Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Mozilla Firefox arutlus/probleemid. märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 185, 186, 187 ... 213, 214, 215  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 04.05.2019 15:36:33 vasta tsitaadiga

rex kirjutas:
Vondur kirjutas:
Mul kadusid kõik asjad ära, addonid ja bookmarkid, history... kõik. Bookmarke tagasi kah enam ei saa, sync ei süngi midagi, nagu oleks uue tühja kontoga uus install tehtud ja kõik on nullis. Sellist asja pole minu vanad silmad varem näinud. icon_biggrin.gif

Nii juhtub, kui oma kraami (kaasaarvatud enamus rahast) "pilves" hoad. Sõrmenips ülevalt poolt ja ilma...

Ma pole FF sync'i kunagi kasutanud. Bookmargid aegajalt lokaalselt varundanud. History kustub brauseri sulgemisel, mis tast hoida?

Karjus mul ka hommikul, et üks mingi lisa pole enam toetatud. uBlock paistab kadunud olevat, ID-kaardi kraam alles, mingid asjad veel.

Räägid nagu need oleks üksteist välistavad tegurid.

Minul on lokaalne arvutis olev koopia kõigist mu FF profiilidest ja ka kapis olev varukoopia. Samas kasutan Synci edukalt desktop FF55 ja Android FF68 vahel järjehoidjate jms sünkroniseerimiseks. Isegi nüüd selle jamaga pole kummaski midagi katki läinud Synci tõttu. Jah vale oleks loota ainult pilve peale.

EDIT: Joke's on me i guess icon_lol.gif . Nüüd alles läks katki. Õigemini kõik WebExtensionid lõpetasid töötamise aga ära ei kadunud. Legacy lisad töötasid edasi. Ülevalpool lingil olnud koodist eriti kasu polnud. Samamoodi polnud kasu xpinstall sätte muutmise soovitusest (mul oli juba varem see false peal). Lõin käega ja taastasin backupist aga panin uusima sessionstore.js faili tagasi. Hetkel korras. Kui ma õieti aru saan pean 24 tunni pärast seda uuesti tegema. Panin sync disconnect kah hetkel igaks juhuks. Nädalavahetusel pole mul synci vaja niikuinii.

EDIT 2:
Nope. 5 min ja jälle katki. Krt see hakkab juba ajudele icon_evil.gif

EDIT 3:
tsitaat:

Certificate issue causing add-ons to be disabled or fail to install:

12:50 p.m. UTC / 03:50 a.m. PDT: We rolled-out a fix for release, beta and nightly users on Desktop. The fix will be automatically applied in the background within the next few hours, you don’t need to take active steps.

In order to be able to provide this fix on short notice, we are using the Studies system. You can check if you have studies enabled by going to Firefox Preferences -> Privacy & Security -> Allow Firefox to install and run studies.

You can disable studies again after your add-ons have been re-enabled.

We are working on a general fix that doesn’t need to rely on this and will keep you updated.

See the latest updates here >

https://discourse.mozilla.org/t/certificate-issue-causing-add-ons-to-be-disabled-or-fail-to-install/39047

Loodetavasti läheb ka vanemates versioonides taustal korda, sest vanemates versioonides puudub võimalus teatud asju teha ja pakutud senipakutud fixid ei toimi.
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
rex
HV Guru
rex

sõnum 04.05.2019 15:37:39 vasta tsitaadiga

Õue minna, ehk läheb ise korda. Muidu parandad nii katki, et kui teiselt poolt korda saab, on sul ikka katki.
Kommentaarid: 249 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 228
tagasi üles
Anti112
HV Guru
Anti112

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 04.05.2019 15:40:19 vasta tsitaadiga

