Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
aeropiloot
HV kasutaja

|
11.09.2020 09:06:30
|
|
|
indrpo kirjutas: |
Misasi see halvana kumab? Täpsusta. |
Võibolla kumab halvana see, et artiklit kommenteerides tood välja selle, kuidas Tele2 kliente kaotab aga ei maini poole sõnaga seda, et enda leivaisa on kliente kaotanud rohkem kui 2,5x enam?
Võibolla on asi selles, et siin foorumis oled sa lähim ja aktiivseim Telia töötaja ja selle tõttu saad oma kaela, tihti teenimatult, inimeste viha Telia vastu.
Aga lugedes sinu lingitud artiklit, siis ajab seal ikka väga naerma Kristjan Viilmann kommentaar:
"üldjuhul algatatakse numbriliikuvus telefonikõnega, mis tuleb kliendi jaoks ootamatul hetkel ja on olemuselt üsna jõuline. Sellised kõned on tüüpiliselt üles ehitatud vaid pealetükkivale hinnaargumendile, kuid teised teenuse osutamisega kaasnevad olulised aspektid jäävad tähelepanuta, olgu selleks siis levi kvaliteet, teenuse sobivus ja sisu, lisaväärtused või lojaalsuspakkumised."
Olin üle kümne aasta Telia mobiilteenuste klient, alguses era- ja hiljem ärikliendina. Siis kui Telia otsustas ümber teha oma paketid (Minu Äri vms), kaotada ära vanad ja jõuga kõik üle viia, siis hakkasin otsima alternatiivi. Valisin Tele2-e ja panin numbrid liikuma. Helistas Teliast müügimees ja hakkas moosima, et ära ikka mine. Palusin saata pakkumise ja lubasin selle põhjal otsustada. 2 nädalat möödas ja ei mingit pakkumist. Siis panin ka teise firma numbrid liikuma ja helistas uuesti Telia müügimees ja juhtumisi sama müügimees kes 2 nädalat varem. Siis oli suurepärane võimalus küsida, et kus mu eelmine lubatud pakkumine on? Selle peale ehmatas tüüp ära, natuke kogeles midagi ja lubas jälle oma pakkumise saata. Seekord saatiski - copy/paste Telia lehelt Minu Äri paketi. Peale seda läksid minu ja Telia teed, vähemalt mobiilside osas, lõplikult lahku. Vaadates hetkel ka hinnakirju, kus Tele2 pakub Teliast pea 2x soodsamat teenust ja oma kogemusele tuginedes sama kvaliteetset, siis ei näe küll põhjust tagasi tulla.
Seega "lojaalsuspakkumised" - lubage naerda.
Aga kuna Teliast Kristjan Viilmanni siin ei ole, aga sina oled, siis täiesti teenimatult oled sa antud teemas minun jaoks ebameeldiva ettevõtte kehastus.
Isiklikult ei ole mul su vastu midagi
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
11.09.2020 09:19:17
|
|
|
aeropiloot kirjutas: |
Olin üle kümne aasta Telia mobiilteenuste klient, alguses era- ja hiljem ärikliendina. Siis kui Telia otsustas ümber teha oma paketid (Minu Äri vms), kaotada ära vanad ja jõuga kõik üle viia, siis hakkasin otsima alternatiivi. . Seekord saatiski - copy/paste Telia lehelt Minu Äri paketi. |
Ei tea mis neil vahepeal viga oli jah. Nüüd mõniaeg oli seis küll täiesti ok, aga 6 kuud tagasi number erakliendi alla viies küll midagi ei pakutud.
Täna jääb jälle mulje, et selle Telia 1 peavad tavakliendid kinni maksma.
//
Tele2 on täna 2-3X soodsam.
