Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield V märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 72, 73, 74 ... 78, 79, 80  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Mina arvan, et Battlefield V saab olema ...
Äge!
32%
 32%  [ 45 ]
Keskmine!
29%
 29%  [ 41 ]
Nõme!
21%
 21%  [ 30 ]
Ma ei tea!
17%
 17%  [ 24 ]
hääli kokku : 140

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
kaido163
HV kasutaja
kaido163

sõnum 27.11.2019 18:23:11 vasta tsitaadiga

Vihmausss kirjutas:
Divisor kirjutas:
Vihmausss kirjutas:
Kuna see suur TTK live lheb. Ootan suure huviga!!!! thumbs_up.gif

see saast ei lähe live. Unistada võid edasi.

Siis voib toesti jargmist battlefieldi oodata

Mulle tegelikult tundub, et läheb ikkagi live ka see asi. Kui lugeda põhjalikku DICE ülevaadet, siis on neil muudatustel ikka oma mingi loogika olemas. Iga relv peaks oleme efektiivne omalt kauguselt. Ei ole ju päris normaalne, et SMG võtab sama kaugelt samamoodi maha kui snaiprirelv jne.
Eks seal "agasid" on omajagu aga otsustada saab siis kui võimalik proovida kuidas tundub. Nii et hetkel seisukohta veel ei võtaks. Muud asjad selle patchiga aga päris head: uus map + aerodrome mapi parandused jne jne

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Divisor
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 27.11.2019 19:44:36 vasta tsitaadiga

https://youtu.be/JYOSUQLrZpY - Wake island map.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
-Kaivo-
HV Guru

sõnum 27.11.2019 20:16:22 vasta tsitaadiga

kas laevad tulevad
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
kaido163
HV kasutaja
kaido163

sõnum 28.11.2019 01:02:23 vasta tsitaadiga

Mängisime siin veidi neid uuemaid mäppe ja leidsime ühe anomaalia.
https://www.upload.ee/image/10778408/Battlefield_V_Screenshot_2019.11.28_-_00.34.38.19.png
Minu vaates tüüp seisis.. aga lasta teda ei saanud. Teised aga ei näinud kedagi .... igatahes liikumatu mannekeen oli.

On kellelgi veel sellist asja kunagi olnud?

Slinky
HV kasutaja

sõnum 28.11.2019 10:18:24 vasta tsitaadiga

kaido163 kirjutas:
Mängisime siin veidi neid uuemaid mäppe ja leidsime ühe anomaalia.
https://www.upload.ee/image/10778408/Battlefield_V_Screenshot_2019.11.28_-_00.34.38.19.png
Minu vaates tüüp seisis.. aga lasta teda ei saanud. Teised aga ei näinud kedagi .... igatahes liikumatu mannekeen oli.

On kellelgi veel sellist asja kunagi olnud?

Jep, aeg ajalt tuleb ette, suvalistel kaartidel. Tundub, et vahest lihtsalt kerge glitch kui keegi surma saab kuid laip jääb nö alles
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Divisor
HV kasutaja

sõnum 04.12.2019 16:39:49 vasta tsitaadiga

Homme on tulemas 5.2 uuendus.

Kogu muudatuste nimekiri on leitav siit: https://www.reddit.com/r/BattlefieldV/comments/e5zqzp/battlefield_v_update_52/

Privaatserverid ja Wake Island tulevad hiljem kuid on ka selle uuendusega seotud.

tagasi üles
Vihmausss
Kreisi kasutaja
Vihmausss

sõnum 04.12.2019 16:42:07 vasta tsitaadiga

Soonfield™
niijana
HV kasutaja
niijana

sõnum 05.12.2019 18:07:57 vasta tsitaadiga

Kaido sa väitisid eile suurelt, et Dice on õigel teel ja muudab mängu loogiliseks. Minul rohkem sõnu enam pole, kui et enamus mängijaid said endale varajase jõulukingi. https://www.youtube.com/watch?time_continue=37&v=YTn1FqV80mU&feature=emb_logo . Oi neid näiteid on veel ja mis peamine nn väga hea spot lahendus lubab mängijaid läbi seina spotida. Kas see on ka loogiline? Tõsi, enam polegi vaja wall hacke peale panna ja dice ei pea anti cheati softi arendama. Good Job. https://www.youtube.com/watch?v=cvFPWQPreDQ
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
kaido163
HV kasutaja
kaido163

sõnum 05.12.2019 18:08:10 vasta tsitaadiga

niijana kirjutas:
Kaido sa väitisid eile suurelt, et Dice on õigel teel ja muudab mängu loogiliseks. Minul rohkem sõnu enam pole, kui et enamus mängijaid said endale varajase jõulukingi. https://www.youtube.com/watch?time_continue=37&v=YTn1FqV80mU&feature=emb_logo . Oi neid näiteid on veel ja mis peamine nn väga hea spot lahendus lubab mängijaid läbi seina spotida. Kas see on ka loogiline? Tõsi, enam polegi vaja wall hacke peale panna ja dice ei pea anti cheati softi arendama. Good Job. https://www.youtube.com/watch?v=cvFPWQPreDQ

Kas ise ka proovisid juba?
Kuidas oli?

