Igivana 49.0.2623.112 annab teate: Teie ühendus ei ole privaatne - NET::ERR_CERT_AUTHORITY_INVALID
Mul viimane Versioon 83.0.4103.116 (Ametlik järk) (64-bitine)
No eks millalgi hakkab tööle, pakun, et pole minu poolne kamm. Ühel teisel kasutajal sama jama _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Ok, siis ei tea mis anomaalia. Ennem nagu töötas, adblokid ja muu värk maas
E:
Inkognito reziimis töötab.....mingid küpsised siis kusagil hapuks läinud
Tänud info eest kõigile _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Huvitav, kodus sama chrome versioon ja ka ei saa teliatv.ee-d tööle
Inkognitos töötab _________________ This message was sent from space using stargate
Proovisin uuesti igivana crome 49.0.2623.112 versiooni, mitu HTTPS aadressi tuli "turvaliseks" muuta, aga sisse lõpuks läks.
Seda ikka tead, et klaviatuuril on klahv F12. Kui sa seda litsud ja Network lipiku ette võtad, siis näed, mis toimub. Saad tavalist ja inkognito toimimist võrrelda.
Proovisin uuesti igivana crome 49.0.2623.112 versiooni, mitu HTTPS aadressi tuli "turvaliseks" muuta, aga sisse lõpuks läks.
Seda ikka tead, et klaviatuuril on klahv F12. Kui sa seda litsud ja Network lipiku ette võtad, siis näed, mis toimub. Saad tavalist ja inkognito toimimist võrrelda.
Mis ma seal nägema peaks, vasak inkognito ja töötab, parem tavaline ja mitte
Spoiler
_________________ This message was sent from space using stargate
Vasakul pole ju midagi näha, ikka uuesti laadisid selle lehe? Ja üleval on "Disable cache", soovitan eelnevalt sinna linnukese panna.
Aga mida sealt näha oleks? Näed, mida inkognito korral alla laetakse ja mida tavalise ühenduse korral. Ega ei oskagi oletada, kas sealt midagi mõistlikku koorub (endal on FF kasutusel, seega kogemus chromega puudub).
Vasakul pole ju midagi näha, ikka uuesti laadisid selle lehe? Ja üleval on "Disable cache", soovitan eelnevalt sinna linnukese panna.
Aga mida sealt näha oleks? Näed, mida inkognito korral alla laetakse ja mida tavalise ühenduse korral. Ega ei oskagi oletada, kas sealt midagi mõistlikku koorub (endal on FF kasutusel, seega kogemus chromega puudub).
Aga selline see ongi. All on 5 errorit paremal, ma ei oska nendega midagi teha
Spoiler
_________________ This message was sent from space using stargate
Ega mina ka ei oska selle vähese infoga (usun, et seda infot on seal siiski veidikene enam) midagi arvata, aga kui guugeldad näiteks "ERR_BLOKED_BY_CLIENT" vms, äkki siis tekib sul mingi mõte? Mina igatahes julgeksin järeldada, et ma ise sellisel juhul midagi blokeerin, mõne plugina (inkognito peaks need ju osaliselt välja lülitama?), viirustõrje vms. abil.
Ma ei tea palju see aidata võib aga mul "Privacy Badger" blokkis teatud cookie ära ja tuli sama error tekst. Privacy Badger välja lülitada siis töötab.
Chrome Version 84.0.4147.85 (Official Build) beta (64-bit)
indrpo, tänud info eest! Hea oleks küll kui saate ka ise korra proovida. PON võrgu muutused...aga kuidas seda testida, et kas on muutuseid? Või on jutt sellest, et kas hetkel ka veel pilt tökkama hakkab kui midagi alla laadida arvutiga?
Just seda viimast võib uuesti proovida jah.
Katsetasin aga mu vana NUC i5 sureb torrentiga ise kusagil 60MB/s ära. Samal ajal käis TV sujuvalt.
https://youtu.be/L9kGf39BkmA
Proovinud nüüd mitu õhtut. Natuke oleks nagu parem. Ca 40MB/s hakkab pilt stoppkaadreid tegema.
