Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  The Division 2 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 19, 20, 21  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
niijana
HV kasutaja
niijana

sõnum 04.12.2019 11:40:45 vasta tsitaadiga

Kas siin on ka aktiivseid mängijaid? Lõime väikese klanni EBV ja alustasime aktiivselt mängimist. Mustal reedel oli kena allahindlus ja sai ligi võetud. Aktiivselt mängib 4 liiget.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
siven
HV veteran
siven

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 04.12.2019 15:23:20 vasta tsitaadiga

niijana kirjutas:
Kas siin on ka aktiivseid mängijaid? Lõime väikese klanni EBV ja alustasime aktiivselt mängimist. Mustal reedel oli kena allahindlus ja sai ligi võetud. Aktiivselt mängib 4 liiget.

eesti clan ju juba division 1st olemas... lisakd discord jne...
praegu aktiivsus vist väiksem sest clanis kõigil suht max gear peal:D

viimati muutis siven 04.12.2019 16:23:40, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 163 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 149
tagasi üles
Divisor
HV kasutaja

sõnum 04.12.2019 15:44:02 vasta tsitaadiga

siven kirjutas:
niijana kirjutas:

Kas see viitab siis sellele, et rohkem ei tohigi clan'e olla?
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
siven
HV veteran
siven

sõnum 04.12.2019 16:23:55 vasta tsitaadiga

Divisor kirjutas:
siven kirjutas:
niijana kirjutas:

jah viitab küll.
sest eesltlasi on niigi vähe ja mis mõte on teha mingi 10 clani kus paar liiget ja reaalselt ei saa raidi gruppigi kokku?
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 04.12.2019 16:33:05 vasta tsitaadiga

... ennemuiste, kui rohi oli rohelisem ja taevas sinisem, tegid klannid ka koostööd, ei pea tingimata sama lipu alla ajama kõiki icon_rolleyes.gif ma aeg-ajalt mängin nii esimest kui ka teist, kuid klannide jaoks pole lihtsalt aega ...
puujuur
HV kasutaja
puujuur

sõnum 04.12.2019 17:10:06 vasta tsitaadiga

discordi kanali link ka siis siia
https://discord.gg/AFq7hP
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
Divisor
HV kasutaja

sõnum 04.12.2019 17:21:00 vasta tsitaadiga

siven kirjutas:
Divisor kirjutas:
siven kirjutas:
niijana kirjutas:

jah viitab küll.
sest eesltlasi on niigi vähe ja mis mõte on teha mingi 10 clani kus paar liiget ja reaalselt ei saa raidi gruppigi kokku?

Sellisel juhul on sul ikka väga imelik suhtumine, nagu üks inimene siin viitas siis erinevad clan'id saavad teha koostööd.
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 04.12.2019 17:28:34 vasta tsitaadiga

jah ja sinna raid-i igat matsi ei võeta ... esiteks peab olema sul ma ei tea mingi mega gear ja build olema et sa seal raidis vastu peaks.. ja et mingit head geari saada pead seal ma ei tea 100 tunde mängima. et vastavat geari kokku saada ... mina mängin matchmakinguga missioone ja vahest jooksen suvalistega dark zones ringi icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 04.12.2019 18:15:08 vasta tsitaadiga

... eks see ole muna ja kana probleem, kui pole üht, siis pole ka teist. Tuleb rohkem uutele mängijatele keskenduda ja neid järgi aidata. See pole ainult antud mängu probleem, päris palju aitavad mängu hääbumisele kaasa just need oma naba imetlevad vanad mängurid, kes suhtuvad üleolevalt n00bidesse ja kustutavad juba eos huvi mängu vastu. Teatud aja möödudes muutub mängu sisenemise barjäär juba nii kõrgeks, et suurem osa väsivad enne tippu jõudmist. Vanadel mängijatel on sellest oma pika mängukogemuse tõttu raske aru saada ja tekibki eelarvamus, et ju nad siis pole piisavalt mängust huvitatud. Paraku tuleb paljudel lihtsalt sein ette, mida oleks lihtne paari nõuandega vältida, kui ainult oleks, kes seda nõu jagaks ...
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 04.12.2019 18:18:09 vasta tsitaadiga

endgames on päris korralik grind. ma mängisin esimest divisioni suhteliselt vahetult enne teise tulemist. esiteks olid vist juba lihtsamaks tweaked droprated aga teine külg oli just sellest, et paar raidi/mängu lohistasid kõvemad tegelased mind läbi ja sealt droppidest sai pmst järgmisele worldlevelile lammutama minna. kui keegi nende jaoks mõttetut kraami veel maha ka viskas, mille ma üles sain korjata, siis tuli seda lihtsamalt.
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 04.12.2019 18:24:26 vasta tsitaadiga

