Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
pots4t4j4
HV Guru
|
20.11.2020 17:31:16
|
|
|
s1c2i3m4m5 kirjutas: |
pots4t4j4, Kas mõlemad on TN paneeliga? |
240hz on va ja 165 on ips (g7 ja s721dgf)
|
|
Kommentaarid: 490 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
4 :: |
3 :: |
398 |
|
tagasi üles |
|
 |
majooro
HV kasutaja

|
20.11.2020 17:38:03
|
|
|
Peale hertside loevad ikka väga palju ka muud faktorid. Näiteks piksli reageerimisaeg GTG, motion blur jne. Kui tahad normaalset võrdlust, siis peaksid pigem 240 Hz monitoril proovima 165 Hz režiimi.
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
0 :: |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru
|
20.11.2020 17:41:00
|
|
|
Mina ei taha neid võrrelda, keegi seletas jälle, et fpsi ei tee vahet, teeb ikka küll aga mõni väidab ka, et ei tee 60hz ja 144hz vahet niiet maitse asi vist
viimati muutis pots4t4j4 20.11.2020 17:43:16, muudetud 1 kord |
|
   |
398 |
|
tagasi üles |
|
 |
Viilutaja
HV Guru

|
20.11.2020 17:43:46
|
|
|
High-Q kirjutas: |
Naps kirjutas: |
Reaalselt oleks 1440 peale minnes ikka amd eelises kuna pakub selgelt paremat keskmist |
kuda võtta. näiteks 6800 on tõesti selgemalt kõrgema jõudlusega kui 3070 @1440p, AGA seda mitte rahalises mõttes. perf per dollar (msrp-d arvestades) hoopis võidab 3070. nuta või naera, aga see listahinna vahe tuleb suhtkoht selgelt lisa 8GB mälu arvelt.
Tõsiasi on muidugi ostuhinnad, aga vähemalt on nv puhul MIDAGI saada. punastel ei ole hetkel midagi ja ka AIBga tulemas päris pisku, mis tähendab suhtkoht selgelt, et igasugused punased unenäod listihinnaga võib ära unustada. Kõlakad räägivad üldse, et tavainimene see aasta midagi ei näe ja äkki midagi veebruar-märts. niipalju siis launchist. Need üksikud 6800-d, mis lettidele roomavad, lähevad kah 750+ lipikuga (või isegi eanm) minutitega ära. Sit* on seis, aga nii see eluke meil on. Saksas on vähemalt olukord vähegi normaliseerumas, odavama otsa 3070-d (need kahe vendi ventus 2xd, zotaci twin edge, asus dual) on vähemalt hindele 2+ (paljud kahjuks "in-store-only") saadaval nii 620-650 vahel. |
Perf per dollar vahe 6800'ga oli 0.02s vms Selle 0.02s eest saad +8GB rami ja väikese südamerahu + saad siiski reaalselt +13% rohkem raw framerate.
Siin oli vahe kas 120 või 170 fpsi. Mõnes mängus just oligi see vahe 3070 vs 6800 ja viimase kasuks.
Seega nendele kes DLSS mänge ei mängi on ilmselgelt 6800 parem diil.
Ning mida te siin saadavuse üle kurdate??? Launch reaalselt oli 48H tagasi! Nvidia kaartidel oli sama sitt saadavus veel 1 kuu hiljemgi. Nüüd on hakanud vaikselt liikuma, kuid endiselt +300 juurdehindlusega.
|
|
Kommentaarid: 224 loe/lisa |
   |
1 :: |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
majooro
HV kasutaja

