Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Dj-E
Aeg Maha 2a

|
20.07.2019 19:02:31
|
|
|
Dominus kirjutas: |
Ei tea mida arvata. Loodan, et on hea aga näeb veidi crap välja
Spoiler 
|
Ma küll ei ütleks, et crap välja näeb. Mäng on pigem minu arust crap kui seda mängida aastal 2019. Maybe see meeldiks siis mullegi kui oleks seda õigel ajal pelanud.
Seriaal tundub olevat iganes äge. Kindlasti vaatan. Netflix + 4K + HDR - must watch!!!
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
20.07.2019 19:38:12
|
|
|
Peamine asi mida meeles pidada on see, et sari on tehtud raamatute põhjal, seega unustage kõik mida mängus kogesite, vastasel juhul hakkate ilmaasjata erinevaid asju hukka mõistma.
Nett juba täis tegelasi kes kiunuvad, et miks tal ainult üks mõõk on, olgugi, et raamatus ta justnimelt käis ainult terasmõõk seljal. Hõbe oli hobuse küljes nendeks haruldasteks olukordadeks kui seda vaja oli. Mida oli vähe. Mängudes oli vaja ju pidevalt actionit teha. Raamatus on aga erinevate kollidega kokkusaamine tunduvalt haruldasem.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dj-E
Aeg Maha 2a

|
20.07.2019 20:26:39
|
|
|
Archangel kirjutas: |
Peamine asi mida meeles pidada on see, et sari on tehtud raamatute põhjal, seega unustage kõik mida mängus kogesite, vastasel juhul hakkate ilmaasjata erinevaid asju hukka mõistma.
Nett juba täis tegelasi kes kiunuvad, et miks tal ainult üks mõõk on, olgugi, et raamatus ta justnimelt käis ainult terasmõõk seljal. Hõbe oli hobuse küljes nendeks haruldasteks olukordadeks kui seda vaja oli. Mida oli vähe. Mängudes oli vaja ju pidevalt actionit teha. Raamatus on aga erinevate kollidega kokkusaamine tunduvalt haruldasem. |
Enamus kiunujad on need poolkõvad Witcheri fännid, kes ainult mängu mänginud ja raamatuid pole lugenud. Ma olen mängu proovinud ja raamatuid pole lugenud aga ootan sarja väga.
|
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
niijana
HV kasutaja

|
23.07.2019 19:46:35
|
|
|
Dj-E kirjutas: |
Spoiler 
|
Ma küll ei ütleks, et crap välja näeb. Mäng on pigem minu arust crap kui seda mängida aastal 2019. Maybe see meeldiks siis mullegi kui oleks seda õigel ajal pelanud.
Seriaal tundub olevat iganes äge. Kindlasti vaatan. Netflix + 4K + HDR - must watch!!!  |
Johadii mis on hetkel aasta number ja millal see mäng välja tuli? See on umbes sama võrdlus ..et crap .. kui vt must valget filmi ja vingud et ei tea miks värve pole jne. Ei ole ennem kuulnud, et crap mängud teenivad meeletult kasumit ja tunnustatakse aasta parimaks mänguks. ees neist vingujatest. Witcher3 oli oma ajast ees ja väga normaalne mäng.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
23.07.2019 20:20:10
|
|
|
mõni inimene on lihtsalt selektiivselt pime reaalselt on tänagi võibolla 2-3 mängu pc peal, mis näevad graafiliselt witcher3'st paremad välja. kõik muu on lihtsalt mõne külje pealt läikima löödud s*tt või potjomkini küla.
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
Kommentaarid: 275 loe/lisa |
   |
9 :: |
3 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dj-E
Aeg Maha 2a

