Kuna see suur TTK live lheb. Ootan suure huviga!!!!
see saast ei lähe live. Unistada võid edasi.
Siis voib toesti jargmist battlefieldi oodata
Mulle tegelikult tundub, et läheb ikkagi live ka see asi. Kui lugeda põhjalikku DICE ülevaadet, siis on neil muudatustel ikka oma mingi loogika olemas. Iga relv peaks oleme efektiivne omalt kauguselt. Ei ole ju päris normaalne, et SMG võtab sama kaugelt samamoodi maha kui snaiprirelv jne.
Eks seal "agasid" on omajagu aga otsustada saab siis kui võimalik proovida kuidas tundub. Nii et hetkel seisukohta veel ei võtaks. Muud asjad selle patchiga aga päris head: uus map + aerodrome mapi parandused jne jne _________________ EBV
Kaido sa väitisid eile suurelt, et Dice on õigel teel ja muudab mängu loogiliseks. Minul rohkem sõnu enam pole, kui et enamus mängijaid said endale varajase jõulukingi. https://www.youtube.com/watch?time_continue=37&v=YTn1FqV80mU&feature=emb_logo . Oi neid näiteid on veel ja mis peamine nn väga hea spot lahendus lubab mängijaid läbi seina spotida. Kas see on ka loogiline? Tõsi, enam polegi vaja wall hacke peale panna ja dice ei pea anti cheati softi arendama. Good Job. https://www.youtube.com/watch?v=cvFPWQPreDQ
Kaido sa väitisid eile suurelt, et Dice on õigel teel ja muudab mängu loogiliseks. Minul rohkem sõnu enam pole, kui et enamus mängijaid said endale varajase jõulukingi. https://www.youtube.com/watch?time_continue=37&v=YTn1FqV80mU&feature=emb_logo . Oi neid näiteid on veel ja mis peamine nn väga hea spot lahendus lubab mängijaid läbi seina spotida. Kas see on ka loogiline? Tõsi, enam polegi vaja wall hacke peale panna ja dice ei pea anti cheati softi arendama. Good Job. https://www.youtube.com/watch?v=cvFPWQPreDQ
Kas ise ka proovisid juba?
Kuidas oli? _________________ EBV
Kas ise ka proovisid juba?
Kuidas oli?
Mul pole vaja proovidagi, kui isegi minust paremad mängijad näevad probleemi? Kas sa Kaido videot ikka vaatasid.
Proovisin ka ära... NO ütleme nii... et väga imelik oli. Minu KD tõusis kõvasti. Ühe roundi tegin ja see lõppes K/D 4,0 (Ehk seisuga 40-10).
Kaua läheb ikka tõesti aega, et vastast maha võtta. Kaugemale pole mõtet enamuste relvadega üldse lasta. AGA kõige hullem on minu arust see autospot. Sellega kaob igasugune mängumõnu ära. Jooksed ringi ja muudkui punased lambikesed lähevad igal pool põlema. SEE ON KÕIGE HULLEM ASI, mida DICE kunagi teinud.
Kõik need TTK ja muu relva soga... selle elaksin üle...aga see AUTOSPOT ....see MULLE ei istu üldse. Pole üldsegi kohe huvitav. Kõik on kohe igas põõsas ja iga nurga peal näha. Enne oli raske vastast märgata --- jah nii oli---- aga see oligi loogilisem. Aga nüüd --- see on nagu mingi DUCK HUNT telekamäng, kus loobitakse erinevaid asju ekraanile, et neile pihta laseksid.
