Eks see väljalaske aeg sõltub koroonaviirusest suuresti. Kõlakad käivad, et Apple'il on probleeme oma SE2 tootmisega ja vaevalt, et Samsungki puutumata jääb.
Arvestades esitluse aega, siis peaks stardipaketi jagu telefone juba ammu valmis olema.
Aga no hind...... pm 20e versiooni eest maksta tonn..... nad on vist liiga palju seeni seal Koreas söönud.
Teeb isegi õunale silmad ette. Hindades õhku jube palju _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
S20 pidigi interneti juttude järgi S10e järglane olema (kusagilt jäi silma) ja teised siis vastavalt teiste järglased. Jätan võimaluse eksida _________________ Terrorists have two eyes, pandas have two eyes. Coincidence? I think not!
><(((°>
Esitlus oli ära......tundub, et hind vist ei meeldi
Ja see see kaamerate porr pole ka kõige ilusam
Aga noh, see oli kõik varem teada
Ootame S30 _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Saab juba tellida, aga on kellelgi aimu, miks S20 Ultrat musta värvi valida ei saa Eestis? Nt UK-s laseb.
https://www.samsung.com/ee/smartphones/galaxy-s20/buy/
Hetkel tellides saab Buds+ kingituseks ning vististi lisandub veel vana suvalist telefoni tagasi viies 100€ selle eest tagasi. _________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla!
Tele2 hinnad on 50eur odavamad kui Soomes näiteks https://tele2.ee/samsung-s20 _________________ Tule ja arutle mobiilsidest, võrkude kaardistamisest, tehnoloogiast, telefonidest ja operaatoritest http://t.me/cellmappereesti
Kas tõesti võib miski 50eurose okidoki telefoni viia ja saab 100 alla?
Milleks nii kallist vaja viia. Suvaline surnud juust annab ka 100€ alla.
Kui tahad extra alaa saada, siis pead korraliku telo viima, aga kasumlikum on ise maha müüa parem see korralik
Aga 30% hinnatõusu see ikka tasa ei tee. S9+ostul sai ka 100€ alet.
Klappe ei vaja _________________ This message was sent from space using stargate
Vaese inimese juttu räägid.
Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud.
Käisime Riias, kus Baltikumi ajakirjanikele näidati S20 seeriat ning tuleb tõdeda, et edasiminek on märkimisväärne.
Kahjuks olid kõik beta softi peal, nii et ühtegi pildi või videonäidist kaamerast välja võtta ei tohtinud.
Samas ekraani pealt jättis detailsus väga hea mulje.
Ütleme nii, et S7-8-9 oli vahe väga marginaalne, siis seekord isegi S10 ja note10 vahe on päris suur ning S20 astub sammukese veel edasi.
Igatahes täitsa põnevusega ootan.
Näiteks One pluse jne ei ole me väga testima kippunud: tegu on väga hea telefoniga, mis ei hiilga mitte milleski. (vanasti oli vähemalt hindki)
Sh S10E järglane ei ole S20, pigem ikka S10.
Nad tegid ju nüüd need light versioonid juurde.
Mis muidugi ei aita üldse kaasa - Samsungi lineup on complicated as fuk
Mis puudutab kaamera värdmoodulit.
Ma soovitan kõigil oma telefoni kaitsta korpusega - mis on nagu loll, kuna katad ära oma 1500€ iluaksessuaari, mida peaks naabrimees kaugelt nägema, et oskaks kadestada.
Aga selle korpusega kaob see loll rant ära.
Moodul ise. couldn't care less. Minu poolest võivad nad terve ülemise otsa objesid täis toppida ja ikka oleks suva
Meie esmamuljed. Ultra keskne, mille Vahe tavalise versiooniga päris suur.
Ah mis sa plärad, iga aasta on edasiminek ja sama jutt otsa.
Ei kasuta ühteti preservatiivi ega plaani seda ka tulevikus kasutada telefonil.
tsitaat:
Kindlasti on see kellelegi teisele mõeldud, sest mulle piisab s9+ veel aastakeseks vms. veel küll
Jaksaks osta küll, aga need hinnad on liiast sellegi poolest. Kui juba föönidest kallimad, siis mis me siin räägime. Tahad odavad, osta iphone?
Eks paista kuidas müük läheb, sellise hinnaga kardan, et mitte eriti ....aeg näitab _________________ This message was sent from space using stargate
Kas väljatulles ei maksnud s10 sarnast hinda? Jube on poest vôtta sellist asja, aastapärast löö hind rahulikult kirvega pooleks
Olla esimene ei olegi odav.
jeesus188 kirjutas:
Olles neid kõiki kasutanud praktiliselt terve aasta (va olukorrad, kus vahepeal midagi muud oli), ma siiralt usun, et S7-8-9 vahe ei ole nii suur kui seda oli 9-10 ja nüüd 10-11.
