Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  The Division 2 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
niijana
HV kasutaja
niijana

sõnum 04.12.2019 11:40:45 vasta tsitaadiga

Kas siin on ka aktiivseid mängijaid? Lõime väikese klanni EBV ja alustasime aktiivselt mängimist. Mustal reedel oli kena allahindlus ja sai ligi võetud. Aktiivselt mängib 4 liiget.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
siven
HV veteran
siven

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 04.12.2019 15:23:20 vasta tsitaadiga

niijana kirjutas:
Kas siin on ka aktiivseid mängijaid? Lõime väikese klanni EBV ja alustasime aktiivselt mängimist. Mustal reedel oli kena allahindlus ja sai ligi võetud. Aktiivselt mängib 4 liiget.

eesti clan ju juba division 1st olemas... lisakd discord jne...
praegu aktiivsus vist väiksem sest clanis kõigil suht max gear peal:D

viimati muutis siven 04.12.2019 16:23:40, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 163 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 149
tagasi üles
Divisor
HV kasutaja

sõnum 04.12.2019 15:44:02 vasta tsitaadiga

siven kirjutas:
niijana kirjutas:

Kas see viitab siis sellele, et rohkem ei tohigi clan'e olla?
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
siven
HV veteran
siven

sõnum 04.12.2019 16:23:55 vasta tsitaadiga

Divisor kirjutas:
siven kirjutas:
niijana kirjutas:

jah viitab küll.
sest eesltlasi on niigi vähe ja mis mõte on teha mingi 10 clani kus paar liiget ja reaalselt ei saa raidi gruppigi kokku?
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 04.12.2019 16:33:05 vasta tsitaadiga

... ennemuiste, kui rohi oli rohelisem ja taevas sinisem, tegid klannid ka koostööd, ei pea tingimata sama lipu alla ajama kõiki icon_rolleyes.gif ma aeg-ajalt mängin nii esimest kui ka teist, kuid klannide jaoks pole lihtsalt aega ...
puujuur
HV kasutaja
puujuur

sõnum 04.12.2019 17:10:06 vasta tsitaadiga

discordi kanali link ka siis siia
https://discord.gg/AFq7hP
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
Divisor
HV kasutaja

sõnum 04.12.2019 17:21:00 vasta tsitaadiga

siven kirjutas:
Divisor kirjutas:
siven kirjutas:
niijana kirjutas:

jah viitab küll.
sest eesltlasi on niigi vähe ja mis mõte on teha mingi 10 clani kus paar liiget ja reaalselt ei saa raidi gruppigi kokku?

Sellisel juhul on sul ikka väga imelik suhtumine, nagu üks inimene siin viitas siis erinevad clan'id saavad teha koostööd.
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 04.12.2019 17:28:34 vasta tsitaadiga

jah ja sinna raid-i igat matsi ei võeta ... esiteks peab olema sul ma ei tea mingi mega gear ja build olema et sa seal raidis vastu peaks.. ja et mingit head geari saada pead seal ma ei tea 100 tunde mängima. et vastavat geari kokku saada ... mina mängin matchmakinguga missioone ja vahest jooksen suvalistega dark zones ringi icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 04.12.2019 18:15:08 vasta tsitaadiga

... eks see ole muna ja kana probleem, kui pole üht, siis pole ka teist. Tuleb rohkem uutele mängijatele keskenduda ja neid järgi aidata. See pole ainult antud mängu probleem, päris palju aitavad mängu hääbumisele kaasa just need oma naba imetlevad vanad mängurid, kes suhtuvad üleolevalt n00bidesse ja kustutavad juba eos huvi mängu vastu. Teatud aja möödudes muutub mängu sisenemise barjäär juba nii kõrgeks, et suurem osa väsivad enne tippu jõudmist. Vanadel mängijatel on sellest oma pika mängukogemuse tõttu raske aru saada ja tekibki eelarvamus, et ju nad siis pole piisavalt mängust huvitatud. Paraku tuleb paljudel lihtsalt sein ette, mida oleks lihtne paari nõuandega vältida, kui ainult oleks, kes seda nõu jagaks ...
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 04.12.2019 18:18:09 vasta tsitaadiga

