Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Samsung Galaxy S10 seeria arutelu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 54, 55, 56 ... 90, 91, 92  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Lord Ami
HV veteran
Lord Ami

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 11.10.2020 13:56:30 vasta tsitaadiga

hkurujo88r kirjutas:
Kindel, et Elisa kaudu kehtib see diil, et saab vana telefoni tagastada? Elisasse helistasin öeldi, et ei neil sellist kampaaniat hetkel pole. Samas tele2 lehel samsungi telefonidel all ilusti kirjas, et vana telefoni eest raha tagasi.

https://www.samsung.com/ee/tagasiost/#online_Trade_in
https://snipboard.io/WCtehw.jpg

Üldiselt see ei tohiks väga rolli mängida. Elisa on neil seal listis olemas (valikuna, kui oled seda asja täitmas).
Arvan, et peamine on, et pole mingi suvalisest e-poest võetud "Poola kaup", mis pole SEB firmwarega.
Kommentaarid: 57 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 11.10.2020 14:51:52 vasta tsitaadiga

rex kirjutas:
S10e eest pakutakse 400 tagasi. Peaks minema poodi tavalist S20 näppima. FE tundub juba way liiga suur kobakas.

Kõik on suuremad. Sellest pole eriti kasu, et S10e eest saab normaalse summa tagasi, kui pole seda millegi mõistlikuga asendada mõõtmete osas. Vähemalt mitte Androidi poolel.
Pealegi isiklikust kogemusest pole S10e veel jalgu jäänud. Arvasin, et ehk jääb 6GB-st mälust väheks kui mul mitukümmend tabi avatud Firefoxis aga õnneks ei tundu see probleem olevat. UFS 3.1 oleks kena aga seni on ka 2.1 ja 128GB olnud piisav. 64GB mälukaart kah varasemast kasutuses aga see on aeglasem kui UFS 2.1 sisemälu. Seega hoian seal pilte ja videoid.

Kui välja arvata liigse akukulu probleem 4G kasutades (tarkvara bug) ja proximity sensori lolliksminemist kõne lõppedes kus telefon ei taha pilti ette võtta ükskõik mis nuppe vasjutades, siis ei saa etteheiteid eriti teha.
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
KillFrenzy
HV Guru
KillFrenzy

sõnum 11.10.2020 15:07:44 vasta tsitaadiga

Tomorrow kirjutas:
liigse akukulu probleem 4G kasutades (tarkvara bug)

Milles see väljendub?
Kommentaarid: 151 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 133
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 11.10.2020 15:28:20 vasta tsitaadiga

Tomorrow, ausalt öelda samad mõtted. Ma olen tavaliselt järjest parema kaamera nimel uuendanud, aga hetkel vist tõesti ei kaalu see mõõtudega suuremaks minekut üles. Tõenäoliselt hetkel siiski ei vaheta. 3Ah aku on minu jaks piisavalt hea, kuna peaks minu tavakasutuse juures ka vahepeal laadimata 2 päeva kindlasti vastu. Samas on ta autos alati juhtmevaba laadimisega hoidikus ja ka kodus enamjaolt esikus laadimisalusel nii et näen harva alla 50% laetust.
Kommentaarid: 247 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 226
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 11.10.2020 15:45:34 vasta tsitaadiga

KillFrenzy kirjutas:
Tomorrow kirjutas:
liigse akukulu probleem 4G kasutades (tarkvara bug)

Milles see väljendub?

4G sisse lülitades Exynose performance core ei downclocki ennast ja kütab täistuuridel kuni 4G uuesti välja lülitada.
tagasi üles
KillFrenzy
HV Guru
KillFrenzy

sõnum 11.10.2020 16:42:37 vasta tsitaadiga

Tomorrow, kas see esineb kõigil või on see mingi sinu modiga seotud?

Mul 2 sim koguaeg 4G võrgus, ei ole aru saanud et midagi väga mäda oleks.
Kommentaarid: 151 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 133
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 11.10.2020 16:57:48 vasta tsitaadiga

KillFrenzy, Jep see on minu enda bug õnneks. Internetist otsides ei leidnud kedagi teist kellel see esineks. Exynos on muidugi kehvem kui Snapdragon aga kui see oleks üldlevinud bug, siis oleks kisa suur. Pole ausaltöelda viitsinud üle hakata flashima. Olen üsna kindel, et firmware modemi osa üleflashimine peaks selle fixima. Kui mitte, siis on mingi enda äppi bug. Exynose eelis on see, et seda on võimalik rootida erinevalt Snapdragonist. Viimane on siiski kiirem ja efektiivsem mis sobib 99% inimestele paremini.