Kes see idioot pani salvestuse sisuleidja alla?
Väga ebamugav kasutada.
See sisuleidja on minu arust üldse ebamugav. Vana filmiriiul oli palju parem.
Ma justkui meenutan teemast, et salvestused ja kordustv olid ka väga ebamugavad scrollida ja leida sobivat saadet üles/alla.
Kavast käivitamine on samuti omamoodi teadus.
Nüüd kui boksis saab teha oma kasutaja ning avades sisuleidja on sul kohe oma vaadatuimad saated (ja ka muu) esireas.
Muidugi see protsess pole lõppenud, kuidas mugavamalt kasutajat vahetada kui teler juba töötab jne.
Täitsa pekkis. Curiosity killed the cat. Endal oli salvestus õieti õigel kohal seega huvi pärast tõmbasin juhtme seinast.
Nüüd annab teate et salvestused sisuleidjas. Aga saab siiski veel "Jätka" vajutada ja normaalset salvestust kasutada. Aga eks see kaob mingi aja pärast ära.
See on kõige debiilsem muudatus Telia TVs.
Sisuleidja on kasutamatu. Pole näha mitu saadet on sarjal, mis kestus on... Ei saa vaadata kohe viimast saadet, või 1st vaatamata jne, jne.
Täitsa pekkis. Curiosity killed the cat. Endal oli salvestus õieti õigel kohal seega huvi pärast tõmbasin juhtme seinast.
Nüüd annab teate et salvestused sisuleidjas. Aga saab siiski veel "Jätka" vajutada ja normaalset salvestust kasutada. Aga eks see kaob mingi aja pärast ära.
See on kõige debiilsem muudatus Telia TVs.
Sisuleidja on kasutamatu. Pole näha mitu saadet on sarjal, mis kestus on... Ei saa vaadata kohe viimast saadet, või 1st vaatamata jne, jne.
tsitaat:
Nüüd tuleb tõesti teenusepakkujat vahetama hakata, mik see küll ära solgiti?
Täitsa pekki keeratud. Maksad salvestus teenuse eest eraldi 5€ ja siis otsi oma salvestusi tasulise filmiriiuli ja muu mudru vahelt. Kas jälle oli eelmine toimiv versioon beeta test, et see nüüd lihtsalt ära lõpetati
Täitsa pekki keeratud. Maksad salvestus teenuse eest eraldi 5€ ja siis otsi oma salvestusi tasulise filmiriiuli ja muu mudru vahelt. Kas jälle oli eelmine toimiv versioon beeta test, et see nüüd lihtsalt ära lõpetati
tsitaat:
Filmide pealkirjad on ka teised, salvestuses on Saladuste suvi, sisuleidjas Saladuste kevad.Teisi on ka seal selliseid segasid, üldiselt see värk ei kõlba kuhugi, peaks vähemalt jääma võimalus ikkagi salvestusse minna nagu praegus on.
Vanasti oli Teliatvs võimalus lauatelefoni postkasti jäetud sõnumit kuulata. Kas olen mina loll, et ma seda enam ei leia või on see võimalus kinni keeratud? Iseteenindusest kah ei saa, seal ilutseb kõnepostkasti all kiri "Tehniline viga!"
Numbrile 147 helistades lauatelefoni pealt saab seda endiselt teha. Iseteeninduses peituvat varianti pole testinud. Teenus endal ajutiselt suletud. _________________ Ma trollin 50% oma postitustest.
Mingi väga kahtlase asjaga on nende salvestustega hakkama saanud. Vanu asju saab vanat moodi vadata, aga uusi ei tea kust otsima. Selle asemel, et vanu vigu korda teha, mõeldakse uusi juurde.
Vanasti oli Teliatvs võimalus lauatelefoni postkasti jäetud sõnumit kuulata. Kas olen mina loll, et ma seda enam ei leia või on see võimalus kinni keeratud?
Seal on kogu telefonivärk juba ammu kinni keeratud. Kas teadlikult või rumalusest, ei oska arvata.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.