Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Aliexpress & teised Hiina veebikaubamajad märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 158, 159, 160 ... 244, 245, 246  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas ja kuidas mõjutab teie ostuotsuseid 1.juulist lõppev käibemaksuvabastus alla 22€ kaupadele?
Tellin vähem.
74%
 74%  [ 659 ]
Tellin rohkem.
6%
 6%  [ 57 ]
Ei lase end sellest häirida.
13%
 13%  [ 116 ]
Tellin endiselt neid kaupu, mida Eesti müüjad ei paku.
5%
 5%  [ 47 ]
hääli kokku : 879

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
pois11
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.04.2020 10:27:54 vasta tsitaadiga

Paar pakki täna tulnud. Mõni kurdab, et tracking ei näita midagi. Infoks või ütelda, et esialgne trackingu info ei vastagi tõele. Pakile on kleebitud uus silt uue koodiga peale, mis ei ühti aliexpressis oleva trackinguga. Tõmmates kleebitud sildi maha siis all olevalt sildil on sama kood mis aliexpressist aga seda millegipärast ei kasutata.
Kommentaarid: 112 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 109
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Spacefly
Kreisi kasutaja
Spacefly

sõnum 14.04.2020 11:07:35 vasta tsitaadiga

Pidev tellija ilmselt juba teab, millised koodid töötavad ja kuhu maani. Samas peaks suht iga kood töötama vähemalt alguses, mõni isegi näitab, et jõudis Eestisse ja Omniva SMS-s on ka sama kood, aga seda lihtsalt siin ei trackita. Kui on ikka lõpuni trackitav kood ning pole veel kohalikust postkontorist kaugemale jõudnud, kui sedagi, siis ma olen küll hiljemalt 10 päeva pärast selleri käet küsinud, mis värk ona ja sealt on tulnud miskid segased vastused ja vanadused ja raha tagastused (läbi dispute kõige lihtsam)
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 15.04.2020 17:13:44 vasta tsitaadiga

Kui palju AliExpressil neid mailing liste on? Viimase kahe nädala jooksul juba kolmest unsubcribe'inud, aga ikka potsatavad mingid kampaania asjad postkasti. Või on neil see unsubscribe link lihtsalt niisama? icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 729 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 550
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 15.04.2020 17:14:51 vasta tsitaadiga

Jah, nendega kontrollitakse e-maili korrasolekut. icon_lol.gif
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 15.04.2020 17:24:09 vasta tsitaadiga

Betamax, see output ei funka ju
Profiili alt proovi, kuigi see ka vist ei tööta

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
macc
Kreisi kasutaja

sõnum 22.04.2020 09:53:25 vasta tsitaadiga

Ostsin nüüd kauba "eu laost", Poola. Saatmise ajaks oli märgitud 4-20 päeva. See oli sobilik. Mõtlesin, et kui veab, saan nädalaga kätte. AGA, aga peale tellimist ja maksmist viskas ette "Extend Processing Time " 8 päeva. Peale seda võib ju müüja teha mida ise tahab. Saata, pikendada või üldse mitte saata. Arvan, et mingit eu Poola ladu pole olemas. Kaup tuleb ikkagi Hiinast, ilmselt vahepeatusega Poolas (kuna kauba hind 745 eur). Customer reviewsi all leidsin sõnavõtu, kus keegi kurtis samuti pika saatmise aja üle (tegelikult siis asi
Extend Processing Time-is). See Extend Processing Time on kujunenud uueks nipiks, kuidas nad oma asju optimeerivad. Tegelikult peaks enne ostmist selge olema, kui palju sellist aega müüjale antakse. Kui antakse...
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 23
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 22.04.2020 10:57:26 vasta tsitaadiga

Peab hea julgus olema sinna 745€ kanda...
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 22.04.2020 11:04:25 vasta tsitaadiga

icon_lol.gif thumbs_up.gif
Lennutransa on täna üsna olematu. Palju õnne Hiina toetamisega.
//
Ma toon kaupa Taiwanist, aga ka seal õhu kasutus mõttetu. Hind 2-4X varasem.
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 200
tagasi üles
macc
Kreisi kasutaja

sõnum 22.04.2020 12:09:04 vasta tsitaadiga

bladerunner kirjutas:
Peab hea julgus olema sinna 745€ kanda...