ot:
Veidi ot ka Youtube teemal. Vanced Manager on nüüd saadaval k.a non-root seadmetele millega saab endale asjalikuma Youtube äppi asenduse (Vanced): background playback, sponsor skip, default speed, default reso eraldi määramine Wi-Fi ja 4G jaoks jne.
Varem oli Vanced pealelaskmine paras keberniit, kuna nad kasutavad mingit erinevat APKS formaati millega isegi teadjamad inimesed kohati hätta jäivad. Manager hoolitseb selle eest automaatselt.
tagasi üles
aero
HV vaatleja

sõnum 14.10.2020 22:48:06 vasta tsitaadiga

Draqula kirjutas:
aero kirjutas:
Draqula kirjutas:
aero kirjutas:
Kuidas saaks S10e ekraaniluku peale nii, et kõne jääb püsti? Kõne ajal panen klapid kõrva ja tahaks mobla tasku pista aga ekraan on lahti. Sonyl sai power nupuga lukku, samsung lõpetab selle peale kõne ära.

Telefoni rakenduse seadetest saab välja lülitada "Lõpetamiseks vaj. toitenuppu".
Tõenäoliselt sul see hetkel aktiivne.

Asub "Kõne seaded" > "Kõne vastuvõtm./lõpetam." all.

Pole muidugi proovinud mida see siis teeb, kui kõne ajal seejärel toitenuppu vajutada.

Tänan, see seade sobib. Ekraan läheb nupust kinni, kõne jääb püsti. thumbs_up.gif

Jaotust "kõne seaded" ma oma telefonist ei leidnud üldse. Kõnede vastuvõtt... asub: juurdepääs > infovahetus ja vilumus. Otsing aitas.

Hea, et korda sai.
Vaatasin oma S10+ puhul uuesti asukoha Samsungi tavalises telefoniäpis:
1. Avad telefoni äpi
2. Üleval paremas nurgas 3 punkti...

Samsungi telefoni äpp? Äpi otsing Samsung leiab 2 rakendust: Galaxy Store ja mingi brauser. Phone - ei leia ka midagi mõistlikku.

Kuidas lahti saada maili allkirjast "saadetud minu Samsung ..." ?
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 14.10.2020 23:20:34 vasta tsitaadiga

aero, roheline telefonitoru esiekraanil on phone "äpp". Seal kus on viimati valitud numbrid, numbriklahvitik jne.

Maili rakenduse sätetes "signature" tuleb kas muuta või ära kustutada.
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
jax_
HV vaatleja

sõnum 22.10.2020 10:07:57 S10e vasta tsitaadiga

Hei
Äkki keegi oskab nõu anda. Kui arvutis või kuskil teises seadmes spotify mängib ja telefoni (S10e) tuleb kõne sisse, siis kui handsfree juhtme sisestan kõrvaklapi auku hakkab spotify kõne vastuvõtmise ajal mängima okse.gif . Kuidas seda välja lülitada? Kui spotify kuskil ei mängi, siis seda probleemi ei ole.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
reikar
Kreisi kasutaja

sõnum 26.10.2020 09:37:25 Re: S10e vasta tsitaadiga

jax_ kirjutas:
Hei
Äkki keegi oskab nõu anda. Kui arvutis või kuskil teises seadmes spotify mängib ja telefoni (S10e) tuleb kõne sisse, siis kui handsfree juhtme sisestan kõrvaklapi auku hakkab spotify kõne vastuvõtmise ajal mängima okse.gif . Kuidas seda välja lülitada? Kui spotify kuskil ei mängi, siis seda probleemi ei ole.

Vb käi üksipulgu Spotify seaded üle, ehk leiad süüdlase üles. Kahjuks peast ei oska soovitada mis täpsemalt.
Kommentaarid: 47 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 43
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Puuriit
Kreisi kasutaja
Puuriit

sõnum 26.10.2020 10:44:54 vasta tsitaadiga

Telefonis oli varasemalt autentimiseks kasutusel biomeetria + pin, kuid täna hommikul laadija küljest võttes küsis mustrit ning ei sõrme ega PIN-i ei saanud kasutada. Lõpuks sain läbi Samsungi Cloudi luku maha, kuid päris hunnik küsimärke tekkis sellest õhku. Sõrmejälg ja PIN ei olnud seadistuste all aktiivsed ning sõrm tuli uuesti sisse lugeda. Kas kellelgi on midagi sarnast kunagi juhtunud?
Kommentaarid: 90 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 88
tagasi üles
Slazenger
HV veteran
Slazenger

