Kui stock cooleriga on juba 31db full loadis, siis mis veel AIB suured jurakad võivad teha. Esimene kord, kui selline perf kaart istub mõnusalt alla 31db full loadis _________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA
Just like on previous cards, the slider lengths are limiting your overclocking potential. While this is no problem for GPU clock, memory overclocking basically means "drag slider to maximum", and done.
Davai, kellel TPU-s kasutaja(londiste, Tomorrow jne) küsige kommides kas keegi on AMD käest küsinud miks nad mem oc-d juba mitmes gen piiravad?
Irw, kas see AMD launch tõmbas caseking täiesti p*rseli:
This page (https://www.caseking.de/) is currently offline. However, because the site uses Cloudflare's Always Online™ technology you can continue to surf a snapshot of the site. We will keep checking in the background and, as soon as the site comes back, you will automatically be served the live version. Always Online™ is powered by Cloudflare | Hide this Alert
Üldiselt see overclocking ei anna eriti midagi juurde nagu ka esimese Navi puhul oli.
1080p ja 1440p jaoks 6800XT mõistlikum kaart(kui saab odavamalt kätte nagu MSRP seda lubaks). RT ja 4K jaoks 3080 mõistlikum.
No pole ju mobiilide videokaarte kumbki veel müügile lasknud, PC testid väljas ainult. Nüüd kui reviewd väljas on üle ühe kommentaari kiitmine, kui hea voolutarve on. Ma tõesti ei saa aru, miks peaks PC videokaardi voolutarve lugema, eriti kui see kaart on nii kallis. Sellepärast küsingi, et miks seda välja tuuakse? Mis vahet seal on kui kallis see jahutus videokaardi küljes on. Toote hind on ju tootja poolt paika pandud just sellise jahutusega nagu küljes on. Kas kellelgi on õnnestunud videokaart tellida ära ka? _________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla!
Mina olen küll nõus maksma päris korraliku premiumi, et saada mõnest sajast watist ja lisaventilaatoristest kastis lahti. Kogu elu kuumeneb, kui ahju sisse lükkad. Näiteks väheneb suurel temperatuuril NVMe jm komponentide eluiga pikaaegsel küpsetamisel (kui lisaventikate sahinat ei taha), võimalus kasutada ilma liikuvate osadeta PSU'd, väiksemat õhemat korpust jne jne. Voolutarve rahaline sääst on väga väike aspekt väikse voolutarbega seadme puhul.
wirx, sul on problem selle osas, et inimestele meeldib jahedam ja seega vaiksem ja tõenäoliselt kõrgemale klokkuv videokaart?
Millega sa tegeled siin teemas õigupoolest? _________________
wirx, sul on problem selle osas, et inimestele meeldib jahedam ja seega vaiksem ja tõenäoliselt kõrgemale klokkuv videokaart?
Millega sa tegeled siin teemas õigupoolest?
Mis sellest kõrgest klokist kasu on kui oma megaclockiga 3080 isegi jagu ei saa ?
Mina olen küll nõus maksma päris korraliku premiumi, et saada mõnest sajast watist ja lisaventilaatoristest kastis lahti. Kogu elu kuumeneb, kui ahju sisse lükkad. Näiteks väheneb suurel temperatuuril NVMe jm komponentide eluiga pikaaegsel küpsetamisel (kui lisaventikate sahinat ei taha), võimalus kasutada ilma liikuvate osadeta PSU'd, väiksemat õhemat korpust jne jne. Voolutarve rahaline sääst on väga väike aspekt väikse voolutarbega seadme puhul.
Eem, mis tempidest ja wattidest jutt käib?
https://www.overclock3d.net/reviews/gpu_displays/amd_radeon_rx_6800_and_rx_6800_xt_review/23
Kui tahad jahedat arvutit pane aeglane videokaart ja ongi asi korras. Näita mulle üks test kus nvm eluiga tavalises arvutikastis langes märgatavalt, kui tempi vahe oli 10c. Kas tulemus tuleb aastates või aastakümnetes? Ja mis vahe on kui suur arvuti kast koos mänguarvuti videokaardiga laua kõrval seisab? Ma saan aru, et TV kõrvale elutuppa on ehk vahe, aga milleks sinna üldse nii kiiret videokaarti vaja oleks? _________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla!
wirx, äkki sa lõpetad selle mõttetu jauramise ära?
