võeti paari tunniga välja aga sealt edasi andmed puuduvad. Hommikul kohale ka ei jõudnud. Teine pakk toodi 15.10 Tartu automaati ja seda pole kuller isegi välja võtnud. Seega süsteem ei näita, et neid pakke oleks hakatud transportima.
Varasem teema, et automaadis on ees haldamise režiim, oli minul selle aasta kevadel. Kuivõrd aega oli vähe, siis uurima ei hakanud ja otsisin vaid väljumise kastikest. _________________
Krt, neil juhtub seda tihti ja juhtus jälle.
Saadetis, mis pidi jõudma Laagri piirkonda, on Kostiveres. Ja rõõmsalt saadetakse teade, et tule järgi. Ebareaalne.
Kas seal kedagi pole, kes lugeda oskab?
Seda juhub ikka päris mitu korda aastas, igal aastal.
Isegi seda on juhtunud, et on neile öeldud, et saatke nüüd ikka õigesse kohta, siis üritavad uuesti ja saadavad veelkord kuhugi valesse kohta.
Kusjuures aadress on pakendi peal ideaalselt loetav.
serxx, mida head said,ma võin kohe minna ja välja võtta paki
Siin mingi aeg oli põhjust kiruda Omniva pakiautomaaditeenuse taseme puudumist. Siis hakati väitma siin kasutajate poolt, et neil kümneid ja lausa sadu pakisaatmisi ja neil küll probleeme pole. Nüüd siis paistab, et jälle tuleb ainult Smartposti kasutada.
DPD jmt, pakikapp on ka kusagil kohtades olemas. _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Selgus põhjus, miks Tartu pakk ei hakanud liikuma. Kui see registreeriti automaati panemiseks, siis oli kapis ees eelmine pakk ja nii jäi see saadetis teele panemata. Tallinna pakk saabus teisipäeval(viidi automaati reedel). Viimasel ajal on ka väiksed pakid (2 miniDV kassetti mullikile sees) olnud hinnaga 2,95 ja kõvaketas väikses(pool kapi laiust) kapis nagu tavalise laiusega 9 cm kõrgune kapp. Olen loobunud pakkide tellimisest. Iga ost on kallimasse kappi pandud. Seda raha ma tagasi ei saa, kättemaksuks lasin seista 6 päeva.
Soovitan ka teistele, et hoidke pakke automaadis selle lisatasu ärakasutamise eesmärgil(7 päeva saabumisest). _________________
. Viimasel ajal on ka väiksed pakid (2 miniDV kassetti mullikile sees) olnud hinnaga 2,95 ja kõvaketas väikses(pool kapi laiust) kapis nagu tavalise laiusega 9 cm kõrgune kapp. Olen loobunud pakkide tellimisest. Iga ost on kallimasse kappi pandud. Seda raha ma tagasi ei saa, kättemaksuks lasin seista 6 päeva.
Soovitan ka teistele, et hoidke pakke automaadis selle lisatasu ärakasutamise eesmärgil(7 päeva saabumisest).
Sellel ei ole omnivaga ju mitte mingit pistmist.
Karistad teisi inimesi sellepärast, et müüja on idioot?
---EDIT---
Vaatasin, et oled sama joga ajanud 2019 august ja 2020 juuni siin teemas.
Varem ikka pakke nende kaudu liigutanud ja üldjuhul probleemivabalt jõuab ka kohale. Eks ette tulnud hilinemisi ning seda, et pakk päris korralikult muljuda saanud aga kaup senimaani õnneks korras siiski olnud.
Sedapuhku siis müüsin foorumis drooni teisele kasutajale. Panin siis kolmapäeva lõuna paiku posti, igaks juhuks võtsin veel "õrn" teenuse, et mine tea kus loobivad jne ning ilma selleta pärast kui jupid taga siis nad midagi hüvitada ka ei soovi. Järgmine õhtu viskasin kiirelt pilgu peale, et kas ikka on sihtkohta jõudnud ja ehk juba kätte saadud. Ja oh üllatust, tracking näitab, et väljastatud kullerile ning kogu lugu.