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
29.09.2020 19:32:55
|
|
|
oh joomajoo. Testostud kinnitavad: kõige halvema teenindusega mobiilioperaator Eestis on Tele2
https://forte.delfi.ee/article.php?id=91191245
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
29.09.2020 19:36:07
|
|
|
Kes üldse käib esinduses veel midagi ostmas või liitumas? (vb käiakse kh Meil kõik lihtsalt kinni pandud ja nett ainuke võimalus )
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
ksuuk
Kreisi kasutaja
|
29.09.2020 19:43:14
|
|
|
Jah, Tele2 klienditeenindus on omamoodi aga ise arvan, et parem töötav tehnika kui lipsuga õhku müüv libekeelne müügimees, pealegi pole olnud vaja kuhugi kohale minna, kõik on kas telefoni või meili teel korda aetud.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
hippokrates
HV kasutaja
|
06.10.2020 20:11:34
|
|
|
Kui Telia sai tulemuseks 78,3%, Elisa 78,2%, Tele2 69,3% maksimumist siis mu meelest on vahed ikkagi väikesed. Artiklist ei tule ka välja, et kas ja mis valdkonnas Tele2-l võrreldes Telia ja Elisaga süsteemselt vajaka jäi.
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vael
HV Guru
|
19.10.2020 16:20:23
|
|
|
Läksin k8hale, näppisin telefoni, võtsin viimase sahtlist.
Vormistati kõik ilusti ära, uus sim soovitati ka juurde.
Ei saa küll nagu väga kurta.
Omast kogemusest pakkus isegi androidi peale migreerumisel abi teenindajaneiu...
Kunagi nr vahetusega sain sooduspakkumise, iga aasta on uuendatud;) siiani...
Ma kasutan nagunii max 1GB netti ja kõnesid ka vähe, seega rohkem ei tahakski maksta. Aga hea kui varrukast varukaart võtta;)
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
20.10.2020 01:10:37
|
|
|
Hoiad uut SIM-i varrukas?
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
EstGane70
HV kasutaja
|
03.11.2020 16:19:45
|
|
|
Tellisin oma naisele uue Samsung S20ne e-poest. Tarne kohal järgmine päev ja kõik ilus. Aga selgus et pidin hoopis kasutama 14 päevast tagastusõigust sest kodus tekkis tüli. Seega viisin 28ndal oktoobril tutika kinnises pakendis telo tagasi Tele2-e Kristiine esindusse. Karpi polnud ma lahti teinud (see nn turvakleebis "do not trust if seal is damaged" oli kinni-terve) kuid teenindaja ütles et protseduur näeb ette et ikkagi tuleb üle kontrollida et kõik olemas on jne, ekspertiisi saata jms. Lõikas seal nina all karbi lahti, tsekkas üle, täitsin tagastusankeedi vms ja sammusin ära. Täna 3ndal helistati seoses selle tagastussooviga, et "ekspertiisi" väitel on telefoni kõrvaklappe kasutatud jms ja vaja 12 euri hüvitist maksta (ei hakanud isegi sellesse juttu süvenema, vaid sõitsin kohe oma jutuga sisse et võimatu.."). Rääkisin loo ära, et uus telo, turvakleebisega, teie töötaja lõikas lahti ja ütlesin kuupäeva ja kellaaja, et vaadake ise turvakaamerast järgi.. Seepeale oli vaikus ja öeldi, et uurime edasi kus miscommunication tekkis.
Tra on sindrinahad, raudselt by default nõuavad inimestelt selliste asjade eest raha arvates et nkn neid on kasutatud. Nüüd siiani pole enam mulle helistatud ja ootan ikkagi raha tagasi..
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
03.11.2020 16:21:12
|
|
|
EstGane70, esindus tegevust ise üles ei pildistanud? mõned nii teevad ja lisavad kogu protsessile ise fotod juurde. isegi garantiiseadmetega tehakse nii, et hiljem kumbalgi osapoolel vaidluskohti ei tekiks. vahel juhtub, et hoolduspartner ise pillab asjad puruks ja ütleb, et tõite sellise risu sinna.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
reikar
Kreisi kasutaja
|
03.11.2020 16:25:49
|
|
|
Kahjuks peab tänapäeval jah kliendina kõik asjad üles pildistama või filmima, muidu kooritakse raha alusetult. Ja siis imestatakse miks välismaalt tellitakse asju mitte kohalikult "kaupmehelt".
