Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield V märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 38, 39, 40  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Mina arvan, et Battlefield V saab olema ...
Äge!
32%
 32%  [ 45 ]
Keskmine!
29%
 29%  [ 41 ]
Nõme!
21%
 21%  [ 30 ]
Ma ei tea!
17%
 17%  [ 24 ]
hääli kokku : 140

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Vael
HV Guru

sõnum 08.05.2019 15:52:42 vasta tsitaadiga

See dmg number pido bug olema? Et näitabki rohkem kui tglt teeb. Seina tagant vb saab surma nüüd, sest high pingerid ka servudesse lubatud, aga see minu huupi pakutud väide.
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Drake
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 08.05.2019 17:24:12 vasta tsitaadiga

Kuidas teil Crash-to-Destktop kogemused on ?

Mul on siiani täielik random crashide laviin olnud (eile oli ainult crashivaba õhtu).
Komponendid on kõik korras ja ükski teine mäng ei paista nii käituvat.

Kas on keegi mingisugustki mustrit märganud ?

Vael
HV Guru

sõnum 09.05.2019 15:54:21 vasta tsitaadiga

Amd puhul Enhanced Sync maha, ning ise pidin paarsada mega CPU OC pealt maha tõmbama, samuti mälu algseades.
tagasi üles
siven
HV veteran
siven

sõnum 09.05.2019 18:50:23 vasta tsitaadiga

Vael kirjutas:
Amd puhul Enhanced Sync maha, ning ise pidin paarsada mega CPU OC pealt maha tõmbama, samuti mälu algseades.

no see tähendab ilmselgelt ,et sul pole kunagi stabiile overclock olnudki.

endal ka OC nii mälud video kui prose ja 0 crashi
Kommentaarid: 163 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 149
tagasi üles
Drake
Kreisi kasutaja

sõnum 10.05.2019 15:55:34 vasta tsitaadiga

Overclock ei ole minu puhul crashi põhjus - mul oli CTD ka default taktil (proxe 3.7, mälud 2133, gpu kah default) ja normaalne OC (cpu 4.1, mem 3200) ei aja masinat isegi soojaks mitte.

Hetkel ainus asi mida ma olen kahtlustanud, on see overlay mida mäng ise teeb - mingi scalingu bug vb.
Ehk kui keerata reso 1920x1080 ja siis mängu tagasi 3440x1440, siis crashib üliharva (vb ühe korra 20 mapi jooksul).
Eile oli mingi ingame UI update kah ja ei mingit crashi peale seda, kuid üks-kaks päeva crashita ei ole mingi näitaja veel.

d.

ampsu
HV veteran
ampsu

sõnum 11.05.2019 10:20:54 vasta tsitaadiga

No minul oli crash-to-desktop koguaeg, kui mälud olid OC all. Ainult BFs oli see probleem. Testid olid ka stabiilsed. Panin defaulti ning edasi crashivaba.
Kommentaarid: 109 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 4 :: 97
tagasi üles
niijana
HV kasutaja
niijana

sõnum 13.05.2019 10:26:57 vasta tsitaadiga

ampsu kirjutas:
No minul oli crash-to-desktop koguaeg, kui mälud olid OC all. Ainult BFs oli see probleem. Testid olid ka stabiilsed. Panin defaulti ning edasi crashivaba.

Kas oled mälude koormus/stressi testi teinud OC seadetega? Lihtsalt endal minevikus BF4 ajal sain teada, et HV ostetud R9 280X videokaart oli p* keeratud. Stressi testsi ilmes, et kui kaardi temp lähenes 70-80 C siis windows driverid andsid saba. BF4 mängides nt lockeris kui käis kõva madin .. siis võisin mürki võta, et mängida ei saa.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Arx07
HV veteran
Arx07

sõnum 15.05.2019 09:24:14 vasta tsitaadiga

Eile oli mingi kummaline glitch mul Firestormis, et mapil näitas vahelduva eduga teisi mängijaid koguaeg(justkui keegi nagu spottis mulle neid koguaeg vms). Sellele matchile eelnev match mingi vend lasi mind läbi võsade, kivide ja majade, tea kas tal oli sama glitch või cheater icon_biggrin.gif