DigeBeni, olen sinuga nõus,väga õige jutt thumbs_up.gif nii see paraku on

londiste, me räägime aiast sa räägid aiaaugust icon_biggrin.gif esimest osa mängisin ise ka ca 500 tundi seal ei olnud mingeid raide et sul oleks vaja selle jaoks 8-t sõpra kellel on kõva gear/build ... seal olid kõik asjad kõigile kättesaadavad.ehk siis seal olid incursionid mis olid rasked küll,aga tugeva tiimiga läbitavad ... või mida sina mõtlesid ?
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 04.12.2019 18:26:29 vasta tsitaadiga

raid, mission, incursion. poteito-potato. paremat geari farmiti kõrgema leveli neissamades. nimetati vist incursioniteks jah.
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 04.12.2019 18:36:30 vasta tsitaadiga

aa okei no selge icon_razz.gif
tagasi üles
niijana
HV kasutaja
niijana

sõnum 04.12.2019 22:41:23 vasta tsitaadiga

Tänud selgituste eest. Eks siin ei jäägi muud üle kui jõud ühendada ja koos midagi ette võtta. Hetkel meil grupis aktiiveid mängijaid 5, kellest enamus on alles lapsekingades 10-20 lvl. Eks me mänginud ka alles 2 päeva. Targemate abi alati oodatud. Kui tunnete huvi siis võite ühineda EBV klanniga. See väide, et eesti väike riik peab olema üks riiklik klann on ka väga imelik väide. Mis siis saab, kui osad eestlased soovivad olla PVP ja teised PVE mehed? Kuidagi ebaloogiline väide ..
tagasi üles
Dj-E
Aeg Maha 2a
Dj-E

sõnum 05.12.2019 00:34:55 vasta tsitaadiga

niijana kirjutas:
Tänud selgituste eest. Eks siin ei jäägi muud üle kui jõud ühendada ja koos midagi ette võtta. Hetkel meil grupis aktiiveid mängijaid 5, kellest enamus on alles lapsekingades 10-20 lvl. Eks me mänginud ka alles 2 päeva. Targemate abi alati oodatud. Kui tunnete huvi siis võite ühineda EBV klanniga. See väide, et eesti väike riik peab olema üks riiklik klann on ka väga imelik väide. Mis siis saab, kui osad eestlased soovivad olla PVP ja teised PVE mehed? Kuidagi ebaloogiline väide ..

Mul vist isegi oli mingi klann mida sai seal mängusiseselt teha. Nimi oli vist Estonian Army vms. icon_razz.gif
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 05.12.2019 10:35:08 vasta tsitaadiga

... see juba natuke OT, kuid klanni eelduseks võiks olla koos mängiv seltskond, mitte kellegi personaalne oskus vajutad UI-s mingit nuppu. Minu klannimised jäävad küll rohkem RTCW ja W:ET aegadesse, kuid tollal selline ideoloogia töötas. Kõigepealt mängime koos ja siis saab näha, kas on olemas piisav sünergia, et midagi püsivamat kokku panna. Muidu lihtsalt devalveerub klanni mõte ja igaüks jookseb ringi mingi suvalise klanni tag'iga, mis ei ütle mitte midagi. Seega, klann ei peaks olema eesmärk iseenesest, pigem ikka rõõm koos mängimisest thumbs_up.gif
niijana
HV kasutaja
niijana

sõnum 05.12.2019 12:12:58 vasta tsitaadiga

DigeBeni kirjutas:
... see juba natuke OT, kuid klanni eelduseks võiks olla koos mängiv seltskond, mitte kellegi personaalne oskus vajutad UI-s mingit nuppu. Minu klannimised jäävad küll rohkem RTCW ja W:ET aegadesse, kuid tollal selline ideoloogia töötas. Kõigepealt mängime koos ja siis saab näha, kas on olemas piisav sünergia, et midagi püsivamat kokku panna. Muidu lihtsalt devalveerub klanni mõte ja igaüks jookseb ringi mingi suvalise klanni tag'iga, mis ei ütle mitte midagi. Seega, klann ei peaks olema eesmärk iseenesest, pigem ikka rõõm koos mängimisest thumbs_up.gif

See ongi peamine põhjus ,miks jätkuvalt EBV liikmed koos mängivad erinevaid mänge. Ilma meeskonnata ja heade semudeta ei viitsiks isegi EBV's istuda. Lihtsalt on mõnsa koos midagi korda saada ja samal ajal lolli mölinat ajada - Muidugi see mängimise kvaliteeti ei mõjuta vaid pigem sisemine konkurents on alati positiivne ja paneb võibolla mõnegi liikme paremini tegutsema. Ülten ausalt viimased päevad Division 2 seltsis on väga väsitavad olnud tervisele. Kahjuks ei ole suutnud varakult magama minna ja võib vist süüdistada ainult head mängu ja meeskonna liikmeid. Kui keegi veel üksi mängib, siis julgelt astuge liikmeks ja koos suudame rohkem teha kui üksi mängides.
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 05.12.2019 23:09:49 vasta tsitaadiga

