Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 1129, 1130, 1131 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas.
12-10a
40%
 40%  [ 24 ]
10-8a
18%
 18%  [ 11 ]
8-6a
11%
 11%  [ 7 ]
6-4a
8%
 8%  [ 5 ]
4-2a
5%
 5%  [ 3 ]
Vähem kui 2a
16%
 16%  [ 10 ]
hääli kokku : 60

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
erick
HV Guru
erick

sõnum 11.05.2020 09:46:53 vasta tsitaadiga

Bunny kirjutas:
Üks ilus ja raske lahing
Spoiler Spoiler Spoiler

http://wotreplays.eu/site/5373512

Hea tulemus tõesti. Mõned pisiapsud ikka sattusid vahele teatud laskude puhul ja paar küsitavat taktikalist valikut oli, aga kokkuvõttes kõva mäng thumbs_up.gif

EDIT
Miks ma arvan, et randomi "botid" on lihtsalt tomatid ja mitte WG botid - viimased teevad ikka selliseid pixel shot'e et anna olla. PS - ei juhtunud minuga icon_biggrin.gif

Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 95
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
FastPotty
HV kasutaja

sõnum 16.05.2020 01:03:02 vasta tsitaadiga

FastPotty kirjutas:

P.S. Rääkisin siin ühest botist, grawot26042020. Nagu ma pakkusingi, pandi selle boti konto kinni. Jõudis teha 4 päevaga 656 mängu ja täpselt südaööl pandi konto kinni. Võin kihla vedada, et sellelt kontolt ei tehta enam mitte ühtegi mängu. 5000 kulda, kui mai lõpuks pole sellelt kontolt tehtud ühtegi mängu? Vandenõuteoreetikutega peaks ju olema lihtne kihla vedada, nad ju kõik opakad ja panevad täiega mööda?

Piinlik lugu, kui vandenõuteooriad osutuvad puhtloogiliseks mõttekäiguks..Aga mai lõpuni on muidugi veel aega.. Kihlvedugi on veel avatud. Erick näiteks?
tagasi üles
Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

sõnum 16.05.2020 01:29:23 vasta tsitaadiga

Aga miks need WG botid olema peaks? Mingi suva Ain teenib raha selliselt mingi botiga kontosid "ehitades" ja siis neid kontosid ebays müües. Samamoodi saab ka neid värbamisprogrammi auhindu "osta".
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 15
tagasi üles
FastPotty
HV kasutaja

sõnum 16.05.2020 18:14:50 vasta tsitaadiga

Valvejoodik kirjutas:
Aga miks need WG botid olema peaks? Mingi suva Ain teenib raha selliselt mingi botiga kontosid "ehitades" ja siis neid kontosid ebays müües. Samamoodi saab ka neid värbamisprogrammi auhindu "osta".

Ma pakun, et neil ei jätku enam füüsilisi mängijaid ja botid siis leevendavad seda põuda, eriti madalamates tierides, aga ilmselt varsti ka kõrgemates. Nagu näiteks "Tee Berliini", seal on juba 7 tieri botid sisse toodud. Kas sa teed üldse botil ja inimesel enam mängus vahet?

Teiseks - see on odavam. Kindlasti on odavam. Ma pole küll mingi arvutispets, aga ma oletan, et reaalset inimest on mängus kulukam hoida kui suvalist algoritmi/programmi.

Aga kui sa tõsiselt arvad, et mingi suva Ain suudab müüa kontot, millel on 5 tanki ja 500 mängu, WR 44% ja WN8 150, siis oled sa ärigeenius. Võiksid ju ise selle "äriga" algust teha? Palju sinu arvates selline konto maksab ka? Mis summa eest sina sellise konto e-bayst ostaksid? Euro-kaks? Isegi see tundub liiast sellise armetu konto eest.

P.S. Kusjuures, vaatasin, et kõige kallim hetkel müügis olev wot-konto maksab 951 eurot ja mis seal siis on.. On küll kõik X-tieri tankid, aga see on ehk ka ainuke ja viimane argument.. Aga kui viletsad need on. Ilmselgelt ainult müügiks tehtud - pole skille, pole perke, pole isegi camo peal. Plank. WN8 1391, WR 51% icon_smile.gif Lisaks 600 kulda ja paar miljonit krediiti ehk mitte midagi. 950 eurot selle eest?
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 16.05.2020 20:35:47 vasta tsitaadiga

FastPotty, eespool juba ütlesin sulle, et selleks, et botte ära teenindada, avati terve uus server nimega EU3. Põhjus selles, et botid võtavad ca 3x rohkem serveriressurssi kui inimmängija.