Kui sind need asjad ei huvita, siis ära keela teistel huvituda võimalikult vaiksest-jahedast ja hästi performivast masinast. _________________
Mis sellest kõrgest klokist kasu on kui oma megaclockiga 3080 isegi jagu ei saa ?
AMD läks jõudluses pea 2x paremaks 5700XT->6800XT, ma arvan pole põhjust porisemiseks Eriti arvestades, et mõni kuu tagasi kaheldi kas 2080Ti'legi vastu saab
Watch Dogs: Legion is emerging as another good example, but I wasn’t able to test it properly on the 6800 XT. Ray-traced reflections simply don’t work with AMD’s drivers yet
Mismoodi sealt mindfactorist osta saab? Seal ei saa aadressi sisestada OstaEU alusel. Ütleb sedasi punane hoiuatus google tõlge
Attention: For your own protection, an alternative delivery address is not possible for your first order.
viimati muutis Zonerman 18.11.2020 17:36:08, muudetud 1 kord
689 eur oli hind, too oli siis mitte XT mudel tavaline 6800.
Täitsa metsas milline juurdehindlus. Keegi XT kaardi hindasid nägi Euroopas? Nvidia FE puhul oli vähemalt võimalik saada algselt lubatud hinnaga, niipalju kui neid ka oli.
Ise jään ootama 6900XT'd aga ei taha mõeldagi, et mis selle hind siis hakkab olema.
Nüüd, kus piisavalt graafikuid vahitud võib vist öelda, et kui AMD viitsib teha 6900XTX, mis on 6900XT @ 384bit, GDDR6X, siis on ka 4K liider olemas ja seda pika puuga.
viimati muutis Kristoferr 18.11.2020 17:40:50, muudetud 3 korda
Kui sind need asjad ei huvita, siis ära keela teistel huvituda võimalikult vaiksest-jahedast ja hästi performivast masinast.
Räägi mitukümmend kraadi siis loadis 3W tarbimisvahe kastis tekitab või kuipalju NVME eluiga vähendab?
AMD on teinud korraliku tagasituleku. Ainult et kliente võita peaks ehk natukene hind madalama olema. Ehk on Nvidia natukene õpivõimelisem kui seda INTEL Järgmine gen on kindlasti amd kaartitel kõva edasiminek, ehk võtab ka nvidia end kokku ja hakkab jälle miskit viisakat tegema mõistlikuma raha eest. _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Siga armastab muda, aga mudane siga armastab puhast aset!
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid!
XT mudel 789 eur, kuid sapphire ja powercolor erinevad hinnad äkki isegi reference kaartidel dunno, ei arva midagi hetkesest rtx3000 ja rx6000 kaartidest, gtx 1080 tiksub edasi kuni mõistliku hinnaga mingi upgrade leiab.
Auron, mu jutt on adresseeritud otseselt sellele "kellel vaja, keda huvitab" jutule - vaja ja huvitab ikka. NVMe eluiga jne. on kellegi teise jutt olnud
EDIT. HWUB ütleb, et ~9% vähem tarbib 6800XT kui 3080. _________________
viimati muutis rmc 18.11.2020 17:47:28, muudetud 1 kord
https://www.overclock3d.net/reviews/gpu_displays/amd_radeon_rx_6800_and_rx_6800_xt_review/23
Kui tahad jahedat arvutit pane aeglane videokaart ja ongi asi korras. Näita mulle üks test kus nvm eluiga tavalises arvutikastis langes märgatavalt, kui tempi vahe oli 10c. Kas tulemus tuleb aastates või aastakümnetes? Ja mis vahe on kui suur arvuti kast koos mänguarvuti videokaardiga laua kõrval seisab? Ma saan aru, et TV kõrvale elutuppa on ehk vahe, aga milleks sinna üldse nii kiiret videokaarti vaja oleks?
Vaadates gamingu numbreid siin, siis näeme, et varsti saab panna sisse uue aeglase videokaardi, mis on vanast 2x kiirem. Selles ongi kogu point. E: siis sama voolutarbe juures
ot:
NVMe jm osas on kogemused serverite maaailmast, tavakastis kastis näeb hetkel pigem thrhottlimist kui 5GB/s kiirustel pikemalt jahvatada aga üldiselt PCIeg4 kaardid on liiga värsked statistika jaoks.
viimati muutis Optimist 18.11.2020 17:48:26, muudetud 1 kord
Kui sind need asjad ei huvita, siis ära keela teistel huvituda võimalikult vaiksest-jahedast ja hästi performivast masinast.