Ja OC osas mul näiteks Siege jamas eelmise PC'ga kuigi oli minimaalne ja kindlalt stabiilne overclock. Mõne mänguga lihtsalt lambist tekib overclockida mingi konflikt...
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Drake
Kreisi kasutaja

sõnum 15.05.2019 10:28:17 vasta tsitaadiga

Tänaseks mul on tekkinud tunne, et see on serveri poolne featuur, et kui on stutter/lockupid ja CTD.
Praegu pole nädal aega mitte kordagi crashinud ja lockupid on kah randomiga väga harva esinevad (osades serverites on ja osades ei ole).
Süsteemi pole absoluutselt modinud, tempid on kõik samad. Driverid on samad ( ei julge updateda icon_razz.gif )

Vaadates, et firestormis on nii vähe mängijaid, siis mis te pakute - kas firestorm tuleb free to play ?

d.

StarLight
HV veteran

sõnum 15.05.2019 11:51:49 vasta tsitaadiga

EA-l on oma standalone free to play BR olemas, selleks on APEX. Selleks, et muuta Firestorm eraldiseisvaks tasuta mänguks oleks vaja ka sinna taha tekitada mingisugunegi tugi, mida EA never ever ei tee. See tähendaks eraldi serverite/arendajate/tugi jne loomist. Teisalt on täna Firestormil kõrge "sisenemise" tasu ja see hoiab teatud seltskonna ka mingil määral eemal sellest, täna. Kui asi oleks mingist hetkels free to play, ja arvestades tänast tuge ja mängu olu-seisukorda, oleks mängijate kas ajutiselt küll ilmselt suurenev kuid sama kiirelt kahanev st. et ka tänased jäänud mängijate hulk ilmselt lahkub kuna ei ole võimalik "script kiddysid" kontrolli all hoida.
kirjumega
HV veteran
kirjumega

sõnum 28.05.2019 20:20:10 vasta tsitaadiga

Mercury Map Trailer

Link
Kommentaarid: 132 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 120
tagasi üles
rauli24
HV vaatleja

sõnum 29.05.2019 17:49:46 vasta tsitaadiga

uus map on väljas päev varem https://www.youtube.com/watch?v=RCOy507pSOU&ab_channel=Westie
tagasi üles
niijana
HV kasutaja
niijana

sõnum 30.05.2019 10:04:38 vasta tsitaadiga

Millised on teie emotsioonid uue kaardi suhtes. Üldises plaanis uus kaart mulle meeldib. On tunda, et vähemalt on vaeva nähtud ja päris nautiav oli mängida. Peale viimase snipri relva tulekut väga palju mängijaid eelstavad järjest rohkem "pikniku pidada". Egas siis elevandi relvast kahejalgset on väga kerge maha saada ja oi kui kerge nn positiivset KD hoida. Naljakas oli veel see, et palju mängijad otsisid vee loomi ja pidevalt chat oli täis mina nägin kala ja tule sina ka vaatama icon_razz.gif . https://www.reddit.com/r/BattlefieldV/comments/bupvdy/found_some_weird_looking_megalodons_on_the_new_map/. Kaardiga võib rahule jääda, kuid siiski Dice viimased otsuses ja pugid on pannu mängu kvaliteedis vägagi kahtlema. Mis on ka arusaadav. Ma ei tea kuidas teil, kuid olen korduvalt mitmele kurtnud , et midagi on mänguga kardinaalselt ümber tehtud. Raske on sõnadesse panna mängu sisemist tunnetust. On jäänud mulje, et hitreg ja damage numbrites on tehtud mingeid muudatus või siis klienti/serveri suhtlust on kardinaalselt muudetud. Kas teile vahest ei tundu, et vastase maha saamiseks pead kulutama kogu salve ja ikka veel hingitseb. Lisaks sellele on tagasi tulnud korduvad netcode probleemid. Mitmed korrad olen ootamatult surnud, kuigi ise olin juba ohutult varjunud seina või kivi taha. Suhtlesin eile ka ühe Twitch sakslasega ja tema kinnitas samuti, et Kohati Assault relvadega jäädki vastast maha laskma ja kui teed relva vahetuse siis nagu olukord taastuks. Võibolla on teil analoogsed kogemused.
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 30.05.2019 10:31:32 vasta tsitaadiga