|
20.11.2020 17:51:46
|
|
|
pots4t4j4 kirjutas: |
Mina ei taha neid võrrelda, keegi seletas jälle, et fpsi ei tee vahet, teeb ikka küll aga mõni väidab ka, et ei tee 60hz ja 144hz vahet niiet maitse asi vist  |
Vahe on kindlasti olemas, eriti 60 vs 144. Sealt edasi hakkab vahet nägema tundlikum ja tähelepanelikum mängija. Minu jutu iva oli selles, et 165 vs 240 vahet identsetel monitoridel on kindlasti tunduvalt raskem märgata, kui täiesti erinevatel monitoridel, eriti veel erineva paneeli tehnoloogiaga, sinu puhul siis VA vs IPS. Ma isegi julgen väita, et 240 Hz TN vs 240 Hz VA oleks mängudes üsna tuntav vahe sees esimese kasuks.
Mul on kaks Asuse monitori - PG278Q/TN/144Hz ja PG279Q/IPS/165Hz, reaktsiooni vahe 1 ms, aga mitmikmängudes on minu K/D esimesega parem. Proovitud erinevates mängudes.
|
|
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
skyTronic
Kreisi kasutaja
|
20.11.2020 17:56:57
|
|
|
Palju mänge mängisid? Standardhälbe arvutasid, et kindlaks teha määramatuse piirid?
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru
|
20.11.2020 17:59:10
|
|
|
Spoiler 
G7 pole väga viga, ma TN tõesti ei soovi enam kasutada, aga kisub offtopicucs, aitab.
|
|
   |
398 |
|
tagasi üles |
|
 |
degreal
HV veteran
|
20.11.2020 18:09:21
|
|
|
Intrigeeriv graafik. Kuidas selline asi võimalik on. Sama tehnoloogia peal on üks mudel üle 2x kiirem kui järgmise üritaja toode?
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
|
Kommentaarid: 195 loe/lisa |
   |
181 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
20.11.2020 18:25:55
|
|
|
Arx07 kirjutas: |
kui mäng toetab DLSS siis miks ei peaks see testides olema sisse lülitatud? Nvidia kaardi omanik ju mängib DLSS'ga kui tugi on olemas... |
Sest see on proprietary tehnoloogia. Kui kõigis testides oleks sisse lülitatud nt SAM, siis ka need kes plaanivad Nvidia kaardi ista karjuksid bloody murder - õigustatult.
Selliseid teste muidugi peab tegema, kus DLSS või SAM (millele Nvidial tuleb vaste) on sisse lülitatud. Aga see peab olema konkreetselt välja toodud ja ei tohi kunagi olla taustal vaikselt sisse lülitatud.
Sest täppselt nagu kõigil pole DLSS võimelist rauda pole kõigil ka SAM võimelist rauda.
wirx kirjutas: |
Nvidia teemas on Ray tracing ja DLSS igati omal kohal, minu jaoks põhjus nr1 miks nvidia valida. |
Huvitav kuidas ajad muutuvad. Eelmise aasta lõpus kui RT perf oli kehva (kehvem kui AMD'l praegu) ja DLSS 1.0 oli vaseliini ekraanile määimine, siis ei öelnud keegi, et see on tema Nr.1 põhjus Nvidia osta.
Nüüd kus AMD'l on konkureerivad kaardid ja Ampere omab veidi paremat RT ja DLSS perfi on see äkitselt Nr.1 põhjus.
Irooniline on see, et isegi inimesed siin kes esimesena ostaks Nvidiat ei soovita enam Turingu ostu äkitselt. Mis juhtus? Sellel ju RT ja DLSS 2.0 tugi olemas.
Niipalju siis sellest, et Nvidia kaardid aeguvad hästi . Kui 2022 alguses 40 seeria tuleb, siis paistab Ampere aeglane selle kõrval.
Minu point on see, et mingite featuuride pärast millel on piiratud tugi ja mis võivad kunagi hiljem realiseeruda enamus mängudes, ei tasu täna eelistada Nvidiat.
Clover kirjutas: |
Barmalej kirjutas: |
heinzv kirjutas: |
Non-Oc ja 802 |
See on isegi täitsa ok hind, jah. |
TUF 3080 sellise hinnaga oleks tõesti päris hea  |
Tõepoolest. 3080 eest. Eriti TUF eest on see täiesti ok hind. Muidugi kui 6800XT oleks saadaval 50€ odavamalt, siis oleks tegu valiidse alternatiiviga.
Aga noh hetkel on see kõik oleks/poleks.
Viilutaja kirjutas: |
Üldsegi, et AMD suutis oma esimese põlvkonnaga tulla samale tasemele mis 2080Ti on minumeelest suurepärane, aga sekundeerin siin teistele. Absoluutselt ei huvita raytracing. Räägime 10.a pärast kui on kõik pathtraced mängud.
Mind huvitab ikkagi graafikakaardi üldine raw jõudlus, sest selle peale saan kindel olla kuidas mängud performivad.
Ning eelistada Nvidiat sellele, et tal on DLSS... ainult siis kui näeks 2.a. ette mis mängud selle toe saavad. Hetkel on põrsa kotis ostmine. Võibolla mäng mida ootad pikkisilmi ei saagi seda DLSS tuge ja puhas raw perf loeb... mis siis teed? |
Meenub kunagine SLI võrdlus. Kas võtta tugev üksik (GPU) kaart mis garanteerib teatud perfi igas olukorras või riskida SLI kasutamisega kus kohati võib saada heal juhul 80% perf tõusu kallima raha eest aga kohati ei saa midagi või perf isegi kukub. Sarnasused RT-ga (perf kukub alati) ja DLSS-ga (perf tõuseb aga ainult siis kui mäng seda toetab) on väga suured SLI-ga.
ionic kirjutas: |
Jutt, et mul on 60hz kaadrisagedus ja mina ei vaja kõrgemat kaadrisagedust kui 60, ei päde. |
Kui on 60Hz paneel, siis polegi mõüistlik üle 60fps minna, kuna tekib tearimine ja selle silumiseks peab hakkama kasutama erinevaid meetodeid millest osad märgatavalt tõstavad input lagi. Parima input lagi jaoks peaks fps cappima alati kuskil 5fps alla monitori Hz limiidi ja kasutama Freesync/G-Sync. Pealegi mängud ja mängumootorid on erinevad. CS:GO input delay väheneb suurema fps-ga ja seal on sellest kasu. Mingis RTS mängus näiteks täiesti mõttetu.
High-Q kirjutas: |
ma praegu ei näe kusagilt, et 6K (üle 2x rohkem pikseleid võrreldes 4K-ga) või 8K (4x rohkem) saaks tuleviku vaatest ilma DLSS-ita hakkama. mõni üksik väga hästi optimeeritud mäng a la Doom võibolla välja arvatud, aga kui tahta tänaseid/homseid AAA tiitleid 6K+ resol tahta mängida mõistliku kvaliteedi ja kaadrisagedusega, siis DLSS või misiganes selle "sooneutraalne" derivaat on suhtkoht ainus päästetee |
Ma arvan, et inimesed ülehindavad native reso perf hitti. Meil on nüüd kaardid mis teevad uutes mängudes keskmiselt ~100fps 4K native ilma DLSS kasutamata. Mingid 6K või 8K võrdlused on hetkel puhas marketing, sest selliseid paneele kasutab ka lähiaastatel alla 1% inimestest. See 8K DLSS teema on lihtsalt Nvidia marketing, et õigustada 24GB mälu ja luua olukord mida 3080 ei saaks jooksutada on hädise 10GB-ga (high end kaardi kohta).
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killhoven
OC`er