endgames on päris korralik grind. ma mängisin esimest divisioni suhteliselt vahetult enne teise tulemist. esiteks olid vist juba lihtsamaks tweaked droprated aga teine külg oli just sellest, et paar raidi/mängu lohistasid kõvemad tegelased mind läbi ja sealt droppidest sai pmst järgmisele worldlevelile lammutama minna. kui keegi nende jaoks mõttetut kraami veel maha ka viskas, mille ma üles sain korjata, siis tuli seda lihtsamalt.
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 04.12.2019 18:24:26 vasta tsitaadiga

DigeBeni, olen sinuga nõus,väga õige jutt thumbs_up.gif nii see paraku on

londiste, me räägime aiast sa räägid aiaaugust icon_biggrin.gif esimest osa mängisin ise ka ca 500 tundi seal ei olnud mingeid raide et sul oleks vaja selle jaoks 8-t sõpra kellel on kõva gear/build ... seal olid kõik asjad kõigile kättesaadavad.ehk siis seal olid incursionid mis olid rasked küll,aga tugeva tiimiga läbitavad ... või mida sina mõtlesid ?
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 04.12.2019 18:26:29 vasta tsitaadiga

raid, mission, incursion. poteito-potato. paremat geari farmiti kõrgema leveli neissamades. nimetati vist incursioniteks jah.
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 04.12.2019 18:36:30 vasta tsitaadiga

aa okei no selge icon_razz.gif
tagasi üles
niijana
HV kasutaja
niijana

sõnum 04.12.2019 22:41:23 vasta tsitaadiga

Tänud selgituste eest. Eks siin ei jäägi muud üle kui jõud ühendada ja koos midagi ette võtta. Hetkel meil grupis aktiiveid mängijaid 5, kellest enamus on alles lapsekingades 10-20 lvl. Eks me mänginud ka alles 2 päeva. Targemate abi alati oodatud. Kui tunnete huvi siis võite ühineda EBV klanniga. See väide, et eesti väike riik peab olema üks riiklik klann on ka väga imelik väide. Mis siis saab, kui osad eestlased soovivad olla PVP ja teised PVE mehed? Kuidagi ebaloogiline väide ..
tagasi üles
Dj-E
Aeg Maha 2a

sõnum 05.12.2019 00:34:55 vasta tsitaadiga

niijana kirjutas:
Tänud selgituste eest. Eks siin ei jäägi muud üle kui jõud ühendada ja koos midagi ette võtta. Hetkel meil grupis aktiiveid mängijaid 5, kellest enamus on alles lapsekingades 10-20 lvl. Eks me mänginud ka alles 2 päeva. Targemate abi alati oodatud. Kui tunnete huvi siis võite ühineda EBV klanniga. See väide, et eesti väike riik peab olema üks riiklik klann on ka väga imelik väide. Mis siis saab, kui osad eestlased soovivad olla PVP ja teised PVE mehed? Kuidagi ebaloogiline väide ..

Mul vist isegi oli mingi klann mida sai seal mängusiseselt teha. Nimi oli vist Estonian Army vms. icon_razz.gif
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 05.12.2019 10:35:08 vasta tsitaadiga

... see juba natuke OT, kuid klanni eelduseks võiks olla koos mängiv seltskond, mitte kellegi personaalne oskus vajutad UI-s mingit nuppu. Minu klannimised jäävad küll rohkem RTCW ja W:ET aegadesse, kuid tollal selline ideoloogia töötas. Kõigepealt mängime koos ja siis saab näha, kas on olemas piisav sünergia, et midagi püsivamat kokku panna. Muidu lihtsalt devalveerub klanni mõte ja igaüks jookseb ringi mingi suvalise klanni tag'iga, mis ei ütle mitte midagi. Seega, klann ei peaks olema eesmärk iseenesest, pigem ikka rõõm koos mängimisest thumbs_up.gif
niijana
HV kasutaja
niijana

