Viilutaja, seal neid statte vaadates jääb mulje nagu nad oleks osad read segamini ajanud... TUFi temperatuur/clock/tarbimise suhe ei ole teistega võrreldes üldse loogiline... suht madal clock, aga tarbib palju, kuid 10C jahedam...
Aga seal Soome lehel see TUFi hind küll suht laadna... kaart ise muidugi kole nagu öö.
sättisin end türi tänavale neljaks kohale, et juba 5 minutit enne saaksin kauplema hakata, kuid saadeti pm piiksu. kõik juba ette maha parseldatud ja midagi saada pole. kokku tuli neile 11 tk ning omatöötajad ajasid müüja sõnul neile küüned taha ning kliendid jäid pika ninaga _________________ no shit sherlock
sättisin end türi tänavale neljaks kohale, et juba 5 minutit enne saaksin kauplema hakata, kuid saadeti pm piiksu. kõik juba ette maha parseldatud ja midagi saada pole. kokku tuli neile 11 tk ning omatöötajad ajasid müüja sõnul neile küüned taha ning kliendid jäid pika ninaga
Arvata oli haige värk aga müüjal on õigus seda teha
mis seal haiget on, kui arvutitargas töötaksid müüksid maha ja näpiksid ise tilli? Logish omale võtta.
Ma ei mainigi, et see oleks midagi enneolematut. Pigem solgutas AT oma lehel nende tellimistega, pani võttis maha pani võttis maha. Tegelt pole midagi saada niipea ja nüüd eemaldas ka kõik,
mis seal haiget on, kui arvutitargas töötaksid müüksid maha ja näpiksid ise tilli? Logish omale võtta.
Ma ei mainigi, et see oleks midagi enneolematut. Pigem solgutas AT oma lehel nende tellimistega, pani võttis maha pani võttis maha. Tegelt pole midagi saada niipea ja nüüd eemaldas ka kõik,
Teed omad järeldused ja edaspidi viid oma raha mõne konkurendi poodi või ostad Saksamaalt/Soomest.
Triol paistab korralik PL ka olevat @ TPU trio review oli peak tarbimine 425w vms, kui jahutada suudad siis parem valik ikka kui tuf.
HPN kirjutas:
Zonerman kirjutas:
pots4t4j4 kirjutas:
Teed omad järeldused ja edaspidi viid oma raha mõne konkurendi poodi või ostad Saksamaalt/Soomest.
Aga nagu reaalselt, ise oleksid seal letis ja kaardi huviline siis müüksid mingile lambikonnale kaardi ja ise ootasksid paar kuud? Ega ikka ei ootaks küll.
Mina ei ostagi sealt ma teadsin ette, et enne saan casekingist kui AT'lt Juba on üks tellimus sihil. Uurin veel reviewsid enne lõplikku otsust.
Triol paistab korralik PL ka olevat @ TPU trio review oli peak tarbimine 425w vms, kui jahutada suudad siis parem valik ikka kui tuf.
HPN kirjutas:
Zonerman kirjutas:
pots4t4j4 kirjutas:
Aga nagu reaalselt, ise oleksid seal letis ja kaardi huviline siis müüksid mingile lambikonnale kaardi ja ise ootasksid paar kuud? Ega ikka ei ootaks küll.
Mõttetu jahuda oleksitest. Vähemalt ütles müüja ausalt välja, et oli midagi aga avalikult müüki ei jätkunud. Vb keegi müüb seda edasi kallimalt, alati ostjaid kes tegelt vb endale ei tahagi. Eks vaatame kuna meil reaalselt need ka saadavale tekivad.
Eks nende nvidia.de FE'dega läks ilsmelt samamoodi nagu Arvutitargas... Igaüks broneeris endale ühe ära(või kaks), kes asjaga seotud olid, isegi koristaja pani endale kirja mõne... nii nad otsas olid kui reliis oli
sättisin end türi tänavale neljaks kohale, et juba 5 minutit enne saaksin kauplema hakata, kuid saadeti pm piiksu. kõik juba ette maha parseldatud ja midagi saada pole. kokku tuli neile 11 tk ning omatöötajad ajasid müüja sõnul neile küüned taha ning kliendid jäid pika ninaga
Eks igaühel ole oma moraalitunnetus ja ärieetika.
polnud suur lootus kohapealt saada, kuid vähemalt proovisin. casekingist ostsin evga ära ja ootame, millal kohale tuleb.
ps: kui saksa keeles tellimus teha, siis error 502 ette ei viska _________________ no shit sherlock
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.