|
23.07.2019 22:47:17
|
|
|
niijana kirjutas: |
Spoiler 
|
Seriaal tundub olevat iganes äge. Kindlasti vaatan. Netflix + 4K + HDR - must watch!!!  |
Johadii mis on hetkel aasta number ja millal see mäng välja tuli? See on umbes sama võrdlus ..et crap .. kui vt must valget filmi ja vingud et ei tea miks värve pole jne. Ei ole ennem kuulnud, et crap mängud teenivad meeletult kasumit ja tunnustatakse aasta parimaks mänguks. ees neist vingujatest. Witcher3 oli oma ajast ees ja väga normaalne mäng. |
Sa nagu loed kah mis ma kirjutasin või niisama mängid dauni?
PS! Sa juba ütlesid välja enne kui oled seriaali näinud, et see nägi crap välja. Tubli oled. Mingi selgeltnägija? Enne ära kire kui pole näinud.
Wiltz tänapäeval on ikka palju rohkem mänge mis näevad paremad välja kui Witcher 3. See mäng oli omal ajal võimas graafika poole pealt. Aastal 2019 on see suht meh ja ei midagi erilist. Isegi AC:Origins/Odyssey näevad paremad välja.
|
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
24.07.2019 06:08:47
|
|
|
Spoiler 
|
Johadii mis on hetkel aasta number ja millal see mäng välja tuli? See on umbes sama võrdlus ..et crap .. kui vt must valget filmi ja vingud et ei tea miks värve pole jne. Ei ole ennem kuulnud, et crap mängud teenivad meeletult kasumit ja tunnustatakse aasta parimaks mänguks. ees neist vingujatest. Witcher3 oli oma ajast ees ja väga normaalne mäng. |
Sa nagu loed kah mis ma kirjutasin või niisama mängid dauni?
PS! Sa juba ütlesid välja enne kui oled seriaali näinud, et see nägi crap välja. Tubli oled. Mingi selgeltnägija? Enne ära kire kui pole näinud.
Wiltz tänapäeval on ikka palju rohkem mänge mis näevad paremad välja kui Witcher 3. See mäng oli omal ajal võimas graafika poole pealt. Aastal 2019 on see suht meh ja ei midagi erilist. Isegi AC:Origins/Odyssey näevad paremad välja. |
võiks siis vähe pikema listi panna, kui 1-2 mängu. ma peale viimase tomb raideri ei oska midagi pakkuda.
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dj-E
Aeg Maha 2a

|
24.07.2019 07:56:36
|
|
|
NATAS999 kirjutas: |
võiks siis vähe pikema listi panna, kui 1-2 mängu. ma peale viimase tomb raideri ei oska midagi pakkuda. |
Nagu mainisin 2 viimast AC-d. Metro: Exodus, GTA V, Tomb Raideriga olen kah nõus ja mitte ainult viimase osaga. Isegi osad PS4 mängud on etemad. RDR2 ja Days Gone olid suurepärased. Far Cry 5/New Dawn, BF1/5 jne jne. Muidugi see kõik on maitseasi. Mulle ei meeldinud W3-s mängitavus eriti siis kui oled üle 200h pelanud viimaseid AC-sid kus juba hobusega liikumine on palju parem.
|
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
SirAskAlot
Kreisi kasutaja
|
24.07.2019 09:06:12
|
|
|
pane W3-le paar modi peale kui silmailu väheks jääb. Mingi online leht just kribas, et mängule oli isegi seda raytracing modditud ilu jagatud.
Seriaali kohta ei soovitaks ma teil midagi otsustada. Kui millegi headust ainult trailerite järgi otsustada, siis mängiks te kõik ilmselt wolrd of warcrafti või mõnda muud blizzardi mängu. Seda kui lihtne , isegi kõige parematel tegijatel , midagi untsu keerata näitas üsna ilmekalt viimane troonide mängu hooaja lõpp.
|
|
tagasi üles |
|
 |
eestim33s
HV kasutaja
|
24.07.2019 09:19:14
|
|
|
Võtsin 2015 a. save gamei dropboxist ja mõtlesin, et hakkan uuesti mängima.
Endal jäi asi katki just sellega, et proovisin olla perfektsionist ja kõik küsimärgid läbi käia, see aga viis moti alla Skellige´s kuna seal on neid nii palju.
Lõpetasin kui olin lvl 25 aga nüüd alustasin uuesti ja vaatan kuhu jõuab.
Terve aja on mängitud Death March! peal ja ega enam eriti surma ei saa, v.a kui lähen +5lvl´d tapma.
Tõmbasin ka mõned modid (fast travel from anywhere, auto apply oils, kng_moreblood, The Witcher 3 HD Reworked Project), esimesed kaks on väga normaalsed modid mis teevad mängu kiiremaks ja mugavamaks.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
24.07.2019 18:05:05
|
|
|
Dj-E, gta5 on väga mannetu w3 kõrval. far cry 5 pole mängind. ps4 on pc kõrval lahja. ägedama graafikaga mänge on, aga veel mitte piisavalt, et w3 maha kanda. ehk cyberpunk 2077 toob silmale midagi ilusat.
tomb raiderist oli just viimane mis muljet avaldas graafiliselt, eelnevad ei tekitanud mingeid emotsioone peale w3.
|
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
niijana
HV kasutaja