Tegemist ikka Aliexpressiga. Sealt saab raha tagasi kui probleeme on.
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 23
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 24.04.2020 13:51:28 vasta tsitaadiga

https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=10414271#10414271

Tagusin kõigile kolmele erinevatel päevadel vaikselt dispute'i ja kõik ka aktsepteeriti. Tagasi pole aga seni ikka midagi kantud. Esimene sai 15.04 tehtud ja 17.04 vastuse:
Spoiler Spoiler Spoiler

Huvitav, kas siis reaalselt läks ikkagi märtsi algul posti või ei?
Kommentaarid: 247 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 226
tagasi üles
timok
Kreisi kasutaja
timok

sõnum 24.04.2020 16:05:21 vasta tsitaadiga

Mul oli sügisel hea juhus Gearbestist ostetud tõukerattaga.
Tütar teenis suvel raha ja lasi mul osa teenitud raha eest tõuksi osta, soodukaga ~290€ koos transaga, väga hea hind Gearbestis. Maksin deebetkaardiga, millel nö. krediitkaardi omadused.
Tõuks tuli kõva kuu aega või rohkem. Kõik OK, sõitis kenasti, aga... umbes nädala. Paar laadimist vaevu. Siis käis "kõrr" ja jooksis kokku esiratas, kus mootor. Nikerdades ja testides ütles üles ka kontroller ja oligi kõik, ratas ei käivitunud.
Hakkasin kohe Gearbestist uurima, kuidas garantiiga (kirjade järgi aasta) või remondi kompenseerimisega. Üllatus - väidetavalt mootoriga asjadele garantiid ei olegi (droonid, tõuksid, RC autod jne.). Saatsin neile konkreetsed tõendid, kus kirjas 1a garantiid, ja ütlesin, et ma nii kallist asja ilma garantiita kuidagi poleks tellinud. Pakuti krediiti ~50€. Saatsin pikalt ja nõudsin garantiid. Vabandati, ja pakuti "heale kliendile" 100€ krediiti. Saatsin veel järsemalt pikalt ja ajasin oma. Lõpuks pakuti suure südamega pool ratta hinnast krediiti või pool raha tagasi - loobusin ja ütlesin, et ajan asja panga kaudu või maksku ise raha tagasi. Nende poolt ei, niigi tulevad mulle vastu et tutika katkise asja eest mulle midagigi nõus kompenseerima on. Naerukoht.
Lõpuks, peale närvi üles ütlemist nedega vaidlemisel, läks avaldus SEB panka teemal kaardimakse tagastus vastaval põhjusel, kus toimus siis pikem kirjavahetus, kus küsiti kogu kirjavahetust hiinlastega, ostudokumente, pilte, veel ostudokumente - kõik, mis võimalik. Mitu nädalat saatsin erinevaid dokumente. Väga kena naisterahvas sealt ütles lõpuks, et ok, saadame makse saanud pangale info edasi ja nüüd ootame, vastus võib võtta kuni paar kuud.
Ja rõõmus üllatus enne jõule - sooviti SEB poolt kõike head ja kanti summa kogu ulatuses tagasi, katkise ratta jätsin endale. Gearbest 0, mina 1.
Nii et täiesti toimib see kaardimakse tagasi küsimine 13 kuu jooksul, kui selleks tõesti põhjust on. Saab ka Hiinast. Alla anda ei tasu.
Proovida võiksid vbolla vabalt ka need, kes Reset.ee kaudu petta said ja mitte pangalingiga, vaid kaardimaksega tasusid.
Kommentaarid: 129 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 120
tagasi üles
Janis
HV Guru

