Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Internetikaubamaja www.reset.ee (ettevõte suunatakse likvideerimisele) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Tanel
HV Guru
Tanel

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 07.10.2019 21:20:48 vasta tsitaadiga

Selle järgi läheb ülesmäge: https://www.teatmik.ee/et/personlegal/12707147-Reset-Eesti-O%C3%9C
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Dirty Harry
HV Guru

sõnum 07.10.2019 21:27:57 vasta tsitaadiga

Vondur, sina esitad süüdistusi ja nõuad eemaldamist. Ära põikle kõrvale, ära soga vett. Räägi, millele toetud. Ometi pole ju tegu SJW'ga?

Ütle otse, kui muid andmeid pole peale selle teema siin. Hoiad teistel aega kokku.

Minu seos Resetiga on siin teemas kirjas.
Kommentaarid: 181 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 145
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Vondur
Kreisi kasutaja
Vondur

sõnum 07.10.2019 22:09:03 vasta tsitaadiga

Baeskades kirjutas:
Vondur, sina esitad süüdistusi ja nõuad eemaldamist. Ära põikle kõrvale, ära soga vett. Räägi, millele toetud. Ometi pole ju tegu SJW'ga?

Ütle otse, kui muid andmeid pole peale selle teema siin. Hoiad teistel aega kokku.

Minu seos Resetiga on siin teemas kirjas.
Näita nüüd mulle see koht kätte kus ma siin midagi nõuan. Ja kust mul peavad olema andmed selle firma kohta? Vastupidiselt sinule ma neid ei esinda... Minu jaoks piisab sellest, et PALJUDEL Resetist ostjatel on probleemid ja sina üritad neid probleeme olematuks teha, valides patuoinaks mind, sest ma julgesin pöörata tähelepanu netikaubamaja reklaamile mis regulaarselt petab ostjaid tarnetähtaegadega. Miks sina sellest nii pöördesse läksid ja miks sa SJW siia sisse tõid? Muid argumente pole? icon_lol.gif Ma olen siinsamas foorumis korduvalt SJW kritiseerimise eest halvaks inimeseks tunnistatud ja nüüd siis olen ma ise SJW, sest julgesin imestada sinu kaitse all oleva ja kliente petva netipoe reklaami üle... icon_lol.gif Sa parem jälgi ennast... sest sinu käitumine on väga sarnane SJW debiilikute käitumisele, need kah ei talu kriitikat ja mõtlevad oma huvide kaitseks igasuguseid lollusi välja. Sinusuguse tegelase olemasolu siin teemas ja sinu närviline rapsimine teevad Reseti minu jaoks veel kahtlasemaks ettevõtteks...

viimati muutis Vondur 07.10.2019 22:15:41, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Barbo20
HV veteran
Barbo20

sõnum 07.10.2019 22:14:30 vasta tsitaadiga

Väga hea, et teema edasi areneb- tunnistan ausalt, et kasutasingi HVd enda otsuse tegemiseks ja olin valmis juba neile veel raha kandma, et tooteid veel võtta aga peale praeguseid kogemusi siis minu jaoks on 99% tegu petturitega.
Helistasin reedel ja nõudsin raha tagasi, aeti umbluud mida ka siia kirjutasin.
Helistasin täna uuesti, küsisin, et mis seis siis minu tellimusega on, siis hakati jälle otsima, et oih ei tea (kuigi peaks olema status: cancelled) jah, et no kaupa ikka saame pakkuda, et laos on olemas, et kui ikka veel tahad, et siis paneme teele. Tra küll, kui ma tellisin ja maksin, siis muidugi tahan. Homme helistan uuesti ja küsin mis seis on.
See pole kuskilt otsast normaalne käitumine, et nad lubavad saata kauba aga tegelikult on neil hulgilaole maksmata ja ilma maksmata kaupa teele ei panda.
Ärge laske ennast petta käibenumbritest, kui kogu aeg on tellimus ja tagasikanne, siis saab numbrid üpris ruttu suureks (müüvad ju kaupa mida ei suuda pakkuda, siis 50% juhtudel kliendid tahavad raha tagasi, mitte asendustoodet).
Kommentaarid: 112 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 5 :: 99
tagasi üles
Vondur
Kreisi kasutaja
Vondur

