jah, ma sain ära tellitud selle hinnaga. täna on 100 otsas hinnal ning saadavuse kohta pole miskit. kui midagi kuulen, siis annan teada _________________ no shit sherlock
Infoks EVGA enamus kaardid caseking uuendas tarneks alates 25.09 nüüd. Tsipa kallid on aga valik olemas. Ise sihin TUF poole. Tundub, et PCB on hea. Odavaim EVGA 800.- aga pole teada tarnet.
Kus kohast sa seda tufi jahid ?
Kus iganes ta saadaval on ja Eestisse saab tellida. Ma pidasin silmas, kui see kuskil mingi reaalse kuupäeva saab külge. Mul kiiret pole. Kui vahepeal mingi muu kaart teeb kokkuvõttes parema tulemuse ja on hea PCB'ga siis saan oma eelisust muuta.
GN järgi võib iga mõne päeva tagant midagi tilkuda poodidesse. Eestisse muidugi vaevalt aga saksa soome uk on ehk mingi võimalus. Suuren restock väidetavalt oktoobris
Verkkokauppas kah nüüd saadaval, iseasi millal laos uuesti leidub, et Tallinna inimestel kerge tulla praamiga üle ja pood kohe sada kõrval 24/7 töötab.
Ma sain amazon.de’st preorderi teha ROG-STRIX-RTX3090-O24G-GAMING variandile. Esialgse info kohaselt peaks 30. sept käes olema.
huvitav küll, mull isegi otsing ei anna tulemust ja sa suutsid pre orderit teha?
Ma kuskilt sain toote ASIN koodi teada (B08HN51T8Q, B08HN642LY) ja siis piisas ainult urlist: https://www.amazon.de/dp/B08HN51T8Q Need peaks kõigis vähemalt EU poodides samad olema (fr, nl, it, es jne).
Arvutitarga esilehel käib suur promo et osta RTX 30 seeria kaart ja saad tasuta Watchdogs Legioni. Kui 3080 kaardile vajutada siis laiutab lehel "Ühtegi toodet ei leitud!"
Kellele sellist potjkomkini küla vaja on?
Ma sain amazon.de’st preorderi teha ROG-STRIX-RTX3090-O24G-GAMING variandile. Esialgse info kohaselt peaks 30. sept käes olema.
huvitav küll, mull isegi otsing ei anna tulemust ja sa suutsid pre orderit teha?
Ma kuskilt sain toote ASIN koodi teada (B08HN51T8Q, B08HN642LY) ja siis piisas ainult urlist: https://www.amazon.de/dp/B08HN51T8Q Need peaks kõigis vähemalt EU poodides samad olema (fr, nl, it, es jne).
thanks, tõesti hind on okei isegi, saksa amazonis enam ei ole saadavad aga hollandi omal on olemas.
No reaalsus on see et nvidia ei luba 3090 kaarte enne 24ndat kell 16:00 meie aja järgi mitte kellelgi müüa
JOKK on see, et Amazon pole veel raha võtnud. Order ja kõik on ilusti olemas, aga kas see päriselt ka läbi läheb seda kahjuks ei tea. Eks ma 24, 25 sept siis ütlen kas raha on ka ära võetud
Vool tuli õnneks paari tunni pärast tagasi ja sai erinevates mängudes testitud Gainward RTX 3080 Phoenix GS videokaarti.
