Oleks/poleks, seda me enam teada ei saa.
Case closed _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Eks see ole arusaadav, et Ferrari/Vetteli fännidele on frustreeriv, kui ta järjekordselt eksib. Pole midagi teha, kui võita tahta, peab sõitma õppima. _________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis
sakinaga, oleks Bottas olnud, ütleks samuti, et vale otsus oli. Vahet pole kes. Hetkel mingi Vetteli fänluse vabandus visatakse letti
Selee aasta tiitel on anyway kadunud tema jaoks kui see peaks midagi lugema _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Need endised kohtunikud ei ole näinud seda allikmaterjali millelt otsus tehti.
Seda ei näegi keegi teine, põhjusega. Autode detailset telemeetriat ei taha meeskonnad mitte kellegagi jagada. Kuid kohtunikud näevad, põhjusega.
Taaskord, väidetavalt ühehäälne otsus, seega küsitavusi polnud. Kui keegi arvab, et kohtunikud tahavad kahe maailmameistri omavahelise jagelemise lihtsa ärapanemisega lahendada siis on tegemist ikka äärmiselt naiivsete inimestega. Vettel F'cked up taaskord. Lihtne.
Ju siis ei sõitnud täpselt samamoodi, kohtunikel on andmeid üldiselt rohkem.
Rosberg arvab samuti, et karistus oli õiglane:
Rosbergil on ka andmeid rohkem või miks peaks tema arvamus oluline olema ?
Niipalju kui Sky pealt on Rosberg kohal olnud on alati mersut kiitnud. Pole eriti erapooletu.
Ju siis ei sõitnud täpselt samamoodi, kohtunikel on andmeid üldiselt rohkem.
Rosberg arvab samuti, et karistus oli õiglane:
Rosbergil on ka andmeid rohkem või miks peaks tema arvamus oluline olema ?
Niipalju kui Sky pealt on Rosberg kohal olnud on alati mersut kiitnud. Pole eriti erapooletu.
Hea point, oluline on kohtunike arvamus ja nemad olid ühehäälselt karistuse poolt
Rosberg ei ole mingi arvamusliider, sama mõttetu pläma nagu Lauda ja Marko sulest
Sõitku, kui ei siis hoidku oma mõttevälgatused ka endale.
Kuigi ei saa mainimata jätta et Vettel sai suht õiglase karistuse ja virisegu vähem.
Keegi ei käsiknud viga teha ja siis võimatut päästma hakata.
Hämi tegi ka mitu viga nõelasilmas.
Rosbergil muidugi selles osas õigus, et Vettel juba pikka aega ei suuda pinge all sõita. _________________ PSN: weaselEST
No see oleks ka samas päris kõva kui igal etapil käib poodiumi kohtade eest võitlus Seekord siis üks möödasõidu katse viimasel ringil, aga seekord jäi siis välja poodiumilt. Pühapäevase sõidu järjestus on tal samas soodsam seis nüüd, ning esimese sõidu punktid on kõvema valuutaga.
Nii eelmises sõidus Barcelonas kui ka nüüd on ta stardis karpi jäänud. Enda liikumasaamisel pole olnud viga midagi. Eespool stardis ebaõnnestujad on teda lihtsalt blokeerinud. Täna oli selleks Schwartzman näiteks.
2ksikvõit tuleb...jälle _________________ This message was sent from space using stargate
Ma ootaks, et Leclerc, Norris või keegi muu võtaks mõne võidu endale. Tõuseks mõni noor täht.
Minu jaoks isiklikult on Hamilton nii ära tüüdanud, et mul kaob F1 vastu lihtsalt huvi ära.
Kunagi ~15 aastat tagasi oli Schumacheriga sama teema, kus ma pikalt ei suutnud enam seda võistlust vahtida.
Minu õnnemoment on see, kui Hamiltoniga midagi juhtub. Tänu sellele on F1 kohe huvitavam.
Loodan, et homme mõni kvaliteet ülekanne ka toimib ja töötab 100%. _________________ ▂ ▃ ▅ ▆ █ We forget to live █ ▆ ▅ ▃ ▂
Spezz, pead youtubest otse vaatama _________________ This message was sent from space using stargate
Mis seal formula-E's juhtus? Mõtlesin, et magasin maha, aga punane lipp ja 44min. veel minna
E:
Guugeldasin.....nii kaua tegid teed puhtaks
Mõttetu rada, mööda sõita ei saa _________________ This message was sent from space using stargate
Viimase paari aasta "põnevaim" etapp
Isegi sky kommarid rääkisid aiaaugust, tõsine tiksumine ja ma olen rahul, et live ei vaadanud.
Kusjuures hvf piilusin.....sõidu lõpuks oli vaid 5 uut postitust , see näitas kohe ära, et BS sõit oli _________________ This message was sent from space using stargate
Hetkel ei näe küll ühtegi põhjust, mis takistaks Hamiltonil võita kõik järele jäänud sõidud.
Botas äkki.
Oleks siis Botasest talle võrdset vastast. Ma ise arvan, et ennem suudaks Leclerc pinget pakkuda kui ainult ferrari annaks talle vastava masina. _________________ Alati teadke, et kuulujutte mõtlevad välja vihkajad, levitavad lollid, aga usuvad idioodid.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.