Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Waldof
HV vaatleja
|
12.03.2020 16:24:09
|
|
|
redart kirjutas: |
Kas kellelgi sellist olukorda ka on, et on köögilaud ja seal all 6-7 tooli? Mul nimelt on köögis selline setup. Lisaks veel avatud ja keerulise kujuga ruum elutoa, köögi ja esikuga. Alguses ma kasutasin "rumalat" robotimejat mis lihtsalt ringi põrkas. Kuna ruumi kuju oli keeruline, ei olnud alati tagatud, et ta igale poole sattus, kuid üldiselt oli koristustulemus enamvähem. Välja arvatud see, et ma pidin enne koristamist alati toolid laua alt ära tõstma, kuna neist jalgadest moodustus labürint, kuhu bot ennast sisse kammis ja alati teed välja ei leidnud. Tegelikult lõpuks ikka leidis, aga ta kulutas seal all tihti nii palju aega, et akut enam muuks ei jätkunud.
Lõppkokkuvõttes leidsin, et see toolide tõstmine on pea sama tüütu kui lihtsalt suure ehitustolmuimejaga terve korruse käsitsi puhastamine.
Siis ostsin neato targa masina. Selle jaoks oli ruum liiga keeruline ja ta eksis tihti ära. Toolidesse takerdus vähemalt sama hästi kui tema rumalam liigikaaslane. Lisaks oli ta lidari torni võrra täpselt liiga kõrge ja kiilus ennast kogu aeg kapi ja diivani alla kinni. Lõppkokkuvõttes koristangi ikkagi käsitsi, rumal-looma saadan aegajalt ainult magamistoa voodi alla, kuhu ise ei viitsi ronida.
Kas kellelgi on veel sarnane olukord? Kas xiaomi bot on targem selles olukorras? Kuna ma olen laisk, siis ma nii tahaks uskuda, et robotitest ühel hetkel saab abiline, aga senised kogemused kinnitavad küll pigem, et skynet sureb abitusse oma eksistentsi neljandal minutil ja toolijalgadest labürint jääb ületamatuks takistuseks veel aastakümneteks. Tõenäoliselt paneks mu köögilaua alune ka Tesla ajud plahvatama
Või on mul lihtsalt halb õnn seni olnud? |
Mul Xiamoi toimimb väga kenast, toole on 4 tükki ja robot laseb jalgade vahel slaalomit.
Robot mahub ainult tooli küljepealt sisse ja eest laua alla, ning suht kiiresti leiab tee sinna ja välja uuesti.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Viilutaja
HV Guru

|
12.03.2020 18:42:35
|
|
|
redart kirjutas: |
Kas kellelgi sellist olukorda ka on, et on köögilaud ja seal all 6-7 tooli? Mul nimelt on köögis selline setup. Lisaks veel avatud ja keerulise kujuga ruum elutoa, köögi ja esikuga. Alguses ma kasutasin "rumalat" robotimejat mis lihtsalt ringi põrkas. Kuna ruumi kuju oli keeruline, ei olnud alati tagatud, et ta igale poole sattus, kuid üldiselt oli koristustulemus enamvähem. Välja arvatud see, et ma pidin enne koristamist alati toolid laua alt ära tõstma, kuna neist jalgadest moodustus labürint, kuhu bot ennast sisse kammis ja alati teed välja ei leidnud. Tegelikult lõpuks ikka leidis, aga ta kulutas seal all tihti nii palju aega, et akut enam muuks ei jätkunud.
Lõppkokkuvõttes leidsin, et see toolide tõstmine on pea sama tüütu kui lihtsalt suure ehitustolmuimejaga terve korruse käsitsi puhastamine.
Siis ostsin neato targa masina. Selle jaoks oli ruum liiga keeruline ja ta eksis tihti ära. Toolidesse takerdus vähemalt sama hästi kui tema rumalam liigikaaslane. Lisaks oli ta lidari torni võrra täpselt liiga kõrge ja kiilus ennast kogu aeg kapi ja diivani alla kinni. Lõppkokkuvõttes koristangi ikkagi käsitsi, rumal-looma saadan aegajalt ainult magamistoa voodi alla, kuhu ise ei viitsi ronida.
Kas kellelgi on veel sarnane olukord? Kas xiaomi bot on targem selles olukorras? Kuna ma olen laisk, siis ma nii tahaks uskuda, et robotitest ühel hetkel saab abiline, aga senised kogemused kinnitavad küll pigem, et skynet sureb abitusse oma eksistentsi neljandal minutil ja toolijalgadest labürint jääb ületamatuks takistuseks veel aastakümneteks. Tõenäoliselt paneks mu köögilaua alune ka Tesla ajud plahvatama
Või on mul lihtsalt halb õnn seni olnud? |
Xiaomi robotil on üks paremaid kui mitte parim sensor, enda asukoha tuvastamiseks. Mul ei ole kordagi olnud sellist olukorda, et söögilaua ja toolide vahele ära eksiks.
|
|
Kommentaarid: 224 loe/lisa |
   |
1 :: |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etsike
HV veteran