Ei hakka mingit põhjaliku ülevaadet tegema, kes tahab leiab siit nii Gainwardi, kui ka Palit Gaming Pro OC, mis on 1:1 samad kaardid, sama tootja ka, lihtsalt erinev nimi.
https://videocardz.com/newz/nvidia-geforce-rtx-3080-custom-graphics-cards-review-roundup
Eelnevalt oli mul tavaline RTX2080 videokaart, seega peaks olema kiiruse tõus pea 2x nvidia andmetel. Mõndades mängudes see ka nii on. Monitor on 164HZ 2560 resoga Dell. Kõik mängud ultra-max settingutega. Protsessor AMD 3800X
Doomis oli eelnevalt 150 kandis fps, nüüd 300 fps
Escape from Trakovis oli 60-70fps, nüüd 100-120
WRC9 oli 70 kandis, nüüd 150
Horizon Zero down oli 70, nüüd 120
Control oli 50, nüüd 100
Wolfensteinis oli 70, nüüd 140
Quake RTX oli 40, nüüd 70
Metro oli 50, nüüd 80
Half life Alyxis ei oska FPS-e vaadata, kuid nüüd saab ultra seadetega kenasti mängida, RTX2080 jäi lõpu levelites tugevalt hätta.
Samas paljudes mängudes ei toimunud nii suurt tõusu.
Flight Simulatoris tõus umbes 30% (Ootasin palju suuremat, mingi update tuli ka eile, seega päris 1:1 võrdlust pole vana kaardiga)
Need For Speed Heatis 10% medium detailidega ning ultra detailidega 30%
Project Cars 2 VR-is umbes 20%
Fortnite RTX 90-100fps, võiks rohkem olla minu meelest.
GTA keeldus üldse tööle minemast, storyt sisse lugedes viskas desktopile
Star Wars Jedi Fallen order ~30% tõus
FPS-id pole testidest võetud ning ei pretendeeri mingile tõele, silma järgi vaadatud. Muideks see uus nvidia overlay on nõme, saab ALT+R-iga ette manada, aga igasugu muud juttu ka lisaks, mis häirib. Eelnevalt oli lihtsalt väike roheline number.
Spoiler
Üldiselt oligi nii, et kui mäng oskab kasutada videokaardi kõiki omadusi tuleb suur tõus, kui aga seda ei kasuta, siis tõus väikene fps-is. Suurim vahe tuleb sisse mängudes, mis RTX-i kasutavad.
Müra osas on väga vaikne kaart, arvuti enda jahutus ning protsessori vesijahutus teevad kordades kõvemat häält. Mõtlesin alguses, et peaks ostma vesijahutusega videokaardi või selle hiljem paigaldama, aga sellel poleks mingit pointi. Overclockimisega ma ei tegele.
Kui sealt ülevaltpoolt neid teste vaadata, siis kiiruse osas on Asus, MSI paremad. Founder Edition jääb samasse auku. Samas hinna-kiiruse suhe on Gainwardil kõige parem. Maksab 100-200€ vähem, kui MSI või Asus. FPS on 1-2% väiksem.
Half Life Alyxis vaatamiseks tiri OVR toolkit steamist. Siis käe peal hakkab näitama. Ennast ka huvitab just selle perf kuna vana kaardiga pooleli _________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
Keda huvitab siis selline kiire vaade sai endal valmis
Lasin siin pikemalt nn "lives" mõned benchid läbi COD Warzone, AC Odyssey, GTA V, POE, Temp testid.
Kurat ma ütlen oleks pidanud venitama ülevaate tegemisega, juba sain kirja, et palun saada RTX 3080 tagasi, et teised inimesed ka ülevaate teha saaks F.... _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Kirjutad et teine video veel tegemisel ja natuke oleks aega vaja _________________ Foorumis on ühe lolli kohta kümme tarka, nii et jõud on enam-vähem võrdsed.™
Jap Eestist midagi saada tundub ebareaalne. Caseking tundub ainuke valik kui sinna midagi tekib. Ma loodan, et vahepeal veel otsa ei panda hinnale. _________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA
Killhoven, pots4t4j4, jahm head ideed 😂 aga pm mul on ilmselt suurem võimalus lasta siin extra kasrte Arvutitarka tellida.. kes üldse kindel ostja oleks? Suhtlen marketing tiimiga ja tundub, et saaks mingi hunniku kaarte poodi tellida.
EDIT BY MOD: soovialaldused HDTaneli postkasti _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.