Ja kalleid WoT kontosid on müügil, sa lihtsalt ei oska neid leida. Kalleim seal on 2699 USD, PC versioon EU serveris: https://www.playerauctions.com/wot-account/?SortField=highest-price-act&Serverid=4102&PageIndex=1
tagasi üles
FastPotty
HV kasutaja

sõnum 16.05.2020 23:05:48 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
FastPotty, eespool juba ütlesin sulle, et selleks, et botte ära teenindada, avati terve uus server nimega EU3. Põhjus selles, et botid võtavad ca 3x rohkem serveriressurssi kui inimmängija.

Ja kalleid WoT kontosid on müügil, sa lihtsalt ei oska neid leida. Kalleim seal on 2699 USD, PC versioon EU serveris: https://www.playerauctions.com/wot-account/?SortField=highest-price-act&Serverid=4102&PageIndex=1

Botte ei pidanud ju üldse olema mängus? Mäletan väga hästi seda, sest kui ma kolm aastat tagasi seda täistomatina julgesin arvata, siis naerdi mind päris viisakalt välja - "loll" oli vist üks sõna. Milleks neil nüüd lausa uut serverit bottide jaoks vaja on?

Ja oled sa kindel, et bot võtab 3X rohkem ressurssi kui online mängija? Online mängija kasutab chatti, 30 sek ooteaega, klikib erinevatel lehtedel, ostab varustust jms - ta liigub päris palju erinevate programmide vahel. Mõni teeb ka mingeid reporte, seda siis ehk uuritakse.. Ja mängija, vähemalt kogenum mängija, kasutab ka mängusisest ressurssi oluliselt rohkem - vahetab mürske, kasutab repairkite ja ilmselt liigub palju rohkem ja aktiivsemalt kui bot. Bot, mida bot teeb? Peamiselt seisab kuskil kurva näoga, keerutab natukene kahuritoru ja teeb kaks pauku.
Sorry, ma ei ole arvutimaailma serveripoolega väga kodus, aga see kolmekordne ressurssivahe ei tundu usutav.

P.S. Nüüd on seal isegi hinnaga $3000 konto müügis icon_smile.gif Mõelda vaid, kui palju maksab piksel. Ülehomme ütleb wot, et sorry, me paneme nüüd oma äri kinni, oli tore ja olge tublid..

viimati muutis FastPotty 16.05.2020 23:31:42, muudetud 1 kord
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 16.05.2020 23:19:32 vasta tsitaadiga

FastPotty kirjutas:
erick kirjutas:

Oota, botte ei pidanud ju üldse olema mängus? Mingi vandenõuteooria värk ja mis see kõik oli..

Tsiteerin enda postitust, mis on hetkeks juba 10 päeva vana:

erick kirjutas:
FastPotty, see on juba mingi kolmas või neljas event, kus on botid. See pole midagi uut ja kui mängid neid siis saad aru ka, et randomi "botid" on täiesti teistsugused.

Muide, kuulda oli ka infot, et EU3 avati tänu sellele, et Road to Berlin tõstis serverite koormust ca 3x sama arvu mängijate juures. Veel üks põhjus, miks pole alust arvata, et WG on serverid salaja botte täis toppinud - jõudlus, mida see vajaks, on lihtsalt liiga kõrge.
tagasi üles
FastPotty
HV kasutaja

sõnum 16.05.2020 23:37:42 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
FastPotty kirjutas:
erick kirjutas:

Oota, botte ei pidanud ju üldse olema mängus? Mingi vandenõuteooria värk ja mis see kõik oli..

Tsiteerin enda postitust, mis on hetkeks juba 10 päeva vana:

erick kirjutas:
FastPotty, see on juba mingi kolmas või neljas event, kus on botid. See pole midagi uut ja kui mängid neid siis saad aru ka, et randomi "botid" on täiesti teistsugused.

Muide, kuulda oli ka infot, et EU3 avati tänu sellele, et Road to Berlin tõstis serverite koormust ca 3x sama arvu mängijate juures. Veel üks põhjus, miks pole alust arvata, et WG on serverid salaja botte täis toppinud - jõudlus, mida see vajaks, on lihtsalt liiga kõrge.

