Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
olafsand
HV Guru

|
03.06.2020 13:25:19
|
|
|
softis kirjutas: |
Mis auto sul on? Äkki saaks korraks kokku ja prooviks minu telefoniga ja vastupidi ka? Saaks vajadusel siis esindust kollitada. Autoraadio on küll vahetuses käinud aga soft on sel sama. Mul on Insignia IOU raadioga (NaviPro Opeli keeles aga General Motorsi praegune levinud toodang).
Pmst ei käivitu üldse Android Auto kui juhe sappa lükata telefonile. Hakkab ketrama laadimist ja viskab hoopis Dex teavituse üles ribale. Vahel näitab telefon (kui juhet pikemalt taga hoida), et vastuvõttev seade ei pruugi andmeühendust saada telefoniga. AA rakendus ise käivitub telefonis ilusti.
Apple Carplay toimib ilusti ja kogu jama hakkas pihta selle versiooniuuendusega kui AA nö sisse integreeriti Androidile.
Tomorrow kirjutas: |
Küll aga pidi seadetest Touch Sensitivity sisse lülitama, et saaks normaalselt kasutada. On sul see tehtud @ softis? |
Tänan, see aitas! |
Mul küll s20 ultra ja Kia Sportage, aga kõik töötab veatult. Kui tahad, võid oma telefoniga mu juurest läbi tulla ja mu autos proovida.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
anduke88
Kreisi kasutaja

|
03.06.2020 17:04:03
|
|
|
No peaks olema standard aga miks ei tööta - vot sellest ma aru ei saa. Piltikult öeldes on auto korral tegemist kõlari või nö ratastel hands-free seadmega.
Võrdluseks Bluetooth osa:
S10e
5.0, A2DP, LE, aptX
Sony:
5.0, A2DP, aptX HD, LE
Mõlemad 5.0 peal. Saanuks aru, kui oleks mingi 4.0 pealt üleminek olnud 5.0 peale ja asi ei tööta. Aga et selliselt - müstika.
Kui lülitada telefonis Bluetooth alt kõnede liugur sisse siis tüki aja pärast lülitab see ise ennast välja ja all on kiri "Ei saa luua ühendust seadmega Audi..."
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
03.06.2020 17:21:50
|
|
|
... mis siin aru saada standard on üks, kuid kuidas seda ära kasutatakse, hoopis teine teema, selles osas pole mingeid universaalseid standardeid kahjuks ...
   |
2 :: |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
03.06.2020 21:59:45
|
|
|
Ma tänan väga kõiki, kes abi pakkusid aga seekord saan vist ilma hakkama
Sain täna kolleegi Kodiaqiga telefoni paaritada ja peale seda võttis telefon ka minu auto omaks jälle.
AA äpp hakkas uue auto seadistust tegema peale Kodiaqiga paaritamist, seega ilmselt äpipoolne kamm (kuigi data oli clearitud jne).
Tänud veelkord kõikidele, kes olid valmis oma autoga proovimist lubama. Kui mingi kamm püsivalt tekib jälle, võtan ehk ühendust
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
anduke88
Kreisi kasutaja