sõnum 24.04.2020 16:07:01 vasta tsitaadiga

Kas selle ise tagasi küsimisega mingit nö teenustasu ei tahetud? Mul ühed kontserdipiletid (~600 eur) õhus ja kui läbi panga raha hakata tagasi küsima, siis oli märge, et mingi 10 eur saab vähem tagasi niiviisi. icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 204 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 5 :: 170
tagasi üles
maty
Kreisi kasutaja

sõnum 24.04.2020 16:08:34 vasta tsitaadiga

~600 eur puhul 10€ teenustasu on nii köömes ju
Kommentaarid: 78 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 67
tagasi üles
Janis
HV Guru

sõnum 24.04.2020 16:09:41 vasta tsitaadiga

Ei olegi, teenusepakkuja pakkus ise ka miskit varianti juba ja ajangi sealtpoolt seda asja. Aga lihtsalt puht huvist, et kas taheti ka midagi selleks nö teenustasuks.
Kommentaarid: 204 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 5 :: 170
tagasi üles
timok
Kreisi kasutaja
timok

sõnum 24.04.2020 16:12:54 vasta tsitaadiga

Mul kanti sendipealt tagasi ilma igasuguse teenustasuta. Oleksin olnud ka 10€ teenustasuga ilmselt nõus, ikka parem kui hiinlaste naljapakkumine, millega oleksin üldse rahast ilma olnud. Ma ei mäleta, et oleksin kusagil üldse mingit teenustasu märget näinud.
Kommentaarid: 129 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 120
tagasi üles
Hents3
HV vaatleja
Hents3

sõnum 01.05.2020 13:04:11 vasta tsitaadiga

Alates 31. maist väänatakse kõikidele kuni 250 grammistele pakkidele 0.85 € Omniva poolt juurde, sest kui enne sai Omniva selliste pakkide kohaletoimetamise eest 0.65 €, siis uue korra alusel 1.5 € (Omniva poolne hinnatõus 131%). Sama analoogia kehtib ka raskemate pakkide puhul, seega kõik tellima.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
green
HV veteran

sõnum 01.05.2020 13:09:44 vasta tsitaadiga

Hents3, Ja mis see siia teemasse puutub? Riiki SISSE tulevaid pakke-saadetisi see ei puuduta.
Hents3
HV vaatleja
Hents3

sõnum 01.05.2020 13:11:47 vasta tsitaadiga

green kirjutas:
Hents3, Ja mis see siia teemasse puutub? Riiki SISSE tulevaid pakke-saadetisi see ei puuduta.

Puudutab küll, palun lugeda eelmises postituses antud viidet Omniva artiklile, eriti antud lauset: "Teistelt riikidelt saadavad tasud lähtuvad aga ekspresskirja hinnast ning uus hind võimaldab küsida teistelt riikidelt sissetulevate postisaadetiste käitlemise eest õiglasemat tasu."
tagasi üles
green
HV veteran

sõnum 01.05.2020 14:25:41 vasta tsitaadiga

Hents3, Veelkord et EI PUUDUTA ...st kui ma tellin kusiganest väljastpoolt eestit paki siis mina siin pakki kätte saades miskit juurde ei pea maksma, kõik on vanaviisi edasi tavainimese jaoks.
Hents3
HV vaatleja
Hents3

sõnum 01.05.2020 14:26:53 vasta tsitaadiga

green kirjutas:
Hents3, Veelkord et EI PUUDUTA ...st kui ma tellin kusiganest väljastpoolt eestit paki siis mina siin pakki kätte saades miskit juurde ei pea maksma, kõik on vanaviisi...