sõnum 05.12.2019 12:12:58 vasta tsitaadiga

DigeBeni kirjutas:
... see juba natuke OT, kuid klanni eelduseks võiks olla koos mängiv seltskond, mitte kellegi personaalne oskus vajutad UI-s mingit nuppu. Minu klannimised jäävad küll rohkem RTCW ja W:ET aegadesse, kuid tollal selline ideoloogia töötas. Kõigepealt mängime koos ja siis saab näha, kas on olemas piisav sünergia, et midagi püsivamat kokku panna. Muidu lihtsalt devalveerub klanni mõte ja igaüks jookseb ringi mingi suvalise klanni tag'iga, mis ei ütle mitte midagi. Seega, klann ei peaks olema eesmärk iseenesest, pigem ikka rõõm koos mängimisest thumbs_up.gif

See ongi peamine põhjus ,miks jätkuvalt EBV liikmed koos mängivad erinevaid mänge. Ilma meeskonnata ja heade semudeta ei viitsiks isegi EBV's istuda. Lihtsalt on mõnsa koos midagi korda saada ja samal ajal lolli mölinat ajada - Muidugi see mängimise kvaliteeti ei mõjuta vaid pigem sisemine konkurents on alati positiivne ja paneb võibolla mõnegi liikme paremini tegutsema. Ülten ausalt viimased päevad Division 2 seltsis on väga väsitavad olnud tervisele. Kahjuks ei ole suutnud varakult magama minna ja võib vist süüdistada ainult head mängu ja meeskonna liikmeid. Kui keegi veel üksi mängib, siis julgelt astuge liikmeks ja koos suudame rohkem teha kui üksi mängides.
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 05.12.2019 23:09:49 vasta tsitaadiga

Tahtsin ka mängida seda nüüd üle tüki aja aga ei saa jälle ,..... ma ei tea kohutavalt läägib ja fps on mingi 1-10 vahel ühesõnaga täiesti võimatu mängida . icon_cry.gif Mina ei tea mis nüüd jälle on ... kas videokaart hakkab läbi minema v ??? vahepeal oli täitsa okei nüüd on jälle midagi pekki keeratud thumbs_down.gif windows on uuendatud driverid ei ole ka vanad 441.20 whql driverid ...teised mängud töötavad ilusti . icon_rolleyes.gif Ma ei kujuta pilti mis viga võib olla ? mäng jooksewb DX11 kuna DX12 ei saa siis crashib desktopile .... mäng jookseb HDD pealt nagu teised mängudki ... ma ei tea palju see mõjutab ?? oskab äkki keegi aidata mida kontrollida või mida teha ???
tagasi üles
niijana
HV kasutaja
niijana

sõnum 06.12.2019 01:55:26 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:
Tahtsin ka mängida seda nüüd üle tüki aja aga ei saa jälle ,..... ma ei tea kohutavalt läägib ja fps on mingi 1-10 vahel ühesõnaga täiesti võimatu mängida . icon_cry.gif Mina ei tea mis nüüd jälle on ... kas videokaart hakkab läbi minema v ??? vahepeal oli täitsa okei nüüd on jälle midagi pekki keeratud thumbs_down.gif windows on uuendatud driverid ei ole ka vanad 441.20 whql driverid ...teised mängud töötavad ilusti . icon_rolleyes.gif Ma ei kujuta pilti mis viga võib olla ? mäng jooksewb DX11 kuna DX12 ei saa siis crashib desktopile .... mäng jookseb HDD pealt nagu teised mängudki ... ma ei tea palju see mõjutab ?? oskab äkki keegi aidata mida kontrollida või mida teha ???