Ma tegin korra "Restart with Add-ons disabled" ja peale seda tulid vähemalt minu vähesed add-onid (ublock, token signing) tagasi ja nüüd töötab ilusti.
Kommentaarid: 131 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 114
tagasi üles
napoleon
Unknown virus
napoleon

sõnum 04.05.2019 15:47:03 vasta tsitaadiga

Mis asi on net.exe ja kuidas see FF-ga seotud on? Täna loopis windows teate, et net.exe crashis ja selle peale crashis ka paar FF tab-i- Eks need tab-d ole vahel ka varem crashinud, aga sellist viga pole varem näinud.
Igaks juhuks sai malwarebytes abil masin üle ka skännitud, mingeid pahalasi ei tuvastatud ja muid anomaaliaid masina töös ka ei esine.
Kommentaarid: 78 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 04.05.2019 16:25:38 vasta tsitaadiga

rex, Tõsi jah. Eks näis. Taastasin uuesti backupist ja panin mõned prefid juurde. Vaatame mis saab. Loodetavasti see ei tee legacy versioone lõplikult katki (kuni v56, alates v57 toetab ainult WebExtensioneid). Kui seda korda ei saa muudaks see WebExtensionid kasutamatuks vanematel versioonidel. Aga loodame, et nii hull lugu pole.

napoleon, See on autentne windowsi fail. Ei tea miks ta sul crashis.

EDIT: Nüüd näitab mul ainult paari legacy lisa pluss WebExtensioneid. Samas kõik veel taustal töötab. Vaatame 5 min pärast...

EDIT 2:
Ikka sama. Ei näita kõiki lisasi mis mul paigaldatud on kuigi hetkel kõik toimivad. Ei tea kas jääbki nii nüüd.
Ja neile kes uuematel versioonidel aga ei jõua fixi oodata, siis: https://www.reddit.com/r/firefox/comments/bkk5ss/if_you_dont_want_to_wait_do_this/
tagasi üles
netcat
Kreisi kasutaja
netcat

sõnum 04.05.2019 16:58:31 vasta tsitaadiga

Legacy versioonid nats ebaturvalised kasutada ei tundu või?
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 04.05.2019 17:22:47 vasta tsitaadiga

netcat, No ja mis alternatiivid mul on?

Pole ju alternatiive paljudele legacy lisadele WebExtensionite näol. Turvalisus algab eelkõige kasutajast. Inimesel võib olla uusim Win10 insider build koos uusima Nightly firefoxi ja antiviirusega aga see ei tähenda tuhkagi, sest tarkvara uudsus ei tähenda et selles turvaauke ei eksisteeri - lihtsalt, et neid pole veel avastatud ja parandatud. Lisaks kui kasutaja ise hooletu on, siis pole sellest uuest tarkvarast eriti kasu.

Pealegi praegu oli hea näide kus Legacy lisad jäid tööle aga WebExtensionid kukkusid maha.

Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
tagasi üles
Vondur
Kreisi kasutaja
Vondur

sõnum 04.05.2019 17:26:01 vasta tsitaadiga

Tundub, et nüüd on korras, ma ise midagi selleks ei teinud, lisade install toimib ja kõik töötab...
ykshuntka
HV kasutaja
ykshuntka

sõnum 04.05.2019 19:03:53 vasta tsitaadiga

Linux FQ pani samuti lisad lukku va. ID kaardi omad.
Nüüd ei tahagi neti sirvida, täiesti harjumatu kui palju sodi näkku visatakse okse.gif
Kommentaarid: 54 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 48
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 04.05.2019 19:08:35 vasta tsitaadiga

Lol minul jäi adblock tööle kuna see mul legacy lisa icon_biggrin.gif
Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
tagasi üles
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 04.05.2019 21:08:51 vasta tsitaadiga

ESR ütleb praegugi, et extensioneid ei saa kontrollida, aga ESR-ile omaselt ei takista see neil töötamast. Ma mõtlesin, et mis jura see on. Tulen õuest tuppa ja Firefox näitab mingit teadet, et extensioneid ei saa kontrollida.