Divisor
HV kasutaja

sõnum 05.12.2019 18:08:43 vasta tsitaadiga

Sai proovitud ja tundub, et selle mängu võib nüüd jälle nurka panna tolmu koguma senikaua kuni taas korda tehakse. Reaalselt täiesti katki tehtud.
tagasi üles
kaido163
HV kasutaja
kaido163

sõnum 05.12.2019 18:09:43 vasta tsitaadiga

Divisor kirjutas:
Sai proovitud ja tundub, et selle mängu võib nüüd jälle nurka panna tolmu koguma senikaua kuni taas korda tehakse. Reaalselt täiesti katki tehtud.

OK. Ma siis ka varsti proovin...aga õnneks on meil teine mäng seniks olemas. icon_biggrin.gif

niijana
HV kasutaja
niijana

sõnum 05.12.2019 18:12:19 vasta tsitaadiga

kaido163 kirjutas:
niijana kirjutas:

Kas ise ka proovisid juba?
Kuidas oli?

Mul pole vaja proovidagi, kui isegi minust paremad mängijad näevad probleemi? Kas sa Kaido videot ikka vaatasid.
tagasi üles
fgth
Kreisi kasutaja

sõnum 05.12.2019 18:33:02 vasta tsitaadiga

Proovisin, suurt vahet ei tundunud.
Ainult üks imelik asi oli, lasti maha läbi seina lambist, vähemalt nii tundus
Kommentaarid: 69 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 67
tagasi üles
rauli24
HV vaatleja

sõnum 05.12.2019 19:26:19 vasta tsitaadiga

kui kellelgi on perfi probleem siis see lahendus töötas mul https://help.ea.com/en-us/help/faq/clear-cache-to-fix-problems-with-your-games/
tagasi üles
busta
HV veteran
busta

sõnum 05.12.2019 22:24:20 vasta tsitaadiga

fgth kirjutas:
Proovisin, suurt vahet ei tundunud.
Ainult üks imelik asi oli, lasti maha läbi seina lambist, vähemalt nii tundus

Siis proovigi teisele poole seina saada ja alusta lampidest icon_lol.gif
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
kaido163
HV kasutaja
kaido163

sõnum 06.12.2019 01:49:42 vasta tsitaadiga

Proovisin ka ära... NO ütleme nii... et väga imelik oli. Minu KD tõusis kõvasti. Ühe roundi tegin ja see lõppes K/D 4,0 (Ehk seisuga 40-10).
Kaua läheb ikka tõesti aega, et vastast maha võtta. Kaugemale pole mõtet enamuste relvadega üldse lasta. AGA kõige hullem on minu arust see autospot. Sellega kaob igasugune mängumõnu ära. Jooksed ringi ja muudkui punased lambikesed lähevad igal pool põlema. SEE ON KÕIGE HULLEM ASI, mida DICE kunagi teinud.
Kõik need TTK ja muu relva soga... selle elaksin üle...aga see AUTOSPOT ....see MULLE ei istu üldse. Pole üldsegi kohe huvitav. Kõik on kohe igas põõsas ja iga nurga peal näha. Enne oli raske vastast märgata --- jah nii oli---- aga see oligi loogilisem. Aga nüüd --- see on nagu mingi DUCK HUNT telekamäng, kus loobitakse erinevaid asju ekraanile, et neile pihta laseksid.

Poleks uskunud, aga tundub, et seekord suutis DICE isegi minusuguse Battlefieldi fänni välja vihastada.... mängin midagi muud kuni nad mõistuse pähe võtavad.

Divisor
HV kasutaja

sõnum 06.12.2019 05:45:34 vasta tsitaadiga

Well isegi minusugused hardcore vennad, kes on siiani iga bugi üle elanud ei jaksa enam ja lahkuvad.
https://www.reddit.com/r/BattlefieldV/comments/e6jbxw/this_is_a_goodbye_from_me/
tagasi üles
simo5555
HV kasutaja
simo5555