Ja ikka räägid vaese inimese juttu.
Vertu on kallis.
St ma olen nõus 1400e ei ole mõistlik telefoni eest. Selle raha eest saab üsna korraliku äriklassi süleri või Ipad pro.
SH näiteks korraliku hübriidkaamera vms.
Samas mingi 5K kuupalga juures, Alla mille ei ole ka näiteks uut Land Cruiserit mõistlik osta, vaevalt et see telefon nii kallis tunduks. _________________ Kõik videovajadused täidab www.mustpost.ee ||| www.youtube.com/arvutimaailm ||| www.facebook.com/arvutimaailm
Tüüpiline HV ikka...ükskõik, mida tootja teeb, siis alati on jumala kindel seltskond, kes kiirelt siia tee leiavad jutuga "hind liiga kallis", "edasiminekut pole", "kaamera moodul on kole", "mu Galax S# on piisavalt hea, et mitte veel vahetada"....päriselt ? Ahelpostitajad, piirake natukenegi enda jama, isegi siis kui meil kehtib sõnavabadus Mis teil viga on ?
Kui pead telefoni hinda kalliks või kaamera moodulit koledaks (lol!) siis see ei ole ju telefon sulle
Ma ei ole samsungi fänn (oman õuna), pole kunagi olnud, aga vaatasin Unpacked üritust hea meelega, et näha, mis uue aastakümne esimene telefon olema hakkab. Olen meeldivalt üllatunud. Pingutatud on kõvasti ja kui siiani on tehtud aastaid telefoni arendust samm-samm haaval, siis seekord suruti reaalselt maximum välja. Kaameraga on ikka kõvasti vaeva nähtud. Me ju kõik tahame kvaliteeti, zoomimis võimalust ja nüüd kui tuuakse sulle ebanormaalselt suure zoomi ulatusega asi kätte, siis sa ulud selle üle, et moodul on kole ? Meil on tõsine probleem ikka...
Ilmselgelt pani Samsung uute telefonidega päris kõva märgi maha ning teised peavad tublisti vaeva nägema, et kaasa minna kõige sellega.
Pole öelnud, et piix....kommentaarisin vaid hinda. Võid HV lahti võtta ja vaadata kui pisike aastane "inflatsioon" on olnud.
Ju see uus normaalsus _________________ This message was sent from space using stargate
ja nüüd kui tuuakse sulle ebanormaalselt suure zoomi ulatusega asi kätte, siis sa ulud selle üle, et moodul on kole ?
Vaata numbritest natukene kaugemale, üleval video olemas kus reaalne optiline zoom on ära mainitud......mis on loomulikult väga hea, aga 100x on mõttetu digitaalne müra _________________ This message was sent from space using stargate
Tüüpiline HV ikka...ükskõik, mida tootja teeb, siis alati on jumala kindel seltskond, kes kiirelt siia tee leiavad jutuga "hind liiga kallis", "edasiminekut pole", "kaamera moodul on kole", "mu Galax S# on piisavalt hea, et mitte veel vahetada"....päriselt ? Ahelpostitajad, piirake natukenegi enda jama, isegi siis kui meil kehtib sõnavabadus Mis teil viga on ?
Kui pead telefoni hinda kalliks või kaamera moodulit koledaks (lol!) siis see ei ole ju telefon sulle
[...] Kaameraga on ikka kõvasti vaeva nähtud. Me ju kõik tahame kvaliteeti, zoomimis võimalust ja nüüd kui tuuakse sulle ebanormaalselt suure zoomi ulatusega asi kätte, siis sa ulud selle üle, et moodul on kole ? Meil on tõsine probleem ikka...
Marquees pakkus vist, et seda 100x zuumi kasutad esimene päev ainult.
Minu jaoks ei ole näiteks eriti oluline et kaamera teeks nii-nii-nii häid pilte - peeglite vastu ikka ei saa. Pigem võtaks mingi tagasihoidlikuma mooduliga telefoni. Juba iphone 11 oma kolme kaameraga on kole, aga Samsung trumpas üle.
Ja see "kui hind on liiga suur siis telefon pole sulle" on ikka eriti lame. Te, talupojad, kakelge siin, mina lähen homme poodi ja ostan viis uut S20 ultrat vasaku käega _________________ Kui postitus on sisulage, siis loetakse signatuuri
See, et 120 Hz on ainult FHD ja kõrgemad resod endiselt 60 Hz on muidugi pettumus.
