Peale tiba proovimist sain eile kätte koos sõpsidega.
Kerge ei olnud ja head ajastamist vajab 100%.
Läks 3-4 õhtut proovimist paar tunnikest haaval ja eile 5-da katsega saime tehtud
HC mängus tõesti, muidu on see väga lamp relv. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Ise vaatasin ka seda videot. Peab päris hea tiimitöö olema ja kopteriga lendama. Muidu suht võimatu.
Kõik on äge ja cool, et selliseid asju mängu peidetud aga kui seda relva spetsiifiliselt taga ajada siis minujaoks tundub see rewardina suht kesine. Ehk siis maakeeli sellist jauramist ei motiveeri see reward.
Ise vaatasin ka seda videot. Peab päris hea tiimitöö olema ja kopteriga lendama. Muidu suht võimatu.
Kõik on äge ja cool, et selliseid asju mängu peidetud aga kui seda relva spetsiifiliselt taga ajada siis minujaoks tundub see rewardina suht kesine. Ehk siis maakeeli sellist jauramist ei motiveeri see reward.
Ma pakun, et see on nendele, kellel max rank käes ja tahavad mingit challengit...
Ma pakun, et see on nendele, kellel max rank käes ja tahavad mingit challengit...
Mul on kah max rank käes. Teen igapäevaselt vaid Daily Challengeid, et end vormis hoida uue seasoni ajaks.
Mul ka max rank ja sain ka season 3 maxed out, samas nüüd mõned paar üksikut mttetut relva veel vaja upgradeda nii et ei usu et season 4 enam nii grind tuleb.
Viimasel ajal toksime Plunderit, õpetab koguma, loobuma ja kätte maksma.
Mõnikord lõppeb eelmine round väga suure valuga ja vahest ei tee terve round suurt midagi, siis korraldad röövi ja võidad ikkagi. Korralik meeskonnatöö on väga tähtis. Saab ka üksi möllata aga see ei ole nii huvitav.
Shipment on tagasi. Saab ehk viimaks mk9 lahti. Tasuta mängus on seda päris keeruline avada. Hea on teha seda kahekesi, ühe toss laskekohta ja teine visata vastase alasse. Ei tea, kas peab seda selle seasoni ajal tegema või saab ka hiljem avada?
Hea on teha seda kahekesi, ühe toss laskekohta ja teine visata vastase alasse. Ei tea, kas peab seda selle seasoni ajal tegema või saab ka hiljem avada?
Ennast pole vaja tossu sisse matta, vastane peab olema tossu ääres.
Ära ei kao, tee millal tahad, kui sõber kaasas katate koos suurema osa vastase spwanist ära ja anna aga kuuma.
HC läks suht ludinal ja eriti kui Shippment on võtta.
Mk9 saab lahti kui vastane tossu sees on. Vähemalt mul läks nii.
Seda saab ju mängude vahel kontrollida, milles küss. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
virx, Mingi rahvaga vahest öösiti teeme. Veidike rahulikum kui Warzone, kuigi ega seal annab ka korralikku clusterit korraldada. Meeldib see küll, kunagi ei tea, kuidas minema hakkab.
Hardcore ei ole ammu mänginud ja ei saagi kahjuks hardcore multiplayeris mängu teha. Filtrites ei saa tavalisi mappe välja lülitada ega selectida hardcore tabi peale, otsima panna siis on vanad filtrid tagasi. Peab uurima, milles on probleemid, ei ole read only linnukest ka
WäntWõll kirjutas:
softis kirjutas:
Mk9 saab lahti kui vastane tossu sees on. Vähemalt mul läks nii.
Seda saab ju mängude vahel kontrollida, milles küss.
x2 kuna mul läks samamoodi
Proovitud küll seda ja üksinda tossu visates ei toimi, tossust tossu sisse või tossu sees siis saab kindlalt kirja.
Kui shipmenti lasta siis saab jah varem või hiljem ikkagi tehtud. Mul 10 korda veel vaja. Shipment oli pikalt maas ka, muidu oleks ammu tehtud.
Hardcore ei ole ammu mänginud ja ei saagi kahjuks hardcore multiplayeris mängu teha. Filtrites ei saa tavalisi mappe välja lülitada ega selectida hardcore tabi peale, otsima panna siis on vanad filtrid tagasi.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.