Ühesõnaga Omniva veab väljamaalt siia saadetud pakke üle Eesti laiali tasuta?
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 01.05.2020 14:42:40 vasta tsitaadiga

Hents3, käitlemistasudega arveldavad erinevad postioperaatorid omavahel. Vabalt võib olla, et Alist kaob ühel hetkel see China post FREE valik lihtsalt ära. Nagu ma aru olen saanud, siis selle tasuta valiku puhul maksis Hiina riik saatmiskulud osaliselt tegelikult kinni, toetades niiviisi oma riigi majandust ja hoides kaubavahetust käigus.
Hents3
HV vaatleja
Hents3

sõnum 01.05.2020 14:49:41 vasta tsitaadiga

bladerunner kirjutas:
Hents3, käitlemistasudega arveldavad erinevad postioperaatorid omavahel. Vabalt võib olla, et Alist kaob ühel hetkel see China post FREE valik lihtsalt ära. Nagu ma aru olen saanud, siis selle tasuta valiku puhul maksis Hiina riik saatmiskulud osaliselt tegelikult kinni, toetades niiviisi oma riigi majandust ja hoides kaubavahetust käigus.

Ma soovitan enne kommenteerimist kuulata intervjuud Omniva juhatuse esimehega, kes seletab temaatika lahti.
Mitte midagi elus ei ole tasuta. See, et AliExpressis on tasuta saatmine, tähendab, et saatmistasu on peidetud toote hinna sisse.
tagasi üles
green
HV veteran

sõnum 01.05.2020 14:55:48 vasta tsitaadiga

Hents3, Ei, seda pole ma öelnud...tasuta lõunaid pole olemas see on selge...vaid et Omniva saab küsida teistelt riikidelt sissetulevate postisaadetiste käitlemise eest õiglasemat tasu ..st et Omniva ise arveldab nende TEISTE riikidega ja kuskil pole öeldud et need TEISED riigid tänu Omnivale siia saadetavate kirjade-pakkide hindasid tõstavad, seega kõik on tavainimese jaoks vanaviisi edasi ja ei pea nüüd kohe tormama pakke tellima...
KillFrenzy
HV Guru
KillFrenzy

sõnum 01.05.2020 15:00:18 vasta tsitaadiga

bladerunner kirjutas:

tsitaat:
"Teistelt riikidelt saadavad tasud lähtuvad aga ekspresskirja hinnast ning uus hind võimaldab küsida teistelt riikidelt sissetulevate postisaadetiste käitlemise eest õiglasemat tasu."

Kuna hiinalt küsitav tasu on mingi % kohaliku postiteenuse hinnast, siis hinda tõstes saab hiina käest rohkem raha küsida. Õige oleks muidugi üro'l ära tühistada see arengumaa staatus, ei peaks peale maksma, vähe mitte niipalju kui praegu, selle hiina prügi kättetoimetamise eest.
Kommentaarid: 151 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 133
tagasi üles
Hents3
HV vaatleja
Hents3

sõnum 01.05.2020 15:00:33 vasta tsitaadiga

green kirjutas:
Hents3, Ei, seda pole ma öelnud...tasuta lõunaid pole olemas see on selge...vaid et Omniva saab küsida teistelt riikidelt sissetulevate postisaadetiste käitlemise eest õiglasemat tasu ..st et Omniva ise arveldab nende TEISTE riikidega ja kuskil pole öeldud et need TEISED riigid tänu Omnivale siia saadetavate kirjade-pakkide hindasid tõstavad, seega kõik on tavainimese jaoks vanaviisi edasi ja ei pea nüüd kohe tormama pakke tellima...

Ühesõnaga Teie arvate, et kui välismaa kaupmehele/postifirmale hakkab Omniva esitama suuremaid arveid, siis välismaa kaupmees/postifirma hoiab hinnad muutumatuna ja tarbijale Omniva poolne hinnatõus ei avaldu?
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Aliexpress & teised Hiina veebikaubamajad mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 158, 159, 160 ... 244, 245, 246  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.