|
20.11.2020 18:38:42
|
|
|
flake kirjutas: |
Killhoven kirjutas: |
Hmm.. casekingis just vaatsin et 3070 TUF OC 677.- ("in stock" )ja mõtlesin prooviks korvi panna. Korvis avastasin, et kaardi hind 701.10. Lähen tagasi kaartide lehele ja ongi uus hind. Kuna see on in stock neil, siis ma arvan nad ise nahaalselt panevad jooksvalt juurde kui tellijaid tekib. |
Saksamaal on käibemaks 16%. Nende valikus kvuatav hind on saksa käibega
Kui paned toote korvi ja valid riigiks eesti on hind kuvatud meie käibemaksumääraga 20%. Sellest ka see vahe. Nad on kohustatud siia müüma meie käibemaksuga, mitte Saksa omaga. Ei ole siin mingit ise juurdetegemist. |
See läheb vastuollu igasuguse loogika ja minu kogemustega e-osalemisel. Kui ma ostan midagi mis füüsiliselt on ühes Euroopa liidu riigis, siis kui ma selle ära ostan siis maksan tolle riigi kassasse vastavalt tolle riigi käibeka. See peaks olema loogika.
Muidu just lasin teha endale pakkumise ühest Saksa veebipoest ja seal pakkumises oli km 16% ehk Saksa määr saatmisega Eestisse. Ka matemaatika ei klapi - kui asi on 16% käibega, siis omahind on 677/1,16=583,62 ja uue 20% määraga 583,62*1,2=700,34. Samuti välja logitult saidil näen uut hinda.
_________________ Foorumis on ühe lolli kohta kümme tarka, nii et jõud on enam-vähem võrdsed.™ |
|
Kommentaarid: 399 loe/lisa |
   |
345 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
20.11.2020 18:39:39
|
|
|
Tomorrow kirjutas: |
Sest see on proprietary tehnoloogia. |
Seega kuna AMD on olnud võimetu ehitama omale AI-powered tehnoloogiat, ei tohi Nvidia kaartidel seda kasutada, sest muidu pole seis võrdne? What the fuck am I reading... Kui mäng toetab DLSS'i, peab see olema ka testides peal, et näidata kaardi tõelist võimekust.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
IBOX4REAL
Kreisi kasutaja