Poleks uskunud, aga tundub, et seekord suutis DICE isegi minusuguse Battlefieldi fänni välja vihastada.... mängin midagi muud kuni nad mõistuse pähe võtavad. _________________ EBV
Mängisin eile ka pikalt uut Update-i. Ei jõudnudki arusaamisele, et kas meeldib või mitte. Automaatne spottimine on kindlasti ebavajalik. Minimapi kolmnurgad-you are spotted isegi elaks üle. Relvade balance on kaheldav - M1 garandi puhul õnneks väga vahet ei märganud, Stg44 tundub natuke isegi parem kui varem niiet selle kallal vinguda ei oska. Küll, aga paljud kuulipildujad-automaadid-RPG-d olid kindlasti lahjemad. Kokkuvõttes on update kindlasti taandareng, aga päris mängimist pooleli veel ei jäta. Samas olen kindel, et nii palju/kaua kui varem ma seda kindlasti enam ei mängi. Mäng tundub nüüd kuidagi nagu alzheimeri haige - näeb välja ja kõlab nagu ta viimased aasta ikka olnud on, aga hingelt ei ole see enam sama. Kujutan ette, et kes varem pole battlefield-i mängudega kursis, relvadesse väga süveneda ei viitsi ning mängib üldiselt FPS-e keskpäraselt siis neile võib see nüüd isegi meeldida. _________________
Proovisin ka ära... NO ütleme nii... et väga imelik oli. Minu KD tõusis kõvasti. Ühe roundi tegin ja see lõppes K/D 4,0 (Ehk seisuga 40-10).
Kaua läheb ikka tõesti aega, et vastast maha võtta. Kaugemale pole mõtet enamuste relvadega üldse lasta. AGA kõige hullem on minu arust see autospot. Sellega kaob igasugune mängumõnu ära. Jooksed ringi ja muudkui punased lambikesed lähevad igal pool põlema. SEE ON KÕIGE HULLEM ASI, mida DICE kunagi teinud.
Kõik need TTK ja muu relva soga... selle elaksin üle...aga see AUTOSPOT ....see MULLE ei istu üldse. Pole üldsegi kohe huvitav. Kõik on kohe igas põõsas ja iga nurga peal näha. Enne oli raske vastast märgata --- jah nii oli---- aga see oligi loogilisem. Aga nüüd --- see on nagu mingi DUCK HUNT telekamäng, kus loobitakse erinevaid asju ekraanile, et neile pihta laseksid.
Poleks uskunud, aga tundub, et seekord suutis DICE isegi minusuguse Battlefieldi fänni välja vihastada.... mängin midagi muud kuni nad mõistuse pähe võtavad.
Ma tunnen ennast juba nõid Nastjana ... ütlesin ju minevikus , et uus patch keerab kõik pekki. Läbi valu ja pisara said ise ka aru millistele probleemidele ennem viitasin vastasid ka tõele. ... FCK DICE.
_________________ M: LG 29wk500-p
The German soldier has impressed the world, however the Italian Bersagliere soldier has impressed the German soldier.
Mhm, mul ei suuda ta millegipärast seda updatet kätte saada... _________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
Ma olen ka Nastja, juba reveal treileri esimese paarikümne sekundiga nägin, et see osa keerab imelise BF mänguseeria pekki ja jätan selle vahele. Aru ma ei saa, miks seda tisside teist maailmasõda vastutahtmist mõned endiselt mängivad ja närve rikuvad.
. Krt sa ikka oskad alati mingi OT teemat sisse tuua. Tubli oled. Jutt käis ju hetkel uuest patchist mitte mingist trailerist .. saage üle juba oma naised ja war teemast.
Ma olen ka Nastja, juba reveal treileri esimese paarikümne sekundiga nägin, et see osa keerab imelise BF mänguseeria pekki ja jätan selle vahele. Aru ma ei saa, miks seda tisside teist maailmasõda vastutahtmist mõned endiselt mängivad ja närve rikuvad.
lol kui sa tahad nii väga ajalooliselt korrektseid mänge siis palun mängi Post Scriptumit või Hell Let Loose.
Ei olnud BFV-l häda midagi senikaua kuni otsustati TTK-ga jälle mängida.
Mhm, mul ei suuda ta millegipärast seda updatet kätte saada...
mul mingi väike nurgake oli kus reageeris, reso muutes võbla saad paremini _________________ M: LG 29wk500-p
The German soldier has impressed the world, however the Italian Bersagliere soldier has impressed the German soldier.
Enne viimast update oli mäng päris hea. Nüüd on täitsa tuksis.