|
04.06.2020 13:58:05
|
|
|
Tollel Audil peaks ka olema MMI 2G High ning autos on see viimane versioon (uusim tarkvara peal). Vist Audis 2019 kevadel uuendati.
Nojah. Kui Samsungi poolt mingit fixi ei tule, ei ole miskit teha. Ei taha uskuda et see on minu telefoni viga sest kõik muu üle bluetoothi töötab ideaalselt (kõlarid, handsfree seadmed jne)
Ehk 1) on nii nagu on ka edaspidi 2) tuleb selle autoga sõites vaadata vanem telefon 3) selle telefoniga uuem auto
Muideks täna proovisin eelmist põlvkonda, ehk S9-t. Kõik töötab nii nagu vanasti. Lisaks S9-l saab seadete all mõlemat liugurit sisse/välja lülitada, ehk kas ainult kõned või sim kaughaldus.
Lisaks selle autoga on ühendatud ka iPhone 7 Plus kui ka iPhone SE kui ka uus iPhone 11 (õunad töötavad kui kulda). Lisaks Apple korral tuleb sealne telefoni helin kohe auto kõlaritest. Androidil on autol mingi oma X helin. Aga see selleks.
Nädalavahetusel saan ära proovida vast sugulase S20 mudeli. Ehk mida uuem mudel - kas siis ei tööta.
Laias laastus võttes ükskõik mis telefon olenemata margist on siiani antud autoga töötanud, kuid see S10e on esimene mis selliselt jonnib.
|
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
04.06.2020 23:04:05
|
|
|
Mul toimib küll S10e praktiliselt sama auto veidi suuremaks puhutud versiooni MMI 2G High taga ühegi silmatorkava probleemita juba pea aasta. Telefon võetakse külge kohe, kui ekraan sisse lülitub ja nimesid näen ka. Tõsi, ma tavaliselt lõpetan autost välja minnes kõne või istun autos, kuni kõne lõpeb. Pole ju kiiret tegelikult.
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
anduke88
Kreisi kasutaja

|
06.06.2020 18:49:33
|
|
|
Jah proovitud > sama autoga proovisin ja ka uus S20 ei tööta ehk sama anomaalia mis S10e-l. Seega tundub olevat Samsungi kala.
Samuti ei saa sisse lülitada seda heli ligurit. Telefon ütleb selle peale et ei saa ühendada ja kõik.
Seega jääb nii nagu on. Miskit teha pole. Vanem telefon sama autoga või sama telefon ja uuemat autot vaja
Tänud kaasa mõtlejatele.
S10e ja S20 ja Audi A6 mmi 2g high süsteem.
|
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
06.06.2020 20:17:24
|
|
|
Kontrolli igaks juhuks üle, et MMI versioon on ikka 5570. Näinud neid "viimane uuendus peal" küll ja küll...
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
einarkole
HV vaatleja
|
06.06.2020 23:44:15
|
|
|
[quote="softis"]Norm, panin Panzerglassi sõrmejäljelugeja toega klaasi S10 peale ja... telefon ütleb, et lugeja on sogane ja ei saagi üldse tööle enam
Suurt jama pole aga veits ebamugav ikka.
2019 aprill panins selle Panzerglassi s10+ peale täpselt aasta hiljem hakkas lambist küljelt mõranema, ilma kukkumata vms.
Panzerglassiga näpujälge pm kasutada ei saanud kogu aasta. tellisin hydrogel kaitse nüüd ja sellega töötab näpujälg paremini kui vanakooli näpujäljelugejatel.
|
|
tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
07.06.2020 22:36:57
|
|
|
Sain oma whitestone klaasile prao sisse.
S10e amazonis soodukas jälle, 2 pack 25 naela.
Peab vist tellima.
|
|
Kommentaarid: 151 loe/lisa |
   |
1 :: |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
anduke88
Kreisi kasutaja

|
08.06.2020 09:18:56
|
|
|
rex kirjutas: |
Kontrolli igaks juhuks üle, et MMI versioon on ikka 5570. Näinud neid "viimane uuendus peal" küll ja küll... |
Täitsa 5570
Spoiler 
|
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
hkurujo88r
HV Guru