Mis värk see nüüd siis on? Öeldakse vaid, et certificate issue. No mis see siis ikka olla saab? Mingi lammas unustas aeguva serdi uuendamata?

tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 04.05.2019 21:45:29 vasta tsitaadiga

Vondur kirjutas:
Tundub, et nüüd on korras, ma ise midagi selleks ei teinud, lisade install toimib ja kõik töötab...
Kusjuures ilmselt paljud ei tea aga Mozilla saab eemalt defaultis olevaid seadeid muuta. Seega kui on huvi siis võib üle vaadata, kas on ülalpool mainitud muutujaid näpitud.

https://wiki.mozilla.org/Firefox/Normandy/PreferenceRollout
Kommentaarid: 186 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 147
tagasi üles
ykshuntka
HV kasutaja
ykshuntka

sõnum 04.05.2019 21:53:46 vasta tsitaadiga

Ka mingit teist/uut lisa ei lase paigaldada: Ühenduse viga
11h tagasi tuli asi ilmsiks, mingi ajatempel või sert nii kaua parandamist ei vaja
Minu tagasihoidlik arvamus, et lisade hoidla server on nakatunud lisasid täis icon_razz1.gif
Toimub suurem rookimine ja kes kus midagi pekki keeras analüüs.
Kommentaarid: 54 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 48
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 04.05.2019 22:11:00 vasta tsitaadiga

tsitaat:
We rolled out a hotfix that re-enables affected add-ons. The fix will be automatically applied in the background within the next few hours.
For more details, please check out the update at https://support.mozilla.org/en-US/kb/add-ons-failing-install-firefox

https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1548973
https://blog.mozilla.org/addons/2019/05/04/update-regarding-add-ons-in-firefox/

Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 04.05.2019 22:25:55 vasta tsitaadiga

Nojah, extensionite allkirjastamiseks kasutatud sert aegus "ootamatult", täpselt nagu arvasingi.

Vandenõuteooria: serdil lasti meelega hapuks minna, et telemeetria välja lülitanud rahvas selle ikka ilusasti uuesti sisse lülitaks ja enda järel jälle nuhkida laseks icon_lol.gif

Spoiler Spoiler Spoiler

tagasi üles
netcat
Kreisi kasutaja
netcat

sõnum 04.05.2019 22:31:28 vasta tsitaadiga

Tomorrow kirjutas:

Pole ju alternatiive paljudele legacy lisadele WebExtensionite näol. Turvalisus algab eelkõige kasutajast. Inimesel võib olla uusim Win10 insider build koos uusima Nightly firefoxi ja antiviirusega aga see ei tähenda tuhkagi, sest tarkvara uudsus ei tähenda et selles turvaauke ei eksisteeri - lihtsalt, et neid pole veel avastatud ja parandatud.

Et kuna tarkvaras võib alati leiduda veel avastamata turvaauke, siis neid, mis juba aastaid avalikult teada on, lappida polegi mõtet? Pardon, aga see kõlab umbes nagu... kuna püksid võivad tagant lõhki käriseda iga hetk, ma püksilukku parem kinni ei panegi. Tean küll, et see lahti on, aga hoian hoolsalt ajalehte ees, ega keegi ei märka...
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
Osiris
HV Guru
Osiris

sõnum 04.05.2019 22:41:33 vasta tsitaadiga

Juhtusin sel hetkel delfisse minema kui ad-on-id ära keelas. Pidin oksele hakkama milline reklaamiläbu sealt vastu vaatas. Nüüd siis teada, et enne ei delfi ega muudele lehtedele ei lähe kui fix väljas....
Kommentaarid: 115 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 103
tagasi üles
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 04.05.2019 22:42:25 vasta tsitaadiga

Dogbert, ise mõtlesin sama, et taheti telemeetria sisselülitamist icon_biggrin.gif.

Igatahes lihtsaim on aadressiribale "about:studies" sisestada ja enter vajutada.
Seal vajutada nuppu "update options" ning seal esimesed 2 linnukest aktiivseks märkida või vaadata, et nad oleksid aktiivsed.
Linnukeste lisamisel brauser taaskäivitada ning uuesti "about:studies" navigeerida ja vaadata, kas "bug" sisaldav rida on "completed" või "active" staatusega kuvatud.
Kui on, siis peaks kõik korras olema ja võib uuesti "update options" alt linnukesed tagasi ära korjata.

Etjah, fix olemas.

viimati muutis rmc 04.05.2019 23:07:37, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 196 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 182
tagasi üles
Delta
HV Guru
Delta

sõnum 04.05.2019 22:54:30 vasta tsitaadiga

Njah, mul ei paku win all mingeid uuendusi. Pane neid linnukesi või siis mitte. Ublock ei tööta ja uuesti installida ka ei lase. Linuxi all polnud mingit probleemi.
Kommentaarid: 141 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 133
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 04.05.2019 23:07:50 vasta tsitaadiga

Delta, kust sa uuendusi otsid? Nad ei lasknud update'na seda välja, vaid pushisid selle kiirteena "Study" all...