sõnum 26.10.2020 11:08:49 vasta tsitaadiga

Huvitav, miks samsung otsustas, et S10e järge ei saa? Said ikka aru, et ei tohi häid telefone teha enam? Vaatasin ka seda tagasiostu kampaaniat, aga no absull ei kutsu seda välja vahetama S10 S20 vastu. Marginaalne uuendus ja ikka labidas, oleks S20e tehtud, siis oleks täitsa huvitatud. thumbs_down.gif
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 69
tagasi üles
softis
HV Guru
softis

sõnum 26.10.2020 17:31:07 vasta tsitaadiga

S20 sai FE mudeli, ilmselt seepärast.
Draqula
HV Guru

sõnum 26.10.2020 17:33:30 vasta tsitaadiga

Slazenger kirjutas:
Huvitav, miks samsung otsustas, et S10e järge ei saa? Said ikka aru, et ei tohi häid telefone teha enam? Vaatasin ka seda tagasiostu kampaaniat, aga no absull ei kutsu seda välja vahetama S10 S20 vastu. Marginaalne uuendus ja ikka labidas, oleks S20e tehtud, siis oleks täitsa huvitatud. thumbs_down.gif

Sellele on ka mitmed tehnoloogiaportaalid tähelepanu juhtinud, et kahjuks vist alles iPhone 12 mini tulekuga sai Samsung aru kui rumal mõte oli S10e/S20e ära killida - inimesed tahavad lipulaeva näitajatega väiksemat telefoni päriselt ka.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
hkurujo88r
HV Guru

sõnum 26.10.2020 18:10:08 vasta tsitaadiga

Ei tea ühtegi tuttavat kes pisikest ekraani tahab. S20 ise on niigi väike käes.
Kommentaarid: 126 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 120
tagasi üles
villu70
HV Guru
villu70

sõnum 26.10.2020 19:56:50 vasta tsitaadiga

Kui mu s10e peaks mingil põhjusel täna otsa saama, siis asemele ostaks täpselt sama mudeli.
Minu silmis pole hetkel turul käepärasemat + paremat telefoni.
Loodame et s30 toob ka "e" mudeli valikusse.... siis saab edasi mõelda telefoni vahetusele.
Kommentaarid: 141 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 121
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 26.10.2020 21:07:28 vasta tsitaadiga

hkurujo88r kirjutas:

Mina ka mitte. Küll aga tean mitmeid, kellele sobib terve telefon pisemana paremini. Ise sealhulgas. Sõidan autoga ja nii kodus kui tööl on piisavalt suuremaid ekraane käepärast. Kui peaks igapäevaselt olulise aja bussis veetma või muidu molutama, võiks eelistus teistsugune olla.

Aga S20 ei ole tõesti reaalselt väga palju suurem. Samas mul ei ole seda lisapikkust absull vaja. Pigem võiks tiba laiem olla. 16:9 ekraani suurust järgivasse korpusse oleks bueno. Kui nad toodaks järgmisel aastal S30e, mis oleks selles stiilis ja muus osas S10e sarnane, lihtsalt lühem, oleks see vist minu jaoks esimest korda "shut up and take my money!" olukord. Lisapunktid saaks popup esikaamera. Aga ma tean, et seda ei juhtu...

viimati muutis rex 26.10.2020 21:11:22, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 247 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 226
tagasi üles
Renq
HV veteran
Renq

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 26.10.2020 21:09:08 vasta tsitaadiga

No ja mul läks täna oma S10e tagaklaasi, aku ja laadimispesa vahetusse. Pole õrna aimugi, kuidas tagaklaas ämblikuks läks, laadimispesa sai natuke viinaaure ja kui nagunii tuli lahti teha, siis võis juba ka vananeva aku ära vahetada. Minu jaoks pmst ideaalse suurusega telefon.
Draqula
HV Guru

sõnum 27.10.2020 11:57:13 vasta tsitaadiga

rex kirjutas:
hkurujo88r kirjutas:

Mina ka mitte. Küll aga tean mitmeid, kellele sobib terve telefon pisemana paremini. Ise sealhulgas. Sõidan autoga ja nii kodus kui tööl on piisavalt suuremaid ekraane käepärast. Kui peaks igapäevaselt olulise aja bussis veetma või muidu molutama, võiks eelistus teistsugune olla.