sõnum 07.10.2019 22:23:42 vasta tsitaadiga

Barbo20, siiani arvasin, et HV foorum just ongi see koht kus hoiatatakse inimesi kahtlaste tegelaste ja firmade eest, kunagi see nii oligi, aga tänaseks tundub, et asi on muutunud, reklaamiraha ja isiklikud huvid maksavad rohkem kui "paari kliendi" petmine, nüüd saad sa "teatud" poodide reklaami kritiseerimise eest SJW sõdalase sildigi külge! Ja kui mu mälu mind ei peta, siis on see sildistaja lausa HV moderaator... icon_biggrin.gif
tagasi üles
Barbo20
HV veteran
Barbo20

sõnum 07.10.2019 22:38:21 vasta tsitaadiga

Ah on kuidas on, HV peab olema usaldusväärne hindade võrdlemise keskkond ja kui siia satuvad petturid, siis on asi mäda.
Olen ise korduvalt kasutanud Euronicsi parima hinna garantiid aga kahjuks lõpetasidki nad ilmselt selliste turusolkijate tõttu ära enda garantii, sest pole võimalik sellistel alustel äri teha.
Ilmselgelt ostan ma järgmine kord Euronicsist või mõnest muust usaldusväärsest kohast aga mitte reset.ee-st.
Ma ei saa aru miks Tanel miksib siia sisse hulgiladude tarneraskuseid- reset ise tunnistas mulle täna, et nad pole 3 nädalat maksnud hulgilaole minu tellitud kauba eest (asendustooted sai kohe kinnitatud, kui selgus, et nad ei saa neid tooteid pakkuda, mida ka praegu lehel reklaamivad, kui 2-4tp tooteid) ja seetõttu pole ka kaupa teele pandud, nüüd täna lubati kaupade eest maksta ja peale seda peaks hulgiladu kaubad teele panema. See on ju ilmselge petturlus, mitte hulgilao tarneraskus.
tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 07.10.2019 22:50:27 vasta tsitaadiga

tsitaat:

reset ise tunnistas mulle täna, et nad pole 3 nädalat maksnud hulgilaole minu tellitud kauba eest

ok, see on midagi uut, kuulen sellest esimest korda. Aga süüdistustega HV aadressil pidage natuke hoogu, lugege ka, mida varem kirjutasin:
tsitaat:
Me oleme varasemalt mõnesid firmasid välja lülitanud küll, aga siis olid ka konkreetsed tõestatud (tarbijale lahendamata) juhtumid, mis jõudsid otsapidi ka Tarbijakaitsesse.
Nii kui peaks kuulma Tarbijakaitse vahendusel mingitest juhtumitest (et e-pood ei täida nõudeid/tingimusi), lülitame firma välja, kuniks probleem lahendatud.
Olgu öeldud, et firmat on teavitatud käesolevast teemaarendusest ja hoiatatud. Kindlasti hoiame silma peal arengutel.

tagasi üles
Vondur
Kreisi kasutaja
Vondur

sõnum 07.10.2019 23:15:33 vasta tsitaadiga

Tanel, Lugesin küll mida sa varem kirjutasid, mõistetav... aga siis kappas kohale Baeskades, ristis siinsed hädalised sisuliselt "paariks mitteoluliseks valetajaks", süüdistas mind Reseti siseasjade mittetundmises ja rikkus oma erapooliku jauramisega kõik ära. Lisaks sain sinu modelt(?) SJW-sse kuulumise kahtluse... icon_lol.gif

viimati muutis Vondur 07.10.2019 23:18:50, muudetud 1 kord
tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 07.10.2019 23:17:55 vasta tsitaadiga

Vondur, sa ilmselt võid arvata, et ma ei tunne ega tea kõiki modesid icon_smile.gif
Saatsin Resetile täiendava infopäringu ja palusin teemat kommenteerida (kasutaja on neil olemas).