Loe rahulikult seda: https://blog.mozilla.org/addons/2019/05/04/update-regarding-add-ons-in-firefox/

EDIT: kirjutasin oma ülemist tutoriali ka selgemaks.

Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 05.05.2019 08:14:44 vasta tsitaadiga

netcat kirjutas:
Tomorrow kirjutas:

Pole ju alternatiive paljudele legacy lisadele WebExtensionite näol. Turvalisus algab eelkõige kasutajast. Inimesel võib olla uusim Win10 insider build koos uusima Nightly firefoxi ja antiviirusega aga see ei tähenda tuhkagi, sest tarkvara uudsus ei tähenda et selles turvaauke ei eksisteeri - lihtsalt, et neid pole veel avastatud ja parandatud.

Et kuna tarkvaras võib alati leiduda veel avastamata turvaauke, siis neid, mis juba aastaid avalikult teada on, lappida polegi mõtet? Pardon, aga see kõlab umbes nagu... kuna püksid võivad tagant lõhki käriseda iga hetk, ma püksilukku parem kinni ei panegi. Tean küll, et see lahti on, aga hoian hoolsalt ajalehte ees, ega keegi ei märka...

Muidugi on mõtet. See polnud minu posti point. Niikaua kuni WebExtensiionid ei saavuta mõistlikku feature parity't Legacy omadega ei koli ma ka uuema peale üle.
See ei tähenda, et ma uusimate pointi ei näeks või neid ei kasutaks. Mul on eraldi profiil Nightly (v68) versiooni jaoks.

Paraku hetkel tundub, et fix ongi ainult uusimatele versioonidele. ESR, Android jms vanemate omanikud peavad ootama veel kauem. Vanemates versioonides pole ka study valikut ja pakutud fixid ei tee asja korda.
tsitaat:
Clarified that the Studies fix applies only to Desktop users of Firefox distributed by Mozilla. Firefox ESR, Firefox for Android, and some versions of Firefox included with Linux distributions will require separate updates

EDIT: Proovisin seda ja hetkel vähemalt rohkem katki midagi ei teinud:
tsitaat:
This does not work for FF versions older than v57.

I use v56.0.2 because that was the last time we actually got to customize the browser (yes, boo me for using an old version).
So I dug around a little (okay, a lot) and worked out a solution for v <= 56.
Version for FF v <= 56

// For FF < v57 >...?
async function set_addons_as_signed() {
   Components.utils.import("resource://gre/modules/addons/XPIProvider.jsm");
   Components.utils.import("resource://gre/modules/AddonManager.jsm");
   let XPIDatabase = this.XPIInternal.XPIDatabase;
   let addons = await XPIDatabase.getAddonList(a => true);
   for (let addon of addons) {
      // The add-on might have vanished, we'll catch that on the next startup
      if (!addon._sourceBundle.exists())
         continue;
      if( addon.signedState != AddonManager.SIGNEDSTATE_UNKNOWN)
         continue;
      addon.signedState = AddonManager.SIGNEDSTATE_NOT_REQUIRED;
                AddonManagerPrivate.callAddonListeners("onPropertyChanged",
                    addon.wrapper,
                    ["signedState"]);
      await XPIProvider.updateAddonDisabledState(addon);
   }
   XPIDatabase.saveChanges();
}
set_addons_as_signed();

Please let me know which versions are compatible, and where it breaks down!

