Kuid samas olen oma autoajaloos ühe korra samamoodi pidanud kaks nädalat seisnud masinat, millel samal aastal ostetud aku peal oli, käima aitama sõbra abiga. Polnudki rohkem vaja kui nädalast -15C öökülmasid.
Aga video linkimise mõte oli see, et ei ole igapäevaseks kasutuseks ehitatud tehnika ilma igapäevaselt kasutamata väga jätkusuutlik. Eriti selline kus palju liikuvaid osi.
viimati muutis anubis 06.04.2020 20:22:15, muudetud 1 kord
Jah, ma ju ütlesin, et ma olen spetsialist. Tubli.
See killuke jäi sul oma pealiskaude ärapanemise hoos tähelepanuta, et järelikult rohkem mul pole probleeme olnud (selliseid kuigi ma kasutan autot aktiivselt suht iga päev viimased 20 aastat).
No mu autopark koosneb ikka suht roigastest, kahe nädala pärast lähevad kõik käima.
Piisab muidugi mingist saastast lisavarustusest või pekkis moodulist ja ongi uus aku ka nädalaga laip.
Täis uuele akule ei tee nädal -15C midagi. Meil üks auto seisab iga nädal 5 päeva, tundub nagu juba piiripealne värk talvel sellise loogika järgi. Aga siiani pole probleeme olnud.
Kuna vahepeal tulid liikumispiirangud jäi üks auto tallinna, kuu möödas ja matsu pill. Õues muidugi soe ka praegu.
Kui 3-5 aastat seisnud, siis suure tõenäosusega akud surnud. _________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
Esimene asi mis tuleb korda teha on 12V aku. Vana maha, laua peal veenduda kas töötab, kui ei, siis asendus.
Kui see on korras, alles siis saab rääkida suurest akupakist. Enne kui 12V pole ideaalses korras, edasi ei ole vaja mõelda.
Googeldamine ütles, et sel on Li-ion aku. See ei tohiks pekki minna kui arendajad kasjakki ei teinud tarkvaras. _________________ Teen kodudes elektriasju korda. 40€/h. Anna murest märku.
Ooteajad väiketööd nädala jooksul, päev+ tööd kuu jooksul.
Ka korteriühistud ja ettevõtted. Auditi ettevalmistused.
https://electrek.co/2020/04/20/all-electric-subaru-evoltis-with-oddball-design-to-be-unveiled-in-2021/ "In a Tokyo press conference in January 2020, Subaru showed the first design study for a pure-electric crossover to be developed with Toyota. At the time, Auto News said it wasn’t going into production until 2025. New reports from Japan now peg an unveiling for 2021 while confirming the name of the vehicle as “Evoltis.”"
https://electrek.co/2020/04/16/the-challenge-of-sustainably-producing-millions-of-ev-batteries/ "Two research institutes at the University of California, Berkeley, today released a research brief about the global supply of batteries for electric vehicles. Many millions of batteries will be needed for EVs in the coming decades. Here’s the overarching question: How can the supply of those batteries meet that demand in a sustainable way?"
https://electrek.co/2020/04/15/study-of-nissan-leaf-ev-price-in-49-countries-shows-shocking-range-in-cost/ "Compare the Market, a UK-based car insurance comparison website, looked up the price of a Nissan Leaf in 49 countries. It pulled the offered price right from the official Nissan website of the latest model in February 2020. The lowest price was $28,620 in Spain. The steepest Leaf price was in Singapore at $110,326."
L7e kategooria mootorsõidukina registreeritud sõiduki juhtimiseks peab isik omama A2-, A-, B1- või B-kategooria juhtimisõigust. Juhul, kui sõiduki mootori töömaht ei ületa 125 cm3 ja võimsus 11 kW, võib antud sõidukit juhtida ka A1-kategooria juhtimisõigusega. Sõidukil peavad olema tüübikinnitus (EÜ), kiirusemõõdik ja maanteesõiduki valgustusseadmed.
Ükskõik, mis inimene välja ka ei mõtle ega arenda, jätab endast alati maha ümbertöötlematuid jäätmeid. _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
“Wind turbine blades at the end of their operational life are landfill-safe, unlike the waste from some other energy sources, and represent a small fraction of overall U.S. municipal solid waste,” according to an emailed statement from the group. It pointed to an Electric Power Research Institute study that estimates all blade waste through 2050 would equal roughly .015% of all the municipal solid waste going to landfills in 2015 alone.
Nagu kive paneks maa-alla, lisaks on mitu huvitavat ideed milleks neid ümber võiks töödelda.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.