|
12.03.2020 19:14:42
|
|
|
Sama siin. Kui kuskile poeb, siis navigeerib sealt kenasti ka välja.
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mugman
HV kasutaja

|
12.03.2020 19:46:56
|
|
|
Mul ka suuri probleeme pole. Vahepeal on sõitnud ennest tumba jalgade otsa kinni ja pesuresti jalgadesse lukku. Aga seda juhtub harva ja ainult siis, kui mopp taguotsa küljes on.
|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
jaank
HV veteran
|
12.03.2020 19:55:55
|
|
|
kas updatesid neato ära? peale seda läks veits targemaks ja nii väga kinni ei jää.
toolijalgade vahe on muidugi täpselt neato kujuga või siis tõmba äppis jooned, ringi sõidab ta väga täpselt.
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
infect
Kreisi kasutaja

|
13.03.2020 19:08:06
|
|
|
Plaanis ka endal soetada Roborock.
Küsimus lithne, kas S6 või S5 max?
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
redart
HV kasutaja

|
13.03.2020 22:02:51
|
|
|
Tänan, et oma kogemusi jagasite
Paistab, et on siiski lootust, et mõni koduabiline piisavalt nutikas on.
jaank kirjutas: |
kas updatesid neato ära? peale seda läks veits targemaks ja nii väga kinni ei jää.
toolijalgade vahe on muidugi täpselt neato kujuga või siis tõmba äppis jooned, ringi sõidab ta väga täpselt. |
Ei. Müüsin maha hoopis
|
|
Kommentaarid: 88 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Viilutaja
HV Guru

|
14.03.2020 01:48:10
|
|
|
infect kirjutas: |
Plaanis ka endal soetada Roborock.
Küsimus lithne, kas S6 või S5 max? |
Tundub, et S5 Max on parem ost. S6 tundub liiga kallis vs S5 Max.
|
|
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
infect
Kreisi kasutaja

|
14.03.2020 11:38:34
|
|
|
Mõlemad 500 eurot praktiliselt.
Edit. S6 vist jah 100 kallim vist
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Viilutaja
HV Guru

|
|
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etsike
HV veteran

|
14.03.2020 14:33:57
|
|
|
Aku maht muutub oluliseks ainult väga suurte pindade puhul. Lihtsamas situatsioonis koristab jämedalt 1 m2/min.
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
Viilutaja
HV Guru

|
14.03.2020 17:26:04
|
|
|
Etsike kirjutas: |
Aku maht muutub oluliseks ainult väga suurte pindade puhul. Lihtsamas situatsioonis koristab jämedalt 1 m2/min. |
No mul puhastab 107m2 pinda (puhastatavat pinda vähem) kuskil 60 min. Seega 90min jääks justkui veel üle... enam kui piisav.
Samas oleneb mis imemisvõimsusega lasta. Mul paneb Turbo peal koguaeg, seega ei suudaks tõenäoliselt teha enam 100min tööd.
Aga kokkuvõttes: mul pole see kunagi aku tühjenemise pärast koristamist pooleli jätnud.
|
|
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
karuke
Kreisi kasutaja

|
15.03.2020 10:53:00
|
|
|
Kuskilt lugesin või jäi silma soovitus, et mitte koguaeg Turbo peal lasta, pigem see smart mode. Ei pidanud mootori elueale hästi mõjuma kui max lasta ... mis on iseenesest loogiline.
Viilutaja kirjutas: |
Etsike kirjutas: |
Aku maht muutub oluliseks ainult väga suurte pindade puhul. Lihtsamas situatsioonis koristab jämedalt 1 m2/min. |
No mul puhastab 107m2 pinda (puhastatavat pinda vähem) kuskil 60 min. Seega 90min jääks justkui veel üle... enam kui piisav.
Samas oleneb mis imemisvõimsusega lasta. Mul paneb Turbo peal koguaeg, seega ei suudaks tõenäoliselt teha enam 100min tööd.
Aga kokkuvõttes: mul pole see kunagi aku tühjenemise pärast koristamist pooleli jätnud. |
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
15.03.2020 10:59:30
|
|
|
See ju harjadeta mootor, ainuke mis võib kuluda on laagrid. Ja need peavad ikka vastu
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
aero
HV vaatleja
|
15.03.2020 15:34:04
|
|
|
aero kirjutas: |
Peale viimast uuendust - 3.5.7_002008 - ei oska S5 enam kaarti joonistada . Äpp teatab "loading map..." aga kaarti ei teki. Seade on selgelt segaduses ilma kaardita. Sõidab ja imeb aga ei käi kogu pinda läbi. |
Peale (S5) rebooti hakkas Mi Home iOS 12.4.5 seadmes kaarti näitama ja taas normaalselt koristama. Android 9 endiselt ei näita kaarti.
|
|
tagasi üles |
|
 |
vester1
HV kasutaja
|
18.03.2020 00:04:53
|
|
|
Kui aliexpressist varuosasid tellida, siis filter ja peaharjas vx ikk originaal olla. 2 tuttavat ostsid s5le ja no need odavad paarieurosed peaharjased on täielik rämps. Masin hakkas väga jubedat häält tegema võrreldes originaaliga ja lisaks karvu kordades vähem küljes mis tähendab, et kannatab ka puhastus võimsus. Samamoodi ka kindlasti nende 1 euroste filtridega, et peen tolmu ja jama kinni ei hoia ja lõpuks võivad need üleliigsed osakud juba robotile endale hakata, mis läbi pääsevad ja lendavad ka kindlasti tagasi elamisse.
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
djkiller
HV Guru

