Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
rex
HV Guru

|
08.09.2019 23:50:44
|
|
|
Mul laeb autohoidik (hiinakas) ka heleda ekraaniga Waze käimas kenasti juurde. Kusjuures 5V/700mA S2 orig autolaadija on sabas, pole isegi kiirlaadimisega.
Aga ma ei feissbuki ega juutuubi sellega, nii et isegi kui ma päeva jooksul vahepeal kuskil ei lae, on mul õhtuks pea alati üle 50% akut alles. Ja öösel istub loomulikult dokis, jah, kus mujal?
Mäletan, et olin omal ajal juhtmevaba laadimise algusaegadel ise ka maru skeptiline. Kasutasin siis vist ise veel iPhone'i. indrekp vist kuskil teemas kiitis ja ma kritiseerisin. Miski alguseotsa Nexus või mis ta võis olla? Kaua-kaua tagasi, peaks üles otsima...
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
TeaMeTzu
HV veteran
|
09.09.2019 13:12:27
|
|
|
Võib-olla, et paljudele elementaarne, aga eile juhuslikult avastasin, et S9 püsib (tänu juhtmevabale laadimisele) väga edukalt magneetilises autohoidikus ilma mingit metallplaati telo külge liimimata.
Püsis kenasti ka kruusateel ja magneetuv ala on ka mugavalt suur (saab täpselt soovile kohandada, mitte ei ole üks fikseeritud koht, nagu kleebitava plaadi puhul).
Võib olla tuleb mõnele kasuks
_________________ M: Ainulaadsed Eesti disain sisustuselemendid - TESSERA |
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
09.09.2019 13:17:29
|
|
|
Millist juhtmevaba laadijat soovitate? Võiks kuskil kohapeal olemas olla
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
1 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
S.I.L.L.U
HV veteran

|
09.09.2019 15:10:13
|
|
|
Samsung EP-N5100
|
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
   |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
14.09.2019 08:02:48
|
|
|
tohoh, septembri patchid juba saada! Samsung mu Sony-perioodil ikka vägeva hüppe teinud.
aga kaks korda tekkis selle updatega kahtlus, et telefon jooksis kokku - animatsioon seisis, notif. led põles. kuid siiski tegi ära
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
14.09.2019 08:03:52
|
|
|
Mis hüpe, kuhu hüppas?
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
14.09.2019 08:05:13
|
|
|
Miks uuendate koguaeg, kas kardate, et keegi häkib sisse?
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
14.09.2019 09:52:24
|
|
|
Sold OUT kirjutas: |
Miks uuendate koguaeg, kas kardate, et keegi häkib sisse? |
sest ta ise pakub ja kui kohe ei uuenda ja uuendusi kumuleerub ning lõpuks midagi asjalikku juurde tuleb, siis peab kõik uuendused ükshaaval enne peale laduma
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lord Ami
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 57 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
14.09.2019 14:26:10
|
|
|
Telli mulle mul pole seal kontot
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
hugo
HV veteran
|
20.09.2019 18:17:20
|
|
|
Paar korda aku kukkunud 29% pealt nulli, eriti just ebasobivatel hetkedel, kas aku näitab juba vananemise märku, tasub Fonum hoolduskeskuses 70€
äravahetada või hakata uut vaatama ? Telefon iseenesest ju väga hea (võimekus, kaamera, 2sim)?
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
21.09.2019 01:38:45
|
|
|
hugo kirjutas: |
Paar korda aku kukkunud 29% pealt nulli, eriti just ebasobivatel hetkedel, kas aku näitab juba vananemise märku, tasub Fonum hoolduskeskuses 70€
äravahetada või hakata uut vaatama ? Telefon iseenesest ju väga hea (võimekus, kaamera, 2sim)? |
garantii?
pakuks, et miski softikala mis saab 2 nädala pärast ravi
|
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaupz
HV Guru