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
EstGane70
HV kasutaja
|
03.11.2020 16:42:39
|
|
|
indrpo kirjutas: |
EstGane70, esindus tegevust ise üles ei pildistanud? mõned nii teevad ja lisavad kogu protsessile ise fotod juurde. isegi garantiiseadmetega tehakse nii, et hiljem kumbalgi osapoolel vaidluskohti ei tekiks. vahel juhtub, et hoolduspartner ise pillab asjad puruks ja ütleb, et tõite sellise risu sinna. |
See nn ekspertiis pildistas üles minu väidetavalt kasutatud kõrvaklapid.. Aga kui ma teenindajale jutuga sisse sõitsin, et ei saa võimalik olla, siis jäi ta vakka ja ütles et "uurivad" mis värk siis lõpuks ikkagi on.. Kohapeal esinduses telefoni tagastades üle andes ei teinud ja kahjuks pilte.
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vael
HV Guru
|
03.11.2020 17:00:35
|
|
|
Pildi teg3mine on tänapäeval jah nii lihtne, et igaksjuhuks peab hqkkama tegema. Ise sai ka teises firmas mitu korda sama toodetd transporditud aga ei tulnud selle pealegi, et pilti teha. Läks õnneks.
Aga jah 12€ pole nüüd küll selline summa, et mainet rikkuda ja kliendi närve kulutada.
Mul amazonis kadus ~50€ toote eesti posti teatise leht ära. Kaupa ei saa kätte ega tagasi ka saata. Amazoni chat palus oodata hekte, et küsib ülemuselt järgi, mis mitte nii standard olukorras teha. Paari minutiga oli olukord lahendatud. Mingit küsimust, järgmine päev oli pmst raha kontol tagasi. Ja pmst oli süü minu poolel seekord...
Nii et jah, targem on vist jah hakata postiga amazonist tellima. Mõtled küll, et võiks kaasmaalasele teene teha ja äri toetada. Aga kui ainult mingi jama selle eest sulle kaela keeratakse firmade poolt, siis tekib küll küsimus, et milleks...
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
EstGane70
HV kasutaja
|
03.11.2020 17:23:02
|
|
|
Jah, mul käis korra see mõte läbi aga siiski lootsin, et aastal 2020 sellist jama ei korraldata.. Mind nüüd ikkagi huvitab, et millal nad mulle uuesti helistavad ja kas raiuvad edasi sama teemat või vabandavad või millal ma nüüd raha tagasi kontole saan? Sinna üldnumbrile tagas helistada vist pole ka mõtet, ega ma sama tädi otsa nkn ei koperda
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
ksuuk
Kreisi kasutaja
|
03.11.2020 20:46:09
|
|
|
Ei olegi konksu, Tele2 võitis mingi vastava riigihanke, ehk kui vaja, täida ära, kaotada pole ju midagi.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
RCC
HV Guru

|
03.11.2020 20:57:29
|
|
|
Mingit hanget pole võidetud, tegu on ettevõtete ettemaksulise asjaga, mis on nüüd lihtsalt hamba verele ajanud - eesti - see ju kõige vaesem ja viletsaim riik
_________________ Ära suurenda telia kasumit - lõpeta leping! 20/4 pole eriline max kiirus. 1992 kaaperdas telia neti |
|
Kommentaarid: 185 loe/lisa |
   |
9 :: |
147 |
|
tagasi üles |
|
 |
ksuuk
Kreisi kasutaja
|
03.11.2020 21:04:59
|
|
|
RCC kirjutas: |
Mingit hanget pole võidetud, tegu on ettevõtete ettemaksulise asjaga, mis on nüüd lihtsalt hamba verele ajanud - eesti - see ju kõige vaesem ja viletsaim riik |
Helistasin Tele2 -e ja nii mulle öeldi.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
RCC
HV Guru

|
03.11.2020 21:13:04
|
|
|
Valetasid, aga samas võiks terve riik nüüd igale lehma lellepoja nimedega taotlused sisse anda ja need õnnetud kerjakotid avaldustega üle floodida.