Proovi j2rgmist.
1. DDU driveriga vanad driverid maha v6tta.
2. Lase windowsi System AdvancedSystemCare softiga üle - see kontrollib windowsa üle ja võib aidata.
3. Re-install mäng või siis verfitseeri uuesti - Võib olla alati oht, et uuemad mängu updated tegid karu teene jne.
4. Vt milline on CPU ja Rami kasutus mängu ajal. Võib ka vabalt olla et mäng ei kasuta kõiki CPu koore jne.
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 06.12.2019 11:26:22 vasta tsitaadiga

... see on mõlema osa puhul pigem tavaline, mõnda aega saab mängida korralikult ja siis täiesti tühjalt kohalt hakkab läägama icon_rolleyes.gif
Divisor
HV kasutaja

sõnum 06.12.2019 11:32:01 vasta tsitaadiga

Mul just jookseb divison 2 paremini. Isegi võimaldab streamida nüüd aga divison 1 puhul ei saanud.
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 06.12.2019 11:49:03 vasta tsitaadiga

... jah, D1 on hullem, isegi veel praegu, D2 on märksa parem ...
siven
HV veteran
siven

sõnum 06.12.2019 13:21:00 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:

Memory:Corsair DDR4 2400MHz 8GB 1x 288 DIMM su viga on siin...
haloo 1080 TI ja 8GB ram? lisaks veel 1 pulk. seega sul ei tööta isegi dual channel memory vaata netist natuke palju see mõjutab...
2x4GB on oluliselt parem variant kui 1x8... ja muidugi tänapäeval peaks absoluutne miinimum olema 2x8 GB dual channelis
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 06.12.2019 13:43:22 vasta tsitaadiga

... ei mõjuta üks pulk nii palju midagi, pigem on mõlemad mängud endiselt üsna katkised. Mitte küll kõige hullem, mida nähtud viimasel ajal, aga ikkagi piisavalt hoolt vajaks veel, et päris rahule saaks jääda ...
siven
HV veteran
siven

sõnum 06.12.2019 13:56:58 vasta tsitaadiga

ok ei hakka vaidlema olen ise testind ja on seda ka teinud teised.
vahe on suur. https://www.youtube.com/watch?v=ogJK4iOQ6Jo
lisaks stutter ja kõik muu jama mis kaasnes ainult single channeliga.
divison 1 testisin eri arvuteid ja mälusid ja divison 2 ju sama mootor.
aga ju teil siis paremad single channel mälud kui enamusel:D
https://www.youtube.com/watch?v=9w1U-kForAU&feature=youtu.be
siin järgmine test mis näitab ,et kui isegi on 2x8 ja dual channel disabled =sama mis 1 pulk.
eri mängud vahed 25+ fps võibolla mõnele on 25FPS vahe väike ei oska öelda.
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 06.12.2019 13:58:04 vasta tsitaadiga

mõlemad divisionid on väga tundlikud mälu osas. single/dual channel ja mälu kiirus on väga olulised fpsi juures ja on väga tihti pudelikaelaks.
samal ajal Gapi kirjelduse järgi on seal asi siiski kuskil mujal, nii räiget perf hiti (eriti kui muidu töötas) mälu ei tee.

tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 06.12.2019 14:07:01 vasta tsitaadiga

siven, loe ikka, millest kirjutati icon_smile.gif muidu räägime siin taas aiast ja aiaaugust. Probleemiks pole õrn värin ja võdin siin-seal vaid massiivne aeglustumine, FPS kukup mingil suvalisel hetkel ebanormaalselt alla ja jääbki nii. Samuti pillub server päris tihti välja erinevate Delta vms. erroritega, laadimisel paneb mäng lihtsalt kotti või siis täiesti suvalisel hetkel ja veel ridamisi anomaaliaid, mida ei saa kohe kindlasti siduda sellega, palju pulki mälu arvutis ja mis seades. Ma olen mõlemat osa mänginud erinevate arvutitega ja üheski seades pole see mäng end eeskujulikult üleval pidanud. Seejuures ongi kõige kummalisem, et mõnikord saab mängida tunde ilma, et midagi juhtuks ja siis üks hetk kukub ikaldama. Mõnikord ikaldab kohe algusest peale ja korduvalt järjest ...
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 06.12.2019 14:07:17 vasta tsitaadiga