Don't forget to enable devtools.chrome.enabled in about:config and use the actual browser console, not the web console

CTRL+SHIFT+J

Leidsin siit: https://www.reddit.com/r/firefox/comments/bkcjoa/all_of_my_addons_got_disabled_and_they_are_all/emilwg4/

EDIT 1:

Veel konsooli sisestada vahepealne sertifikaat:
tsitaat:
See my reply here about how to install the intermediate certificate via the Browser Console:
viewtopic.php?f=38&t=304977&p=14831579#p14831579

For older Firefox versions you can install the intermediate certificate manually, possibly via the Browser Console.
https://developer.mozilla.org/en-US/Too ... er_Console

The hotfix has this code to install the certificate, only addCertFromBase64() needs an extra parameter.
certDB.addCertFromBase64(intermediate, "", "");

try {
  let intermediate =
"MIIHLTCCBRWgAwIBAgIDEAAIMA0GCSqGSIb3DQEBDAUAMH0xCzAJBgNVBAYTAlVT\
MRwwGgYDVQQKExNNb3ppbGxhIENvcnBvcmF0aW9uMS8wLQYDVQQLEyZNb3ppbGxh\
IEFNTyBQcm9kdWN0aW9uIFNpZ25pbmcgU2VydmljZTEfMB0GA1UEAxMWcm9vdC1j\
YS1wcm9kdWN0aW9uLWFtbzAeFw0xNTA0MDQwMDAwMDBaFw0yNTA0MDQwMDAwMDBa\
MIGnMQswCQYDVQQGEwJVUzEcMBoGA1UEChMTTW96aWxsYSBDb3Jwb3JhdGlvbjEv\
MC0GA1UECxMmTW96aWxsYSBBTU8gUHJvZHVjdGlvbiBTaWduaW5nIFNlcnZpY2Ux\
JjAkBgNVBAMTHXNpZ25pbmdjYTEuYWRkb25zLm1vemlsbGEub3JnMSEwHwYJKoZI\
hvcNAQkBFhJmb3hzZWNAbW96aWxsYS5jb20wggIiMA0GCSqGSIb3DQEBAQUAA4IC\
DwAwggIKAoICAQC/qluiiI+wO6qGA4vH7cHvWvXpdju9JnvbwnrbYmxhtUpfS68L\
bdjGGtv7RP6F1XhHT4MU3v4GuMulH0E4Wfalm8evsb3tBJRMJPICJX5UCLi6VJ6J\
2vipXSWBf8xbcOB+PY5Kk6L+EZiWaepiM23CdaZjNOJCAB6wFHlGe+zUk87whpLa\
7GrtrHjTb8u9TSS+mwjhvgfP8ILZrWhzb5H/ybgmD7jYaJGIDY/WDmq1gVe03fSh\
xD09Ml1P7H38o5kbFLnbbqpqC6n8SfUI31MiJAXAN2e6rAOM8EmocAY0EC5KUooX\
KRsYvHzhwwHkwIbbe6QpTUlIqvw1MPlQPs7Zu/MBnVmyGTSqJxtYoklr0MaEXnJN\
Y3g3FDf1R0Opp2/BEY9Vh3Fc9Pq6qWIhGoMyWdueoSYa+GURqDbsuYnk7ZkysxK+\
yRoFJu4x3TUBmMKM14jQKLgxvuIzWVn6qg6cw7ye/DYNufc+DSPSTSakSsWJ9IPx\
iAU7xJ+GCMzaZ10Y3VGOybGLuPxDlSd6KALAoMcl9ghB2mvfB0N3wv6uWnbKuxih\
q/qDps+FjliNvr7C66mIVH+9rkyHIy6GgIUlwr7E88Qqw+SQeNeph6NIY85PL4p0\
Y8KivKP4J928tpp18wLuHNbIG+YaUk5WUDZ6/2621pi19UZQ8iiHxN/XKQIDAQAB\
o4IBiTCCAYUwDAYDVR0TBAUwAwEB/zAOBgNVHQ8BAf8EBAMCAQYwFgYDVR0lAQH/\
BAwwCgYIKwYBBQUHAwMwHQYDVR0OBBYEFBY++xz/DCuT+JsV1y2jwuZ4YdztMIGo\
BgNVHSMEgaAwgZ2AFLO86lh0q+FueCqyq5wjHqhjLJe3oYGBpH8wfTELMAkGA1UE\
BhMCVVMxHDAaBgNVBAoTE01vemlsbGEgQ29ycG9yYXRpb24xLzAtBgNVBAsTJk1v\
emlsbGEgQU1PIFByb2R1Y3Rpb24gU2lnbmluZyBTZXJ2aWNlMR8wHQYDVQQDExZy\
b290LWNhLXByb2R1Y3Rpb24tYW1vggEBMDMGCWCGSAGG+EIBBAQmFiRodHRwOi8v\
YWRkb25zLm1vemlsbGEub3JnL2NhL2NybC5wZW0wTgYDVR0eBEcwRaFDMCCCHi5j\
b250ZW50LXNpZ25hdHVyZS5tb3ppbGxhLm9yZzAfgh1jb250ZW50LXNpZ25hdHVy\
ZS5tb3ppbGxhLm9yZzANBgkqhkiG9w0BAQwFAAOCAgEAX1PNli/zErw3tK3S9Bv8\
03RV4tHkrMa5xztxzlWja0VAUJKEQx7f1yM8vmcQJ9g5RE8WFc43IePwzbAoum5F\
4BTM7tqM//+e476F1YUgB7SnkDTVpBOnV5vRLz1Si4iJ/U0HUvMUvNJEweXvKg/D\
NbXuCreSvTEAawmRIxqNYoaigQD8x4hCzGcVtIi5Xk2aMCJW2K/6JqkN50pnLBNk\
Px6FeiYMJCP8z0FIz3fv53FHgu3oeDhi2u3VdONjK3aaFWTlKNiGeDU0/lr0suWf\
QLsNyphTMbYKyTqQYHxXYJno9PuNi7e1903PvM47fKB5bFmSLyzB1hB1YIVLj0/Y\
qD4nz3lADDB91gMBB7vR2h5bRjFqLOxuOutNNcNRnv7UPqtVCtLF2jVb4/AmdJU7\
8jpfDs+BgY/t2bnGBVFBuwqS2Kult/2kth4YMrL5DrURIM8oXWVQRBKxzr843yDm\
Ho8+2rqxLnZcmWoe8yQ41srZ4IB+V3w2TIAd4gxZAB0Xa6KfnR4D8RgE5sgmgQoK\
7Y/hdvd9Ahu0WEZI8Eg+mDeCeojWcyjF+dt6c2oERiTmFTIFUoojEjJwLyIqHKt+\
eApEYpF7imaWcumFN1jR+iUjE4ZSUoVxGtZ/Jdnkf8VVQMhiBA+i7r5PsfrHq+lq\
TTGOg+GzYx7OmoeJAT0zo4c=";
  let certDB = Cc["@mozilla.org/security/x509certdb;1"].getService(Ci.nsIX509CertDB);
  certDB.addCertFromBase64(intermediate, "", "");
  console.log("new intermediate certificate added");
} catch (e) {
  console.error("failed to add new intermediate certificate:", e);
}