Puhtalt loogika pealt on selles väites mingi kala. Ma ei väida, et see on tõsi, aga ma pakun, et see Road to Berlin nokitseti valmis paari kuuga ja paisati letti, nagu igasugused muud eventid, aga serverite tellimine ei käi nii, et oops, täna tundus, et jõudlust jääb väheks, tellime homseks uue serveri. Ma ei tea muidugi, kui võimsad serverid WG peakontoril hallata on, aga kindlasti ei mahu need laua alla ja kindlasti ei osta neid esimesest ettejuhtuvast elektrooonikapoest. Ma pakun, et alates projekteerimisest, tellimisest, seadistamisest kuni töösseandmiseni võib see olla ka poole aasta töö.
Mul on õnnestunud külastada ühe korra, USA mõistes üsna keskpärase suurusega panga serveriruumi, ja see ruum võis olla oma 100m2 suur. Kilesussidega sai käidud pikkades koridorides, mõlemal pool maast laeni serverid töötamas, oma kümnete tuhandete kaablite, jahutite ja vilkuvate tulukestega. See pole mingi ühe-kahe päeva töö, neid paika panna.

Lisaks sellele on serverid ilmselgelt väga kallis lõbu ja ainult mingi ühe eventi pärast tellida täiesti uued serverid? Jah, selles mõttes on sul küll õigus, et plaan oli neil juba ammu paigas. Aga see ei ole kuidagi seotud selle bBrliiniga.

viimati muutis FastPotty 16.05.2020 23:54:31, muudetud 2 korda
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 16.05.2020 23:44:29 vasta tsitaadiga

Ma ei saa aru, mida sa mõtled, aga EU3 tehti lahti samal päeval kui Road to Berlin, niiet nad teadsid väga hästi, et seda läheb vaja.
tagasi üles
SilQ
HV Guru
SilQ

sõnum 17.05.2020 10:08:39 vasta tsitaadiga

FastPotty, Päris nii see ei ole. Tegelen selliste asjadega igapäev ja mingit poolt aastat ei lähe vaja sellise serveri avamiseks, samuti ei lähe mängu serveri jaoks vaja 100m2'te. Isegi mitte poolt räkki.
Miks seal pangas nii palju seadmeid oli, pole õrna aimugi, aga kõlab nagu vale.
Tänapäeval ei ehita vähegi teadlikum inimene ühte ruumi kõike seadmeid. Teiseks ma ei kujuta ette miks on vaja nii palju servereid? Tänapäeva seadmed on väga võimekad ja mass storage kettad väga suured. Isegi kui tegu oli räkkide viisi switchide ja patchpaneelidega siis seda ei ehitata ka tänapäeval enam ühte ruumi. Rahaliselt ei oleks see mõttekas ja suure hoone puhul lähevad ka kaabli meetrid lõhki.
Pakun puusalt, mängu serveri ost seadistamine ja tööle panek võtaks aega suurusjärgult nädal-kaks.

Kommentaarid: 241 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 208
tagasi üles
Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

sõnum 17.05.2020 18:56:27 vasta tsitaadiga

Teoreetiliselt võib ju kuu-kaks ka serverit rentida kuskilt serveripargist?
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 15
tagasi üles
yerba
HV Guru
yerba

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 17.05.2020 22:15:03 vasta tsitaadiga

Valvejoodik kirjutas:
Teoreetiliselt võib ju kuu-kaks ka serverit rentida kuskilt serveripargist?

Mitte teoreetiliselt, vaid lausa praktiliselt. icon_smile.gif

Aastaid tagasi alustasin oma uues ametikohas sellega, et rookisin kõik kohapealse serverite vanaraua välja, uut asemele ei hankinud ja kogu värk ( AD, exchange, võrgukettad ) kolis pilve ära. Kohapeale jäid vaid ca 80 võrguseadet ja kogu lugu.
Igasugused raudvara hanked ja errorid on kadunud, kõik töötab kenasti ja murevabalt. Igasugune kohapealne raud on tänapäeval üsna mõttetu olemuselt. Kui just midagi ekstra salajast ja põnevat ei taha kohapeal juurutada ja punuda.