Tänud vastuste eest... Tahtsin lihtsalt teada mis asju uurida...kas ma saaks panna siis selle 1 mälu asemele siis 2 tk ja millised need võiksid olla icon_rolleyes.gif teised mängud jooksevad hästi ...division 1 jooksis väga hästi tol ajal oli mul veel gtx970 ..aga probleeme polnud kunagi.... Seesama div2 jooksis enne seda suurt tu6 update väga hästi ei olnud probleeme aga peale seda hakkasid jamad...vahepeal lihtsalt crashis desktopile need kadusid ära nüüd lihtsalt jube stutter
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 06.12.2019 14:23:20 vasta tsitaadiga

... pigem muretse teine 8ne pulk juurde, ainult 8GB on tänapäeval mänguarvutis pigem vähe. Kuigi ega see midagi ei garanteeri, mul on 4x16GB, RAID0-is SSD-d, aga ikka tuleb ette mainitud probleeme ...
Divisor
HV kasutaja

sõnum 06.12.2019 15:42:09 vasta tsitaadiga

siven kirjutas:
ok ei hakka vaidlema olen ise testind ja on seda ka teinud teised.
vahe on suur. https://www.youtube.com/watch?v=ogJK4iOQ6Jo
lisaks stutter ja kõik muu jama mis kaasnes ainult single channeliga.
divison 1 testisin eri arvuteid ja mälusid ja divison 2 ju sama mootor.
aga ju teil siis paremad single channel mälud kui enamusel:D
https://www.youtube.com/watch?v=9w1U-kForAU&feature=youtu.be
siin järgmine test mis näitab ,et kui isegi on 2x8 ja dual channel disabled =sama mis 1 pulk.
eri mängud vahed 25+ fps võibolla mõnele on 25FPS vahe väike ei oska öelda.

Edit:// kusagilt kommentaarist leidsin et ta mängib kõik lowis.

Eeeh what the f... mul on sama setup aga mu FPS ei jõua isegi 200 lähedale. Kusagil maa all safe zones on 150-160 ja maa peal linnas joosted 90-120.
32GB ja kõik slotid filled. Kiirus on 3200mhz.
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 06.12.2019 16:06:25 vasta tsitaadiga

... sul võib-olla kõrgem reso? See video on tehtud 1080p ...
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 06.12.2019 22:03:58 vasta tsitaadiga

niijana kirjutas:

Proovi j2rgmist.
2. Lase windowsi System AdvancedSystemCare softiga üle - see kontrollib windowsa üle ja võib aidata.
3. Re-install mäng või siis verfitseeri uuesti - Võib olla alati oht, et uuemad mängu updated tegid karu teene jne.
4. Vt milline on CPU ja Rami kasutus mängu ajal. Võib ka vabalt olla et mäng ei kasuta kõiki CPu koore jne.

sry ma korra veel tahaks küsida mõnda asja ...

1.DDU driveri puhastajaga ma alati eemaldan vanad driverid ja safe modes olen seda alati teinud.. arvan et see on õige teguviis ..
2. oskad sa mulle öelda kus ma seda windowsi System AdvancedSystemCare softi saan ? kas see on windowsis endas sees ?
3. olen vahepeal proovinud mängu uninstallida ja siis uuesti installida .... vahepeal siin töötas täitsa normaalselt ... ma ei oska öelda kas need windows update ka mõjutavad ? mingi aega mul ka kohutaval läägis siis installisin windowsi selle 1806 oktoobri kuu uuendus oli vist ? oma oli vist siis hakkas mäng jälle korralikult töötama ... ja nüüd installitud need 1903 ja hiljuti ka 1909 versioon siis nüüdseks peal... ma ei tea kui suurt rolli need mängivad icon_rolleyes.gif
4.Oskad sa aidata mismoodi ma saan seda vaadata ? kas pean panema mängu windowed mode jooksma v ? kas siis saab seda jälgida ?