|
08.06.2020 09:30:43
|
|
|
anduke88 kirjutas: |
Jah proovitud > sama autoga proovisin ja ka uus S20 ei tööta ehk sama anomaalia mis S10e-l. Seega tundub olevat Samsungi kala.
Samuti ei saa sisse lülitada seda heli ligurit. Telefon ütleb selle peale et ei saa ühendada ja kõik.
Seega jääb nii nagu on. Miskit teha pole. Vanem telefon sama autoga või sama telefon ja uuemat autot vaja
Tänud kaasa mõtlejatele.
S10e ja S20 ja Audi A6 mmi 2g high süsteem. |
Aga sul telefon ei karju enne kui esimest korda autoga ühendad, et kas soovid kaugühendust vmi?
Endal passatiga sama värk, nii auto kui ka telefon küsivad üle. Paned ei.
|
|
Kommentaarid: 126 loe/lisa |
   |
120 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
08.06.2020 12:43:13
|
|
|
Huvitav, kas Q7 MMI raud võib siis ikkagi nii palju erinev olla? Samamoodi MMI 2G high ja proovisin just - alustasin kõnet autos HF taga, võti välja ja kohe kõne telefonis, võti tagasi ja kohe kõne jälle auto HF-s. Telefon samamoodi S10e.
HW numbrid erinevad, kuid softiupdate käib ikka samade plaatidega mis A6 ja A4 jne:
Kuidas keylessiga üleandmine käib? Süüdet välja lükates, ust avades või alles lingilt lukku vajutades (viimasel juhul jääks kuuldavusse auk sisse)?
Eile tuli miski suurem pooleteistgigane uuendus ka:
Sõnumite alla on mingid kategooriad ilmunud, kaamera all oli ka miskit uut.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
anduke88
Kreisi kasutaja

|
08.06.2020 13:03:52
|
|
|
Jap, raua erinevus, muud ei ole.
Igaks juhuks teistele ka pilt millest jutt käib, telefoni Bluetooth seadete alt:
Spoiler 
Kõnede liugur oleks vaja ainsana sisse jätta, et autos ühendus oleks normaalne, aga see ei jää sisse.
SIM asjaga on nii nagu eelpool kirjeldatud ehk piltlikult öeldes on samal ajal telefon kasutu, netti ei ole, telefonist kõne ei saa valida ning käimasoleva kõne korral ei lükata kõne autost > telefoni ümber nagu vanasti sama auto korral. Ehk vaja kõne lõpetada, siis saad autost välja ja auto juurest minema (ja siis uuesti helistada teisele poolele), muidu astud autost välja kui teine pool jääb tühjas autos iseendaga rääkima.
Proovisin neid asju ennem ja proovisin ka pärast eilset "uuendust" - seis ikka sama.
rex, ja sinu pildil on kellast paremal pool on näha need ikoonid mis peavad olema et seade normaalselt töötaks. Ehk need samad märgid on seal ka minul kõikide muude telefonidega peale S10e ja S20 mudelite. Kõnede ühendust luua ei saa, saab nendega luua vaid SIM variandia ühenduse mis on täielik BS ja minu jaoks täiesti kastutuskõlbmatu.
|
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
08.06.2020 13:20:41
|
|
|
Mul on telefonis vaikimisi asend ja seal ka kõnede slider "off"
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
anduke88
Kreisi kasutaja

|
08.06.2020 13:23:51
|
|
|
Huvitav. Menüüd on telefonis erinevad.
Panin ka omal inglise keele peale.
Minul on:
Calls
SIM Access
Sinul on sim access asemel contact access.
|
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
08.06.2020 13:36:41
|
|
|
Ma vaatasin ka, et mul nagu su esimese screenshoti "seotud seade" jne kohta polegi. Ümber nimetamiseks on all "rename" nupp.
Võimalik, et see "SIM access" / "Contact access" erinevus tuleb paaritamisprotsessil tehtud erinevatest valikutest.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
anduke88
Kreisi kasutaja

