Jah, ma tean, see on vandenõuteooria ja lihtsalt juhus, et minu WR on püsinud kolm aastat täpselt samal tasemel. Viimasel ajal lausa kümnendiku täpsusega. Täpselt sama juhuslik, kui woti stabiilne WR, on ka näiteks kütusehindade muutumine. Te ju kõik teate, et järgmine kütuse hinnatõus on kõikides tanklates sendipealt sama? Aga kuidas te seda teate?
FastPotty, pelu mõned t8 platoonid (pädevate kaasvõitlejatega) ja wr tõuseb mühinal. Jah, ka sellisel juhul on neid 3-15 mänge, aga kõvasti vähem.
Näiteks minu pelud on enamasti lastud soolos, WR suhteliselt stabiilne, ja ma ei tunne, et mingi vandenõuteooria kaasatud on. _________________ -_-
P.S. Ära solvu Erick, aga ma põhimõtteliselt vaatan sinu statse aeg-ajalt. Kord kuus. Et kuidas su WR ka edeneb. Ma ütlesin sulle aasta tagasi, et su WR jääb 60,10% peale. Sina olid optimistlik, rääkisid oma edust, kuidas nüüd WR tõuseb, kõik on jube hästi ja üldse, pole mingit probleemi WR tõsta. Palju su WR on tõusnud aastaga? Kas sa oled kehvemaks muutunud?
Ja tead mis? Su WR on täpselt sama ka aasta pärast. Sest sa võid muuta oma WN8, aga sa ei sa ei suuda muuta oma WR. WOT-i ei huvita sinu WN8, tema mängib WR peale. See on tema äri alus. Nii lihtsalt on. Ei saa ju olla seda raske mõista?
_________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates
Jep 365p premmi+3 items ja jättis teise sama palju raha tipiks _________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates
Tee (sünni)päevamissioone, kui 100% peale see kerkib, saad teada. % sõltiub kasutajate arvust kel need tehtud.
Arvatavasti lõpptulemusena tuleb mingi kood kokku mille alusel midagi jagatakse... _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
Tee päevamissioone, kui 100% peale see kerkib, saad teada.
Arvatavasti tuleb mingi kood kokku mille aluisel midagi jagatakse...
peale seda kirja mängisin nii IS-4 ja 183-ga mitu lahingut aga % ei liigu?
isegi sihukese tulemusega ei muutu midagi, käigu WoT persse oma kapaaniatega, isegi minu sünna puhul ei halasta kui se üldse oli mu sünnaga seoses. igal juhul kasutasin krõbetamat roppsõna aga foorum muutis ümber.
P.S. Ära solvu Erick, aga ma põhimõtteliselt vaatan sinu statse aeg-ajalt. Kord kuus. Et kuidas su WR ka edeneb. Ma ütlesin sulle aasta tagasi, et su WR jääb 60,10% peale. Sina olid optimistlik, rääkisid oma edust, kuidas nüüd WR tõuseb, kõik on jube hästi ja üldse, pole mingit probleemi WR tõsta. Palju su WR on tõusnud aastaga? Kas sa oled kehvemaks muutunud?
Ja tead mis? Su WR on täpselt sama ka aasta pärast. Sest sa võid muuta oma WN8, aga sa ei sa ei suuda muuta oma WR. WOT-i ei huvita sinu WN8, tema mängib WR peale. See on tema äri alus. Nii lihtsalt on. Ei saa ju olla seda raske mõista?
Kas ma mitte ei eksinud seal numbriga?
Sul on see 61,10 püsinud viimased pool aastat, nagu minugi 59,10 püsib nagu raudnael. Kaks protsenti olen ma sinust kogu aeg maas olnud. Ei lähe see vahe suuremaks ega väiksemaks. Ei nüüd ega edaspidi.
Ja ma arvan, et pigem rõhud sa siin hoopis oma suurepärasele WN8 sessioonile. On nii? Ja nagu ma ütlesingi - WN8 jaoks ei tee WoT mingeid takistusi. Ka minu WN8 kipub juba kogu aeg lilla olema, aga WR püsib nagu raudnael 59,10% peal. Aastaid juba.
Uskumatu. Rõhuti sinu lollile jutule, et "nii on ja jääb" aga selgelt eksisid. Selle peale tegid uue postituse, et nii on ja jääb. Tüüpiline oma sõnade eest mitte vastutav tola _________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
FastPotty, ei püsi see WR niisama heast peast midagi paigal. Üldiselt kui sa just väga hea mängija pole, siis kõrgemates tierides kukub see kolinal kui kehvasti mängida.