Kommentaarid: 1192 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 884
tagasi üles
FastPotty
HV kasutaja

sõnum 17.05.2020 23:18:48 vasta tsitaadiga

35 mängulise sessiooni average WN8 4433 icon_smile.gif

Mis iganes viimase patchiga muutus, muutus see hästi icon_smile.gif
tagasi üles
Ahto
Kreisi kasutaja
Ahto

sõnum 19.05.2020 18:47:58 vasta tsitaadiga

FastPotty kirjutas:

Tõesti tubli tulemus beer_yum.gif
Las ma arvan.. käid madalas tieris oma Pz.B2 tankiga karantiiniaja uustulnukaid rappimas?
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 87
tagasi üles
FastPotty
HV kasutaja

sõnum 20.05.2020 04:42:02 vasta tsitaadiga

Ahto kirjutas:
FastPotty kirjutas:

Las ma arvan.. käid madalas tieris oma Pz.B2 tankiga karantiiniaja uustulnukaid rappimas?

Tundub siiski niimoodi olevat, et lõpuks ikkagi hakati ka XP-d WN8 sisse arvestama. "Viimase 112 lahingu XP on kõrgem kui 96% mängijatel" ja minu XP tuleb suurem osa spottimisest/spotdämmist. E25 on selleks ideaalne tank.
tagasi üles
Ahto
Kreisi kasutaja
Ahto

sõnum 20.05.2020 11:29:46 vasta tsitaadiga

FastPotty kirjutas:
"Viimase 112 lahingu XP on kõrgem kui 96% mängijatel"

Ja mis on nende lahingute keskmine tier?
(4,41)
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 87
tagasi üles
yerba
HV Guru
yerba

sõnum 20.05.2020 12:48:17 vasta tsitaadiga

Ahto kirjutas:
FastPotty kirjutas:

(4,41)

Sellele küsimusele Sa vastust ei saa. icon_smile.gif
Aga eks ta ole kõgile teada, et keskmine on 2.

tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 20.05.2020 14:06:37 vasta tsitaadiga

Kohtasin täna randomis sellist mängijat - tal oli avg dam Tier 8 premmidega 500 kandis ja WR 43%. FastPotty arvaks, et tegu on botiga: https://wot-life.com/eu/player/farwot-563514291/

Hakkasin uurima, miks nii - tuli välja, et mingi Hispaania pensionär, kes 65+. Seega kui näete neid lowperformereid siis võtke arvesse, et vanadel käed tudisevad (nii ta rääkis).

FastPotty kirjutas:
Ahto kirjutas:
FastPotty kirjutas:

Tundub siiski niimoodi olevat, et lõpuks ikkagi hakati ka XP-d WN8 sisse arvestama. "Viimase 112 lahingu XP on kõrgem kui 96% mängijatel" ja minu XP tuleb suurem osa spottimisest/spotdämmist. E25 on selleks ideaalne tank.

Loomulikult seda ei ole juhtunud.

yerba kirjutas:
Ahto kirjutas:
FastPotty kirjutas:

(4,41)

Sellele küsimusele Sa vastust ei saa. icon_smile.gif
Aga eks ta ole kõgile teada, et keskmine on 2.

Mitte päris, aga close - 4.41. Üks pilt ütleb rohkem kui 1000 sõna:

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
SilQ
HV Guru
SilQ

sõnum 20.05.2020 18:24:54 vasta tsitaadiga

Ma ei saa hästi aru, mis mõnu on nühkida koguaeg ühte tanki? Eriti veel low tieri omasid? WN8 nii oluline elus?

tagasi üles
FastPotty
HV kasutaja

sõnum 21.05.2020 05:13:44 vasta tsitaadiga

SilQ kirjutas:
Ma ei saa hästi aru, mis mõnu on nühkida koguaeg ühte tanki? Eriti veel low tieri omasid? WN8 nii oluline elus?

Ma saan aru, et koroonaajastu depressioon vaevab, aga mis see üks tank või WN8 siia puutub? Mina mängin seda mängu enese pärast. Pole kunagi WN8-st hoolinud. II tieri mängin poolakast sõbraga pea igal õhtul - see on mõnus suhtlus. Siis mängin platooni IV tieris - teise sõbraga. See on ka mõnus suhtlus ja lobisemine. Väike vein ja juust kõrval.
E25 toksin üksinda, sest seal enam väga lobiseda ei ole aega. Ja see ongi minu jaoks piir. Mind see X tieris rassimine ei huvita ja ma ei hakka seda ka tegema. Ei nüüd ega hiljem. Miks peakski?

Võiks juba üle saada sellest alaväärsuskompleksist, madal tier - kõrge tier. Tank on tank, mäng on mäng. Mina mängin seda tanki mis mulle meeldib, mitte seda, mis kuidagi macholik on. Kui kellelgi midagi suure tankiga kompenseerida on vaja, siis see on tema probleem, mitte minu.

