|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
omg
HV kasutaja
|
09.10.2019 00:15:12
|
|
|
| DigeBeni kirjutas: |
| Draqula kirjutas: |
| Huvitav, kui auto omab bluetooth ja wifi tuge, kas siis on lootust, et tootja tagantjärgi midagi uuendab... |
... julgen kahelda, uue funktsionaalsuse lisamine eelnevatele mudelitele on ikka väga haruldane kui see just ei kaasne mingi suurema tarkvarauuendusega kõigile toetatud mudelitele.
Seepärast meeldib mulle, kui võimalikult palju saab hallata oma portatiivsest seadmest ja auto pakub vaid toetavaid teenuseid ehk Android Auto asemel eelistaks pigem telefoni ekraani peegeldamist auto ekraanile (või tuleviku perspektiivis sarnaselt arvutitele teise ekraanina), et ei peaks üldse mitut erinevat süsteemi haldama ... |
näiteks Mazda'le saab järelpaigaldada CarplayAndroidauto kõigile millel on ekraan armatuuri peal st tagantjärgi ka 2014 mudelitele (3 , 6 alates 2015). Omal on pidevalt kasutuses (küll õun) ja ei häiri see landscape sest tundub et see ainult androidikiiks
|
|
| Kommentaarid: 7 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
09.10.2019 00:35:46
|
|
|
(...)
Ma ise kasutan püstiselt, sest siis näeb teekonda rohkem ette, külgedele pole tavaliselt vaja näha ... |
Sama siin, horisontaalse vaatega kasutan ainult pikematel sõitudel kui viitsin kaablit ühendada, Android Auto vahendusel ning seal ka see "lärakas" on üsna häiriv.
|
Miks android auto puhul see lärakas nähtav peaks olema?
või mis lärakat silmas nüüd peetakse (ma saan aru, et seda nupurida)
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
| Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
09.10.2019 07:23:50
|
|
|
Vast ikka suurt osa kaardist varjavat juhendikasti, mis võiks tegelikult olla täiesti ühes servas.
Spoiler 
Teise pildi ülemised kastid peaks dünaamiliselt ilmuvad olema.
|
|
| Kommentaarid: 249 loe/lisa |
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
09.10.2019 08:47:32
|
|
|
| salatoimik kirjutas: |
(...)
Ma ise kasutan püstiselt, sest siis näeb teekonda rohkem ette, külgedele pole tavaliselt vaja näha ... |
Sama siin, horisontaalse vaatega kasutan ainult pikematel sõitudel kui viitsin kaablit ühendada, Android Auto vahendusel ning seal ka see "lärakas" on üsna häiriv.
|
Miks android auto puhul see lärakas nähtav peaks olema?
või mis lärakat silmas nüüd peetakse (ma saan aru, et seda nupurida) |
Juhendikasti pean silmas. Julgelt veerandi ekraanist katab ja tulemuseks on, et efektiivset pinda kaardi kuvamiseks jääb sisuliselt pool ekraanist (kuna juhendkastist allapoole jäävat veerandit ka kaardi kuvamiseks sisuliselt kasutada ei saa).
|
|
| Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
09.10.2019 09:43:21
|
|
|
... eks see disain on jah natuke ajale jalgu jäänud. Eriti tänapäevane lahendus oleks, kui saaks kõigi komponentide suurust ja asukohta muuta või üldse eemaldada
   |
2 :: |
5 :: |
163 |
|
| tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
09.10.2019 10:24:13
|
|
|
Kuna Waze nüüd AA poole ka rohkem vaatab siis on lootust, et landscape (ka AAs) paraneb aga see võtab veel kõvasti aega.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru

|
09.10.2019 10:54:50
|
|
|
... eks see disain on jah natuke ajale jalgu jäänud. Eriti tänapäevane lahendus oleks, kui saaks kõigi komponentide suurust ja asukohta muuta või üldse eemaldada  |
Ma oleks kahe käega selle poolt, et juhendi kasti saaks üldse eemaldada. Kõigest üks rida seadete menüüsse juurde tekitada ja elu oleks lill.
|
|
| Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
109 |
|
| tagasi üles |
|
 |
reikar
Kreisi kasutaja
|
09.10.2019 11:16:14
|
|
|
| pois11 kirjutas: |
... eks see disain on jah natuke ajale jalgu jäänud. Eriti tänapäevane lahendus oleks, kui saaks kõigi komponentide suurust ja asukohta muuta või üldse eemaldada  |
Ma oleks kahe käega selle poolt, et juhendi kasti saaks üldse eemaldada. Kõigest üks rida seadete menüüsse juurde tekitada ja elu oleks lill. |
Aga palun otsige/tehke parandusettepanekuid: https://waze.uservoice.com/forums/59223-waze-suggestion-box?query=landscape
Seda foorumit ega waze community foorumeid WAZE ametnikud ei loe.
|
|
| Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
43 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
09.10.2019 11:32:32
|
|
|
... kahjuks seal tonnide viisi märksa lihtsamaid ettepanekuid seismas juba aastaid
   |
163 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Osiris
HV Guru

|
14.10.2019 18:18:45
|
|
|
| Mul tuli taas tagasi üks bugi millest ka siin teemas kunagi rääkisin ja ka wazele teatasin - riigipiiri ületades muutis juhendamise keele ära. Läksin nädalavahetusel riiga - niipea kui piiri ületasin hakkas lätikeelne jutt pihta....
|
|
| Kommentaarid: 115 loe/lisa |
   |
103 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
15.10.2019 08:34:59
|
|
|
Ma ei saa aru, mis krt on selle piiriületamisel keele vahetamise funktsionaalsuse mõte?
Jah, kui sa installid äpi, siis suure tõenäosusega teed sa seda oma koduriigis ja kohalik keel rakendada installimisel - mõistlik.
Aga piiriületusel ei omanda ma maagiliselt kohalikku keeleoskust või mis?
|
|
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
omg
HV kasutaja
|
15.10.2019 09:12:11
|
|
|
mul oli nii et kui Lätti läksin ei juhtunud midagi. Aga kui üle piiri tagasi , hakkas hoopis inglist panema
|
|
| Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
15.10.2019 10:06:02
|
|
|
Nagu veebis jutustatakse, on see probleemiks TTS (Text To Speech) hääle kasutamisel - nende nimetuseks on "Nimi Including street names". Proovige muud häält.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
viimati muutis Dogbert 15.10.2019 10:08:18, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
15.10.2019 10:06:13
|
|
|
... jah, see on tegelikult juba väga pika habemega sitikas ja annab üsna hea vihje, mis tasemel neil seal arendus kahjuks on
   |
163 |
|
| tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
01.11.2019 14:52:37
|
|
|
Huvitav kas wazel on mingi limiit kui palju aadresse saab talle saata? Boltist või Yandexist aadress shareda siis mingil hetkel alati jookseb veidi kokku ja ei saa navigeerimist alustada. Peab rakenduse killima ja uuesti avama.
ja see on mitu aastat nii juba olnud erinevate telefonidega.
|
|
| Kommentaarid: 87 loe/lisa |
   |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
02.11.2019 00:27:17
|
|
|
| omg kirjutas: |
mul oli nii et kui Lätti läksin ei juhtunud midagi. Aga kui üle piiri tagasi , hakkas hoopis inglist panema  |
Mul on ingliskeelne juhendamine, lätti minnes muutub see eestikeelseks ja kui eestisse tagasi siis taas ingliskeelne... Suht kummaline
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
02.11.2019 14:09:24
|
|
|
Mul on koguaeg paika jäänud juhendamine. Telefoni süsteemikeel on inglise keel. Äkki selles asi?
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
02.11.2019 17:06:39
|
|
|
mul on ka telo süsteemikeel inglise
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
09.11.2019 00:53:31
|
|
|
Päris õudne äpp. Navigeerisin täna Tartus selle Wazega. No ikka väga segast paneb. Tulen Tartu maanteelt Kreutzwaldisse ja Kreutzwaldi-Tuglase risti jõudes viskab ümbersõidule - tee kinni. Nojah, näen isegi, et sissesõidu keeld vahib vastu. Thanks for the heads up... Imelik, et 5 minutit juhatas Tartu kesklinna suunas mööda Kreutzwaldi ega hoiatanud, et tee kinni. Oleksin teise teekonna valinud. Seejärel kesklinnas ütleb, et nüüd tee parempööre, aga ühesuunalise märk vahib posti pealt vastu. Teises kohas tehku ma jälle parempööre ja jälle sissesõidukeeld. Märgi välimust arvestades juba päris pikalt see seal olnud. Arvestades, et ma Tartut ja kõrvaltänavaid ei tunne, siis segadust kui palju
_________________ M: Intel i5 4590 protsessorid
M: HP Elitedesk 800 G3 SFF
M: HP Elitedesk 800 G2 Mini 35W |
|
| Kommentaarid: 751 loe/lisa |
   |
1 :: |
564 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Zoig
HV veteran