AT Boys relv mulle ikka meeldib, uuel mapil oli mingi muu kui conquest ja sis kaitses selle elevandipüssiga kõmmutasin ka oma 10 tüüpi maha enne kui needsamad plaksatused enda juures hakkasid käima.
Kergtanki vastu see ikka metsik relv, heavy tank vastu mõttetu (2 dmg).
Kommentaarid: 73 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
niijana
HV kasutaja
niijana

sõnum 30.05.2019 10:44:10 vasta tsitaadiga

heretic666 kirjutas:
AT Boys relv mulle ikka meeldib, uuel mapil oli mingi muu kui conquest ja sis kaitses selle elevandipüssiga kõmmutasin ka oma 10 tüüpi maha enne kui needsamad plaksatused enda juures hakkasid käima.
Kergtanki vastu see ikka metsik relv, heavy tank vastu mõttetu (2 dmg).
.

Eks siin lähevad lihtsalt arvamused lahku. Mul pole otseselt snaiprite vastu midagi. Soovin/Loodan ise, et snaiprid osaleksid rohkem otseses lahingu tegevuses ala oleksid toetavaks osa pooleks nii objekti kaitsel kui hõivamisel. Väga vähe on kohata snaiprite flare, beacone, mis iseenesest on mõeldud ju meeskonna abistavateks käe pikenduseks. Aga kahjuks siiani olen seda väga vähe kogenud ja üldplaanis pole neist oseselt mingit kasu ülesannete lahendamisel. Mitmed korral olen leidnud ennast olukorras, kus just nn tsoonis väljas istujate tõttu oleme sunnitud kaotusega lepima. Saan kohati aru miks nii käitutakse, kuid rohkem meeskondlikult võiks mõleda ja keskenduda nn ühistele eesmärkidele. Eks soov unelmad elavad teises glaktikal kui reaalsus.
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 30.05.2019 11:44:10 vasta tsitaadiga

Ega üldiselt sniper ei viitsigi olla, lihtsalt uus relv ja vaja unlockida featureid + tahaks mint skini. Selle kahuriga otseses lahingutegevuses olla on enesetapp.
tagasi üles
Vael
HV Guru

sõnum 30.05.2019 16:54:53 vasta tsitaadiga

heretic666 kirjutas:
Ega üldiselt sniper ei viitsigi olla, lihtsalt uus relv ja vaja unlockida featureid + tahaks mint skini. Selle kahuriga otseses lahingutegevuses olla on enesetapp.

Pole ise AT boys kasutanud, aga jackfrag nottis YT videos puusalt küll vasemale ja paremale lähivõitluses...

niijana, kui tahad meeskonna mängu, siis proovi FS. Ise sai esimest korda elus mikkergi kasutuaele võetud, et paremini infot lahinguväljast edastada. Iga käik ja infokild on seal määrava tähtsusega.
BFV viskasin ise ka piknikupidajate pärast 1k peale väljatulekut nurka, aga FS on hoopis teine tera.

Randomiteha võib algul hapu maik jääda, aga kui mõne aja pärast head kaaslased leida, siis on päris hea kokku mängida. Peab ainult arvestama, et mängupilt on päris erinev. Kui harjunud põõsas kükkama või tankis rwdutama, siis FS see ei päästa palju.
Hea meeskonnaga on kõik võimalik, aga põhirõhk ikka relvadel.

Ma loodan, et ei võeta jälle tatikate hala kuulda ja tanke ei hakata buffima FS, las igasugused lollid muudatused Conqueati jms pärusmaaks.
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 30.05.2019 16:56:57 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Pole ise AT boys kasutanud, aga jackfrag nottis YT videos puusalt küll vasemale ja paremale lähivõitluses...

No ju siis olen liiga noob ja pole nii osav kui jackfrags icon_biggrin.gif
tagasi üles
rauli24
HV vaatleja

sõnum 30.05.2019 16:58:37 vasta tsitaadiga

see relv on vales classis sniper ei vaja tankki tõrje võimet
tagasi üles
Vael
HV Guru

sõnum 31.05.2019 16:07:43 vasta tsitaadiga

See võikski rohkem AT relv olla ja meeste vastu vähem eff.
tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 04.06.2019 15:29:45 vasta tsitaadiga

Keegi hetkel BF5 viitsib teha?