sry ma lihtsalt ei saa aru et teised mängud jooksevad mul väga hästi ... hiljuti sai see viimane star wars võetud ligi ja väga hästi jookseb ei ole probleeme ... seesama div2 jooksis ka enne seda niinimetatu suurt TU6 update hästi ja nüüd siis selline jama ...lihtsalt läägab nagu videokaart oleks pekkis icon_neutral.gif
Muidugi ma tahaksin osta mälu juurde või siis parema mälu ...aga ma ei tea ju mis siia sobib või milline mälu oleks hea ? kas ma pean kuskile ostuabisse teema tegema ? ja muidugi tahaks suuremat SSD ka siis saaks mõne mängu sinna peale ka panna ja ehk jookseb paremini ? praegu HDD pealt jooksevad... mingit probleemi pole ....uue ssd puhul saaks siis clean installi teha...Ma ei kujuta pilti mis sellist läägamist põhjustab icon_sad.gif Selline tunne nagu mängiks mingi 10 aastat vana videokaardiga icon_smile.gif fps 1-10 .....
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 07.12.2019 13:48:01 vasta tsitaadiga

... mis teha, mängu arendajad ilmselt ei taha, et keegi seda mängu mängiks icon_rolleyes.gif mul kah kohati ikka täiesti frustratsioon peal, kui tekib võimalus mängida, aga mängul jälle "päevad" vms. Eks mu masin hakkab kah juba vaikselt jalgu jääma ultralaia 3440x1440 reso jaoks. Pole olnud lihtsalt motivatsiooni uuendada, sest kõik muu jookseb tõepoolest suhteliselt muretult. Oleks oodanud, et poole aastaga saavad mängu ikka mängitavaks, aga paistab, et nad pole eelnevast suurt midagi õppinud. Nüüdseks on elitaarsem osa mängijatest kah juba laiali jooksnud ja lõpumäng on selline nui-nuia vastu ja mängija enda võimetel pole väga suurt rolli. Seepärast aeg-ajalt ikka veel esimest mängin, et seal on mängija vilumus natuke ikka määrab midagi ...
niijana
HV kasutaja
niijana

sõnum 07.12.2019 14:41:49 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:
niijana kirjutas:

Proovi j2rgmist.

sry ma korra veel tahaks küsida mõnda asja ...

1.DDU driveri puhastajaga ma alati eemaldan vanad driverid ja safe modes olen seda alati teinud.. arvan et see on õige teguviis ..
2. oskad sa mulle öelda kus ma seda windowsi System AdvancedSystemCare softi saan ? kas see on windowsis endas sees ?
3. olen vahepeal proovinud mängu uninstallida ja siis uuesti installida .... vahepeal siin töötas täitsa normaalselt ... ma ei oska öelda kas need windows update ka mõjutavad ? mingi aega mul ka kohutaval läägis siis installisin windowsi selle 1806 oktoobri kuu uuendus oli vist ? oma oli vist siis hakkas mäng jälle korralikult töötama ... ja nüüd installitud need 1903 ja hiljuti ka 1909 versioon siis nüüdseks peal... ma ei tea kui suurt rolli need mängivad icon_rolleyes.gif
4.Oskad sa aidata mismoodi ma saan seda vaadata ? kas pean panema mängu windowed mode jooksma v ? kas siis saab seda jälgida ?

sry ma lihtsalt ei saa aru et teised mängud jooksevad mul väga hästi ... hiljuti sai see viimane star wars võetud ligi ja väga hästi jookseb ei ole probleeme ... seesama div2 jooksis ka enne seda niinimetatu suurt TU6 update hästi ja nüüd siis selline jama ...lihtsalt läägab nagu videokaart oleks pekkis icon_neutral.gif
Muidugi ma tahaksin osta mälu juurde või siis parema mälu ...aga ma ei tea ju mis siia sobib või milline mälu oleks hea ? kas ma pean kuskile ostuabisse teema tegema ? ja muidugi tahaks suuremat SSD ka siis saaks mõne mängu sinna peale ka panna ja ehk jookseb paremini ? praegu HDD pealt jooksevad... mingit probleemi pole ....uue ssd puhul saaks siis clean installi teha...Ma ei kujuta pilti mis sellist läägamist põhjustab icon_sad.gif Selline tunne nagu mängiks mingi 10 aastat vana videokaardiga icon_smile.gif fps 1-10 .....

