Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
Ei |
|
42% |
[ 223 ] |
Mul juba olemas |
|
38% |
[ 201 ] |
Kolin mujale |
|
9% |
[ 48 ] |
|
hääli kokku : 523 |
|
autor |
|
olafsand
HV Guru

|
06.06.2019 14:21:18
|
|
|
Võiksin muidugi otsidam aga küsin korra siin veel. Kui kõige uuem Arris kaasa võtta ja mujal ühenduse otsas käima lasta (kaabel, aga mitte Telia), siis laetakse natuke teine tarkvara käima kui kodus Telia fix kaabli otsas eks? Kas teise kaabli otsas käima lastes youtube äpp tuleb kaasa menüüsse või sel juhul ei tule?
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
06.06.2019 14:31:13
|
|
|
olafsand kirjutas: |
Võiksin muidugi otsidam aga küsin korra siin veel. Kui kõige uuem Arris kaasa võtta ja mujal ühenduse otsas käima lasta (kaabel, aga mitte Telia), siis laetakse natuke teine tarkvara käima kui kodus Telia fix kaabli otsas eks? Kas teise kaabli otsas käima lastes youtube äpp tuleb kaasa menüüsse või sel juhul ei tule? |
Tuleb kaasa. Ainus erinevus on see, et osad kanalid, mida näed Telia fix võrgus olles, ei nae mujal võrgus olles. Visioon on, et pole vahet, mis võrku kasutatakse, saadakse täpselt sama sisu igal pool. See võtab veel aega aga aja jooksul siiani on see osa kogu aeg järjest paranenud ja kanalite valik laienenud.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
06.06.2019 15:02:05
|
|
|
armjan, oh väga hea! Kuressaares mul emal mittenuti tv ja alati tunnen puudust, et saaks youtube vaadata. Nüüd tekitab digiboks selle nutikuse juurde kui kaasa haarata saarde minnes.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Telex
HV kasutaja

|
06.06.2019 16:43:16
|
|
|
Kuidas sellest nüüd aru saada Kõige kõvemas paketis pidi olema kuni viis vaatajakohta. Mulle aga potsatas täna kiri postkasti, et kas ma ülikiiret netti tahan ja seal kirjas, et peale liitumist on kuni 10 vaatajakohta majapidamises. Kas see siis mingi letialune pakkumine või lihtsalt valetatakse
|
|
Kommentaarid: 100 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
mega
HV Guru

|
06.06.2019 16:48:46
|
|
|
Telex kirjutas: |
Kuidas sellest nüüd aru saada Kõige kõvemas paketis pidi olema kuni viis vaatajakohta. Mulle aga potsatas täna kiri postkasti, et kas ma ülikiiret netti tahan ja seal kirjas, et peale liitumist on kuni 10 vaatajakohta majapidamises. Kas see siis mingi letialune pakkumine või lihtsalt valetatakse  |
Et siis valetatakse mille kohta? Vaatajakohti saab ka ühekaupa igale paketile juurde osta, lihtsalt netiühendus peab välja vedama.
_________________ - censored - |
|
Kommentaarid: 270 loe/lisa |
   |
1 :: |
237 |
|
tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
06.06.2019 16:50:05
|
|
|
Kuidas sellest nüüd aru saada Kõige kõvemas paketis pidi olema kuni viis vaatajakohta. Mulle aga potsatas täna kiri postkasti, et kas ma ülikiiret netti tahan ja seal kirjas, et peale liitumist on kuni 10 vaatajakohta majapidamises. Kas see siis mingi letialune pakkumine või lihtsalt valetatakse  |
Uue TV teenusega on 5.
Vanal TV teenusel pole piirangut. Pane või 10. Kasutad vana Telia TV teenust
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Telex
HV kasutaja