Aga S20 ei ole tõesti reaalselt väga palju suurem. Samas mul ei ole seda lisapikkust absull vaja. Pigem võiks tiba laiem olla. 16:9 ekraani suurust järgivasse korpusse oleks bueno. Kui nad toodaks järgmisel aastal S30e, mis oleks selles stiilis ja muus osas S10e sarnane, lihtsalt lühem, oleks see vist minu jaoks esimest korda "shut up and take my money!" olukord. Lisapunktid saaks popup esikaamera. Aga ma tean, et seda ei juhtu...

Täpselt!
Kuna tehnoloogia on jõudnud sinna, kus enam pole jõhkraid servasid ümber ekraani, saab mõõtmetelt hästi kätte istuvasse telefoni mahutada samasuure ekraani kui varem oli "labidas" ("labida" suurus-määrang on muidugi samuti kiiresti kasvanud, seega rõhutan siin märget "varasem").
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 27.10.2020 12:49:26 vasta tsitaadiga

Olles rääkinud mitmete inimestega, kelle ametiks on otsustada, milliseid telefone firma müüki paneb, siis nende sõnul tootjad dikteerivad kõike. See jutt, et arvestatakse "kasutajate/klientide soovidega" on lihtlabane turundusjutt. Seepärast läksidki pikka aega need väikesed nigela ekraani ja jõuetu riistvaraga telefonid paremini müügiks, sest polnud "labidad". Odava hinna ja õige suurusega oldi nõus see riistvaraline ikaldus ära kannatama.
Nüüd on need madalama otsa mudelid samuti labidateks tehtud ja rahvas ei osta eriti hea meelega neidki enam. Apple tundub hetkel ainsana olevat turusituatsioonist aru saanud ja toob üksteise järel väiksemaid ning mitte kõige juustuma riistvaraga mudeleid tootmisse.
Kommentaarid: 730 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 551
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 27.10.2020 13:03:27 vasta tsitaadiga

Iphone SE viimased müüginumbrid näitasid 22% selle aasta kogumüügist. Ma ütleks selle põhjal, et väikeste mudelite järgi on nõudlust piisavalt.

Pealegi mida annab nt S20 vs S10e? Ekraan täpselt sama punch hole kaameraga kuigi loomulikult suurem. Suurem aku. Paremad kaamerad ja 5G. Viimast hakatakse meil alles ehitama. Ekraanialused kaamerad on alles arenduses. Sama lugu 100W juhtmevaba laadimisega mille tulekuni läheb veel aastaid.
Uutes telefonis pole piisavalt wow faktorit, et õigustada seda suuruse kasvu.
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 27.10.2020 13:29:47 vasta tsitaadiga

Peab eelkõnelejatega nõustuma, kolisin ise samuti S10+ pealt S10e peale, nagu siin varasemalt juba juttu tehtud sai ja hetkel ei ole midagi, millest kuidagi eriliselt puudust tunneks.

Tagasiostu kampaaniad ei motiveeri hetkel küll telefoni vahetama. S10e funktsionaalsus on igas aspektis vähemalt keskpärane või üle selle, mis täidab ära praktiliselt eranditult kõik kaasaegsed vajadused.

Ma olen üsna kindel, et Samsung ei jäta seda nišši kuivale. Käepärasemad mudelid kindlasti tulevad, aga neid lihtsalt ei kaasata nii palju meediamürasse, kui lipulaevu.

Slazenger
HV veteran
Slazenger

sõnum 27.10.2020 14:04:09 vasta tsitaadiga

DigeBeni, see on ka natuke jama. Ega ideaalis tahakski lipulaeva väiksemas korpuses. Loodetavasti saame lähitulevikus mõlemat. Varsti on n korda kallim suuremate esemete shipping ja tootmine, nagu näeme apfeli näitel. icon_razz.gif
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 69
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 27.10.2020 15:16:21 vasta tsitaadiga

Puht igapäevase kasutamise aspektist ei näe mina personaalselt põhjust rohkem maksta pelgalt suuremate numbrite pärast icon_rolleyes.gif

S10e jõudlus on täiesti adekvaatne, S10+ pealt üle kolides ei tajunud absoluutselt mingit vahet.

Ma pole muidugi klient, kes telefonil 3D mänge mängiks või end halvasti tunneks mingi jõudlusmõõtja pärast.

Minu jaoks on telefoni praktiline funktsionaalsus olulisem, kui meelelahutuslik roll.

Kui kõik toimib ja seda piisavalt kiiresti, miski ei häiri, siis see ongi ideaalne mõõdupuu.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Samsung Galaxy S10 seeria arutelu mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 54, 55, 56 ... 90, 91, 92  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.