|
20.11.2020 19:08:02
|
|
|
wirx kirjutas: |
Täitsa tuntav vahe on kas on 100fps või 140fps igatahes, ma sedasi testinud otseselt pole ja eks iga inimene tajub hertse erinevalt. Aga kui panna kõrvuti monitorid 120hz ja 170hz siis vast saaks ikka aru, sama lugu fps-idega. |
See veidi harjumise asi ka. Erinevus on kõige rohkem tajutav siis kui sa oled natuke aega juba kõrgema hertzi peal olnud ja siis lähed tagasi madalama peale.
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
majooro
HV kasutaja

|
20.11.2020 19:08:15
|
|
|
Killhoven, Computer Universe samuti tembutab. Esilehel on jupid soodustusega, kui sisse login, näitab juba kõrgemat hinda. Mulle hakkab tunduma, et see COVID on inimesed peast lolliks keeranud. Igaüks üritab viimast vahelt krabada, nagu oleks maailma lõpp lähenemas
viimati muutis majooro 20.11.2020 19:09:22, muudetud 1 kord |
|
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zonerman
HV veteran

|
20.11.2020 19:09:18
|
|
|
Vael kirjutas: |
wirx, käsi südamel. Kas teed ka vahet 165Hz monitoril 120 vs 170FPS?
M6l 144Hz monitor ja kui desktopis mõni kord viskab 60 Hz peale siis ma saan kohe aru.
Aga üle 90-100FPS eristamine kui Fraps seda ei kuva nurgas, no ei tee vahet.
|
Meil on mõned siin väga hea tajuga. Tunduvad rohkem nagu mutandid kes tunnetavad iga fps'i ära. Eriti naljakas on kõrvuti erineva sagedusega monitorid ja siis võrrelda
Neid teste on tehtud hulga pimesi inimestega ja praktiliselt mitte keegi ei tee suurt vahet üle 120 enam kui fps counter nurgas ei jookse. Pigem on muud monitori erinevused. mis erineva paneeliga ja kiibiga võivad tunnetust muuta.
A noh müügiargument on hea kuna nüüd tuleb turule ka 360Hz.
|
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru
|
20.11.2020 19:10:36
|
|
|
majooro kirjutas: |
Killhoven, Computer Universe samuti tembutab. Esilehel on jupid soodustusega, kui sisse login, näitab juba kõrgemat hinda. Mulle hakkab tunduma, et see COVID on inimesed peast lolliks keeranud. Igaüks üritab viimast vahelt krabada, nagu oleks maailma lõpp lähenemas  |
kuipalju kõrgemat def on ju saksa 16% VAT meil 20%
|
|
   |
398 |
|
tagasi üles |
|
 |
High-Q
HV Guru