Egas midagi, ennegi juhtunud, et pakk autosse jäänud jne ning järgmine hommik siis edasi liikunud. Ootasin neljapäeva keskpäevani aga endiselt sama teema. Siis saatsin omnivasse kirja, et davai, kus on. Reedel sain vastuse, et jah, tõesti kadunud ning paluti täita mingi vorm järelotsimiseks. Täitsin siis selle ära. Õhtul veel kirjutasin ostjale, et tundub, nagu omniva on vist paki ära kaotanud.
Natukene hiljem vastas ostja mulle
tsitaat:
Sellega oli üks kena kino.
Helistas mulle keegi lasnamäelt ja väitis , et minu pakk tema käes. Nõudis lunaraha, kuna nägi lahtitegemisel, et kallis asi.
Saime 20.- kokkuleppele ja tõin ise ära.
Täpsustan, et pakk pidi minema Harjumaa Kose grossi poe automaati. Aga mingil imelisel kombel jõudis see hoopis mingi lasnamäe vasja kätte. Mõtlesin algul, et no mine tea, vb paki kleeps maha tulnud ja seepärast kadunud vms aga ostja käest üle küsides ütles, et ei, kleepsud jutud kõik peal mis ma panin sinna. Seega jääb müstikaks, mis kuradi pidi sai see pakk lõpetada oma teekonna kellegi suvalise käes Lasnamäel... Samuti pidi telefoni number peal õige olema kuna kuidas muidu see vasja oleks teadnud helistada õigele inimesele...
Ja omniva oskas lõpuks selle kõige peale kosta "Me vabandame"
Varem ikka pakke nende kaudu liigutanud ja üldjuhul probleemivabalt jõuab ka kohale. Eks ette tulnud hilinemisi ning seda, et pakk päris korralikult muljuda saanud aga kaup senimaani õnneks korras siiski olnud.
Sedapuhku siis müüsin foorumis drooni teisele kasutajale. Panin siis kolmapäeva lõuna paiku posti, igaks juhuks võtsin veel "õrn" teenuse, et mine tea kus loobivad jne ning ilma selleta pärast kui jupid taga siis nad midagi hüvitada ka ei soovi. Järgmine õhtu viskasin kiirelt pilgu peale, et kas ikka on sihtkohta jõudnud ja ehk juba kätte saadud. Ja oh üllatust, tracking näitab, et väljastatud kullerile ning kogu lugu.
Egas midagi, ennegi juhtunud, et pakk autosse jäänud jne ning järgmine hommik siis edasi liikunud. Ootasin neljapäeva keskpäevani aga endiselt sama teema. Siis saatsin omnivasse kirja, et davai, kus on. Reedel sain vastuse, et jah, tõesti kadunud ning paluti täita mingi vorm järelotsimiseks. Täitsin siis selle ära. Õhtul veel kirjutasin ostjale, et tundub, nagu omniva on vist paki ära kaotanud.
Natukene hiljem vastas ostja mulle
tsitaat:
Sellega oli üks kena kino.
Helistas mulle keegi lasnamäelt ja väitis , et minu pakk tema käes. Nõudis lunaraha, kuna nägi lahtitegemisel, et kallis asi.
Saime 20.- kokkuleppele ja tõin ise ära.
Täpsustan, et pakk pidi minema Harjumaa Kose grossi poe automaati. Aga mingil imelisel kombel jõudis see hoopis mingi lasnamäe vasja kätte. Mõtlesin algul, et no mine tea, vb paki kleeps maha tulnud ja seepärast kadunud vms aga ostja käest üle küsides ütles, et ei, kleepsud jutud kõik peal mis ma panin sinna. Seega jääb müstikaks, mis kuradi pidi sai see pakk lõpetada oma teekonna kellegi suvalise käes Lasnamäel... Samuti pidi telefoni number peal õige olema kuna kuidas muidu see vasja oleks teadnud helistada õigele inimesele...