|
06.06.2019 17:04:26
|
|
|
Ma saan aru, et vana TV teenusega enam liituda ei saa ja uuega üle viie vaatajakoha ei saa. Seega visati mulle täna eksitav reklaam postkasti. Kas seda valetamiseks just nimetada... No ma ei tea
mega kirjutas: |
Vaatajakohti saab ka ühekaupa igale paketile juurde osta |
Ei saa ju üle viie vaatajakoha.
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
06.06.2019 17:11:34
|
|
|
Ma saan aru, et vana TV teenusega enam liituda ei saa ja uuega üle viie vaatajakoha ei saa. Seega visati mulle täna eksitav reklaam postkasti. Kas seda valetamiseks just nimetada... No ma ei tea
Ei saa ju üle viie vaatajakoha. |
Saad ikka, optika võimaldab kuni 10, tellid 2xTeliaTV ja vastavalt kuni 5 ekraani, kokku 10.
Kuna üle 5 ekraani on selgelt kahtlane ja mitte tavaline perekond siis tean ka ise ühte piraati kes mitmetes korrusmajades TV teenust vahendab, see tegevus on illegaalne.
Samas klient võib ja saab omaale piiramatult teenuseid tellida.
viimati muutis indrpo 06.06.2019 17:15:24, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 260 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
06.06.2019 17:13:10
|
|
|
Ei saa ju üle viie vaatajakoha. |
Uuega üle 5 ei saa. Kui vaja reaalselt üle 5 koha kasutada (pidevalt), tuleb teine TV teenus juurde tellida. TV põhiteenuseid võivad kasutajaid omale tellida nii palju, kui soovivad.
Meilis pakkumise sõnumis vaatajakohtade info on täna pigem segadust tekitav - see on mõeldud vana Telia TV kasutajale. Teeme täiendused.
Aitäh teada andmast.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Telex
HV kasutaja

|
06.06.2019 17:29:05
|
|
|
OK, arusaadav Ega pidevalt ei olegi üle viie koha vaja, aga võib tekkida momente kus neli telekat mängivad ja siis veel paar tegelast tahavad moblast või tahvlist vaadata ja siit küsimus, et mismoodi see toimib, et kui on tellitud viis vaatajakohta ja kõik kasutuses, ning keegi kuues tahab ka pilti saada, siis kas kuues lihtsalt ei saa pilti või visatakse keegi suvaline varasem vaataja välja, et kuues pildi saaks
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
06.06.2019 17:32:08
|
|
|
Kuues saab ekraanil valida kelle ta välja viskab.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
06.06.2019 17:39:43
|
|
|
indrpo kirjutas: |
Kuues saab ekraanil valida kelle ta välja viskab. |
... see on küll hea valik, ma juba kujutan ette, kuidas seda võimalust n. lapsed väärkasutavad
   |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
06.06.2019 17:45:16
|
|
|
DigeBeni kirjutas: |
... see on küll hea valik, ma juba kujutan ette, kuidas seda võimalust n. lapsed väärkasutavad  |
You are the boss, vaata et lapsed alkoholi ei väärkasuta, seda on raskem keelata kui ekraane.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Telex
HV kasutaja

|
06.06.2019 18:17:15
|
|
|
... see on küll hea valik, ma juba kujutan ette, kuidas seda võimalust n. lapsed väärkasutavad  |
Läheb sõjaks Ei tea, kas seda väärkasutamist kuidagi ennetada ka annab. Parooliga näiteks? Või peab kõigile pereliikmetele profülaktika mõttes kohe koslepi kätte andma
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
06.06.2019 18:41:21
|
|
|
Kui mu teine vaatajakoht on statsionaarselt ühe sõbra juures ja kolmas vaatajakoht on teise sõbra juures, siis kas see on legaalne ja kui ei ole, siis kes ja kuidas kontrollib?
|
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
06.06.2019 18:43:22
|
|
|
seeru, juriidiliselt pole legaalne.....kontrollida......suht võimatu, sest tõestagu, et sa seal ei ela/ööbi.
Sp ka vast 5 boksi piirang
Ütleme nii, et soft piraatimine on arvesse sisse kirjutatud paljudele kui seda ei teegi
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
06.06.2019 19:09:10
|
|
|
Ütleme nii, et saksamaal piisab kui võtad sõbra juurde kaasa oma süleri kus mõni torrent alla laeb. Sõber võib saada üsna tõenäoliselt trahviteate mittelegaalsetest allalaadimistest torrenti abil.
Telia on lepingus sätestanud kuidas tohib seda TV teenust tarbida, ta pole minumeelest sinna kirja pannud, mis on karistus või kuidas seda kontrollitakse. See pole ka väga oluline, oluline on see, et kui vahele jääd ja see on tõestatav siis saad kohtukutse nii nagu täna tavaline netipiraat.
Minumeelest on aga palju kehvem variant see, et kas sa ikka tahad oma teenusega seotud digiboksi anda nö suvalise sõbra manageerida, tv kaudu võib tellida ja muuta igasugu teenuseid, vastutab klient ise.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Charly
HV vaatleja

