Keegi Riiga viitsib täna sõita, teeme trippi _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
eestis pole hinnad sentigi muutunud juba päevi. kahtlane
Kartellil oli pidu, nüüd pohmakas...oota homset
Lükkavad 1,43 peale ära? _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Ak_47, Krooningu tanklad, ma käin Hiiul kuna jääb tihedalt läbitava trassi kõrvale. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
1990a avatud, esimene eratankla taasiseseisvunud Eestis.
Oli aeg kus riigitanklates müüdi bensiini 20L ÜHES KUUS auto kohta ja see märgiti sisse auto passi.
Mul oli esimese siksi number п41-02EA. Sai kah bensiini ja diislikütust Venemaalt tonnide viisi veetud. Viiratsi mäe all ristmiku kolmnurgas sai bensiini mitmekordse hinnaga müüdud Äkki 27 - 28 rubla liiter
Mul suht sama seis. Range näitas veel vaid 20km _________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
M: Zafira A/Astra G põhjakaitse - 30€
kindlasti, nagu ka lätis-leeduski.
Kuid Leedu 1koma€/l kütuseliitri hindu ei saa ka sealse tsipa väiksema aktsiisi kaela ajada. _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Mitu senti postihinnast alla tuleb kliendikaardiga?
Mis kliendihind ja kaart sul on ka?
D: 1,289 EUR/L mulle, kui kliendile, ehk siis 0.04€s alla _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Hetkel B95 hind põlvas 1,389 - isegi siis kui maailmaturu hind langeb ei lange see hind tanklas. Aga kui taas kerkima hakkab siis tanklatel on lihtsam hakata sellele 1,389 hinnale otsa panema. Saab sama maailmaturu hinnajuures suuremat hinda tanklas küsida.
Olerexi logistikajuht Priit Põlluste sõnul on maailmaturu hind olnud languses viimase 48 tunni jooksul ning sama palju läheb veel aega hinna langetamiseks tanklates.
"Kuna kütused ostetakse sisse partiide kaupa, siis maailmaturu hinnalangus tanklates avaldab mõju mõnepäevase nihkega. Kui maailmaturu hind jätkab langemist või jääb juba langenud tasemele, siis tõenäoliselt kajastub see ka Eesti tanklates," ütles Põlluste.
Nii et ikkagi ei ole nädal-kaks vahet maailmaturu ja tankla hindade kujunemisel. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Hea nali. Arvatavasti sai kolm nädalalt täis kus kõigis Keila tanklates on 1.389 postihind. Nafa hind on muutunud koguaeg ja sisseostud hinnad ka vast,.
Ma millegipärast ei usu, et tanklahind kuigipalju langeks. Hiljem tõuseb kindlasti, kui maailmaturu hind tõusma hakkab uuesti. _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
Circle K saatis kirja, Bolt Food hakkab nende hot doge koju vedama.
Varsti lähed tanklasse ja ootad millal "kokad" on töö teinud ja kullerid järjekorrast kadunud.
Tühja see bensiinihind.
Varsti lähed tanklasse ja ootad millal "kokad" on töö teinud ja kullerid järjekorrast kadunud.
Tühja see bensiinihind.
Tundub et oled spioon Alexela mees. Sirklis maksad väljas kaardiga tankuris.
Tühja see bensiinihind.
x2
Pood ongi mugavusteenusteks. Vaja kiirelt miskit riiulitelt haarata või kerge eine teepeal teha. Kütuse eest saad ka vajadusel sees maksta kuid see pole poe eesmärk.
PS! Wolt on minuarust juba mõnda aega sealt koju transanud toitu ju? _________________ There is no place like 127.0.0.1
Tühja see bensiinihind.
Jap, ma olen multifunktsionaalne töömees, ükskõik mida kiidan laidan, lahterdatakse mind kohe vastavasse leeri
Aegajalt haaraks tanklast suitsupaki või veepudeli koos tankimisega aga no kui tanklatel on omad eesmärgid, eks siis tuleb nendest juhinduda.
Teate mis, hea uudis, koroonaviirus tõi mailmas nafta hinna languse, mis jõudis täna ka eesti tanklatesse
95 oli 1,38 nüüd on 1,369 _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Võtsin Nestest 95E10 benssu 20L, postihind oli 1.362 €/L _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.