Mul on see WR nii poole aastaga -0.50% allapoole tulnud. Kui mängida õhtuti, pere kõrvalt, hajevil olles, poole silmaga ümbritsevat elu jälgides siis on ka tulemus vastav. Maksa sa WG-le või ära maksa. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
Uskumatu. Rõhuti sinu lollile jutule, et "nii on ja jääb" aga selgelt eksisid. Selle peale tegid uue postituse, et nii on ja jääb. Tüüpiline oma sõnade eest mitte vastutav tola
Millises osas ma siis "selgelt" eksisin? 0,01% osas?
Kas WR 0,01% muutus pooleteist aasta jooksul annab põhjust nimetada minu juttu lolliks ja mind ennast tolaks? Saad ikka aru, et jutt käib ühest sajandikust?
Kas kusagilt saab vaadata pikema perioodi muutust? Olen suht kindel, et alustades oli mul wr 48, siis pikalt 53 ja nüüd 55,2% ja vaikselt läheb ülespoole.
Kas kusagilt saab vaadata pikema perioodi muutust? Olen suht kindel, et alustades oli mul wr 48, siis pikalt 53 ja nüüd 55,2% ja vaikselt läheb ülespoole.
Uskumatu. Rõhuti sinu lollile jutule, et "nii on ja jääb" aga selgelt eksisid. Selle peale tegid uue postituse, et nii on ja jääb. Tüüpiline oma sõnade eest mitte vastutav tola
Millises osas ma siis "selgelt" eksisin? 0,01% osas?
Kas WR 0,01% muutus pooleteist aasta jooksul annab põhjust nimetada minu juttu lolliks ja mind ennast tolaks? Saad ikka aru, et jutt käib ühest sajandikust?
Matemaatika ei tohiks olla su nõrgim külg, seega küsimus: kui palju muutub SenpaiErick WR kui ta teeb 1000 mängu, millest 65% võidab. kui sa saad selle protsendi teada, siis jaga seda kõigiga. Arvutamise algarvud võid võtta SenpaiErick 04/13/2020 09:15 PM GMT+3 lahingute seisuga.
Matemaatika ei tohiks olla su nõrgim külg, seega küsimus: kui palju muutub SenpaiErick WR kui ta teeb 1000 mängu, millest 65% võidab. kui sa saad selle protsendi teada, siis jaga seda kõigiga. Arvutamise algarvud võid võtta SenpaiErick 04/13/2020 09:15 PM GMT+3 lahingute seisuga.
Noobmeter.com
Spoiler
Mul on isegi üllatavalt stabiilne olnud...
Hea leht. Sain ka targemaks
Kui ma alustasin supertomatina (200 mängu), oli mu WN8 150 ja WR 58.15%. Peale 3 aastat ja 30K mänge on WN8 1800 ja WR 59.15%. WN8 tõusis 1200%, WR 1%.
P.S. Leidsin ühe päris humoorika video, kuidas "poolakad" mängivad, aga seekord vastasmeeskonnas https://www.youtube.com/watch?v=PLra91Ltz90
Sest alati on ju kaotuses süüdi poolakad, mitte MM või RNG..
Mõni eelpoolmainitud tankidest ka arendamist tasub nii et nendest veidi lõbu ka pärast oleks?
Või on mõnele neist eelnev tier 8/9 niivõrd hea et tasuks seda garaazis hoida? Mõeldes ennekõike missioonide täitmisel abiks olemise peale.
Mul on mingi 50 x5 boonust mida saaksin arenduses kasutada. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
Oot mida sa räägid. Ise ostsid ju konto (kui mitte mitu). Kuidas sa saad siis statistikat selliselt teha?
Ta lihtsalt rerollis. Esimene konto oli ehk 1-2K mängu ja WN8 oli ca 120 vms, WR oli 44% vist. Rerollitud konto kõrge WR on tingitud kümnete tuhandete mängude kaupa Pz Jg I (tier 2 TD) mängimisest, ehk siis pmst seal clubbing - istud seal oma max skilled crewga, binod, camo net, gun rammer, ja niidad neid vendi kellel meeskonnad 50% ja kes pole kuulnudki lisavarustusest veel.
mirko28 oli see, kes ostis neid kontosid.
bladerunner kirjutas:
Jagdpanzer E 100
Pz.Kpfw. VII
K-91
Foch B
AMX M4 54
AMX 30 B
Manticore
Centurion AX
WZ-113G FT
WZ-132-1
121
Foch B võiks olla päris hea. AMX M4 54 heavy liinis on tier 9 väga hea, AMX 30B liinis samuti tier 9 päris hea. Kõik mis on enne JPE100 on suht halb, aga JPE100 ise päris fun asi kui ringisiblimisest medikate ja lightidega kõrini saab. Hästi lihtne gameplay, nina nurga tagant välja ja 1000 HP dämmi sisse kellelegi.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.