Tahtsin ka mängida seda nüüd üle tüki aja aga ei saa jälle ,..... ma ei tea kohutavalt läägib ja fps on mingi 1-10 vahel ühesõnaga täiesti võimatu mängida . icon_cry.gif Mina ei tea mis nüüd jälle on ... kas videokaart hakkab läbi minema v ??? vahepeal oli täitsa okei nüüd on jälle midagi pekki keeratud thumbs_down.gif windows on uuendatud driverid ei ole ka vanad 441.20 whql driverid ...teised mängud töötavad ilusti . icon_rolleyes.gif Ma ei kujuta pilti mis viga võib olla ? mäng jooksewb DX11 kuna DX12 ei saa siis crashib desktopile .... mäng jookseb HDD pealt nagu teised mängudki ... ma ei tea palju see mõjutab ?? oskab äkki keegi aidata mida kontrollida või mida teha ???
tagasi üles
niijana
HV kasutaja
niijana

sõnum 06.12.2019 01:55:26 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:
Tahtsin ka mängida seda nüüd üle tüki aja aga ei saa jälle ,..... ma ei tea kohutavalt läägib ja fps on mingi 1-10 vahel ühesõnaga täiesti võimatu mängida . icon_cry.gif Mina ei tea mis nüüd jälle on ... kas videokaart hakkab läbi minema v ??? vahepeal oli täitsa okei nüüd on jälle midagi pekki keeratud thumbs_down.gif windows on uuendatud driverid ei ole ka vanad 441.20 whql driverid ...teised mängud töötavad ilusti . icon_rolleyes.gif Ma ei kujuta pilti mis viga võib olla ? mäng jooksewb DX11 kuna DX12 ei saa siis crashib desktopile .... mäng jookseb HDD pealt nagu teised mängudki ... ma ei tea palju see mõjutab ?? oskab äkki keegi aidata mida kontrollida või mida teha ???

Proovi j2rgmist.
1. DDU driveriga vanad driverid maha v6tta.
2. Lase windowsi System AdvancedSystemCare softiga üle - see kontrollib windowsa üle ja võib aidata.
3. Re-install mäng või siis verfitseeri uuesti - Võib olla alati oht, et uuemad mängu updated tegid karu teene jne.
4. Vt milline on CPU ja Rami kasutus mängu ajal. Võib ka vabalt olla et mäng ei kasuta kõiki CPu koore jne.
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 06.12.2019 11:26:22 vasta tsitaadiga

... see on mõlema osa puhul pigem tavaline, mõnda aega saab mängida korralikult ja siis täiesti tühjalt kohalt hakkab läägama icon_rolleyes.gif
Divisor
HV kasutaja

sõnum 06.12.2019 11:32:01 vasta tsitaadiga

Mul just jookseb divison 2 paremini. Isegi võimaldab streamida nüüd aga divison 1 puhul ei saanud.
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 06.12.2019 11:49:03 vasta tsitaadiga

... jah, D1 on hullem, isegi veel praegu, D2 on märksa parem ...
siven
HV veteran
siven

sõnum 06.12.2019 13:21:00 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:

Memory:Corsair DDR4 2400MHz 8GB 1x 288 DIMM su viga on siin...
haloo 1080 TI ja 8GB ram? lisaks veel 1 pulk. seega sul ei tööta isegi dual channel memory vaata netist natuke palju see mõjutab...
2x4GB on oluliselt parem variant kui 1x8... ja muidugi tänapäeval peaks absoluutne miinimum olema 2x8 GB dual channelis
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 06.12.2019 13:43:22 vasta tsitaadiga

... ei mõjuta üks pulk nii palju midagi, pigem on mõlemad mängud endiselt üsna katkised. Mitte küll kõige hullem, mida nähtud viimasel ajal, aga ikkagi piisavalt hoolt vajaks veel, et päris rahule saaks jääda ...
siven
HV veteran
siven

sõnum 06.12.2019 13:56:58 vasta tsitaadiga

ok ei hakka vaidlema olen ise testind ja on seda ka teinud teised.
vahe on suur. https://www.youtube.com/watch?v=ogJK4iOQ6Jo
lisaks stutter ja kõik muu jama mis kaasnes ainult single channeliga.
divison 1 testisin eri arvuteid ja mälusid ja divison 2 ju sama mootor.
aga ju teil siis paremad single channel mälud kui enamusel:D
https://www.youtube.com/watch?v=9w1U-kForAU&feature=youtu.be
siin järgmine test mis näitab ,et kui isegi on 2x8 ja dual channel disabled =sama mis 1 pulk.
eri mängud vahed 25+ fps võibolla mõnele on 25FPS vahe väike ei oska öelda.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  The Division 2 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 19, 20, 21  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.