04.06.19 Mängul mingi 2GB uuendus saadaval. Keegi teab mida muudeti?
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 17
tagasi üles
niijana
HV kasutaja
niijana

sõnum 04.06.2019 20:18:52 vasta tsitaadiga

Mis siin ikka öelda, väidetakse, et parandati juba tundud teatud vigu ... Aga keegi pole öelnud palju uusi juurde tekitati ..Täpsem nimekiri parandustest leiad siit: https://www.reddit.com/r/BattlefieldV/comments/bwa01i/battlefield_v_tides_of_war_chapter_3_trial_by/
tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 04.06.2019 22:54:47 vasta tsitaadiga

niijana kirjutas:
Mis siin ikka öelda, väidetakse, et parandati juba tundud teatud vigu ... Aga keegi pole öelnud palju uusi juurde tekitati ..Täpsem nimekiri parandustest leiad siit: https://www.reddit.com/r/BattlefieldV/comments/bwa01i/battlefield_v_tides_of_war_chapter_3_trial_by/

Aitäh thumbs_up.gif
tagasi üles
Vael
HV Guru

sõnum 05.06.2019 16:02:02 vasta tsitaadiga

Glitch, kus sai minna armorit enne FS mängu lootima minna parandati ära.
Stutterfest on neil juba käsil. Võiks veel elustamise ja mg jala peala asetamise ka ära parandada, siis võils täitsa FS nautida.
Mängu alguse võiks ka 300s pealt 150s peale lükata, hetkel tuleb 9/10 lihtsalt 63 mängijaga oodata 5mn täis.
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 05.06.2019 21:31:41 vasta tsitaadiga

Link
tagasi üles
kaido163
HV kasutaja
kaido163

sõnum 06.06.2019 00:11:52 vasta tsitaadiga

heretic666 kirjutas:

Link

No kui nad need asjad nüüd kõik välja lasevad ja rahvast veel mängimas on siis ju päris hea. Operation Metro ka uus kuues (või siis vanas) tuleb tagasi. Kindlasti sellel palju fänne.
Ja paljud teised uued mapid tunduvad ka huvitavad. Lisaks sügisel privete serverid... nii, et väike lootus tärkamas jälle...

Kui ainult mängijaid selleks ajaks jätkub......

Kahju sellest tegelikult...see kõik oleks pidanud olema alguses....
Aga BF4 päästis DICE LA.... äkki päästab ka BFV-e

aim17
HV kasutaja

sõnum 06.06.2019 17:28:46 vasta tsitaadiga

Kas teil jääb ka uues mapis lennuki mürin peale aeg ajalt?
StarLight
HV veteran

sõnum 06.06.2019 22:02:28 vasta tsitaadiga

Mitte ainult uues vaid praktiliselt kõigis. See "bug" tuli eelmise plaastriga. Loodetavasti järgmine plaaster parandab seda.
Vael
HV Guru

sõnum 08.06.2019 09:13:20 vasta tsitaadiga

Isegi FS, kus lennukeid praktiliselt polegi;)
tagasi üles
chatro
HV kasutaja
chatro

sõnum 08.06.2019 20:12:48 vasta tsitaadiga

Mängisin viimati aprillis, laadisin siis miljon giga update alla ja proovisin jälle. Ikka on hiire liigutamisega mingi seletamatu jama. Eriti jõhker on "enable future rendering" seadega, seda keelates on asi parem, aga 30 fps vähem, ca 50-60 thumbs_down.gif
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 08.06.2019 20:58:34 vasta tsitaadiga

Lahe infantry focused map tulekul kus kitsad tänavad läbisegi ja isegi kellatorn.

Link
tagasi üles
rauli24
HV vaatleja

sõnum 08.06.2019 22:04:23 vasta tsitaadiga

chatro kirjutas:
Mängisin viimati aprillis, laadisin siis miljon giga update alla ja proovisin jälle. Ikka on hiire liigutamisega mingi seletamatu jama. Eriti jõhker on "enable future rendering" seadega, seda keelates on asi parem, aga 30 fps vähem, ca 50-60 thumbs_down.gif

maximum pre rendered frames pane 2 nvidia control panel
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 08.06.2019 22:14:09 vasta tsitaadiga

heretic666 kirjutas:
Lahe infantry focused map tulekul kus kitsad tänavad läbisegi ja isegi kellatorn.