tagasi üles
taavi
HV veteran

sõnum 08.10.2019 16:24:50 vasta tsitaadiga

ma vahel loen seda teemat igavuse peletamiseks... tundub, et kommentaaridest on keegi üle käinud, neid ühes stiilis kiitvaid kommentaare on kõvasti vähemaks jäänud.

aga on selline asi:

tsitaat:

Lisaks mu eelmisele hinnangule: nad pakkusid mulle 20€ kupongi negatiivse hinnangu eemaldamise eest.

suht imelik koht, kui reaalse kliendikogemuse parandamise asemel fake kommentaaride ja tasu eest negatiivsete eemaldamise teed minnakse.
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
degreal
HV veteran

sõnum 08.10.2019 16:42:17 vasta tsitaadiga

Mul tänavu kaks kogemust:
1) Tellisin 2 monitori. Nad võtsid minuga ise ühendust ja teatasid et antud toode sai tarnija laost otsa. Kusjuures sama toode oli kõikidest eesti e-poodides korraga otsa saanud. Ilmselt terve eesti kasutab ühte ja sama tarnijat. Ütlesin et kannatan nädala, äkki siiski jõuab lattu neid. Ja jõudiski. Saadeti kogemata kolm monitori mitte kaks. icon_biggrin.gif Palusin üleliigse kulleril tagasi viia.
2) Otsin kõlari. Staatus oli "komplekteerimisel" kaks kuud järjest. Esimest e-kirja ignoreeriti. Teisele vastati ja öeldi et kahjuks otsas ja kunagi juurde ei tule. Kanti raha tagasi.

Kui tahta ellu pinget juurde siis võib sealt proovida midagi tellida icon_lol.gif
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
Barbo20
HV veteran
Barbo20

sõnum 08.10.2019 17:32:58 vasta tsitaadiga

Mulle lubati täna pühalikult, et neljapäeval on kaup ukse taga- "ähh mis see 2 päeva enam teeb" mõtlesin ma.
Igal juhul, kui ka saan või ei saa kaupa- miskit on seal väga mäda, sest telefonis vastanud kutt ütles, et nemad näevad, et tellimus on 20-ndast septembrist sees ja väidetavalt hulgiladu on see kes näkku paneb- nüüd olla nad uuesti helistanud hulgilattu ja lubati homme peale korjata ja neljapäevaks mulle ära tuua, näikse.
Vaatasin enda mailboxist ja ma olen aasta alguses ka neilt kaks toodet tellinud ja tollal oli tõesti kaup pakiautomaadis loetud tundidega.
Ceemic, oled oma kapi kätte saanud?
tagasi üles
ceemic
24/7@kalal
ceemic

sõnum 08.10.2019 17:48:01 vasta tsitaadiga

Homme on 9s, milleks tarnet lubati. Ehk siis täpselt 24h pärast on asi selge.
Kommentaarid: 421 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 322
tagasi üles
inczp
HV kasutaja

sõnum 08.10.2019 22:43:57 vasta tsitaadiga

Sellest asutusest hoian heaga eemal, ei ole mõtet enam närve ja aega raisata. Pakuvad muide võimalust, et kui järgi minna, siis tasuda koha peal sulas, aga samas kodulehel ei ole võimalik ilma kauba eest ettemakset tegemata tellimust kinnitada.
tagasi üles
ceemic
24/7@kalal
ceemic