|
09.11.2019 02:37:09
|
|
|
Android Auto osakonnas on anomaaliad tekkinud. Telefoni ega midagi märkimisäärselt muutnud pole, ainult igakuised turvauuendused. Waze lihtsalt ei suuda stabiilset asukohast aru saada, kui sõidu alguses korra google maps käima panna ja sellega asukoht kätte saada, siis sealt edasi on korras, kuid niisama waze on kas uima või ei saa üldse aru kus ma asun ja näitab mingit suvalist täppi.
_________________ Et oleks raskem! |
|
| Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
44 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
09.11.2019 08:22:40
|
|
|
| Zoig kirjutas: |
| Android Auto osakonnas on anomaaliad tekkinud. Telefoni ega midagi märkimisäärselt muutnud pole, ainult igakuised turvauuendused. Waze lihtsalt ei suuda stabiilset asukohast aru saada, kui sõidu alguses korra google maps käima panna ja sellega asukoht kätte saada, siis sealt edasi on korras, kuid niisama waze on kas uima või ei saa üldse aru kus ma asun ja näitab mingit suvalist täppi. |
Täpselt sama teema. Ning sama lahendus, maps käima panna ja seejärel waze, siis toimib. Kui vaid waze siis kaotab pidevalt asukoha ära.
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Valvejoodik
HV veteran