|
22.09.2019 16:16:32
|
|
|
Mul kadus ka ööga 30% ja taastasin tehase seaded, nüüd läheb 5%
Kõik uuendused peal. S9 ja data sees.
_________________ O: VW T2 Hipibussi Transporter T2a VolksWagen T1 või Vana Põrnika |
|
Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
22.09.2019 16:56:28
|
|
|
Kui 20-30% pealt plusskraadide juures nulli viskama ja välja lülitama hakkab, on üldiselt ikkagi aku füüsiliselt otsakorral.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Delta
HV Guru

|
30.09.2019 09:31:32
|
|
|
Andke veel ideid kuidas ohjata google play teenuseid. Olen kõik sünkroniseerimised, assistendid jms kinni keeranud, aga ikkagi on asi jõudeolekus suurim akuröövel (ca 30%). Andmesidekasutus on null, aga midagi ta seal jõudeolekus toimetab. Keelata-seisma panna oleks jälle liiga äärmuslik, kuna yt, värskendused jms eeldavad teenuse töötamist...
_________________ airgun.planet.ee - õhkrelvad ja taskulambid
Salva kindlustus = probleemid
M: Käekell |
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
30.09.2019 09:37:17
|
|
|
Tee telefonile restart?
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Robska
HV kasutaja

|
06.10.2019 19:58:49
|
|
|
mul pole vist kunagi ühegi telefoniga nii palju jama olnud kui S9ga. see vbl pole küll telefoni viga aga nt viimased ~8 msengeri uuendust ja ikka ja jätkuvalt see jama ,et võtan notificationi heli maha aga mõne tunnipärast on see tagasi. kui panen täiesti hääletu peale siis jääb aga vibrat sooviks. lisaks, ei saa vw app connectiga kas telefon või mina hakkama. kõigepealt proovisin samsungi enda mingi juraga "car mode", telefonis appide loendis maps ja waze olemas aga nii kui ühendan autoga on need kadunud. ja ainult waze pärast seda tahakski. tõmbasin android auto apk aga seda äppi auto ei tunne. mis ma veel proovida saan?
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
06.10.2019 20:05:18
|
|
|
Robska kirjutas: |
mul pole vist kunagi ühegi telefoniga nii palju jama olnud kui S9ga. see vbl pole küll telefoni viga aga nt viimased ~8 msengeri uuendust ja ikka ja jätkuvalt see jama ,et võtan notificationi heli maha aga mõne tunnipärast on see tagasi. kui panen täiesti hääletu peale siis jääb aga vibrat sooviks. lisaks, ei saa vw app connectiga kas telefon või mina hakkama. kõigepealt proovisin samsungi enda mingi juraga "car mode", telefonis appide loendis maps ja waze olemas aga nii kui ühendan autoga on need kadunud. ja ainult waze pärast seda tahakski. tõmbasin android auto apk aga seda äppi auto ei tunne. mis ma veel proovida saan? |
ma arvan, et teise androidiga oled samas hädas
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
07.10.2019 07:38:04
|
|
|
Robska kirjutas: |
mul pole vist kunagi ühegi telefoniga nii palju jama olnud kui S9ga. see vbl pole küll telefoni viga aga nt viimased ~8 msengeri uuendust ja ikka ja jätkuvalt see jama ,et võtan notificationi heli maha aga mõne tunnipärast on see tagasi. kui panen täiesti hääletu peale siis jääb aga vibrat sooviks. lisaks, ei saa vw app connectiga kas telefon või mina hakkama. kõigepealt proovisin samsungi enda mingi juraga "car mode", telefonis appide loendis maps ja waze olemas aga nii kui ühendan autoga on need kadunud. ja ainult waze pärast seda tahakski. tõmbasin android auto apk aga seda äppi auto ei tunne. mis ma veel proovida saan? |
See messengeri helide jura on ka oneplusil vahel peale mingeid uuendusi
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
piraat262
HV veteran