|
08.06.2020 13:48:59
|
|
|
Mkm.
Nullisin just kõik ära nii telefonis kui autos ja tegin inglise keelse paaritamise uuesti nullist läbi. Auto poolt ei ole mitte midagi valida võimalik. Kas ühendada või mitte.
Telefon küsib auto pin koodi (12+ numbrit mida auto ekraanil kuvab) ja pärast seda küsib telefon vaid:
Kui vajutada "allow" siis visatakse SIM access ligur siniseks ja sama lugu.
Kui vajutada "deny" siis jääb SIM acess liugur halliks ja mitte mingit auto-telefoni vahelist ühendust ei toimu.
Ja kui minna bluetooth seadete alla siis ja proovida "calls" ligur sisse lülitada, tuleb tekst "Can't connect to Audi 4F" ja kogu muusika. Vajutades "SIM access" sisse siis jälle sama probleem.
Ja kui ma Googlesse panin nüüd "Sim access + S10 või S20" ohpühaissand kus tuleb lehekülgede kaupa hala..... Jalahendust hetkel ei paistagi....
Ehk kogu VAG grupp ehk Audi/ VW / Seat / Škoda / Porsche / MAN / Scania / Bentley on selle sama jama otsas. Ainsana ei ole Bugattit mainitud
Ja ärikate lahendus on need uued telefonid tagasi anda ja vanad roimad tagasi kasutusele võtta et saaks normaalselt roolis äri/elu ajada/elada.
rex, sa oled siis üks väheseid vagi/na grupi autode omanikest, kellel Sxx mudelite seeria telefon töötab normaalselt ehk nii nagu ta peab töötama.
|
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
08.06.2020 15:28:52
|
|
|
No kena, saan müües kuulutusse lisada, et teeb koostööd ka uuemate Samsungitega.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
08.06.2020 23:06:01
|
|
|
Naisel on S10e ja isiklik auto on meil 2014 Octavia. Selles masinas probleemi pole. Ja ei ole ka mu S20u-ga probleemi. Või peab masin vanem olema, et see probleem oleks nende telefonidega?
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
dex
HV veteran

|
08.06.2020 23:45:59
|
|
|
rSAP profiilides on siin küsimus. Octavia (vähemalt minu oma) teeb neid asju lihtsamalt ja ei torgi ise mobla sim kaarti. Kunagi aitasin ühel sõbral passat cc peal selle jura samsungi telefoniga käima saada. Lihtne see igatahes ei olnud ja tükk aega on möödas ka. Enam ei mäleta, mis see lahendus oli, aga võis olla, et telefonile tuli tõmmata mingi lisaprogramm.
_________________ Süümi, juumi, makkami ja kui tüüle nakkami... |
|
Kommentaarid: 96 loe/lisa |
   |
85 |
|
tagasi üles |
|
 |
anduke88
Kreisi kasutaja