_________________ Ära suurenda telia kasumit - lõpeta leping! 20/4 pole eriline max kiirus. 1992 kaaperdas telia neti |
|
   |
147 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
03.11.2020 22:52:43
|
|
|
Eks kirjutan neile ja uurin, millised väljaminekud mind ootaksid. Telia tulevikuinternet või mis iganes selle nimi ka pole, on siiani õhkõrn unistus, kuigi siin oleks tõenäoliselt vähemalt 10+ majapidamist, kes hea meelega loobuksid nõukaagsest vaskkaablist ja liituksid optikaga. Meie vaskkaabel on kusagilt katki ja pole viitsimist selle parandamisega tegeleda. Juhtmevaba on selle kaudu pakutavasti kordades kiirem ja odavam.
Mingit hanget pole võidetud, tegu on ettevõtete ettemaksulise asjaga, mis on nüüd lihtsalt hamba verele ajanud - eesti - see ju kõige vaesem ja viletsaim riik |
Valetasid, aga samas võiks terve riik nüüd igale lehma lellepoja nimedega taotlused sisse anda ja need õnnetud kerjakotid avaldustega üle floodida. |
Spoiler 
|
|
   |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
ksuuk
Kreisi kasutaja
|
04.11.2020 09:50:51
|
|
|
Betamax kirjutas: |
Eks kirjutan neile ja uurin, millised väljaminekud mind ootaksid. Telia tulevikuinternet või mis iganes selle nimi ka pole, on siiani õhkõrn unistus, kuigi siin oleks tõenäoliselt vähemalt 10+ majapidamist, kes hea meelega loobuksid nõukaagsest vaskkaablist ja liituksid optikaga. Meie vaskkaabel on kusagilt katki ja pole viitsimist selle parandamisega tegeleda. Juhtmevaba on selle kaudu pakutavasti kordades kiirem ja odavam. |
Kui on jaama ja tarbimiskoha vahel lühike korralik vask, saab sellel suht OK ühenduse käima ajada. Traadita on ei liha/ei kala ja mida rohkem Tele2 uusi kliente saab, seda halvemaks olemasolevate klientide netiühendus muutub.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
04.11.2020 12:10:34
|
|
|
Probleem ongi selles, et kusagil ca 30 meetrit 70-ndatel paigaldatud vaske maa all kapi ja maja vahel jooksmas. Jaama osas ei tea, aga kapp, kuhu ümberkaudsete majade ühendused kokku jooksevad, on pmst teisel pool aeda, aga asfalttee on vahel. Maksimum, mida selle vase kaudu pakutakse, on 12 mega. Selle kaabliga mässamine ei lihtsalt ei tasu ära.
|
|
   |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
pppd
Kreisi kasutaja
|
04.11.2020 16:07:00
|
|
|
kui raha tuuakse, siis on härra Maurus alati kodus...
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
RCC
HV Guru

|
04.11.2020 18:36:14
|
|
|
Betamax kirjutas: |
Probleem ongi selles, et kusagil ca 30 meetrit 70-ndatel paigaldatud vaske maa all kapi ja maja vahel jooksmas. Jaama osas ei tea, aga kapp, kuhu ümberkaudsete majade ühendused kokku jooksevad, on pmst teisel pool aeda, aga asfalttee on vahel. Maksimum, mida selle vase kaudu pakutakse, on 12 mega. Selle kaabliga mässamine ei lihtsalt ei tasu ära. |
30 meetrit ainult? no jeerum, kui me siin õnnetuimas ja viletsaimas riigis isegi seda tehtud ei saa, mida siis 3km mehed tegema peavad?
on lahendus vbl laupäeval sauna minna ja kui põrguvürst tuleb viima, siis - üksiti üksiti vennake
kuniks hommikul kireb kukk ja sina istud oma suure hunniku neti otsas
|
   |
147 |
|
tagasi üles |
|
 |