Seni kõige sisukam kommentaar siin teemas, tänud.
Netis lekkinud piltide järgi tundub, et hämaras suudab S20 tuntavalt paremat pilti teha kui S10.
Korraliku valguse juures vist ammu juba vahet pole kõrgema otsa telefonide puhul.
Selle hinna üle kemplemine on tõesti puhas ajaraisk. Kunagi kui tulid uued mudelid, maksid 600-700-800 jne, hind järjest kerkib. Mõnes mõttes loogiline sest iga aastaga asi areneb edasi. 10a tagasi mõelda 100+MP kaamera peale nutitelefonil .. Telo ise tundub väga tasemel olevat.
Pealegi, kui igakord uus bmw või audi või mis iganes tuleb 100k+ tippmudel välja, siis ei karjuta foorumites et "oo wtf auto ja maksab 100k+", olen rahul oma 20k ocataviaga (mitte et see halb auto oleks). Seega võib eeldada et telefonid liiguvad ka iga aastaga järjest kallimaks ja kui pole "tippmudeli" fänn siis võta midagi odavamad aga "best bank for buck" ja thats it.
Olles neid kõiki kasutanud praktiliselt terve aasta (va olukorrad, kus vahepeal midagi muud oli), ma siiralt usun, et S7-8-9 vahe ei ole nii suur kui seda oli 9-10 ja nüüd 10-11.
Vaidlen vastu. S7 ja S9 erinevus on üpris suur. Alates ekraanist ja kaamerast kuni Bluetoothi ja kasutusmugavuse-kogemuseni välja. S7 on siiani igapäevaselt kasutuses ja S9 oli testimiseks enne S7 ostmist.
Jah, ostsin pärast seda S7, sest sinu mõistes olen vaene, kuna ei näe mingit põhjust panna keskmine Eesti kuupalk nutividina alla magama.
See mulle just S10 seeria puhul meeldiski (vb ka varem, esimene S telefon mul), et kuiogi ta on suur siis ta on kitsas ning seetõttu käsitsetav. Js siis võtsin S10+, et lund mahuks võimalikult palju
S20 äkki sama? _________________ Kui postitus on sisulage, siis loetakse signatuuri
See mulle just S10 seeria puhul meeldiski (vb ka varem, esimene S telefon mul), et kuiogi ta on suur siis ta on kitsas ning seetõttu käsitsetav. Js siis võtsin S10+, et lund mahuks võimalikult palju
S20 äkki sama?
Minu meelest ka nii on - tuleb vaadata reaalseid telefoni mõõte, telefoni reaalselt katsuda ja mitte ainult ekraani diagonaali numbri peale ehmatada.
Varem olid ekraani diagonaal ja telefoni mõõdud otseses seoses (enamvähem sama konstandiga sai diagonaalist telefoni tunnetuslikud üldmõõtmed tuletada), enam ei ole see seos nii otsene, kuna on kitsad ekraanid ning ekraani ümbritsev kasutu ala sulab järjest.
S10+ on täiesti taskusõbralik ja ühe käega kasutatav (vähemalt minu keskmise või pigem väiksema käega).
S20 äkki sama?
Minu meelest ka nii on - tuleb vaadata reaalseid telefoni mõõte, telefoni reaalselt katsuda ja mitte ainult ekraani diagonaali numbri peale ehmatada.
Varem olid ekraani diagonaal ja telefoni mõõdud otseses seoses (enamvähem sama konstandiga sai diagonaalist telefoni tunnetuslikud üldmõõtmed tuletada), enam ei ole see seos nii otsene, kuna on kitsad ekraanid ning ekraani ümbritsev kasutu ala sulab järjest.
S10+ on täiesti taskusõbralik ja ühe käega kasutatav (vähemalt minu keskmise või pigem väiksema käega).
Jälle mingi "ackchyually" mehed platsis. Jah, ma olen teadlik, et ekraani diagonaali järgi ei saa kogu mõõtu arvestada. Aga kirjutagem siis mu tekst ümber ja hakakem kasutama korrektseid mõõte.
Betamax kirjutas:
Vaadates S20, siis minu jaoks jääb see ära mõõtmete tõttu. 6+ tolli on mõttetult suur minu jaoks. Seega jääb endiselt valikusse S10e, kui Samsung mingid S20 säästuversiooni välja ei lase.
Betamax kirjutas:
Vaadates S20, siis minu jaoks jääb see ära mõõtmete tõttu. 151.7 x 69.1 x 7.9 mm on mõttetult suur minu jaoks. Seega jääb endiselt valikusse S10e, kui Samsung mingid S20 säästuversiooni välja ei lase.
S20 äkki sama?
Jälle mingi "ackchyually" mehed platsis. Jah, ma olen teadlik, et ekraani diagonaali järgi ei saa kogu mõõtu arvestada. Aga kirjutagem siis mu tekst ümber ja hakakem kasutama korrektseid mõõte.
Betamax kirjutas:
Vaadates S20, siis minu jaoks jääb see ära mõõtmete tõttu. 6+ tolli on mõttetult suur minu jaoks. Seega jääb endiselt valikusse S10e, kui Samsung mingid S20 säästuversiooni välja ei lase.
Betamax kirjutas:
Vaadates S20, siis minu jaoks jääb see ära mõõtmete tõttu. 151.7 x 69.1 x 7.9 mm on mõttetult suur minu jaoks. Seega jääb endiselt valikusse S10e, kui Samsung mingid S20 säästuversiooni välja ei lase.
Lisaks väiksem/keskmine käe suurus on väga ebatäpne. Võib ära ehmatada. Paluks kasutada täpsemat mõõdustikku. Samuti paluks tasku mõõte, sest vaja defineerida taskusõbralikkus.
ackchyually, tolle ei saa kuidagi kuupmillimeetriteks teisendada
Paksus sul ju tollide juures väga rolli mängi. Pigem ikka ainumalt laius. Kuigi tuleb arvestada jah, et seda suurem kõrgus, mis on väiksema käe jaoks ebamugav
Minumeelest on iPhone 4 väga õige suurusega _________________ Kui postitus on sisulage, siis loetakse signatuuri
viimati muutis Amphor 12.02.2020 12:27:36, muudetud 1 kord
Betamax, iroonia on selgelt sinu tugev külg
Usun, et asja mõte jõudis kõigile kohale ning ehk annab ka dotsent Jõers mulle andeks, et "Mõõtmine" aines omandatud teadmised seekord rakendamist ei leidnud.
Huvitav, mis mahus ettetellimusi juba eestis tehtud on...
Peab ikka oma raha peale tige olema, kui kohe uut telef.vaja.Alles tuli ju S10, st hinnad väga ok nüüd.Kasutan S10 edasi hetkel.
tsitaat:
Spoiler
_________________ This message was sent from space using stargate
Huvitav, mis mahus ettetellimusi juba eestis tehtud on...
Peab ikka oma raha peale tige olema, kui kohe uut telef.vaja.Alles tuli ju S10, st hinnad väga ok nüüd.Kasutan S10 edasi hetkel.
S10 telias 739. S20 899. Viid suva telefoni asenduseks, saad 799. Hinnavahe 60 euri.
S10 muidugi klickis näiteks 649 euri. Aga S20 saad kõrvaklapid kaasa, mille müügist saab ka mingi summa. Seega ei ole see vahe otseselt nii suur. Samas on aasta uuem telefon.
Välja ei vahetaks s10t aga kui praegu uut telefoni vaja siis kõlab hästi isegi.
Kaamera vahe on meeletu. Kes vähegi kuskil poes mingi hetk näpud taha saab kui välja pannakse, siis proovige kaameras 108MP režiimi (kaamera lahti, üleval servas saab kuvasuhet muuta, seal 4:3 108MP). Pull seejuures see et mitte ainult auto režiimiga ei tööta igasugune AI mis pildi värve jms sätib, vaid ka selle 108ga. Ja kui jätad 108 peale siis jääb ka, ei pea iga kord seda muutma. _________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
Kas kusagil näha ja katsuda ka juba saab? S20 Ultrat? _________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla!
Samsung Galaxy S20 demoseadmed pannakse eelmüügi esimestel päevadel välja Telia suurematesse esindustesse (Rocca al Mare keskus, Kristiine keskus, Ülemiste keskus, Lasnamäe Centrum, Järve keskus, Viru keskus ja Tartu Lõunakeskus). Märtsis jõuavad demotelefonid ka teistesse esindustesse.
Mul üks 6+ tolli labidas vedeleb sahtlis... lihtsalt liiga suur on.
S10e on täpselt paras ühe käega opereerimiseks..... ja kus mujal kui ikka autoroolis.
möla teemal sõiduohtus ja muu blää-blää võite omale jätta. Vaadake tänapäeva liikluspilti ja kõik kellel nuti on, see seda ka roolis rohkem või vähem näpib... FAKT.
S20 ekraani suuruse, kaalu ja aku mahutavuse suhe tundub päris hea. Kuigi ega praeguse kiirlaadimise võimaluste juures see aku mahtuvus polegi enam nii väga tähtis.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.