softi saad siit: https://www.techspot.com/downloads/3160-advanced-windowscare-systemcare-free.html. Kui vaja saad ülejäänud hiljem sikutada. Interneediumist saad ka pro key. ainult otsimise vaev.
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 08.12.2019 01:10:16 vasta tsitaadiga

DigeBeni, nujah see oleks ka natuke imelik kui enne mäng töötas ja siis järsku mäng vaatab et kle sul mälu vähe ,pead juurde ostma ma sellise väikse mälu kogusega ei tööta icon_biggrin.gif

okei tegin mängule reinstalli ja lasin vanad driverid DDU -ga maha juba eile siiski kestab sama pull edasi + sain jälle DELTA MIKE-01 errori icon_smile.gif krdit selle mängul jälle viga on,tõesti nagu ma ei tea päevad ... proovisin windowed modes ka mängida ja panin task manageri kõrval jooksma oskab äkki keegi tark öelda selle pildi järgi on siis minu arvutil midagi viga v on see siiski mängu kala ? Proovisin just enne forza horizon 4,star wars fallen of jedi ja call of duty modern warfare ,kõik mängud jooksid hästi...

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
Vael
HV Guru

sõnum 08.12.2019 10:29:43 vasta tsitaadiga

DELTA MIKE-01 kohta näitab kiire google, et serverid maas. Nad teevad hooldust väga tihti. Ja just siis tavaliselt kui ma korra nädalas prooviksin, ma lõin käega. SP offlines ei saa mängida ja serverid kummuli on, siis leiab muud tegevust.
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
Divisor
HV kasutaja

sõnum 08.12.2019 16:12:29 vasta tsitaadiga

Imho pigem tundub et sul ikka korralik bottlneck machine.
CPU istub 20% ja ram pmst 90% ja GPU 4%. Midagi on ikka väga mäda.

Gap kirjutas:
DigeBeni, nujah see oleks ka natuke imelik kui enne mäng töötas ja siis järsku mäng vaatab et kle sul mälu vähe ,pead juurde ostma ma sellise väikse mälu kogusega ei tööta icon_biggrin.gif

okei tegin mängule reinstalli ja lasin vanad driverid DDU -ga maha juba eile siiski kestab sama pull edasi + sain jälle DELTA MIKE-01 errori icon_smile.gif krdit selle mängul jälle viga on,tõesti nagu ma ei tea päevad ... proovisin windowed modes ka mängida ja panin task manageri kõrval jooksma oskab äkki keegi tark öelda selle pildi järgi on siis minu arvutil midagi viga v on see siiski mängu kala ? Proovisin just enne forza horizon 4,star wars fallen of jedi ja call of duty modern warfare ,kõik mängud jooksid hästi...

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 08.12.2019 17:42:42 vasta tsitaadiga

Divisor, oskad sa siis äkki öelda mis seal mäda on siis? Teiste mängudega ei ole sellist probleemi icon_redface.gif misasi see niimoodi metsikult pidurdab? Prose ei ole ju nii vana ja mõnel veel kehvem prose 1080ti kaardiga icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Maxxxim
HV kasutaja

sõnum 08.12.2019 18:00:40 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:
Divisor, oskad sa siis äkki öelda mis seal mäda on siis? Teiste mängudega ei ole sellist probleemi icon_redface.gif misasi see niimoodi metsikult pidurdab? Prose ei ole ju nii vana ja mõnel veel kehvem prose 1080ti kaardiga icon_rolleyes.gif

Kas mäng on SSD või HDD peal?
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 100
tagasi üles
Divisor
HV kasutaja

sõnum 08.12.2019 18:55:19 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:

Kas su profiili olevad arvuti specid on need samad?
Kas sa saad teha video sellest lagist?
Literally laena või osta kellegilt rami juurde. Soovitatavalt vahetaks üldse selle 2400mhz rami 3200 mhz peale ja vähemalt 16 gb või kui raha ei ole siis võta 2400mhz juurde.
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 08.12.2019 19:29:25 vasta tsitaadiga