sõnum 06.12.2019 09:09:25 vasta tsitaadiga

Mängisin eile ka pikalt uut Update-i. Ei jõudnudki arusaamisele, et kas meeldib või mitte. Automaatne spottimine on kindlasti ebavajalik. Minimapi kolmnurgad-you are spotted isegi elaks üle. Relvade balance on kaheldav - M1 garandi puhul õnneks väga vahet ei märganud, Stg44 tundub natuke isegi parem kui varem niiet selle kallal vinguda ei oska. Küll, aga paljud kuulipildujad-automaadid-RPG-d olid kindlasti lahjemad. Kokkuvõttes on update kindlasti taandareng, aga päris mängimist pooleli veel ei jäta. Samas olen kindel, et nii palju/kaua kui varem ma seda kindlasti enam ei mängi. Mäng tundub nüüd kuidagi nagu alzheimeri haige - näeb välja ja kõlab nagu ta viimased aasta ikka olnud on, aga hingelt ei ole see enam sama. Kujutan ette, et kes varem pole battlefield-i mängudega kursis, relvadesse väga süveneda ei viitsi ning mängib üldiselt FPS-e keskpäraselt siis neile võib see nüüd isegi meeldida.
niijana
HV kasutaja
niijana

sõnum 06.12.2019 10:17:30 vasta tsitaadiga

kaido163 kirjutas:
Proovisin ka ära... NO ütleme nii... et väga imelik oli. Minu KD tõusis kõvasti. Ühe roundi tegin ja see lõppes K/D 4,0 (Ehk seisuga 40-10).
Kaua läheb ikka tõesti aega, et vastast maha võtta. Kaugemale pole mõtet enamuste relvadega üldse lasta. AGA kõige hullem on minu arust see autospot. Sellega kaob igasugune mängumõnu ära. Jooksed ringi ja muudkui punased lambikesed lähevad igal pool põlema. SEE ON KÕIGE HULLEM ASI, mida DICE kunagi teinud.
Kõik need TTK ja muu relva soga... selle elaksin üle...aga see AUTOSPOT ....see MULLE ei istu üldse. Pole üldsegi kohe huvitav. Kõik on kohe igas põõsas ja iga nurga peal näha. Enne oli raske vastast märgata --- jah nii oli---- aga see oligi loogilisem. Aga nüüd --- see on nagu mingi DUCK HUNT telekamäng, kus loobitakse erinevaid asju ekraanile, et neile pihta laseksid.

Poleks uskunud, aga tundub, et seekord suutis DICE isegi minusuguse Battlefieldi fänni välja vihastada.... mängin midagi muud kuni nad mõistuse pähe võtavad.

Ma tunnen ennast juba nõid Nastjana icon_razz.gif ... ütlesin ju minevikus , et uus patch keerab kõik pekki. Läbi valu ja pisara said ise ka aru millistele probleemidele ennem viitasin vastasid ka tõele. ... FCK DICE.
tagasi üles
lauri23
HV veteran
lauri23

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 06.12.2019 11:45:24 vasta tsitaadiga

Ma olen ka Nastja, juba reveal treileri esimese paarikümne sekundiga nägin, et see osa keerab imelise BF mänguseeria pekki ja jätan selle vahele. Aru ma ei saa, miks seda tisside teist maailmasõda vastutahtmist mõned endiselt mängivad ja närve rikuvad. icon_biggrin.gif
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 06.12.2019 14:11:10 vasta tsitaadiga

Kellelgi veel, peale patchi on UI kapitaalselt katki?
Tekstide asemel kuvab placeholdereid ainult: ID_SPARTA_* icon_lol.gif

Repair asja ei parandanud... icon_neutral.gif

Vaata kasutaja äripakkumisi
O: Skänner 0163
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 196
tagasi üles
kala1
Kreisi kasutaja
kala1

sõnum 06.12.2019 14:12:08 vasta tsitaadiga

Update screen oli aint selline, ülejäänud korras
Spoiler Spoiler Spoiler

tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 06.12.2019 14:17:23 vasta tsitaadiga

kala1 kirjutas:
Update screen oli aint selline, ülejäänud korras
Spoiler Spoiler Spoiler

Mhm, mul ei suuda ta millegipärast seda updatet kätte saada... icon_confused.gif

Vaata kasutaja äripakkumisi
O: Skänner 0163
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 196
tagasi üles
niijana
HV kasutaja
niijana

sõnum 06.12.2019 14:23:07 vasta tsitaadiga

lauri23 kirjutas:
Ma olen ka Nastja, juba reveal treileri esimese paarikümne sekundiga nägin, et see osa keerab imelise BF mänguseeria pekki ja jätan selle vahele. Aru ma ei saa, miks seda tisside teist maailmasõda vastutahtmist mõned endiselt mängivad ja närve rikuvad. icon_biggrin.gif
. Krt sa ikka oskad alati mingi OT teemat sisse tuua. Tubli oled. Jutt käis ju hetkel uuest patchist mitte mingist trailerist .. saage üle juba oma naised ja war teemast.
tagasi üles
Divisor
HV kasutaja

sõnum 06.12.2019 14:37:12 vasta tsitaadiga

lauri23 kirjutas:

lol kui sa tahad nii väga ajalooliselt korrektseid mänge siis palun mängi Post Scriptumit või Hell Let Loose.
Ei olnud BFV-l häda midagi senikaua kuni otsustati TTK-ga jälle mängida.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield V mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 72, 73, 74 ... 78, 79, 80  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.