|
21.03.2020 20:38:24
|
|
|
sai ka mõni varuosa tellitud filtrid ,põhihari ja kõljehari.
hetkel veel midagi kaustanud ei ole.
aga kui vaadata põhi orig ja alist tellitud siis tundub ,et need kumkst osad on mingist odavamast segust.Lisaks tellisin ka selle s6 harja millel saab nei külje osi lahti võtta ,et vähem kääridega jännata.
lisaks ka külje oma silikonist otstega.täpsemalt saan öelda siis kui läheb vahetusse.
on ka mõnikord kinni jäänud mõne tooli või jala otsa,aga 2019 aasta parim investeering.
võtta ,et ca 1 eur päevas+el kulu koristaja peale pole paha.
Nüüd kasutab palju vähem tolmuimejat ainult nurgad üle käia.
ise sai valitud kallima gen 2 sp kartes ,et vb gen 1 ei saa kõrgema lävepaku või vaibaga hakkama.
Kahju,et gen 2 mahuti väiksme kui gen 1s
soovitan
|
|
Kommentaarid: 223 loe/lisa |
   |
202 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
22.03.2020 21:19:07
|
|
|
Kas Roborock S5 Max tasuks osta aliexpressi eu laost või võtta kohapealt? Hinnavõit tuleb vaid 30€ vms
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mugman
HV kasutaja

|
23.03.2020 00:19:45
|
|
|
Ma soovitaks ikka kallimat tehnikat kohapealt võtta.
Juhul, kui peaks tekkima soov garantiiga tegeleda, siis oluliselt lihtsam meie maal vahendada murekohta.
Vähemalt ise olen sellise suhtumisega.
Ja antud olukorras (kus lennud ja pakid hilinevad) saad kiiremini toa puhtaks.
Edu!
Edit: EU ladu Poolas?
|
|
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
23.03.2020 00:24:01
|
|
|
Mugman kirjutas: |
Ma soovitaks ikka kallimat tehnikat kohapealt võtta.
Juhul, kui peaks tekkima soov garantiiga tegeleda, siis oluliselt lihtsam meie maal vahendada murekohta.
Vähemalt ise olen sellise suhtumisega.
Ja antud olukorras (kus lennud ja pakid hilinevad) saad kiiremini toa puhtaks.
Edu!
Edit: EU ladu Poolas? |
Ladu poolas jah, dpd tooks
Aga vast ei viitsi selle 30€ jamada eriti. Kuigi garantiiremonti meil siin samas anyway ei pakuta, lähim Poola?
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mugman
HV kasutaja

|
23.03.2020 00:30:14
|
|
|
Enda S5 võtsin Arvutitargast, kui miskit villast hakkab panema siis viin neile poodi ja taipohh mul millal tagasi jõuab garantiist.
Ei viitsi ise jebida mingite umbkeelsete poodide ja transade kunas ootad e-mailile vastust jne...
|
|
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
23.03.2020 00:32:35
|
|
|
Mugman, no ma mõtlesin sama tegelikult. Muid e-poode ma ei arvestanud eestis.
See aasta tuleb veel uuem mudel xiaomil müüki?
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mugman
HV kasutaja

|
23.03.2020 00:34:46
|
|
|
vb tuleb tõesti. Ei ole ennast kursis hoidnud pärast imuri ostu
Ja selle 30€ rahaga ei tasuks ennast oma aeg ja vaev vist probleemide esinemisel väga ära ja toetaksid samas kohaliku edasimüüjat.
|
|
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
23.03.2020 09:08:24
|
|
|
Ma ei tea, isal aliexpressist tellitud. Lidari mootor läks läbi. Kirjutas chatis ja saadeti uus mootor. Siin foorumis keegi vahetas ise ka lidari moodulit. Roboti ehitus pidi nii lihtne olema, et igaüks saab kodus hakkama. Enda oma ostsin aga ka arvutitargast, sest kui ma midagi tahan, siis lähen poodi ja ostan mitte ei suuda oodata nädal-kaks kuni see kuskilt saabub
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
23.03.2020 10:59:59
|
|
|
Sold OUT, no ma ütlesingi, et selle 30€ pärast ei viitsi vist jamada.
Aga teine küsimus, kas tagavarajuppe (harjad , filtrid ne) saab kohapealt või neid tuleb alist ikka tellida?
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |