selle tabeli juures viide ütleb, et need on devkit numbrid ja seal otse kõrval on mainitud, et need veel muutuvad. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
momendil igal saidil sama jutt,et ps5 on riistvaraliselt võimsam,aga reaalselt silmaga niikuinii neil vahet pole ega palju aega pole peavad nad mõlemad oma hinnad ja tehnilised asjad reaalselt ette näitama _________________
Nad pidid "kõik" vanad mängud üle kontrollima, et kiiremini jooksutamine neid katki ei tee. Selleks ajaks kui asi välja tuleb lubati 100 populaarsemat mängu üle kontrollida ja fixida kui vajadus peaks olema
Ja ps4 mängud installitakse välisele kettale ja ps5 omad vist ainult sisemise ssd peale? Võimalik on ka vist 4 mänge sisemisele installida, aga uusi välimisele ei saa. _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
Ja ps4 mängud installitakse välisele kettale ja ps5 omad vist ainult sisemise ssd peale? Võimalik on ka vist 4 mänge sisemisele installida, aga uusi välimisele ei saa.
eeldan ,et kui vanad panna sisemisele laevad kiiremini...
muidugi võiks nad tõsta FPS 30 pealt 60 peale ei näe mingit põhjust miks see toimima ei peaks.
Kõik PS5d jooksevad ühtmoodi, et capped postitatud piirini ja pole nagu AMD Navi/zen temp\power sõltuvuses, vaid rohkem devide kätes\eraldi kiibi\algoritmi juhtida. Vahet ei tohiks olla, kas pistad kappi või rõdule talvel, perf peaks sama olema.
Mängude kohta DigitalFoundry ei kostnud midagi, ses suhtes igav teadaanne vs XSX.
Binaurial Audio pidi tulema, kus pmst arvestatakse isegi kõrva kuju, ainuke PS5 väärtus?
On the other hand, the Sony PS5 has something called a variable clock rate. What that means is that the console will not run the GPU at 2.23 GHz all the time. Since Microsoft's clock is a static number, just because PS5's clock rate is variable makes the 10.28 TFLOPs number uncomparable to the Xbox Series X and misleading. This is because XSX is displaying the "sustained TFLOPs" figure while PS5 is displaying the "peak TFLOPs" figure. To give you some context, when the industry uses the term TFLOPs, it is usually referring to the sustained TFLOPs figure.
Plaati ikka loeb 20MB/s? Numbri pakkusin puusalt ja see polegi oluline. On aeglane. Interneti kiirusedki suuremad ja kel pole, siis võiks poes "auk" olla, kuhu pistad oma konsooli ssd pulga sisse ja sooritad makse.
(Hiljem kodus ootab ikkagi 50-gigane day one patch alla laadimist )
Kujult on uus pult rohkem sarnane Xboxi omale ja endiselt on ka uuel samasugused pisikesed, ebamugavad ja arvatavasti sama "süldid" trigerid kui neljandal Dualshockil. Väidetavalt saab nende jäikust reguleerida, ehks see päästab veidi olukorda. _________________ Lugupeetud AHV, enne kui vaidlema hakkad, mõtle hästi järgi, kas see ikka on tark mõte...
potentsiaalselt win-win mulle
Minule väga meeldib Xboxi pult, palju rohkem kui PS oma, eriti kuidas kätte istub, minu gorilla kätele mõnna(v.a. patarei teema ja triggerid seal kuidagi tunduvad "odavad").
Igaljuhul mulle ei sobi ja olen 4-5 erinevat pulti kasutanud, et pole et sattus see 1 kus asjad logisesid vms
Aga PS omal jällegi meeldib kangide asetus ja triggerid/bumperid.
PS5 pult tundub just xboxiliku kujuga/suurusega aga muu on omane PSile, et potentsiaalselt olen hyped
maddog, xboxi puldi trigerid on DS4 omadega võrreldes meistriteos. Dualshockil on nad pisikesed, nõrga vedruga, logiseva käiguga ja odava survetundliku lülitiga mis on tuim ja pole üldse täpne. Xboxi puldil on drigerid aga potentsiomeetrite peal ja tehtud arvestusega, et kogu "algusest lõpuni" vajutuse alal on rõhk sõrmele sama ja analoogsignaali muutumine kogu vajutuse vältel jaotub ühtlaselt ja täpselt. Dualshockide kõige suurem õnnetus on alati olnud kehvad trigerid ja bumperid. Sony puldil on bumperid silikoonmembraanidega, xboxi omal aga mikrolülitid mis on taktiilselt tunduvalt täpsemad ja kiiremad DS kummijunnidest. Loodan, et uue DualSense bumperid, trigerid ja aku kestvus tulevad paremad kui DS4-jal. _________________ Lugupeetud AHV, enne kui vaidlema hakkad, mõtle hästi järgi, kas see ikka on tark mõte...
Võib olla, aga tunnetus on isiklik paljudes teemades, olen siiski 200-300h pelanud kokku Xboxi pultidega ja ei ole kuskil reaalselt midagi paremat tundnud, ainult minu jaoks ebamugavam vajutada ja kuidagi tunduvad sarnased nagu mul kunagi oli odav PC pult.
Ei vaidle vastu et vb vedur ja inseneri koha pealt palju paremad, aga reaalne asutus mängudes, minul ei sobi ja 100+h piisavalt suur hulk, et mind kahjuks see ei aita et inseneri töö seal parem.
Ma rohkem kommenteerisin kasutus mugavust ja mulle sobib PS puldi R/L 1/2 palju paremini. Olgugi et odavam vedru vms, olen 2000+h PSi pelanud, et kogemust on, mulle sobib. Õnneks/kahjuks, pigem õnneks sest mul hea olla ainult jah et käes hoimise kuju meeldib xboxil niipalju rohkem.
Õnneks on meil see võimalus, et kellele meeldib xbox pult rohkem, see võib ka omale vastava konsooli soetada _________________ parem varblane katusel,kui nuga neerus
Õnneks on meil see võimalus, et kellele meeldib xbox pult rohkem, see võib ka omale vastava konsooli soetada
Puldi pärast küll kehvemat konsooli ei soeta Ja õnneks tundub et PS toob lõpuks parema puldi ka lauale, et kõik super !
Mul olid pikalt mõlemad konsoolid, ühega pelasin 2000h, teisega 200h, ainult pult ei aidanud lõpuks xboxi pult vajus PC taga pelamiseks, aga sealgi pigem mängin hiire ja klaveri mänge kui juba PC taga.
Eeldavalt uus genereatsioon ka ostan mõlemad konsoolid ja siis kui 1 seisma jääb, läheb kellelgi õnnelikule, kes saab hästi hoitud, vähe kasutatud konsoooli palju odavamalt kui poest
Õnneks on meil see võimalus, et kellele meeldib xbox pult rohkem, see võib ka omale vastava konsooli soetada
Puldi pärast küll kehvemat konsooli ei soeta Ja õnneks tundub et PS toob lõpuks parema puldi ka lauale, et kõik super !
Mul olid pikalt mõlemad konsoolid, ühega pelasin 2000h, teisega 200h, ainult pult ei aidanud lõpuks xboxi pult vajus PC taga pelamiseks, aga sealgi pigem mängin hiire ja klaveri mänge kui juba PC taga.
Eeldavalt uus genereatsioon ka ostan mõlemad konsoolid ja siis kui 1 seisma jääb, läheb kellelgi õnnelikule, kes saab hästi hoitud, vähe kasutatud konsoooli palju odavamalt kui poest
Xbox Series X-i küll pole mõtet osta kui gaming pc juba olemas. Xboxi mängud ju kõik pc-le saadaval.
Xbox Series X-i küll pole mõtet osta kui gaming pc juba olemas. Xboxi mängud ju kõik pc-le saadaval.
aga pult on ju parem:D ostke ikka xbox:)
Ma mängin puldi mänge pc-l XBONE puldiga. Ei pea selleks ostma konsooli. Põhikonsooliks on ikka PS4 Pro.
siven, puldid on ka ilma konsoolideta saadaval... Mille jaoks on üldse vaja konsooli kui on olemas PC? _________________ Lugupeetud AHV, enne kui vaidlema hakkad, mõtle hästi järgi, kas see ikka on tark mõte...
siven, puldid on ka ilma konsoolideta saadaval... Mille jaoks on üldse vaja konsooli kui on olemas PC?
Seda ma räägingi, et Xbox Series X-i pole mõtet osta kui gaming pc olemas. PS5 on veel mõttekas osta kui tahad eksklusiive mängida. Ja need mängud on konsooli väärt. Vahet pole kas 5a pärast tulevad pc-le või mitte.
kui keegi veel aru ei saand siis ilmselgelt ma tegin nalja.
xbox on dead on arrival kõik pelad tulevad PC peale ka nii ,et ma tõesti ei saa aru miks üldse keegi peaks xboxi enam ostma?
kui keegi veel aru ei saand siis ilmselgelt ma tegin nalja.
xbox on dead on arrival kõik pelad tulevad PC peale ka nii ,et ma tõesti ei saa aru miks üldse keegi peaks xboxi enam ostma?
Mõned näited:
Arvuti 1000€
Konsool 500€
Mänge saab jagada ja samaaegselt mängida (maksad ainult 50% kõige eest)
Plaadipeal olevaid mänge saab ära müüa peale läbimist. Milleks SP mänge jätta igavesti...ala RE3:Remake?
Ise kasutan PCd ainult peamiselt battlefieldi, CSi ja mõne strateegia mängimiseks. Konsooliga aga kõiki teisi mänge. Eks see harjumus juba aastaid olnud ning ei ole viitsinud ümber kohaneda
XsX kohta ei olnud mingit vastukaja. PS5 tuli välja ühe mängudemoga ja kõik on sillas. PR win PS5le. Tahaks teada, kas XsX üle 30FPS ka jooksutaks;) RT sees min 30FPS pole ka just paha...
Vahet ei ole on see tech demo või päris mäng. Hästi tehtud, suurepäraselt esitatud. Kui päris mängud ka ligilähedaselt sellised tulevad, siis ostan PS5e kohe kindlasti.
Pidavat siiski PS5 pealt otse jooksma... Kas päriselt mäng(ud) hakkavad nii head välja nägema on iseküsimus nagu alati.
Igaljuhul sai PS5 rohkem tähelepanu selle ühe demoga kui xsx 10ga.
Ja parem demo ikka kui 2a tagasi väljastatud Elders Scrolls;)
Kõige tähelepanuväärsem oli siiski viide nende mälu-ssd kasutuse suutlikkusele. Open world ma arvan jookseb PSl hästi, uus Spider Man ka välja vist tulemas, nii et esialgne pettumus TF väheses võimekuses paistab saama tasutud muudes aspektides.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.