|
06.06.2019 19:35:17
|
|
|
Võtsin siis ka julguse kokku ja arvutasin, milline kirves see uus tv teenus siis minu jaoks tuleb. Tulemus: praeguse 21 euro asemel 40.50!!! Nagu seriously, wtf? Ja ma ei võtnud veel isegi 100% samas mahus teenuseid, vastasel juhul oleks tulnud ilmselt 45+ euri...
_________________ I'm just 2 people short of a threesome.Help! |
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
06.06.2019 19:36:18
|
|
|
Telia on lepingus sätestanud kuidas tohib seda TV teenust tarbida, ta pole minumeelest sinna kirja pannud, mis on karistus või kuidas seda kontrollitakse. See pole ka väga oluline, oluline on see, et kui vahele jääd ja see on tõestatav siis saad kohtukutse nii nagu täna tavaline netipiraat.
|
Hahahahaha
Vaata vähem usa filme ja seriaale.
|
|
Kommentaarid: 151 loe/lisa |
   |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
06.06.2019 19:39:05
|
|
|
Ma tegin ennem juba kiire arvutuse ära, 75% tõuseb hind, sest soodustus lõppeb HD kanalitele
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=10161060#10161060
KillFrenzy, ei ole mingeid usa filme. Piisab 1 kanalist ja pead võtma kallima paketi
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
06.06.2019 19:42:37
|
|
|
jeesus188, jah telia enda kanal, otse liivalaia kohtumajast live striim kus mõistetakse karistusi neile, kes andis oma teliatv konto sõbrale kasutada.
|
|
Kommentaarid: 151 loe/lisa |
   |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
06.06.2019 19:44:59
|
|
|
You are the boss, vaata et lapsed alkoholi ei väärkasuta, seda on raskem keelata kui ekraane. |
... kas oled valmis kõigile lastega klientidele seda ütlema või olen ma privilegeeritud? Tegemist on täiesti realistliku tsenaariumiga, millele ei ole ilmselgelt mõeldud või siis just vastupidi, nii ongi mõeldud, et kliendilt taaskord rohkem raha välja pigistada. Varem polnud see muidugi prolbeem, kuid kui nüüd madalamas paketis juba 2 kohaga kõri kinni tõmmatakse, siis saab seda kindlasti olema ...
   |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
06.06.2019 19:49:07
|
|
|
KillFrenzy kirjutas: |
jeesus188, jah telia enda kanal, otse liivalaia kohtumajast live striim kus mõistetakse karistusi neile, kes andis oma teliatv konto sõbrale kasutada.  |
Lubati ju miskit enneolematut. Ehk ongi selleks Telia Kohtutv
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
06.06.2019 19:50:42
|
|
|
salatoimik kirjutas: |
KillFrenzy kirjutas: |
jeesus188, jah telia enda kanal, otse liivalaia kohtumajast live striim kus mõistetakse karistusi neile, kes andis oma teliatv konto sõbrale kasutada.  |
Lubati ju miskit enneolematut. Ehk ongi selleks Telia Kohtutv  |
Ses suhtes ongi enneolematu, 75% hinnatõusu. Sellist asja ma pole veel Eestis kohanud
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
06.06.2019 19:54:15
|
|
|
Eesti Kanal ja Eesti Kanal +-i pole ka senimaani valikus... Pole siis kvaliteetne vist jah?
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|