|
11.10.2019 15:20:55
|
|
|
Messengeri uuendused keeravadki järjepidevalt funktsionaalsust pekki.
Mis kaitseklaasi keegi kasutab? S9+ ja elukaaslase S9le sai tellitud 1a.ee mocco liimitavad klaasid - plusi peal jäi tulemus vb osalt enda käpardlikkuse tõttu mittteideaalne, samas tavalise s9 peale sobis nagu valatult ja kinnitus ideaalselt ilma suurema lödistamiseta.
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
3 :: |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
11.10.2019 15:51:27
|
|
|
Oleneb kui pikalt ja lohakalt plaanid kasutada. Isiklikult ei kasuta ühtegi kaitsevärki, hetkel olen suutnud 2a ekraani normaalses seisukorras hoida. Mõned kukkumised aga ei midagi hullu. Naisel miski kaitsekile aga ma ei saa siiski aru nende funktsionaalsusest. Ilma igasugu kileta tundub ekraan alati parem
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
11.10.2019 16:25:54
|
|
|
Esmaspäeva hommikul raputasin äratust nii hästi kinni, et telefon lendas põrandale.....ühtegi kaitsekile, kaitseklaasi, kaitseraami, kaitsekaasi telefonil ei ole, ei ole olnud ja ei tule
Telo terve
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
õlinäpp
HV vaatleja
|
13.10.2019 19:19:35
|
|
|
Kas kellelgi on ka telefon Itaaliast imporditud? Mul teatud teenused on itaalia keeles. Ise mõtlesin 1.5 a. aega, et kuidas nii, kuni eile tulin järeldusele, et CSC kood on ITV. Kasutan vaid ühte SIM-kaardi, nii et mul on ITV/SEB,ITV/ITV. Idee poolest peaks mul siis ligipääs Samsung Pay-le olema ning selle ITV pärast tulevad mul OTA uuendused varem, kui SEB omad. Kas see omakorda mõjutab mu garantiid? Aega veel jäänud järgmise aprillini.
Muidu ostsin telefoni Klickist.
P.S: Võtsin siis SIM-kaardi ära, tegin endale NordVPN trial kasutaja, kustutasin Galaxy Store cache ja muud andmed ning VPN-i abil sain omale Samsung Pay Italy installeeritud. Ilmselgelt Eesti kaardid registreerida ei saa, aga midagi teadmiseks. Ja noh, sain VPN-ga omale ka Good Locki installitud. Leidsin ka võimaluse, kuidas CSC koodi vahetada ning selleks läheb vaja Samkey ning raha ning väidetavalt garantiid ja Knoxi see meetod ei mõjuta.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Delta
HV Guru

|
14.10.2019 12:25:19
|
|
|
piraat262 kirjutas: |
Messengeri uuendused keeravadki järjepidevalt funktsionaalsust pekki.
Mis kaitseklaasi keegi kasutab? S9+ ja elukaaslase S9le sai tellitud 1a.ee mocco liimitavad klaasid - plusi peal jäi tulemus vb osalt enda käpardlikkuse tõttu mittteideaalne, samas tavalise s9 peale sobis nagu valatult ja kinnitus ideaalselt ilma suurema lödistamiseta. |
Esimene telo, millel eraldi klaasi ei kasuta, seni hakkama saanud. Samas kaaned ümber, need juba ise klaasi eest.
_________________ airgun.planet.ee - õhkrelvad ja taskulambid
Salva kindlustus = probleemid
M: Käekell |
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
14.10.2019 12:28:34
|
|
|
Kaante vahele jäänud liivatera nühib ekraani sisse kena täkke. Korduvalt nähtud. Tagapoole kondoomkattega sama asi. Nii telefon ise kui kate seestpoolt tuleks enne paigaldust korralikult puhtaks teha ja edaspidi aegajalt maha võtta ja puhastada.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|