sõnum 09.10.2019 17:49:39 vasta tsitaadiga

Külmkapp olemas thumbs_up.gif
tagasi üles
AlvinL
Kreisi kasutaja
AlvinL

sõnum 09.10.2019 17:50:58 vasta tsitaadiga

ceemic kirjutas:
Külmkapp olemas thumbs_up.gif

Ikka see külmkapp, mis tellisid? icon_lol.gif

ceemic
24/7@kalal
ceemic

sõnum 09.10.2019 18:36:53 vasta tsitaadiga

Kõik ok jah sellega icon_smile.gif
tagasi üles
Barbo20
HV veteran
Barbo20

sõnum 11.10.2019 15:54:39 vasta tsitaadiga

No siis on võibolla mul ka õnnepäev 😀
Edit: või siis mitte, täna pidi kaup saabuma aga oh üllatust, homme peaks pickup toimuma, vast siis esmaspäeval tuuakse.
Siis saab kuu täis ka maksmispäevast (lubatud 2-4 tp).
Edit2:
Kahjuks Teie tellimus jõuaks alles 21.10. saime just laost infot.
Lugupidamisega
tagasi üles
iSamsungS
HV vaatleja

sõnum 11.10.2019 16:36:56 vasta tsitaadiga

Tellisin nädal tagasi kauba "1-4tp", tellimuse staatuseks märgiti varsti täidetud/saadetud. Kaupa pole tulnud. Järelpärimise peale öeldi, et komplekteerimisel, et saabub nädala lõpuks. Ega vist lootust pole kui lugeda siit selle kohta kuidas valetatakse tarne kohta korduvalt. Kui oleks seda teemat varem näinud, poleks sealt tellinud.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
hepatiit
HV vaatleja
hepatiit

sõnum 15.10.2019 13:22:07 vasta tsitaadiga

Tere

same shop, same s*it. ost 30sept, tarnelubadus max 4tp, arusaamatud - tegelt skeptikuna läbinähtavad põhjendused, 15.okt tellimuse tühistamine, info TTJA'le, ja loodetavasti 29.okt kell 23:59:59 raha kodus tagasi. annan teada kas tuli ka.
nad on ikka prussakad. vaatab kas karma vajab suunamist või mitte.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
pots4t4j4
HV Guru

sõnum 15.10.2019 13:54:59 vasta tsitaadiga

ostke mujalt see 3 euri säästu pole seda jauramist väärt.
Kommentaarid: 490 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 398
tagasi üles
reset
HV vaatleja

sõnum 16.10.2019 14:16:08 vasta tsitaadiga

hepatiit kirjutas:
Tere

same shop, same s*it. ost 30sept, tarnelubadus max 4tp, arusaamatud - tegelt skeptikuna läbinähtavad põhjendused, 15.okt tellimuse tühistamine, info TTJA'le, ja loodetavasti 29.okt kell 23:59:59 raha kodus tagasi. annan teada kas tuli ka.
nad on ikka prussakad. vaatab kas karma vajab suunamist või mitte.

Tere Tiit,

Teie tellimus sai tellitud meie partnerlaost, kuid kahjuks lükkus kauba jõudmine partnerlattu korduvalt edasi. Viisime toote tarneaja oma veebis vastavalt sellele "Küsi tarneaega" märgise alla.

Tühistasite eile oma tellimuse ning kandsime Teile samal päeval raha tagasi.

inczp kirjutas:
Sellest asutusest hoian heaga eemal, ei ole mõtet enam närve ja aega raisata. Pakuvad muide võimalust, et kui järgi minna, siis tasuda koha peal sulas, aga samas kodulehel ei ole võimalik ilma kauba eest ettemakset tegemata tellimust kinnitada.

Tere inzcp,

https://www.reset.ee/ee/maksevoimalused

Selle oleme tegelikult maksevõimaluste all ära sätestanud, et tuleks valida "Arvega tasumine" ning lisada märkustesse, et soovite tasuda kontoris sularahas.

Barbo20 kirjutas:
No siis on võibolla mul ka õnnepäev 😀
Edit: või siis mitte, täna pidi kaup saabuma aga oh üllatust, homme peaks pickup toimuma, vast siis esmaspäeval tuuakse.
Siis saab kuu täis ka maksmispäevast (lubatud 2-4 tp).
Edit2:
Kahjuks Teie tellimus jõuaks alles 21.10. saime just laost infot.
Lugupidamisega

Tere Barbo,

Täname tagasiside eest!