|
09.11.2019 08:27:40
|
|
|
| Kas on lubatud täpne asukoha määramine? Mul endal peitus kunagi uimasuse põhjus selles.
|
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
09.11.2019 08:30:30
|
|
|
kõik power saverid ja muu jura välja tõmmatud, ikka sama teema. Googlest otsida siis neid teemasi ikka jagub.
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
09.11.2019 18:14:29
|
|
|
| Betamax kirjutas: |
Päris õudne äpp. Navigeerisin täna Tartus selle Wazega. No ikka väga segast paneb. Tulen Tartu maanteelt Kreutzwaldisse ja Kreutzwaldi-Tuglase risti jõudes viskab ümbersõidule - tee kinni. Nojah, näen isegi, et sissesõidu keeld vahib vastu. Thanks for the heads up... Imelik, et 5 minutit juhatas Tartu kesklinna suunas mööda Kreutzwaldi ega hoiatanud, et tee kinni. Oleksin teise teekonna valinud. Seejärel kesklinnas ütleb, et nüüd tee parempööre, aga ühesuunalise märk vahib posti pealt vastu. Teises kohas tehku ma jälle parempööre ja jälle sissesõidukeeld. Märgi välimust arvestades juba päris pikalt see seal olnud. Arvestades, et ma Tartut ja kõrvaltänavaid ei tunne, siis segadust kui palju  |
... kui suures raadiuses sul teavitused lubatud on? Sellest ühesuunalisest saad map editori kaudu teada anda. Waze on kommuunipõhine äpp, seega kui ise ei aita, siis ei parane kah miskit, tasuta lõunaid pole, nagu sa tead ...
   |
163 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
09.11.2019 21:29:30
|
|
|
| Betamax kirjutas: |
Päris õudne äpp. Navigeerisin täna Tartus selle Wazega. No ikka väga segast paneb. Tulen Tartu maanteelt Kreutzwaldisse ja Kreutzwaldi-Tuglase risti jõudes viskab ümbersõidule - tee kinni. Nojah, näen isegi, et sissesõidu keeld vahib vastu. Thanks for the heads up... Imelik, et 5 minutit juhatas Tartu kesklinna suunas mööda Kreutzwaldi ega hoiatanud, et tee kinni. Oleksin teise teekonna valinud. Seejärel kesklinnas ütleb, et nüüd tee parempööre, aga ühesuunalise märk vahib posti pealt vastu. Teises kohas tehku ma jälle parempööre ja jälle sissesõidukeeld. Märgi välimust arvestades juba päris pikalt see seal olnud. Arvestades, et ma Tartut ja kõrvaltänavaid ei tunne, siis segadust kui palju  |
... kui suures raadiuses sul teavitused lubatud on? Sellest ühesuunalisest saad map editori kaudu teada anda. Waze on kommuunipõhine äpp, seega kui ise ei aita, siis ei parane kah miskit, tasuta lõunaid pole, nagu sa tead ... |
Polnud minu telefon, aga mingeid pothole värke näitas kõva 3 kilomeetrit ette ära, aga see sissesõidukeelu asi ilmus ekraanile alles sel hetkel, kui keelumärk mul ees seisis.
Maantee peal tundus, et ikka päris pikalt näitas asju ette. Mingid teavitused, et auto või mingi prügi või kuidas iganes selle nimetus polnud, olid ikka mitmeid kilomeetreid enne.
_________________ M: Intel i5 4590 protsessorid
M: HP Elitedesk 800 G3 SFF
M: HP Elitedesk 800 G2 Mini 35W |
|
| Kommentaarid: 751 loe/lisa |
   |
564 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
10.11.2019 13:55:00
|
|
|
| Android Auto osakonnas on anomaaliad tekkinud. Telefoni ega midagi märkimisäärselt muutnud pole, ainult igakuised turvauuendused. Waze lihtsalt ei suuda stabiilset asukohast aru saada, kui sõidu alguses korra google maps käima panna ja sellega asukoht kätte saada, siis sealt edasi on korras, kuid niisama waze on kas uima või ei saa üldse aru kus ma asun ja näitab mingit suvalist täppi. |
Täpselt sama teema. Ning sama lahendus, maps käima panna ja seejärel waze, siis toimib. Kui vaid waze siis kaotab pidevalt asukoha ära. |
Hea kuulda, et ma pole ainuke.
Arvasin, et mu S10+ viimane turvauuendus käkkis ära.
|
|
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mar6o
HV kasutaja

|
12.11.2019 10:49:38
|
|
|
Täpselt sama teema. Ning sama lahendus, maps käima panna ja seejärel waze, siis toimib. Kui vaid waze siis kaotab pidevalt asukoha ära. |
Arvasin, et mu S10+ viimane turvauuendus käkkis ära. |
Tiirutasin paar nädalat tagasi metsas leviala äärel mitu ringi mööda metsaveoteid (S9 + AA), kuni kaardilugeja Google Mapsi lahti tõmbas ja meid metsast välja juhatas...
Anomaaliad on tõesti hiljuti sagenenud. Paranoilisem tegelane pakuks, et Google nudge'ib kasutajaid Mapsi peale üle kolima
|
|
   |
41 |
|
| tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
14.11.2019 23:09:34
|
|
|
Minu viimatine bläkk oli eelmine nädal. Tulin Narva mnt kaudu lauluka juurest alla, et Piritale minna. Näitas, et tavapööre paremale on keelumärk ees, aga peale seda tee siiski parempöörde haak. Tegelt sealt paremale keerates saab hetkel ainult vastassuunda
Ma muidugi tegin käppelt selle haagi ära ja siis oli tükk tegu, et omade ritta tagasi saada
Jah, ei tasu kaardirakendust usaldada, aga ma polnud seal ammu-ammu liigelnud ja eeldasin, et wazerite poolt on see nurk nö "korras".
Samas proovisin pärast ka google mapsiga ja see ajas sama "pada" 1:1le Ei tundu, et google enda Mapsi peale meelitaks mar6o
Pm on nii nagu alati öeldud. Las navi annab suuna kätte, aga sõida ikkagi oma peaga ja märkide järgi
|
|
| Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
14.11.2019 23:45:20
|
|
|
olafsand, ma viskan pilgu ikka enne sõidu alustamist marsruudile peale ja kontrollin kas on loogiline, loodan muidugi, et sõidu ajal navi "paremat teed" pakkuma ei hakka ja mõnikord valin ise teise teekonna.
Seni on enamvähem hakkama saadud kui mõni väike tõrge välja arvata.
|
|
| Kommentaarid: 262 loe/lisa |
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Anti112
HV Guru