|
24.07.2019 20:22:06
|
|
|
võiks siis vähe pikema listi panna, kui 1-2 mängu. ma peale viimase tomb raideri ei oska midagi pakkuda. |
Nagu mainisin 2 viimast AC-d. Metro: Exodus, GTA V, Tomb Raideriga olen kah nõus ja mitte ainult viimase osaga. Isegi osad PS4 mängud on etemad. RDR2 ja Days Gone olid suurepärased. Far Cry 5/New Dawn, BF1/5 jne jne. Muidugi see kõik on maitseasi. Mulle ei meeldinud W3-s mängitavus eriti siis kui oled üle 200h pelanud viimaseid AC-sid kus juba hobusega liikumine on palju parem. |
Ei saa aru, miks sa võrdled tuleviku mänge mineviku W3'ga. Eriti just mägitavuse ja graafika poolest ei saagi võrrelda 2.a. hiljem välja tulnud AC seeriaid W3'ga. Küsimus, miks uuemad AC seeriad on edukad võrreldes eelkäijatega alates Unityst? Miks ubisoft otsustas teha kannapöörde?
W3 oli omast ajast ees ja siiani kõik meenutavad lõbusalt veedetud mängutunde. Siis võiks samamoodi ju võrrelda, kui kehva oli W1,W2 hobused, maailm, mängija liikuvus võrreldes W3'ga. Kas see oleks aus W1ja W2 suhtes? Mõlemad teame, et mootor, graafika mängudel on erinevates generatsioonidest. Sama huvitav oleks teada kas W2 aegsed PC jooksutavad W3'e või mitte.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dj-E
Aeg Maha 2a

|
24.07.2019 22:53:15
|
|
|
Nagu mainisin 2 viimast AC-d. Metro: Exodus, GTA V, Tomb Raideriga olen kah nõus ja mitte ainult viimase osaga. Isegi osad PS4 mängud on etemad. RDR2 ja Days Gone olid suurepärased. Far Cry 5/New Dawn, BF1/5 jne jne. Muidugi see kõik on maitseasi. Mulle ei meeldinud W3-s mängitavus eriti siis kui oled üle 200h pelanud viimaseid AC-sid kus juba hobusega liikumine on palju parem. |
Ei saa aru, miks sa võrdled tuleviku mänge mineviku W3'ga. Eriti just mägitavuse ja graafika poolest ei saagi võrrelda 2.a. hiljem välja tulnud AC seeriaid W3'ga. Küsimus, miks uuemad AC seeriad on edukad võrreldes eelkäijatega alates Unityst? Miks ubisoft otsustas teha kannapöörde?
W3 oli omast ajast ees ja siiani kõik meenutavad lõbusalt veedetud mängutunde. Siis võiks samamoodi ju võrrelda, kui kehva oli W1,W2 hobused, maailm, mängija liikuvus võrreldes W3'ga. Kas see oleks aus W1ja W2 suhtes? Mõlemad teame, et mootor, graafika mängudel on erinevates generatsioonidest. Sama huvitav oleks teada kas W2 aegsed PC jooksutavad W3'e või mitte. |
Nii kaua kuniks sa ei loe mida kirjutasin ma ei vasta sulle sama tekstiga. Sa ei saagi aru, sest sa ei lugenud mida kirjutasin!
|
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Leinö
HV veteran

|
24.07.2019 23:18:12
|
|
|
Krt, ma ei tea kuidas see mäng on minust mööda läinud. Võtsin käsile, baasmäng sai läbi, H&S sai ka läbi ja B&W dlc on suht alguses. ~100h oli mängu alla pandud, kui õigesti mäletan. Miskit halba pole öelda peale selle, et kus kurat pivot on?
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
saihtam
HV kasutaja