Link

Shotgun village... thumbs_up.gif icon_lol.gif

tagasi üles
Vael
HV Guru

sõnum 09.06.2019 08:13:15 vasta tsitaadiga

chatro kirjutas:

Viimane uuendus keeras mängu tuksi jah, vaatamata kui võimas süsteem ikla on stutterfest. Selle update märkmetes mainiti, et on probleemil jälil.

Kõil mängumoodid peale FS on raske nii jah. Fs vähem möllu koos, vähem jõnksutamist. Ning FS ka saab mõistusega rohkem mängida ning vaenlase asukohtasid välja nuputada, ei pea koguaeg silmi rikkuma ning ümberringi jõnksutama pildiga, et vaenlast leida.
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 09.06.2019 20:30:48 vasta tsitaadiga

Mäng on nüüd Origin Accessis basici tieri all olemas.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
UnknowFunk
Kreisi kasutaja
UnknowFunk

sõnum 14.06.2019 00:08:48 vasta tsitaadiga

Mingine Chapter 3 tuli nüüd ja kadusid mu lemmikud Demolition ja Frontlines ära. Kas keegi oskab täpsemalt seletada mis teema sellega on, et 2 head gamemode võetakse uuendusega ära ja vastu antakse mingine mõtettu Outpost? Kas ma saan kunagi oma Mercury Demolitioni tagasi?
StarLight
HV veteran

sõnum 14.06.2019 08:59:28 vasta tsitaadiga

Frontlines on nüüd "ringluses" Tähendab see siis seda, et kunagi tuleb tagasi mõneks nädalaks ja siis jälle läheb ja tuleb ja läheb ja tuleb. Ehk siis DICE üritab võimalikult palju liiklust suunata conquest serveritesse. Ei ole seal kõige "teravamad/värvilisemad pliiatsid pinalis" palgal kes neid otsuseid teevad. Firestormis DUO eemaldamine oli kõige parem näide sellest kuidas ei osata/suudeta tegelikult pakkuda seda mida mängijad tegelikult tahavad. See vabandus mis seal toodi on üks paremaid kui mitte kõige parem üldse mis kunagi interneeduse ajaloos välja mõeldud. " kuna FS DUO on mängijate seas niivõrd populaarne siis paneme selle mängulaadi lihtsalt kinni" <- Loe: Kuna DUO võtab SQUAD mängulaadist mängijad ära siis paneme DUO kinni, et täita SQUAD servereid.
simo5555
HV kasutaja
simo5555

sõnum 27.06.2019 09:56:42 vasta tsitaadiga

Üle pika aja panin mängu uuesti tööle, aga vahest on probleem kus vastase mängijad on pool-nähtamatud. Ehk pea-käed-jalad on olemas, aga kere on kadunud. On see mingi suurem probleem või on asi minu arvutis? Jookseb profiili kastil.
StarLight
HV veteran

sõnum 27.06.2019 11:26:15 vasta tsitaadiga

Uue plaastriga tuli see probleem kaasa. Klassikaline DICE, parandame ühe vea ära ja kaks tekitame asemele.
Vael
HV Guru

sõnum 27.06.2019 15:59:46 vasta tsitaadiga

Ma mõtlesin ka, et mingi lgger-cheater, aga ongi uus bug? Eile omas üks selline nähtamatu mees pmst terve squadi ära.
Vaatasin ka, et keegi nagu oleks olnud keset mäge, jäin seisma ja uurima ja järgmisena sain paarikümne meetri kaugusel oleva puu tagant valangu.
Spec nägin kuda ainult pea vahepeal vilksatas meeskonnakaaslastele. Arvatavasti seotud skinnidega, rwlvadel nüüd lähevad peale enda skinnid.