Ja viimane lause on sul sulatõsi - elus on palju olulisemaid ja põnevamaid asju kui tankimäng. Loodan, et sul samuti.
tagasi üles
yerba
HV Guru
yerba

sõnum 21.05.2020 06:21:32 vasta tsitaadiga

FastPotty, kui omasuguste mängijate vastu ei saa, siis on ikka ju tore algajaid rappida. Tank on ju tank.

tagasi üles
Edgar
HV kasutaja

sõnum 21.05.2020 16:43:12 vasta tsitaadiga

yerba kirjutas:
FastPotty, kui omasuguste mängijate vastu ei saa, siis on ikka ju tore algajaid rappida. Tank on ju tank.

Kas sul õnnestub mingit tier (peale t10 obv) tanki mängides olla ainult topis?
Minu kogemus t8 mängides on see, et enamasti olen vs sama tier, ülejäänud mängudest on 50/50 top ja bottom tier.

Mauno Lurbe
HV kasutaja
Mauno Lurbe

sõnum 21.05.2020 17:42:02 vasta tsitaadiga

Edgar kirjutas:
yerba kirjutas:

Minu kogemus t8 mängides on see, et enamasti olen vs sama tier, ülejäänud mängudest on 50/50 top ja bottom tier.

Mängides Pz.Kpfw. B2 740 (f) oled alati topis... Samas seal madalates tierides mängides peab olema ikka eriti korralik närvikava või tarbima ohtralt tugevatoimelisi rahusteid. Muidugi mängu kohta nendes tierides mängides pole kindlasti mõistlik mingeid järeldusi või üldistusi teha.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
SilQ
HV Guru
SilQ

sõnum 21.05.2020 18:07:27 vasta tsitaadiga

FastPotty, Ole rahulik, ma mängin ikka väga harva. Elus ongi mul palju muud põnevat, sellepärast ka nii vähe mänging. 5 aastaga 6000 lahingut, sellegi poolest ma ei viitsiks koguaeg ühe tankiga sõita, olgu ta lemmik või ei. Kordaja on tehtud siis harva teen veel ühe. B2'ega on eriti piin, aga eks see olegi maitse asi. Lihtsalt tundsin huvi, mis see põhjus on. Üldiselt ma väldin alla T5 tanke, aga kui peab siis peab.

tagasi üles
FastPotty
HV kasutaja

sõnum 22.05.2020 01:30:40 vasta tsitaadiga

Mauno Lurbe kirjutas:
Edgar kirjutas:
yerba kirjutas:

Mängides Pz.Kpfw. B2 740 (f) oled alati topis... Samas seal madalates tierides mängides peab olema ikka eriti korralik närvikava või tarbima ohtralt tugevatoimelisi rahusteid. Muidugi mängu kohta nendes tierides mängides pole kindlasti mõistlik mingeid järeldusi või üldistusi teha.

Närvikava on korras. Rahusteid ei tarbi - kui õhtuti paar pokaali punast veini välja arvata -, aga see ei ole wotiga seotud. Ei kiru mängus kedagi poolakateks, lollideks, noobideks ega idiootideks. Mängin tõesti oma lõbuks ja ei ole kunagi väitnudki, et olen hea mängija. Täiesti keskpärane olen ja ei tunne ka piinlikkust. Ei ole võimalik elus kõike osata. Oma tööd ma oskan ja sellega ma teenin endale elatist, saan hakkama. Wot-i toksin tõepoolest lõbu pärast - ei aja ma seal midagi taga, kuigi jah, WR 60% mingi "idee fix" on. Mingi siht peab ikkagi olema.

Kõrgemaid tiere ei mängi ma puhtloogilisel kaalutlusel - ma ei maksa wotile juba peaaegu aasta sentigi. Võib olla tõesti solvumisest, vahet pole, aga ei maksa. Ja X tieris ilma rahata, kullata - on see üldse pikemas perspektiivis võimalik? Kui paljud teist suudavad mängida stabiilselt X tieris ilma rahata aasta aega? Ma mõtlen konkreetselt, ilma sentigi maksmata?

Ja nii jääbki mulle ainult paar tanki, paar head sõpra. Chat. Neid tanke ma mängin ja neid ma kasutan, kuniks ma viitsin. Koroonaajastul ma veel viitsin, aga kui kogu see jama läbi saab ja piirid jälle lahti lähevad, siis on jälle aeg reisimiseks. See on minu peamine hobi.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 1129, 1130, 1131 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.