Androidi peal piisab uuematel versiioonidel xpiinstall false panekust, paarist restardist ja ehk manuaalsest enable panekust mõnele lisale.
tagasi üles
Delta
HV Guru
Delta

sõnum 05.05.2019 08:29:09 vasta tsitaadiga

rmc kirjutas:
Delta, kust sa uuendusi otsid? Nad ei lasknud update'na seda välja, vaid pushisid selle kiirteena "Study" all...

Loe rahulikult seda: https://blog.mozilla.org/addons/2019/05/04/update-regarding-add-ons-in-firefox/

EDIT: kirjutasin oma ülemist tutoriali ka selgemaks.

Täna toimis thumbs_up.gif

Eile ilmselt ei oodanud piisavalt kaua, et need fixid sinna tekiksid...

Kommentaarid: 141 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 133
tagasi üles
dohc-48v12
Aeg maha 1p
dohc-48v12

sõnum 05.05.2019 11:13:22 vasta tsitaadiga

siiani ei tööta ükski hotfix-id minul....
Kommentaarid: 112 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 0 :: 85
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 05.05.2019 12:18:50 vasta tsitaadiga

dohc-48v12, Mis FF versiooni kasutad ja milles mittetöötamine väljendub?
tagasi üles
connor
HV kasutaja

sõnum 05.05.2019 12:20:30 vasta tsitaadiga

Toimis lehelt https://storage.googleapis.com/moz-fx-normandy-prod-addons/extensions/hotfix-update-xpi-intermediate%40mozilla.com-1.0.2-signed.xpi
käsitsi alla tõmbamine (right click->save as->open with FF).
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
dohc-48v12
Aeg maha 1p
dohc-48v12

sõnum 05.05.2019 12:38:07 vasta tsitaadiga

kasutan 66.0.3-me ja adblock plus ning flasblock-i aga terve ilm on reklaame täis ja lisade all ei lase uusi ega vanu reklaami blokeerijaid lisada.
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 05.05.2019 12:43:48 vasta tsitaadiga

dohc-48v12, Mida about:studies lehekülg näitab?