|
15.11.2019 00:05:35
|
|
|
| olafsand kirjutas: |
Minu viimatine bläkk oli eelmine nädal. Tulin Narva mnt kaudu lauluka juurest alla, et Piritale minna. Näitas, et tavapööre paremale on keelumärk ees, aga peale seda tee siiski parempöörde haak. Tegelt sealt paremale keerates saab hetkel ainult vastassuunda
Ma muidugi tegin käppelt selle haagi ära ja siis oli tükk tegu, et omade ritta tagasi saada
Jah, ei tasu kaardirakendust usaldada, aga ma polnud seal ammu-ammu liigelnud ja eeldasin, et wazerite poolt on see nurk nö "korras". |
Keegi oli seal ennatlikult pöörded juba lubatuks märkinud. Nüüd peaks jälle korras olema ja sealtkaudu waze ei juhenda Pirita poole või vastupidi.
|
|
| Kommentaarid: 131 loe/lisa |
   |
114 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
15.11.2019 10:30:01
|
|
|
| mar6o kirjutas: |
Arvasin, et mu S10+ viimane turvauuendus käkkis ära. |
Tiirutasin paar nädalat tagasi metsas leviala äärel mitu ringi mööda metsaveoteid (S9 + AA), kuni kaardilugeja Google Mapsi lahti tõmbas ja meid metsast välja juhatas...
Anomaaliad on tõesti hiljuti sagenenud. Paranoilisem tegelane pakuks, et Google nudge'ib kasutajaid Mapsi peale üle kolima  |
Waze foorumeid kammides tundub, et Waze Support Team vähemalt tunnistab probleemi ja tegeleb lahendamisega.
https://www.waze.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=293089&sid=4ef683f65dbf4df8b633d833813477fc&start=10#p2019182
Proovisin ka AA 4.8 ära, kuid ei midagi. Ikka tuleb Waze GPS lukustuse saamiseks Android Autos kõigepealt käivitada korraks Google Maps ja pärast töötab Waze ka.
|
|
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
alpha
HV veteran

|
15.11.2019 10:58:36
|
|
|
| Eile kasutasin AA+Waze ja ei mingeid probleeme. Waze on uusim saadaolev, AA on suve algusest. Telefoniks Huawei P20 Pro.
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
alar68
HV vaatleja
|
15.11.2019 12:24:04
|
|
|
| Talefoniks P20pro, Android Auto versioon novembri alguse oma ja Waze 4.67.0.02. Täiesti võimatu kasutada! Waze teekonna paneb ilusasti paika ja siis ühel hetkel viskab ekraani mustaks... Taustal, läbi AA, TuneIn Pro mängib kenasti edasi aga navigeerimine pekkis. Olin eile sunnitud sõitma üle hulga aja Google Mapsi juhiste järgi - no küll see on ikka saast...
|
|
| Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
alpha
HV veteran

|
15.11.2019 13:08:02
|
|
|
| Mul AA versiooiks 4.3.591854
|
|
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
15.11.2019 14:10:51
|
|
|
Mu meelest hakkas see jama kui uus AA ui tuli
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
15.11.2019 14:53:36
|
|
|
Mu meelest hakkas see jama kui uus AA ui tuli  |
Ei saa kinnitada.
Olen mõnda aega uut AA UI kasutanud ja alguses polnud selliseid probleeme.
|
|
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
alpha
HV veteran

|
20.11.2019 10:01:10
|
|
|
| Väga hästi töötab AA koos Waze'ga
|
|
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Chaza!
HV veteran