|
20.11.2020 19:11:40
|
|
|
ma arvan, et ei PEA olema, aga hea oleks mõlemad (dlss ON ja dlss OFF) panna.
|
|
Kommentaarid: 107 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
Viilutaja
HV Guru

|
20.11.2020 19:23:13
|
|
|
Scart kirjutas: |
Seega kuna AMD on olnud võimetu ehitama omale AI-powered tehnoloogiat, ei tohi Nvidia kaartidel seda kasutada, sest muidu pole seis võrdne? What the fuck am I reading... Kui mäng toetab DLSS'i, peab see olema ka testides peal, et näidata kaardi tõelist võimekust. |
Ma ütleks, et kaardi tõeline võimekus on raw raster power. Sest DLSS on kompromiss mingi teise olulise asja eest, mis on kvaliteet. Kui DLSS oleks 100% koguaeg ühe ja sama kvaliteediga nagu 4K native, ei mingeid kõrvalekaldeid ei mingeid artifakte...
Ainult seljuhul võib DLSS peal olla mängu testides, mis seda toetavad ja võrrelda vs konkurent, kuid kui peaks olema siiski tajutav mingisugune järeleandmine kuskil teises aspektis - siis NO, ei peaks olema peal! Võrdluses ta võib lisaks olla, nagu ka seni on tehtud.
Upsacaling on vana asi, siis oleks võinud juba ammu seda kasutada testides. DLSS tuli puhtalt RT pärast, muidu oleks performance hitt liiga suur.
|
|
Kommentaarid: 224 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
heinzv
HV vaatleja
|
20.11.2020 19:43:06
|
|
|
Hmm.. casekingis just vaatsin et 3070 TUF OC 677.- ("in stock" )ja mõtlesin prooviks korvi panna. Korvis avastasin, et kaardi hind 701.10. Lähen tagasi kaartide lehele ja ongi uus hind. Kuna see on in stock neil, siis ma arvan nad ise nahaalselt panevad jooksvalt juurde kui tellijaid tekib. |
Kui paned toote korvi ja valid riigiks eesti on hind kuvatud meie käibemaksumääraga 20%. Sellest ka see vahe. Nad on kohustatud siia müüma meie käibemaksuga, mitte Saksa omaga. Ei ole siin mingit ise juurdetegemist. |
See läheb vastuollu igasuguse loogika ja minu kogemustega e-osalemisel. Kui ma ostan midagi mis füüsiliselt on ühes Euroopa liidu riigis, siis kui ma selle ära ostan siis maksan tolle riigi kassasse vastavalt tolle riigi käibeka. See peaks olema loogika.
Muidu just lasin teha endale pakkumise ühest Saksa veebipoest ja seal pakkumises oli km 16% ehk Saksa määr saatmisega Eestisse. Ka matemaatika ei klapi - kui asi on 16% käibega, siis omahind on 677/1,16=583,62 ja uue 20% määraga 583,62*1,2=700,34. Samuti välja logitult saidil näen uut hinda.  |
Veidi OT küll aga ka mina tellisin esialgu Casekingist TUF 3080ne, 799 oli hind ja nii jäi ka checkoutil Eestisse tellides. Faktiliselt midagi ei muutunud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Zonerman
HV veteran

|
20.11.2020 19:46:54
|
|
|
heinzv kirjutas: |
Muidu just lasin teha endale pakkumise ühest Saksa veebipoest ja seal pakkumises oli km 16% ehk Saksa määr saatmisega Eestisse. Ka matemaatika ei klapi - kui asi on 16% käibega, siis omahind on 677/1,16=583,62 ja uue 20% määraga 583,62*1,2=700,34. Samuti välja logitult saidil näen uut hinda.  |
Veidi OT küll aga ka mina tellisin esialgu Casekingist TUF 3080ne, 799 oli hind ja nii jäi ka checkoutil Eestisse tellides. Faktiliselt midagi ei muutunud. |
See oli mitu kuud tagasi vist? Seni pole kätte saanud?
|
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
High-Q
HV Guru