Maxxxim, mäng on kahjuks hdd peal
Divisor, püüan video teha .lähiajal on plaan küll mälu juurde osta.tänud nõuannete eest thumbs_up.gif jah profiili arvuti on sama.
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 09.12.2019 10:50:09 vasta tsitaadiga

... eile sai isegi natuke mängida, ühe korra viskas laadimisel välja, teine kord lambist poole missiooni pealt ja siis taas üks Delta. Õnneks FPS kukkumist nende 2-3h jooksul, mil mängisin, seekord ei esinenud ...
bastard
HV kasutaja

sõnum 09.12.2019 12:58:49 vasta tsitaadiga

Seda ühenduse viga olen ise kogenud esimese Div-i puhul paar korda aga siis oli ka ülikehva net 20/5.
Nüüd on 150/20 ja sel ajal siis ühe korra ühenduse viga.
Eile lasin vist 12 tundi või isegi rohkem D2-e ja kordagi ei katkenud, äkki siis ISP-s asi, et vahel välja viskab?
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
Divisor
HV kasutaja

sõnum 09.12.2019 13:04:04 vasta tsitaadiga

Mind pole ka kordagi välja visanud ka aga nt niijana'd viskas küll. Tema kasutab Elisat ja ma Teliat.
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 09.12.2019 13:17:47 vasta tsitaadiga

Ma ei tea panin eile õhtul mängima selle käki korraks siis sain natuke menüüs olla kui viskas jälle välja DELTA -01 MIKE errori lõi ette thumbs_down.gif ei viitsind rohkem,hakkasin COD mängima kõik töötas ilusti kuskilt midagi välja ei visanud
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 09.12.2019 15:10:59 vasta tsitaadiga

... võrguühendus on mul hea ja korralik, kuid see pole kunagi midagi määranud. Olnud Telia VDSL, Tele 2 mobiilne interneedus ja nüüd Telia fiiber, milles liigub üles-alla pool gigabitti, aga kogemus ühtlaselt sama (vilets) ...
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 09.12.2019 15:39:46 vasta tsitaadiga

Divisor kirjutas:
Gap kirjutas:

Literally laena või osta kellegilt rami juurde. Soovitatavalt vahetaks üldse selle 2400mhz rami 3200 mhz peale ja vähemalt 16 gb või kui raha ei ole siis võta 2400mhz juurde.

tegin nüüd sellest toredast mängust video... loodan et näete ja oskab äkki keegi siiski öelda mida krdit tal viga on miks ta nii teeb ?? icon_neutral.gif Vidoe kvaliteet kehv ma seda ei osanud kuskilt seadistada,aga saab aimu küll mismoodi mäng jookseb.

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
Divisor
HV kasutaja

sõnum 09.12.2019 15:58:30 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:
Divisor kirjutas:
Gap kirjutas:

tegin nüüd sellest toredast mängust video... loodan et näete ja oskab äkki keegi siiski öelda mida krdit tal viga on miks ta nii teeb ?? icon_neutral.gif Vidoe kvaliteet kehv ma seda ei osanud kuskilt seadistada,aga saab aimu küll mismoodi mäng jookseb.

Spoiler Spoiler Spoiler

Stuttering rohkem ehk lükkab mingi asja sul 100% ja ressurssi pole. Riva turner statisticsiga saaksid omale ekraanile arvuti parameetrid ka et oleks näha täpselt mängimise aegu mille ta sul lakke lööb.
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 09.12.2019 16:01:35 vasta tsitaadiga

Divisor, tänud teen proovi thumbs_up.gif aga huvitav mille pärast ta nii lükkab ja mis asjal siis see ressurss otsa lõpeb ?? ei ole ju päris juku arvuti mul icon_rolleyes.gif icon_sad.gif
tagasi üles
bastard
HV kasutaja

sõnum 09.12.2019 16:47:56 vasta tsitaadiga

Äkki HDD jääb aeglaseks?
Mul endal enne SSD-le üleminekut olid sarnased jõnksutamised.
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  The Division 2 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.