|
20.11.2019 11:04:17
|
|
|
| omg kirjutas: |
mul oli nii et kui Lätti läksin ei juhtunud midagi. Aga kui üle piiri tagasi , hakkas hoopis inglist panema  |
Mul on ingliskeelne juhendamine, lätti minnes muutub see eestikeelseks ja kui eestisse tagasi siis taas ingliskeelne... Suht kummaline  |
Mul rääkis Poolas ilusti naishääl inglise keeles, leedus ja siinpool võttis üle meeshääl inglise keeles.
_________________ Linux - Future
"Those Who Sacrifice Liberty For Security Deserve Neither." - Benjamin Franklin
1984 was not supposed to be instruction manual |
|
| Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
53 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
21.11.2019 09:58:49
|
|
|
Waze'l tuli eile Androidile uuendus.
Kas keegi on juba Android Autoga proovinud? Ise pole veel jõudnud.
(minul vähemalt ei saanud GPS fix'i kätte läbi AA, pidi google maps käivitama ja seejärel töötas ka Waze).
|
|
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Zoig
HV veteran

|
21.11.2019 11:16:16
|
|
|
Täna hommikul tundus, et on veidi paremaks läinud, suutis vähemalt kodutänaval aru saada kus ma umbes asun. Ca kilomeetri pärast oli jalle klassikaks muutunud täpp ja enam ei saanud asukohta kätte. Maps korraks käima ja ülejäänud sõidu jooksul toimis waze ka korralikult.
_________________ Et oleks raskem! |
|
| Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
44 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vahur
HV Guru

|
21.11.2019 19:58:00
|
|
|
Android Autole ja Wazele mäõemale näitas kaks päeva tagasi uuendust. Õnneks töötab nagu enne
Praegu näitab taas Waze uuendust, muudatuste all on sama tekst mis eelmine kord.
|
|
| Kommentaarid: 458 loe/lisa |
   |
388 |
|
| tagasi üles |
|
 |
trioxide15
HV vaatleja
|
16.12.2019 15:38:07
|
|
|
Tere!
Telefoniks xiaomi mi 9t pro..
esimene telefon millega waze jamab...
pidevalt pakib end kokku üldse ja ütleb et mingi viga jne.... kui panen sundpeatamisest programmi kinni ja uuesti tööle, siis vahepeal läheb.
Teiseks, waze töötab sõidu aeg ja kui nt kõne või kasvõi mingit teist programmi näppida, siis waze tagasi pöördudes gps levi pole.... mingi aja peale tuleb küll tagasi, aga linnas võimatu nii...
Kui programm kinni panna ja uuesti tööle, siis levi kohe olemas.
Olen proovinud maha ja peale lasta korduvalt, samamoodi erinevaid lubasid ja asu näppinud.... ikka vigurdab samamoodi.
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
16.12.2019 16:25:08
|
|
|
| trioxide15 kirjutas: |
Tere!
Telefoniks xiaomi mi 9t pro..
esimene telefon millega waze jamab...
pidevalt pakib end kokku üldse ja ütleb et mingi viga jne.... kui panen sundpeatamisest programmi kinni ja uuesti tööle, siis vahepeal läheb.
Teiseks, waze töötab sõidu aeg ja kui nt kõne või kasvõi mingit teist programmi näppida, siis waze tagasi pöördudes gps levi pole.... mingi aja peale tuleb küll tagasi, aga linnas võimatu nii...
Kui programm kinni panna ja uuesti tööle, siis levi kohe olemas.
Olen proovinud maha ja peale lasta korduvalt, samamoodi erinevaid lubasid ja asu näppinud.... ikka vigurdab samamoodi. |
Igaks juhuks küsin, kas oled proovinud Androidi seadetes rakenduse vaates andmed kustutada?
See on mul vahest aidanud, kui mõni rakendus läheb sassi omadega ning de-install ja re-install ei aita.
|
|
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
trioxide15
HV vaatleja
|
16.12.2019 16:33:50
|
|
|
Sa mõtled nn. vahemälu tühjendamist vist?
Täna proovisin seda ka, siis läks vähemalt waze tööle tagasi, peale seda kui ennast korduvalt kokku pakkis mingi vea tõttu.
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
17.12.2019 10:18:26
|
|
|
| trioxide15 kirjutas: |
Sa mõtled nn. vahemälu tühjendamist vist?
Täna proovisin seda ka, siis läks vähemalt waze tööle tagasi, peale seda kui ennast korduvalt kokku pakkis mingi vea tõttu. |
Kaks valikut on, kui võtad lahti äpi seaded android menüüst:
"Tühjenda vahemälu" ja "Kustuta andmed"
See teine peaks olema põhjalikum ("Kustuta andmed" vajutamisel muutub "Tühjenda vahemälu" nupp mitteaktiivseks, st peaks ka seda sisaldama), tekitama olukorra, kus nagu oleks puhtalt just äpp installitud (tuleb uuesti sisse logida jne).
Waze'ga mul pole nii hullu jama olnud. Aga Here maps ühe varasema versiooniga aastate eest pidin lisaks "Kustuta andmed" kasutamisele, otsima üles ka kaustad, mida rakendus oli tekitanud telefonisse ning ka need kustutama, et asi uuesti tööle hakkaks.
|
|
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
olc
HV Guru