|
09.06.2020 08:50:39
|
|
|
Võtame selle auto teema laias laastus kokku - rSAP profiilides on probleem ning laias laastus "vahelduva eduga" ei tööta Sxx põlvkonna Samsungid (muideks välismaa foorumites on juttu isegi ka S9 mudelitest, mis just dual sim variandid. Tava sim pidi töötama-minu puhul naise S9 mudel töötab igas autos) ehk laias laastus autode tootmisaastad 2004-2011. Mina saan öelda et 2012+ tootmisaastatega autodes töötab ilusti.
Võimalik et on vanemaid autosid milles ei tööta asi, kuid ennem 2004 aastat ei olnud bluetooth telefoni ühendused just igapäevane nähtus kõikidel autodel.
Kui kellelgi on lahendus et asi tööle saada, jagage infot .
Panin muidugi mure ka Samsungi teele....vaatame mis tootja selle peale ütleb.
Hea näide on rex, kellel sama ajastu masin ja temal näiteks töötab asi. Minul seevastu ei tööta, missest et autol isegi sama soft peal. Kuigi jah, riistvara ehk blokk on teine.
Saan näitena tuua B7 passati aastast 2011 kus süsteem ei tööta. Ja 2012 B7 passatist, kus asi töötab ideaalselt. Passatis erinevus, et vanem mudel on selle pisikese kesk ekraaniga, teine keskmise kesk ekraaniga. Ehk teine märkus on see, et ühel autol töötab kõik ilusti, teisel ei tööta.
Teine näide on üks vag grupi masin 90te algusest, mille kassett raadiole sai vahele pandud handsfree seade. See ühendab kõik telefonid endaga ära ja kõne on super ning asjad toimivad. Lisaks on aux sisend, usb sisend, lisaks mängib waze juttu auto kõlaritest ning youtube, spotyfy jne asjad tulevad ka kõik auto kõlaritest. Ma olen naljatanud, et näed, 2007 aasta uuem masin ei oska mitte midagi peale kõne maha mängida, kuid 90te alguse masin mängib kõik asjad ära (mingi Bury firma handsfree kit, mis istub autoraadio taga)
Ning hetkel kõik autod mida olen proovinud 2015+ tootmisaastatega, seal töötavad Sxx seeria telefonid ideaalselt. Ala MB, Bmw, Audi, VW, Kia, Nissan, Opel, Ford, Volvo, Man, Scania, Hyundai, Toyota, Honda, Mazda, Renault, Citroen, Seat, Skoda, Mini Cooper, Porsche, Alfa, Subaru, RangeRover, Jeep, jne.
Muidugi üks huvitav tähelepanek oli uus 2020 aasta VW Passat ja S10e telefon, kus läbi Android Auto waze kasutamine oli huvitav, sest umbes kilomeetri pikkune "lääg" oli sees maanteel sõites. Linnas vast 400 meetrit. Ehk kaart näitab et pöördeni on aega ja kui tahad pöörama hakata, ei ole enam kuskile pöörata, sest õigest teeotsast oled juba ammu mööda sõitnud. Sama on kiiruskaamerate hoiatused. Oled kaamera alt ammu läbi sõitnud, kui tuleb teade et 500m pärast on kaamera
Ning veidral kombel läks selle autoga paaritades telefon esimest korda päris kuumaks. Ju Android auto, Passat ja S10e ei saa omavahel veel läbi
|
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
acer
HV veteran
|
15.06.2020 12:36:57
|
|
|
softis kirjutas: |
Norm, panin Panzerglassi sõrmejäljelugeja toega klaasi S10 peale ja... telefon ütleb, et lugeja on sogane ja ei saagi üldse tööle enam
Suurt jama pole aga veits ebamugav ikka.
Kas kellelgi veel S10 (tavaversiooniga) on probleem, et AA ei tööta? Eelmise suurema uuendusega hakkas kamm peale ja sellekevadine ei parandanud asja. |
Enda ühel S10 tavalisel on sama probleem https://www.klick.ee/kaitseklaas-cellular-line-galaxy-s10-must kaitseklaasiga. Mõtlesin ka, et ultrasonc antud kaitseklaasiga ei töötagi, kuid pakendil ju kirjas, et spetsjomm tehtud S10 jaoks.
Läksin telefoniga labori valguse kätte ja tuleb välja, et keset ekraani on mingi veider laik. Kas olen ise valesti paigaldanud või ongi tegemist pask-kaitseklaasiga?
Proovin uuesti, kas vanade sõrmejälgede eemaldamine võiks aidata, kuid laborivalgus näitab selgelt, et selle kaitseklaasiga on midagi väga pekkis isegi kui sõrmejäljelugeja toimima saan.
Kas Panzerglassi võiks kvaliteetsem olla?
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
1 :: |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
hugo
HV veteran
|
15.06.2020 15:41:38
|
|
|
Kuidas teil S10-ga on, et kui keegi saadab läbi messenegeri pildi ja seda avada siis on pilt ikka väga kehva kvaliteediga ? Tuttav saatis kahele telefonile läbi messengr- pildid, üks A5 ja S10 .Minul on pildid udused ja jamad,A5 kõik ilus ja ok.? Kummaline asi.
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
15.06.2020 16:57:33
|
|
|
acer, Hind sama mis Panzerglass. Viimasega ise küll rahul olnud. Muidugi mul S10e, seega ei kasuta ultrasonic lugejat.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|