pots4t4j4, power-oni puhul korra vist tõmbab ringi, rohkem pole kuulnud. Isegi, kui alumist M.2 pesa koormata (PCIe 3.0 draiv) CrystalDiskMarkiga, ei ole veel tööle hakanud.
Baeskades, Enne tuleks HWInfo64 abil tempe jälgida. Kõige parem on kui panna graafikakaart suure koormuse alla ja vaadata mis kiibistiku temp on ütleme peale 15min. Kui see jääb 40-60c vahele siis võib lahti ühendada. Kui see on üle 70c siis on juba veidi kahtlane.
Sõltub ka emaplaadist ka kiibistiku ventika asetusest ja suurusest. MSI kogemus jahutuste disainimisel graafikakaartidele mängib rolli, sest see on üle kantud X570 emaplaatidele, kus MSI puhul on kiibistiku ventikas esiteks suurem ja teiseks liigutatud rohkem allapooole, et ei oleks graafika poolt blokeeritud ja saaks jahedamat õhku sisse võtta. Teistel on see halvema koha peal.
Enda Gigabyte peal igatahes ühendasin lahti. Max temp mida ma näinud olen peale tunde mängimist oli 52c vms. Tavaliselt on kuskil low-40c juurers. Seda siis termopadja eemaldamisega ja pasta asemelepanekuga.
ok siis võib vast tomahawki ära tellida, kaalusin b550 ka aga x570 tomahawk pole niipalju kallim, et b550 jaurama hakata, korralik vrm ja bt ka olemas onboard, nad oleks võinud muidugi x570 tomahawkile ka led off switchi teha nagu b550 mortaril oli vist, vana b450 tomahawki puhul neid lede majandada selle mystic light asjaga on ikka paras vaev, mingil suvalisel hetkel on vaja pedemajakas tööle ajada, kuigi ma olen sealt valinud leds off (mis võiks minu loogika järgi tähendada, et siis ledid on off kuniks ma selle sealt ära muudan...)
tsitaat:
@ B550 MORTAR
EZ LED CONTROL
A built-in LED button on the motherboard to control your light effect. Turn on/off your light in a second!
Sai üks VMide karp kokku pandud jälle, prose on piiratud 65w cTDP peale. All core turbo on 3.5Ghz (AVX 3.15) ja paaril tuumal käib ikka 4.65Ghz peal. Ühe 2vCPU/4GB RAM/50GB SSD remote desktop töökoha hind on olematu.
Peab vaatama 32GB DDR4 klotse järgmistele, mäluga läheb kitsaks. Eriti 3900x/3950x korral.
StaticX, Raske öelda täpset kuupäeva, kuna AMD pole seda välja käinud. Ainult seda, et tuleb enne selle aasta lõppu.
Üldine vastus: järgneva nelja kuu jooksul.
Täpsem vastus: Oktoober-November. September on veidi kaheldav. Detsember tähendaks, et on veidi hiljaks juba jäädud. Kuna AMD-le meeldib number 7 nii väga siis kas 7 Oktoober või 7 November. Pakun viimast.
Kõlab nagu odav jõulu allahindlus _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Siga armastab muda, aga mudane siga armastab puhast aset!
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid!
Pole veel väljas see soft aga tundub huvitav. Siiski tundub olevat suunatud rohkem multi-CCD mudelitele a'la 3900X ja 3950X ja TR. Lisaks ei selgu kuidas see mõjutab single thread perfi.
Lasin Linuxi all mälu testi (EPYC 7302): 20480.00 MiB transferred (19379.49 MiB/sec) ehk ~20 GB/s toorest jõudu! ECC DDR4 8 kanalit per prose, kõik mälu kanalid on klotse täis.
sysbench --test=memory --memory-block-size=1M --memory-total-size=20G run
We commend Lenovo for including Thunderbolt 3 even though Renoir has no integrated Thunderbolt 3 controller.
Ja siis "tööloomadele" T14 ja T14s ei pandud TB3'e??? Ning seal pole ka seda proset 4800U'd....
Mul on tunne, et mingi kuri käsi mängus. Inteli Thinkpadidel ofcourse on TB3'ed ja paljud toovad seda suurimaks miinuseks AMD Thinkpadide kõrval, et seda oleks hädasti vaja. Mul isiklikult savi.
Kuid nüüd laseb Lenovo välja Yoga (ideapadi), millel TB3 on olemas...
Mul ka savi _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Ok. Ma esmaspäeval võtan ühendust siis.
Ma veel ei tea kummaga Vist see, kes asub lähemal Sõle teele, oleks mugavam ja kiirem.
Said lahendatud? Mul muidu R3 1200 seisab jõude
Jah, sai!
Tänud mõlemale, kes pakkusid, kuid Reaper oli palju lähemal.
Lisaks laenas Reaper ka GPU'd, mis mul täitsa ära ununes, sest enda dGPU müüsin ju maha ja muidu Ryzeniga pilti ei näe
Mulle piisab hetkel ka 6-st _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.