No vähemalt peale päevast katkestust said FS mängu alustamise aja 300s pealt 180s peale lühendatud.
Poolakate kompanii parandaks sellised vead max nädalaga, EA puhul tuleb vist järgmist suuremat paika oodata, st kuu aja pärast. Kuigi stutterfest on juba 2x paikamata jäänud...

FS Dome on küll äge madistamiskoht- meeskonnaga olime kõik nugadega trepil, hakkisime 2 relvadega tüüpi ära thumbs_up.gif
tagasi üles
StarLight
HV veteran

sõnum 27.06.2019 16:14:50 vasta tsitaadiga

Selle stutter/microlag mure vastu aitab "saavutuste" kinnikeeramine/mitte lisamine.
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 27.06.2019 17:54:30 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:

Mängisin lvl30 alla ära no ma ei suuda rohkem. See mäng on fundamentaalselt nii katki ja hüsteeriliselt iseloomutu, et ei jää üle muud, kui nentida DICE-i allakäigu jätku.
tagasi üles
Drake
Kreisi kasutaja

sõnum 27.06.2019 20:49:45 vasta tsitaadiga

StarLight kirjutas:
Selle stutter/microlag mure vastu aitab "saavutuste" kinnikeeramine/mitte lisamine.

Üsna palju aitas ka see "Intelligent standby list cleaner"

d.

Lovvi
HV veteran
Lovvi

sõnum 27.06.2019 21:04:01 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
Scart kirjutas:

Mängisin lvl30 alla ära no ma ei suuda rohkem. See mäng on fundamentaalselt nii katki ja hüsteeriliselt iseloomutu, et ei jää üle muud, kui nentida DICE-i allakäigu jätku.

Mis nii fundamentaalselt katki on?
Kommentaarid: 61 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 58
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 28.06.2019 00:25:33 vasta tsitaadiga

Lovvi kirjutas:

Mis nii fundamentaalselt katki on?

BF5 on reskinned Battlefront, mitte aga järg Battlefield 1-le. See on üsna pikk jutt, aga lühikokkuvõte: olematu TTK, võimetus healida, tegelaste liikumiskiirus keeratud väärtusele 11 ning gameflow, mis ei võimalda tekkida dünaamistel rinnetel ja olukorral, kus squadid suudaks reaalselt võtta ja hoida lippe ja positsioone. Vastate täiesti olematu nähtavus enamikel kaartidel on juba ammu mainitud kõigi poolt.
tagasi üles
OPollo
Kreisi kasutaja

sõnum 28.06.2019 00:45:30 vasta tsitaadiga

BF5 online player statse ka näeb kuskil, v on loojatel häbi seda numbrit avalikustada ?
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 30.06.2019 00:40:43 vasta tsitaadiga

Hiirel on nagu lääg sees kui mängus relva vasakule või paremale liigutada. On mingisugust parandust sellele?
tagasi üles
aim17
HV kasutaja

sõnum 30.06.2019 09:37:56 vasta tsitaadiga

Kas tundub või on nii, et automaat relvaga on nüüd raskem sihikut paigal hoida? Kui valang lasta läheb ikka jube palju kuule mööda. Minu arust ennem asi nii hull ei olnud. Kas on mul selline kala või teistel ka?
Vael
HV Guru

sõnum 30.06.2019 10:14:39 vasta tsitaadiga

PJT, future frame rendering ja vsync off?

Kas mitte paat uuendust tagasi relvade stabiilaust ei muudetud?
Samas mulle tundus ka, et mäned relvad tabasid hulgarohkem. Ja juba tükk aega tundub panzerfaust ballistika paigast ära olevat. Varem kukkus PF ikka väga kähku alla ja sihikul tuli kõvasti kompenseerida. Nüüd enam ei oska üldse sihtida, koguaeg lendab sihtmärgist üle. Ometi sai mingi aeg poole kaardi pealt liikuvat tanki probleemitul nopitud...
tagasi üles
KoldK
HV veteran
KoldK

sõnum 30.06.2019 12:00:05 vasta tsitaadiga

Pelasin ka eile üle pika aja ja tundus sama teema automaat relvadega või siis lihtsalt "skill" rooste läinud. icon_biggrin.gif
Mingid kahtlased fps dropid olid ka kohati, mida varem ei olnud... peab täna uuesti proovima.
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield V mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 38, 39, 40  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.