CTS Labs sprang out of nowhere to give AMD less than 24 hours to address these "problems."
The startup has jazzed up its discoveries with a research paper, a video describing the vulnerabilities, and, of course, fancy names for them: Ryzenfall, Master Key, Fallout, and Chimera.
CTS Labs claimed in an interview they gave AMD less than a day because they didn't think AMD could fix the problem for "many, many months, or even a year" anyway.
Why would they possibly do this? For Torvalds: "It looks more like stock manipulation than a security advisory to me."
Inteli boss tunnistas ausalt üles, et nad pole konkurentsis vähemalt kuni 21'. Ja ülla-ülla järsku hakatakse leidma, et "AMD on kõige ebaturvalisem platvorm cpu ajaloos".
Intel tõmbas endale isegi investorite silmis vee peale ja ikka jahutakse oletatava AMD teoreetilise haavatavuse peale? 3miljardidt "PR" raha "teevad oma tööd".
Viilutaja kirjutas:
Ei mitte midagi uut Inteli poolt. Kui toodetega ei suudeta lüüa siis hakkab mingi BS jutt pihta. Mõttetu kompanii.
busta kirjutas:
Viilutaja kirjutas:
Ei mitte midagi uut Inteli poolt. Kui toodetega ei suudeta lüüa siis hakkab mingi BS jutt pihta. Mõttetu kompanii.
Vael kirjutas:
Mulle 3miljardist 1% pakutaks, ma oleks küll nõus propagandat kirjutama.
põhjus? uurimustöö acknowledgement sektsioonis on kirjas generous gifts from intel.
miks ma räägin nüüd selle peale falloudist ja cacheoudist? sest seal on acknowledgement sektsioonis muuhulgas kirjas ka generous gifts from amd. intelilt ka aga see selleks kuna tegu on inteli turvaaukudega.
sisulist arutelu turvaaugu enda üle ei ole. leiti, et intel rahastab uurimustöid ja valmis.
okei, my bad. oli tõesti ctsil ka fallout. ma isegi ei mäletanud, et peale ryzenfalli nad midagi väitsid.
selleks ajaks kui sa mu posti lugesid olid seal lingid olemas, mis falloudi linkis mdsi peale ja mds fallout on neist kahest kindlasti tuntum ja asisem. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
tl;dr
4900hs on sama cpu, mis 4800h aga hästi binnitud ja 35w tdp, sellest ka suts madalamad tulemused.
tegelikult arvestades 25% tdp vahet on tulemus täitsa äge. _________________ - londiste
tl;dr
4900hs on sama cpu, mis 4800h aga hästi binnitud ja 35w tdp, sellest ka suts madalamad tulemused.
tegelikult arvestades 25% tdp vahet on tulemus täitsa äge.
Seda 4900HS'i tahaks ma Lenovo tööläpakates näha, loodetavasti suveks on saadavus ka olemas. Sest see koronaviiruse levik on panemas korralikku põntsu kogu tootmissektorile.
Viilutaja, kas see ei olnud too asuse special edition asi? alguses väidetavalt 4800hs nime all aga nüüd uus nimi?
ma tahaks seda kivi 65w tdp-ga desktopil näha. _________________ - londiste
Ma tahaks neid APU'sid Nucides näha, kuid see Inteli oma product
Praegune teleka all olev Nuc oma i3'ga (2017.a. mudel) jääb kohati lahjaks, ning kui load peal siis undab omajagu.
Odavam tuleb kindlasti nii, kuid mul on piiratud ruum seal riiulil, muude boxide kõrval. Ning gf approval peab ka olema ITX kastile seda nii lihtsalt ei saa.
Tasub tähele panna, et kiibistikul pole ASMedia kirjasid. Mis muidugi ei tähenda, et see ei või olla nende toodang aga arvestades, et kõik slotid peaks toetama PCI-E 4.0, siis väga võimalik, et B550 on siiski AMD enda toodang.
Algne kuulujutt oli, et B550 toetab 4.0 ainult siis kui 3000 seeria prose kasutada ja ka siis ainult esimeses x16 slotis ja esimeses M.2 pesas.
Kui nüüd edasi spekuleerida, siis põhjus B550 turulejõudmise venimises võibki olla see, et mingil hetkel otsustas AMD teha selle ümber all-4.0 lahenduseks a'la X570 aga selle vahega, et odavam toota ja ei nõua aktiivjahutust.
Kuigi omades ise X570 platet millel kiibistiku ventikas lahti ühendatud, siis võin öelda, et ventikad X570 peal on suuresti overkill. Kiibistik ei lähegi üle 50c enamus platedel. Minul kuskil 40c kandis passiivis.
teisal sama emaplaadi kohta käivas nupukeses öeldi, et pci-e 4.0 on ainult otse prosest tulev, ehk siis praktikas esimene pci-e x16 pesa.
ei ole välistatud, et chipset ise ei ole eriti uus. _________________ - londiste
Kuskilt peab ju B550 diferentseerimine ja kulude kokkuhoid tulema. Kui PCI 4 on "ainult" esimeses PCI-E slotis, CPU küljes olevas M.2 slotis ning ehk ka CPU ja chipset'i vahel, siis minu arvetes on sellest enamikele tavakasutajatest rohkem kui küll.
Ei ole päris õige koht, aga kas kellelgi on MSI AM4 backplate ja bracketeid pakkuda.
R53600 temperatuurid lähevad liiga kõrgeks ja sai jahutus ligi võetud, mis istub originaal bracketite külge aga kuna plate kasutatult otsetud siis neid pole _________________
Sai ka just hiljuti ülemindud 3900x(enne2500k) ja emaplaadiks Asrock x570m pro4. Kõige rohkem pead vaevas see et niisama netis olles emaplaadi southbridge? temparatuur oli 60c ja mängides 70c. Sai siis jahuti ära vahetatud, kõige naljakam minu jaoks oli see et chipseti ja jahuti vahel oli mingi 2mm paksune "plastiliin" mis siis Kokkuvõtteks peaks soojust ÜLEKANDMA
Spoiler
Jahutiks sai pandud järgnev:
link
Kahjuks kinnitid mis kaasa tulid ei sobinud minu emaplaadile, pidin ise tööl valmis meisterdama selle.
Praegusel hetkel jookseb chipset passivselt(kavas võib olla ventilaator ka osta sinna) niisama olles arvutis temparatuur on 50c ja mängides 57c.
Sa pead vaatama emaplaadi valmistaja kodulehelt milliseid prosesid toetab ja milliseid mitte ja mis bios sul praegu peal. Flash bios buttoni puudumine on ikka tõeline nuhtlus küll vanematel amd plaatidel. _________________ Teisipäeval vaktsineeritakse meid kõiki maavärina vastu. Olge siis valmis!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.