Kui selline olukord on tekkinud, et tellimuse tarnet on korduvalt edasi lükatud, siis kas saaksite palun saata tellimuse info ka otse juhtkonda - richard@reset.ee.

Teeksime vastavalt sellele kindlaks, et millest viga on tekkinud ning kui tellimust on tõesti korduvalt edasi lükatud, siis katsume Teiega koos leida kokkuleppe ajakulu rahaliseks kompenseerimiseks.

Üldiselt käibenumbritest pettuda ei saa - kui tellimuse eest tehakse tagasikanne, siis läheb see käibe lõppsummast maha ning seda ei deklareerita maksuametis käibena. Oleme 2019. aastal täitnud oktoobriks reaalselt ca 2,8 miljoni euro ulatuses tellimusi.

Jääme Teie kirja ootama!
tagasi üles
Barbo20
HV veteran
Barbo20

sõnum 16.10.2019 14:27:50 vasta tsitaadiga

Tere,
Kõik kirjad antud aadressile edasi saadetud.
tagasi üles
reset
HV vaatleja

sõnum 17.10.2019 17:59:28 vasta tsitaadiga

Barbo20 kirjutas:
Tere,
Kõik kirjad antud aadressile edasi saadetud.

Tere Barbo20,

Saime kirja kätte ning suhtleme meili teel edasi seoses kompensatsiooniga.

Lisaks tahame tänada tagasiside eest kõiki postitajaid. Oleme kogu Teie tagasiside läbi lugenud, teinud oma järeldused ning viinud muudatused sisse.

Vabandame klientide ees, kes on saanud negatiivse kogemuse ning täname kliente, kes on positiivset tagasiside jaganud.

Kuna oleme sellel aastal üle kahe korra oma mahtudes kasvanud, siis on meie teenuse vastu ka huvi oluliselt tõusnud ja seetõttu on võinud tekkida augustis ja septembris olukordi, kus tarne on hilinenud või telefoniliinile / kirjadele vastamise ooteaeg on olnud tavapärasest pikem.

Selle parandamiseks oleme praeguseks kasvatanud oma meeskonna suurust ligi kaks korda ning värvanud uusi töötajaid ja struktureerinud ettevõtte ümber. Kui augustis-septembris töötasime 5 inimesega, siis oktoobriks on meil kontoris ca 10-liikmeline meeskond, et saaksime pakkuda klientidele võimalikult kiiret teenust ja päringutele kiiremaid vastuseid.

Samuti vahetasime välja mõned partnerid Euroopast, kellega koos varasemalt töötasime, kuid kellega koostöös osutusid tarneajad pikemaks või lükkusid edasi. See ei võimalda kõikidele kaupadele pakkuda niivõrd head hinda, küll aga kiiremat tarnet. Tänaseks oleme fokusseerinud selgelt Baltikumi ladudele, et tarneajad oleksid kiired.

Oleme alati olnud ka ise diskussioonis, et mida tarbija eelistab - täna näeme selgelt, et kiire tarne kaalub üldiselt hinna üle.

Ootame tagasi ostma kõiki kliente, kes on meie teenust kasutanud. Kui meil on võimalik kompenseerida või teha eripakkumist klientidele, kes on saanud negatiivse kogemuse, siis võtke meiega ühendust ning tuleme meeleldi vastu.
tagasi üles
Barbo20
HV veteran
Barbo20

sõnum 17.10.2019 22:04:11 vasta tsitaadiga

Ühes asjas olete te kindlasti ületamatud, te kogu aeg ainult vabandate ja lubate- see kuu ja mõned päevad peale on olnud täis summa teie käes, te lubate kogu aeg, et asjad juhtuvad- minu kaup liigub, vahesumma kannate tagasi, lubate kompensatsiooni. Kui te ei suuda 24 tunni jooksul teha lihtsat tagasikannet või enda 10+ töötajaga 8 tunni jooksul minu lihtsale küsimusele vastata (kus on minu kaup ja kuna saabub) siis jäätegi lubama ja vabandama.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Internetikaubamaja www.reset.ee (ettevõte suunatakse likvideerimisele) mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.