|
31.12.2019 17:34:26
|
|
|
| Waze peale ilmus täna teade. Et oled sellel aastal sõitnud 12800km. Kui see number kolmega korrutada siis peaks enam vähem õige ola.
|
|
| Kommentaarid: 142 loe/lisa |
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kris
HV kasutaja
|
23.07.2020 09:01:02
|
|
|
Enam ei suuda Android Autoga ühenduses olles asukohta leida. Ühendad lahti - kõik toimib. Ühendad uuesti, olles eelnevalt ilma AA'ta käivitanud - mingi hetk on asukoht olemas ja siis kaob. Samas Google maps töötab AA-s ilusti.
Kõik load on antud, aku optimeerimine välja lülitatud, mälu tühjendatud ... mõistus otsas .
On soovitusi?
EDIT: lugesin ka eelnevaid postitusi - google mapsi käivitamine ja siis Waze ei aita. Küll tundub eelnevatega üks ühine joon olema - Xiaomi Mi 9T Pro .
|
|
| Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
H_K
Aeg Maha 2n

|
23.07.2020 10:22:05
|
|
|
Kas selline jupsimine ei või olla hiinakate läbiv mure, endal poole aasta jagu Huawei telefon millel EMUI kasutajaliides - ja see on paras ikaldus, kõik mis enne LG telefonil iseenesest töötas ideaalselt, nagu teavitused, sünkroniseerimised jm, Huaweiga on pidev kamm.
Interneti abiga sai enamvähem põhjusele jaole ka, EMUI liidese aku käsitlus olevat äärmuslikult agressiivne, piltlikult aku säästmiseks vaikimisi on paljud asjad kinni ja osades äppides ekraani kustudes võivad ka sideühendused nagu internet, bluetooth, miks mitte ka GPS akus säästmiseks unne minna.
Laias laastus vähemalt teavituste osas aitas, kui aku&energiasäästu sätete alt keelata telefonil rakenduse energia osa sättida ja lülitada reguleering "manual" peale ehk EMUI ei sekku akusäästu eesmärgil rakenduse tegemistesse - see küll koormab arvatavalt enam akut aga rakendus töötab paremini-veatult.
Kas see ka Waze osas kehtib, ei oska öelda - aga tasuks proovimist.
Tähelepanekuna, ka EMUI suurem uuendus võib need käsitsi määratud sätted ära muuta, teavitustega mul nii juhtus, kus ühel hetkel teavitused nagu ei tulnud läbi, meenus EMUI uuendus ja keelustasin akusäästu vajalikele rakendustele jälle uuesti käsitsi.
_________________ --------------- |
|
| Kommentaarid: 53 loe/lisa |
   |
51 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
23.07.2020 12:23:26
|
|
|
| Android 9/10 ise on akumajanduses agressiivne, kuna ka samsa puhul sai väga palju maha keeratud, et teavitused kuidagigi läbi tuleks. Nutitelefonist tehti taskukalkulaator.
|
|
| Kommentaarid: 249 loe/lisa |
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
alpha
HV veteran

|
23.07.2020 13:12:16
|
|
|
Mul Huawei, Android Auto ja Waze töötavad korralikult.
Aga Huawei akusääst on jah päris agressiivne, kuid endale vajalikel äppidel saab seda timmida.
|
|
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|