|
24.07.2019 23:21:26
|
|
|
W3 oli omast ajast ees ja siiani kõik meenutavad lõbusalt veedetud mängutunde. Siis võiks samamoodi ju võrrelda, kui kehva oli W1,W2 hobused, maailm, mängija liikuvus võrreldes W3'ga. Kas see oleks aus W1ja W2 suhtes? Mõlemad teame, et mootor, graafika mängudel on erinevates generatsioonidest. Sama huvitav oleks teada kas W2 aegsed PC jooksutavad W3'e või mitte. |
Nii kaua kuniks sa ei loe mida kirjutasin ma ei vasta sulle sama tekstiga. Sa ei saagi aru, sest sa ei lugenud mida kirjutasin! |
Defineeri siis ehk oma mõiste "crap".
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
niijana
HV kasutaja

|
24.07.2019 23:40:08
|
|
|
Nii kaua kuniks sa ei loe mida kirjutasin ma ei vasta sulle sama tekstiga. Sa ei saagi aru, sest sa ei lugenud mida kirjutasin! |
irw, see näitab selgelt sinu taset. BF foorumis käid samuti halamas ja nüüd soovid sama siin jätkata. Eks issanda loomaaed on kirju ja ei olegi muud midagi öelda. Kui ei meeldi siis ei meeldi ,aga ära tule siis siia valede argumentidega halama.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
eestim33s
HV kasutaja
|
25.07.2019 11:22:47
|
|
|
irw, see näitab selgelt sinu taset. BF foorumis käid samuti halamas ja nüüd soovid sama siin jätkata. Eks issanda loomaaed on kirju ja ei olegi muud midagi öelda. Kui ei meeldi siis ei meeldi ,aga ära tule siis siia valede argumentidega halama. |
Täiesti nõustun Sinuga.
Witcher tuli 2015 välja. See oli ja on ikka veel oma klassi parim.
Pole mõtet seda võrrelda far Cry frantsiisiga jt-ga kuna olgem ausad, Fry Cry 4 esimest osas (5ndat pole mänginud) on muudetud suuresti ainult storyit ja ülejäänud tegevused on copy paste ja see on kuna esimeses mängus oli juba piisavalt erinevaid tegevusi mida ei pidanud muutma ja ma ise ka ei näe, et nad midagi uut sinna luua saaks.
Ma tooks siinkohal ise välja Witcher 3 modid. Väga häid mod-e on mis muudavad mängu palju aja sõbralikumaks, st eemaldavad lollid tegevused ära (näiteks: fast travel from anywhere, Sort everything, FCR3 tweaks, HD reworked), mis vähendavad gameplay aega asjade peale mis lõpuks üle viskavad.
Ja mis hobusesse puutub, siis kõik teavad et see on bugine, tunnen seda ise ka kui pean mingi glitchi pärast mängu salvestama ja reloadima. Aga selle vastu on rohud, on modid mis parandab väga palju hobusega liikumise probleeme.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
25.07.2019 11:30:03
|
|
|
jutt oli graafikast ja küsimus selles, et kui palju üldse on tänaseks mänge, mis on paremad või vähemalt samal tasemel graafika poolest. nagu välja tuleb, siis väike käputäis kõigest, millest muist on veel vaieldavad.
mis hobusesse puutub, siis ise küll sellega kuskile kinni pole jäänd. kindel, et pira ei pane?
|
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
antikondor
Kreisi kasutaja