Kui mul enne update'i oli K/D 2:1 kanti siis nüüd ei õnnestu üldse kille saada. Midagi on untsus. Ping on sama nagu ennem aga mängides on tunne nagu ping oleks 500ms vms. Kindlad headshotid ei taba. Paar korda olnud ka kohal seisva tüübiga, et headshot ei reageeri.
Vastupidist varianti ka olnud, et keegi täristab lähedalt terve salve minu suunas aga pihta ei saa ükski kuul.
Uus patch tegi minu jaoks mängu liiga lihtsaks.
Nüüd olen supersoldier kogu aeg. Mängi kuidas tahad aga ikka esimeste seas ja K/D läks palju kordi paremaks.
Kahjuks aga pole nüüd mäng enam FUN. Liiga lihtne ja pole huvitav.
Uus patch tegi minu jaoks mängu liiga lihtsaks.
Nüüd olen supersoldier kogu aeg. Mängi kuidas tahad aga ikka esimeste seas ja K/D läks palju kordi paremaks.
Kahjuks aga pole nüüd mäng enam FUN. Liiga lihtne ja pole huvitav.
Tegin ka ühe mängu. Päris koom on nüüd mängida. Auto spot on nii kuradi hea ja aitab kõvasti k/d kasvule kaasa. See oligi ju muutuse eesmärk ju, et jõuludeks kõigil mängijatel k/d positiivne. Väike soovitus võtke sten kätte. Tehke jänku hüppeid koos suitsuga ja volla oletegi vaenlase külje all. Kahjuks enam kaugelt sind maha ei saa ju .. krt mul jääb nüüd varustust väheks, et saaks korraga 4 vastast maha võtta. Lõpp skoor oli täna 45-12 . Aitäh Dice et tõid meile auto spoti ja uue ttk. Olen aus ja ütlen selline mängu still enam minule ei sobi .. ja ei ole vaja enam mingit oskusi .. ja lähi võitluses puudub igasugune recoil - Dice peaks saama aasta sitakeeraja auhinna.
Divisor, Kunagi sai ühe relvaga tehtud sarnase taski ära kasutades statsionaarseid relvi _________________ M: LG 29wk500-p
Infoks, et DICE mõtleb hetkel mida teha ja nad üritavad anda vastuse sellel nädal siis, et mida nad kavatsevad teha. Hetkel kumiseb peas 2 varianti:
1. Suruvad oma 5.2 TTK-d edasi ja tapavad mängu täiesti ära
2. Pikendavad aja pühadeni ehk koguvad rohkem andmeid oma korraldatud jama kohta
Selle TTK muudatusega harjub veel ära aga see uus spotting süsteem küll üldse ei sobi.
Muidugi tuleb ära parandada ka need relvad, mis jäid TTK uuenduse raames muutmata
Firestormi solgib spotting eriti. Varem oli rohkem mõtte mäng, et kes kuhu flankima jooksis. Nüüd jooksevad mingid punamütsikesed ringi.
TTK erinevust pole tunnetanud FS...
Vastus tuli ja reverti ei tule. Selleasemel tulevad tweakid ja bugfixid.
Mäng on nüüd ametlikult surnud ja mängu jäävad ainult botid kelle K/D oli enne uuendust 1-20 jne.
Kes viitsib võiks oma arvamust avaldada DICE korraldatud küsitluse raames. Võibolla on see küll unistus, aga kui ikka paljud mängijad oma vastustes uue TTK maha teevad, siis on ehk lootust vana tagasi saada mingil kujul.
Küsitlus siin:
surveymonkey.com/r/BFVDEC (kopeerige link browseri aadressiribale)
Kes viitsib ja tahab - siis palun vastake. _________________ EBV
Kes viitsib võiks oma arvamust avaldada DICE korraldatud küsitluse raames. Võibolla on see küll unistus, aga kui ikka paljud mängijad oma vastustes uue TTK maha teevad, siis on ehk lootust vana tagasi saada mingil kujul.
Küsitlus siin:
surveymonkey.com/r/BFVDEC (kopeerige link browseri aadressiribale)
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.