EVGA RTX 3080 Black hind just tõusis casekingis 699 euri pealt 744 peale, ise mõtlesin pikka aega kas ostan v mitte, prolly ei osta nüüd enam kindlasti.
Karm maailm ikka, sain RTX 3080 kaardi arvutisse, driverid installitud, pilt tuli juba ette ning siis läks vool ära
Jumal teab, millal see veel tagasi tuleb.
Tundub, et EVGA on nurinat kuulda võtnud ja ehk kaotab selle nõmeda punase riba kaartidelt ära.
Kui just AMD millegagi ei üllata, siis ise võtan ka arvatavasti just EVGA kaardi omale (aga seda kuu või kahe pärast).
Vaatasin just seda ning sealt on näha, et Asuse TUF on parem kui MSI kaart.
Spoiler
madalam temp aga kõik muu on kehvem ju?
Mis see kõik muu on? natuke gpu klokki juures, mille eest küsitakse rohkem hinda kui MSRP?
Normalised tempi vaata. TUF on odavam ja sama perf ju. Või sa oleks nõus maksma +50 eurot rohke mingi 0.9 fpsi eest?
Oleks siis see MSI kaart mingi hull OC'er , aga ei ole ka seda.
https://www.computerbase.de/2020-09/asus-msi-geforce-rtx-3080-custom-test/2/
viimati muutis Viilutaja 17.09.2020 17:57:47, muudetud 1 kord
Teine review kus samuti Asuse TUF Gaming OC on päris hea jahutusega.
The TUF Gaming OC's enlarged form factor and 2.7-slot cooling deals easily with the board's elevated 340W TDP, offering superb temperatures and low-noise operation that's better than the FE on both fronts. _________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA
sekingist ostsin evga ära ja ootame, millal kohale tuleb.
Millise EVGA ja miks just selle?
XC3 blacki ja 699 eurikut. saatmine wabariiki tuli pea 16 otsa, kuid mis teha. usaldusväärne firma, soodne hind ning hea jahutus. _________________ no shit sherlock
Pmst on Nvidia selles suunas tasapisi liikunud, et CUDA core mitmeotstarbeliseks teha. Kui nüüd INT32 vahele jookseb, siis võivad tarkvara tasemel kogu CUDA core lukku lüüa?
Ehk oodata korralikku perf tõusu tulevikus draiverit tasemel või vähemalt uute mängude puhul? Ning lisaks UV ka veel ning tõotab hea kaart olema.
Mis sest, et lubatud 80% ja "aegade parim" perf tõus jäi ära, kuna isegi Maxwell->Pascal oli keskmiselt 61% vs Turing->Ampere 68%. Viimasete põlvkondade kohta hea tulemus aga mitte ajaloo parim(kui ajalugu võtta ikka rohkem kui 5a)
RT tõus natuke pettumus, full path traced jääb veel ikka tulevikku.
PS. HUB videos näitas ju ära, et kui DOOM´s 2080 peal VRAM kasutust piirata(räägi veel, et VRAM piisavalt ja "ainult" mäng ahnitseb niisama endale), siis on ka RTX2080 tulemus DOOMs korralik ja Turing vs Ampere kukub ka <100% ikkagi.
TLDR;
Parem kui FE kaart, igas asendis ja ainuke AIB hetkel mis ka 700hinnaga.
Steve oli suht impressed. Arvestades, et TUF on Asuse odavam mudel ja varasemalt TUF seeria jahutus ei kõlvanud kuhugile.
Mul sama kaart, see on jumala normilt neil välja tulnud. Tempid on ka väga madalad.. Idles 35c kui korralik korpuse õhuvool.. max mängudes nägin 68c.. video peaks valma saama homseks _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Pmst on Nvidia selles suunas tasapisi liikunud, et CUDA core mitmeotstarbeliseks teha. Kui nüüd INT32 vahele jookseb, siis võivad tarkvara tasemel kogu CUDA core lukku lüüa?
Ehk oodata korralikku perf tõusu tulevikus draiverit tasemel või vähemalt uute mängude puhul? Ning lisaks UV ka veel ning tõotab hea kaart olema.
Mis sest, et lubatud 80% ja "aegade parim" perf tõus jäi ära, kuna isegi Maxwell->Pascal oli keskmiselt 61% vs Turing->Ampere 68%. Viimasete põlvkondade kohta hea tulemus aga mitte ajaloo parim(kui ajalugu võtta ikka rohkem kui 5a)
RT tõus natuke pettumus, full path traced jääb veel ikka tulevikku.
PS. HUB videos näitas ju ära, et kui DOOM´s 2080 peal VRAM kasutust piirata(räägi veel, et VRAM piisavalt ja "ainult" mäng ahnitseb niisama endale), siis on ka RTX2080 tulemus DOOMs korralik ja Turing vs Ampere kukub ka <100% ikkagi.
See värske AdoredTV video oli mul just vaatamisel
Päris hästi seletas ära kust need 10k + Cuda core tulevad. Üldse sai targemaks videot vaadates ja hea võrdlus Fermist alates, kuidas Nvidia oma jõudlust on kasvatanud, ning kuhu liigub Nvidia järgmise generatsiooniga.
Ampere next iteration (järgmine gen) will be monstrous and AMD should be very worried (parafreesin Jimi).
viimati muutis Viilutaja 17.09.2020 18:41:20, muudetud 1 kord
Arx07, Pakkumised on ju reealselt tehtud.
https://www.ebay.com/itm/333724361872 _________________ If you can’t explain it simply, you don’t understand it well enough – Albert Einstein
TLDR;
Parem kui FE kaart, igas asendis ja ainuke AIB hetkel mis ka 700hinnaga.
Steve oli suht impressed. Arvestades, et TUF on Asuse odavam mudel ja varasemalt TUF seeria jahutus ei kõlvanud kuhugile.
Mul sama kaart, see on jumala normilt neil välja tulnud. Tempid on ka väga madalad.. Idles 35c kui korralik korpuse õhuvool.. max mängudes nägin 68c.. video peaks valma saama homseks
TUFil on ka flow through airflow. Kas tegid testid CPU vee või õhkjahutusega?
Mul sama kaart, see on jumala normilt neil välja tulnud. Tempid on ka väga madalad.. Idles 35c kui korralik korpuse õhuvool.. max mängudes nägin 68c.. video peaks valma saama homseks
Jap ma olen 3 erinevat reviewed vaadanud ära ja kõik ütlevad sama, et on kõige jahedam, tsipa rohkem tegi vent häält kui MSI variant aga tulemused on samasse auku siiski isegi kui MSI trio veidi rohkem core clock oli.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.