Ja omniva oskas lõpuks selle kõige peale kosta "Me vabandame"
Mul juhtus täpselt identne lugu mõni kuu tagasi, aga hiinast tellitud pakiga. Tracking näitas et saadetis väljastatud hommikul kullerile aga samal päeval pakiautomaati ei jõudnud. Ülejärgmisel päeval kirjutasin ka omanivasse, et tracking näitab, et pakk kulleril ja automaat jõudnud pole. Selgus, et mu väike pakike oli kuidagi "kleepinud" ennast ühe teise isiku paki külge kes elas minu lähedal ning võttis minuga ise ühendust, et avastas enda paki küljest minu paki. Saime kokku ja sain paki kätte. Ei viitsinud isegi omniva mingit "järelotsimis" avaldust täita..
EstGane70, njaa. mu pakk samas oli selline, et täitis enamuse M suuruses automaadi kapist ära, ehk siis just mitte kõige pisem ja kergem Et seda ikka annab teise paki külge kleepida _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
salatoimik, küll aga võis olla vastupidi et selle vasja pisike pakk kleepis end sinu paki külge ja sorteerimiskeskus luges vasja paki pealt triipkoodi ning suunas sinu paki vasjale.
Mingi infosüsteemi viga pole ka muidugi välistatud
nojah, poleks pidanud mainima omniivää-le, et pakk käes, siis omniva oleks kinni maksnud saadetise väärtuse siis ehk järgmine kord ei juhtu enam see apsakas neil...
Mõtlesin algul, et no mine tea, vb paki kleeps maha tulnud ja seepärast kadunud vms aga ostja käest üle küsides ütles, et ei, kleepsud jutud kõik peal mis ma panin sinna.
Mõistlik on alati markeriga pakile number peale kirjutada sama asja pärast.
Välismaale saates olen lisaks paki sisse ka A4 koos aadressiga pannud.
----
Eile helistati omnivast, et mu L pakk lätti on 1,5cm laiem kui lubatud. Vbl tõesti, üsna täpselt läks kappi küll, vbl siis lätlaste kapid pole varuga.
Pidin kuller teenuse ostma ja L paki raha kannavad tagasi.
Viimased aastad on Eesti ja Iirimaa vaheline post nagu kella pealt 5 tööpäevaga toiminud. Ehk siis esmaspäeval ühest otsast teele pannes on ta reedeks teises riigis käes. Vahet pole, mis suunas.
Hetkel seis selline, et võtab 5 päeva aega, kui üldse riigist väljub. Teisel pool umbes samasugune ooteaeg. 2 nädalat kokku.
Pole mõeldud kriitikana, lihtsalt monoloog.
#covid19
Omniva saatis ühe rahvusvahelise tööga seotud paki mulle koju pakiautomaati. Ma mõtlesin, et see Minu Omniva automaati tellimise teenus töötab aadressi JA telefoni vastavusel - tuleb välja, et piisab ka ainult telefonist sest saaja aadress kontori oma.
SKG, lennukid ju ei liigu (kui kerge pakk). _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Vähem kui 1 nädal on vahepeal möödunud ja järjekordselt on mul pakk Laagri asemel Kostiveres. Täiesti uskumatu!
Kas Tallinn ajab üle ja nüüd viiakse suvalisse kohta, kus ruumi on?
Varstisaab kuskil Peipsi ääres pakil järgi käia?
Vähem kui 1 nädal on vahepeal möödunud ja järjekordselt on mul pakk Laagri asemel Kostiveres. Täiesti uskumatu!
Kas Tallinn ajab üle ja nüüd viiakse suvalisse kohta, kus ruumi on?
Varstisaab kuskil Peipsi ääres pakil järgi käia?
Anna neile verbaalselt nüplit ja las veavad õigesse kohta.
Ma vormistasin eile netis pakiautomaadi paki ette ära. Printisin etiketi välja ja panin pakile. Nüüd pakiautomaati pannes prinditi mulle automaatselt kleepsupaberile ka see silt välja. Oleks võinud küsida kas tahan seda või mitte.
Lisaks mitte üheltki pakilt pole õnnestunud mul, et masin loeks selle triipkoodi pakilt. Alati olen pidanud selle pika joru ise sisse toksima
Ma sain Omnivast 9. novembril Põlva Kaubamaja automaadis tühja kapi. Toksisin sõnumist saadud koodi sisse ja mulle avati tühi kapp. Tracking loomulikult näitab nüüd, et olen paki sel kuupäeval ja kellaajal kätte saanud. Helistasin kohe ka klienditeenindusse, kust lubati järgmine päev ühendust võtta...seni on vaikus, täna hommikul saatsin e-maili ka.