|
25.07.2019 11:35:10
|
|
|
jutt oli graafikast ja küsimus selles, et kui palju üldse on tänaseks mänge, mis on paremad või vähemalt samal tasemel graafika poolest. nagu välja tuleb, siis väike käputäis kõigest, millest muist on veel vaieldavad.
mis hobusesse puutub, siis ise küll sellega kuskile kinni pole jäänd. kindel, et pira ei pane? |
Mida seal pirada? GOG versioon 100% DRM vaba ja see liigub torrentites ringi. Hobusega kusagile kinnijäämine ei ole just väa tihti juhtuv, aga täitsa esinev bugi, ise paaril korral kogenud nii GOTY kui tavaversioonis (need ikka ostetud, mitte siis netist korjatud)
_________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer |
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
25.07.2019 11:51:23
|
|
|
antikondor kirjutas: |
mis hobusesse puutub, siis ise küll sellega kuskile kinni pole jäänd. kindel, et pira ei pane? |
Mida seal pirada? GOG versioon 100% DRM vaba ja see liigub torrentites ringi. Hobusega kusagile kinnijäämine ei ole just väa tihti juhtuv, aga täitsa esinev bugi, ise paaril korral kogenud nii GOTY kui tavaversioonis (need ikka ostetud, mitte siis netist korjatud) |
vb pole siis ise nii suureks probleemiks seda täheldand, või olen siis sellises olukorrast hobuse seljast maha tulnud, veidi eemle jalutand ja hobuse oma juurde vilistand. midagi seivind ega lõudind küll ei tea et oleks pidand.
|
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
DamienDK
HV kasutaja
|
25.07.2019 12:12:42
|
|
|
Mis te poisid tülitsete siin nii tühise asja üle
Ma alustasin alles esimese osa mängimist.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dj-E
Aeg Maha 2a

|
25.07.2019 12:35:26
|
|
|
Oeh jah raske juhus. Ma ütlesin selges eesti keeles, et minu jaoks on W3 crap kui seda mängida aastal 2019, sest minu jaoks ei ole see graafika ja gameplay piisavalt kaasaegne. Tõsi maybe modidega asi paraneks.
Veel ütlesin, et see mäng oleks kindlasti väga hea olnud kui ma oleks seda mänginud siis kui see välja tuli. Siis oleks graafika olnud super ja ilmselt gamepkay kah.
Ok ma rohkem ei viitsi sel teemal rääkida. Kes neelab alla see neelab ja kes ei suuda teiste arvamusi aktsepteerida siis võtku xanaxit vms.
|
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
25.07.2019 12:47:56
|
|
|
Oeh jah raske juhus. Ma ütlesin selges eesti keeles, et minu jaoks on W3 crap kui seda mängida aastal 2019, sest minu jaoks ei ole see graafika ja gameplay piisavalt kaasaegne. Tõsi maybe modidega asi paraneks.
Veel ütlesin, et see mäng oleks kindlasti väga hea olnud kui ma oleks seda mänginud siis kui see välja tuli. Siis oleks graafika olnud super ja ilmselt gamepkay kah.
Ok ma rohkem ei viitsi sel teemal rääkida. Kes neelab alla see neelab ja kes ei suuda teiste arvamusi aktsepteerida siis võtku xanaxit vms.  |
Sul oleks paras hästi ilus, aga äärmiselt rumal naine võtta... Sobiks su eelistustega nagu rusikas silmaauku.
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dj-E
Aeg Maha 2a

|
25.07.2019 15:10:30
|
|
|
sukelduja kirjutas: |
Ok ma rohkem ei viitsi sel teemal rääkida. Kes neelab alla see neelab ja kes ei suuda teiste arvamusi aktsepteerida siis võtku xanaxit vms.  |
Sul oleks paras hästi ilus, aga äärmiselt rumal naine võtta... Sobiks su eelistustega nagu rusikas silmaauku.  |
Sry mul juba ilus ja tark naine olemas.
Some xanax for U my friend?
|
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
antikondor
Kreisi kasutaja

|
25.07.2019 15:25:01
|
|
|
antikondor kirjutas: |
Mida seal pirada? GOG versioon 100% DRM vaba ja see liigub torrentites ringi. Hobusega kusagile kinnijäämine ei ole just väa tihti juhtuv, aga täitsa esinev bugi, ise paaril korral kogenud nii GOTY kui tavaversioonis (need ikka ostetud, mitte siis netist korjatud) |
vb pole siis ise nii suureks probleemiks seda täheldand, või olen siis sellises olukorrast hobuse seljast maha tulnud, veidi eemle jalutand ja hobuse oma juurde vilistand. midagi seivind ega lõudind küll ei tea et oleks pidand. |
Ma pidasin silmas veidi drastilisemaid olukordi, kus hobuse seljast maha ka ei saa, ning olukorrast väljumiseks oli vaja 5 min tagune autosave loadida, mitte midagi väga jubedat, minor issue.
_________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer |
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
45 |
|