ZiNX, , peaks ikka saama...ma ei leidnud infot mingi keelu kohta et peaks soomes elama vms
Kas hiljaaegu ei tulnud mingi euromäärus, et EU-s tegutsevad e-poed peavad müüma kaupa kõigi EU liikmesriikide elanikele. Saatma samas ei pea kuhugi. Oma asi, kuidas järele lähed
ma ise ootan ja vaatan veel mis tulevik toob, kas 3080 10gb peab järgmise generatsiooni vastu? jõudlus on ju praegu väga hea aga kas videomälu ei või väheks jääda mõna tuleva mängu tõttu? enne cybepunk 2077 ma ei mõtlegi uuenduste peale
viimati muutis nolifer 17.09.2020 23:27:57, muudetud 1 kord
Ma siin testisin 10700K ja Ryzen 7 3800X peal jaa noo Intel oli osades mängudes ikka kõvasti üle kuid osades oli peaaegu võrdne seis.
COD Warzones oli pea sama FPS aga AC Odysseys või GTA V-s oli FPS vahe ikka päris suur.. selline 10-20FPS. Seda kõike siis 4K peal max grafal.
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Ainus asi mis selle ASUSe TUF kahjuks räägib on coil whine. Seda mainisid praktiliselt kõik aga niiöelda muuseas, et vb ei häiri kinnises kastis aga lahtiselt oli kuulda küll. Iseasi kas see on asuste häda. Teised nagu pole seda maininud va FE millel pidavad olema veel suurem coil whine.
Kõigil nii kiire kohe 3080 saada. Pakun, et kui AMD millegi natukegi konkureerivaga välja tuleb siis Nvidia poolt tuleb kohe varsti 3080ti maagiliselt välja.
Lol.
Kui müüd poole odavamalt kui eelmist seeriat, siis peaks siililegi selge olema, et nõudlus tuleb vägagi suur....naljahambad seal koos
Selline tunne, et teadlik lüke oli tehtud _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Ainus asi mis selle ASUSe TUF kahjuks räägib on coil whine. Seda mainisid praktiliselt kõik aga niiöelda muuseas, et vb ei häiri kinnises kastis aga lahtiselt oli kuulda küll. Iseasi kas see on asuste häda. Teised nagu pole seda maininud va FE millel pidavad olema veel suurem coil whine.
Huvitab, kes on arvustajad, kes oskavad coil whine ära märkida? Kui vaikset kasti ehitad, siis coil whine on päris rõve.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.