Räägi mitukümmend kraadi siis loadis 3W tarbimisvahe kastis tekitab või kuipalju NVME eluiga vähendab?
Nonoh, samsa 8nm node pidi olema ju õudne vooluõgard ja TSMC töötab ainult õhu ja armastuse pealt
Kas sa lõpetad ükskord üle ühe postituse kellegi kallal vingumises, kui nad ei kirjuta täpselt seda, mida sa kuulda tahaksid? Ma pole kellelgi midagi keelanud, ma lihtsalt üritan aru saada, milleks see peaks vajalik olema, tõesti ei mõista mängu videokaardi puhul seda. Kaevandajatest saan aru ja sülearvutite kasutajatest ka, aga mänguritest ei saa ja neile see kaart ju eelkõige mõeldud ongi.
4K testides jääb 6800xt korralikult alla nvidiale ja asi muutub väga nutuseks, kui RTX ja DLSS sisse lülitada. Uuemates mängudes quality seades on DLSS igati kasutatav, väga raske vahet märgata kvaliteedis, küll aga fps-is on tuntav vahe kohe sees.
https://wccftech.com/review/amd-radeon-rx-6800-xt-radeon-rx-6800-16-gb-graphics-cards-review-heres-big-navi/14/ _________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla!
Ausalt öeldes pettunud 6800 XT's. Need kes mängivad 1080p ja 1440p peal, siis isegi väga hea valik aga 4K's jääb enamus ajast alla 3080'le ning pole (praeguse seisuga) DLSS'i sarnast funktsionaalsust mida just oleks vaja 4K peal. Loodame, et 6900 XT on ikka ka 4K's parem 3080'st (ja maksab vähem kui 3090 FE).
wirx, äkki võiksid aru saada, et su jutt ei ole informatiivne, vaid on destruktiivne ja üritaksid rääkida asjast sisuliselt, emotsioonideta, lahmimata. Küsi küsimusi, mitte ära dikteeri teistele ette, mida nad arvama peavad.
DLSS-i analoogi puudumise tõttu on teada, et RT+DLSS-le alla jääb.
Clover, primaarselt olen rahul sellega, et GPU-de osas KONKURENTS-i on... see on kõige olulisem ja viib edasi... teistsugune olukord viiks vaid raha _________________
Ausalt öeldes pettunud 6800 XT's. Need kes mängivad 1080p ja 1440p peal, siis isegi väga hea valik aga 4K's jääb enamus ajast alla 3080'le ning pole (praeguse seisuga) DLSS'i sarnast funktsionaalsust mida just oleks vaja 4K peal. Loodame, et 6900 XT on ikka ka 4K's parem 3080'st (ja maksab vähem kui 3090 FE).
Ilmselt ei ole oluliselt parem. 4K tulemused on kehvad, sest mälu läbilase jääb pudelikaelaks. Seepärast ma ülalpool postitasingi, et 6900XTX vms on vaja, mis oleks 384bit. 4K puhul infinity cache ei päästa piisavalt.
Võimalik, et edaspidi ka draiveritega veidi 4K tulemused paranevad, aga suurt lootust ma 3090 4K's edestamisele ei paneks.
Üks hästi primitiivne võrdlus selle hüpoteesi vihjeks.
6800XT GPU core on paberil u40% kiirem kui 6800 GPU core. Mälu perf numbrid on samad. 6800XT on 4K resol kõigest u15% kiirem kui 6800.
viimati muutis Kristoferr 18.11.2020 18:07:39, muudetud 2 korda
Nonoh, samsa 8nm node pidi olema ju õudne vooluõgard ja TSMC töötab ainult õhu ja armastuse pealt
Kui tahad jahedat arvutit pane aeglane videokaart ja ongi asi korras. Näita mulle üks test kus nvm eluiga tavalises arvutikastis langes märgatavalt, kui tempi vahe oli 10c. Kas tulemus tuleb aastates või aastakümnetes? Ja mis vahe on kui suur arvuti kast koos mänguarvuti videokaardiga laua kõrval seisab? Ma saan aru, et TV kõrvale elutuppa on ehk vahe, aga milleks sinna üldse nii kiiret videokaarti vaja oleks?
Tänapäeval peab arvuti seljakotti mahtuma, siis on tore
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.