|
20.11.2020 19:50:21
|
|
|
Viilutaja, selles see jama ongi, et eeldatakse kvaliteet langeb. aga dlss on (mitte küll alati ja esimes iteratsioonis) näidanud, et kvaliteedikadu sisuliselt puudub või teatud olukordades isegi tõuseb võiüleüldiselt vahet inimsilmaga ei ole näha, ja seda isegi 4K-l (allpool on vahe veel väiksem). esimene linnuke oli jah veidi prooviasi, aga dlss 2.0 on real deal. tundub nõiakunsts, aga ausalt, ega perf ei tule ju tasuta, selleks on ikkagi GPU chipil vastav loogika peal. küll cyberpunk näitab punastele koha kätte.
tänapäeval on, päris ausalt, loll mitte kasutada nvidia kaardiga dlss-i (vähemalt quality modes), kui lahendus seda toetab.
viimati muutis High-Q 20.11.2020 19:53:02, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 107 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
20.11.2020 19:51:03
|
|
|
Mis porri te selle käibekaga ajate. Saksast ostad, saksa käibekas. Punkt
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru
|
20.11.2020 19:55:40
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
Mis porri te selle käibekaga ajate. Saksast ostad, saksa käibekas. Punkt |
No ei ole ju mine proovi saksa amazonist meie aadressile midagi tellida kasvõi, see hind mida sa lehel näed meile ei kehti.
|
|
   |
398 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killhoven
OC`er

|
20.11.2020 20:01:31
|
|
|
pots4t4j4 kirjutas: |
jeesus188 kirjutas: |
Mis porri te selle käibekaga ajate. Saksast ostad, saksa käibekas. Punkt |
No ei ole ju mine proovi saksa amazonist meie aadressile midagi tellida kasvõi, see hind mida sa lehel näed meile ei kehti. |
Küsimus mis riikide vahel kraam füüsiliselt liigub. Saksa Amazon võib lihtsalt vahendaja olla. Saksamaal asuv kaup tuleb Saksa käibekaga.
_________________ Foorumis on ühe lolli kohta kümme tarka, nii et jõud on enam-vähem võrdsed.™ |
|
Kommentaarid: 399 loe/lisa |
   |
345 |
|
tagasi üles |
|
 |
anubis
HV Guru

|
20.11.2020 20:04:11
|
|
|
Viilutaja kirjutas: |
Scart kirjutas: |
Seega kuna AMD on olnud võimetu ehitama omale AI-powered tehnoloogiat, ei tohi Nvidia kaartidel seda kasutada, sest muidu pole seis võrdne? What the fuck am I reading... Kui mäng toetab DLSS'i, peab see olema ka testides peal, et näidata kaardi tõelist võimekust. |
Ma ütleks, et kaardi tõeline võimekus on raw raster power. Sest DLSS on kompromiss mingi teise olulise asja eest, mis on kvaliteet. Kui DLSS oleks 100% koguaeg ühe ja sama kvaliteediga nagu 4K native, ei mingeid kõrvalekaldeid ei mingeid artifakte...
Ainult seljuhul võib DLSS peal olla mängu testides, mis seda toetavad ja võrrelda vs konkurent, kuid kui peaks olema siiski tajutav mingisugune järeleandmine kuskil teises aspektis - siis NO, ei peaks olema peal! Võrdluses ta võib lisaks olla, nagu ka seni on tehtud.
Upsacaling on vana asi, siis oleks võinud juba ammu seda kasutada testides. DLSS tuli puhtalt RT pärast, muidu oleks performance hitt liiga suur. |
Render scale @0.7 ja RIS tegi jõudluses +20..30% ja nägi tunduvalt parem välja kui DLSS. Töötab kõigis mängudes.
Ei leia, et keegi oleks testinud RX6800/XT sellega.
|
|
Kommentaarid: 326 loe/lisa |
   |
2 :: |
277 |
|
tagasi üles |
|