Ma vormistasin eile netis pakiautomaadi paki ette ära. Printisin etiketi välja ja panin pakile. Nüüd pakiautomaati pannes prinditi mulle automaatselt kleepsupaberile ka see silt välja. Oleks võinud küsida kas tahan seda või mitte.
Lisaks mitte üheltki pakilt pole õnnestunud mul, et masin loeks selle triipkoodi pakilt. Alati olen pidanud selle pika joru ise sisse toksima
Kas on sattunud halb masin või halvasti prinditud. Mul zebra printeriga siiamaani ideaalselt skannimine toiminud.
Kas on sattunud halb masin või halvasti prinditud. Mul zebra printeriga siiamaani ideaalselt skannimine toiminud.
Automaate olen erinevaid kasutanud. Halvasti prinditud... no siiamaani pole ükski kuller hätta jäänud pakil järgikäies selle skännimisega.
Suurema pakiga on mõistlik kaks silti printida, ühe kleebid paki peale ja teine on automaadile näitamiseks kuna vahel on suht ebamugav seda pakki automaadile näitama hakata.
sa pole ainus sellise tarneajaga. Me tegelikult ei tea,kas see asukohariiki saabumine üldse tõsi on. _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Post nl näitab eesti kohta 2 rida. et võiks nagu usutav olla.
Saatsin igaksjuhuks meili, mine tea, pärast jälle tel nr mingitmoodi puudu ja nad ei saa hakkama sel juhul vms. _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Mul oli sihuke teema et jälgimises näitab et on automaati pandud. Aga sõnumit pole. Esimene kord sai omnivasse kirjutatud ja nad saatsid uksekoodi. Mobiilie sõnumit ei tulnudki.
Nüüd siis teine kord. Ei tea kas oodata või kuskil midagi rikkis või keskit.
Edit: Vaatasin E-maili, seal oli kiri tuli pakk ja sellise uksekoodiga.
Käisin pakil järgi ja kellegi kolmanda isiku oma sain viisaka summa eest (arve peal).
Mõtlesin, et kiirelt lahendan ära ja helistan kohe omnivasse, et mis nüüd edasi teeme ja kus võiks minu pakk sellisel juhul olla, kuid essugi, tüüpide liin töötab alates 09:00 _________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€
Kas neid pakke lihtsalt ka lähimasse automaati ei toppita ,et pakkidest lahti saada omnival peaks uputus olema tegelikult. Kontrollitakse ilmselt telefoni adret ja suratakse pakk lähimasse, kui 1 automaat uputab. See ,et kellegi pakk juba ees kapis see on sellest, et atomaadi tarkvara läks segi tihti nad testivad erinevaid tarkvarasid mis lihtsalt masinad kokku jooksutavad ja siis ongi pakid sassis. Kostivere automaat oli vanasti test objektiks automaat pidevalt jukerdas alati kui ma saatsin siis saadetud pakk rändles kas poodi või keegi viis koju see ikkagi sellest ,et testitakse tarvara mis masinad kokku jooksutavad ja nad pevad kas masina resettima või uuesti rebootima.
Miks nad kogu aeg testivad tarkvarasid on ilmselt takvara kirjutaja lollusest ,et igal juhul peab olema uus tarvara. Mingi uuendamise hullustus kui eelnev ilma vigadeta toimis milleks siis jälle torkida. _________________ Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM
Aga samas huvitav küsimus miks tigupost nii aeglane on. Neid tiguposti pakke on tõenäoliselt piisavalt, et auto võiks vähemalt paar korda nädalas Poolast Eestisse sõita ja noh, põmst pisemaid pakke saaks tõenäoliselt ka reisilennukite ja liinibusside peale sokutada.
Mõttetult keeruline ja kallis nii väikese ruumi kohta.
Keegi peab need sinna bussijaama viima, seal hoiustama, keegi peab need bussipeale panema, keegi peab need bussipealt ära võtma, hoiustama, viima sorteerimiskeskusesse jne.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.