Kui ei midagi, siis pead sätete alt korraks telemeetria lubama.

tagasi üles
masmre
Kreisi kasutaja
masmre

sõnum 05.05.2019 14:50:33 vasta tsitaadiga

connor kirjutas:
Toimis lehelt https://storage.googleapis.com/moz-fx-normandy-prod-addons/extensions/hotfix-update-xpi-intermediate%40mozilla.com-1.0.2-signed.xpi

thumbs_up.gif aituma hea inimene, mul ka toimis see variant
Kommentaarid: 82 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 76
tagasi üles
Dijital
HV Guru
Dijital

sõnum 05.05.2019 15:07:20 vasta tsitaadiga

Mul see ei teinud midagi. Proovisin mitu restarti browserile, ikka sama keiss, extensionid kõik disabled.

Küll aga aitas mul see, kui panin about:config alt app.update.lastUpdateTime.xpi-signature-verification väärtuseks 0.

tagasi üles
VelloM
HV vaatleja

sõnum 05.05.2019 15:09:42 vasta tsitaadiga

connor kirjutas:

See töötas, paistab, et on sama kood mis hotfixi omagi. aga sert installitakse ainult selle profiili alla millel ta käivitatakse.

Artiklis on kirjas nagu oleks vaja mingi kuus tundi oodata, ootamine kahjuks minu puhult tulemust aga ei annud, aga leidsin viisi kuidas study aktiveerida pea koheselt (ei leia enam allikat ülesse)

"about:config" lehel tuleb ülesse otsida parameeter "app.normandy.first_run" ning muuta see true. Nüüd FF kinni, kui nüüd FF uuesti käivitada oli study kenasti olemas, ning addonid kenasti rohelises.
tagasi üles
ewur
HV veteran
ewur

sõnum 05.05.2019 17:31:14 vasta tsitaadiga

esr (52.9.0) on "vaeslapse" ossa jäetud, ei aita siin viidatud lahendused... thumbs_down.gif
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
napoleon
Unknown virus
napoleon

sõnum 05.05.2019 17:31:18 vasta tsitaadiga

Lisad sai selle telemeetria sisselülitamisega tööle, aga nüüd on history tühi.... või noh tegelikult käitub kummaliselt... listi näitab, aga täiesti tühjade nimedega. Kas selle vastu ka mingit rohtu on?
Versioon 67.0b16 (64-bit), OS Win 10 1703
tagasi üles
Zuumbox
HV kasutaja

sõnum 05.05.2019 17:41:35 vasta tsitaadiga

ewur, mul viimane ESR versioon (60.6.1) ja see läks korda kui selle lisa paigaldasin ja telemeetria sisse lülitasin. Tõsi, mitte kohe, tükk aega pidi ootama.
tagasi üles
ewur
HV veteran
ewur

sõnum 05.05.2019 18:17:36 vasta tsitaadiga

Zuumbox, selge, mul sama tehtud, eks siis peab aega andma lihtsalt.
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
napoleon
Unknown virus
napoleon

sõnum 05.05.2019 19:23:57 vasta tsitaadiga

kopp.gif sai vist Opera peale üle kolitud kõik. FF jätsin masinasse ikka alles, lootus ju jääb, et parandavad oma jamad ära.....
tagasi üles
ahoioi
HV kasutaja

sõnum 05.05.2019 21:13:23 vasta tsitaadiga

Mis üldse FF eelis teiste ees on, et temaga jamama peab, pidevalt mingid probleemid.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
dohc-48v12
Aeg maha 1p
dohc-48v12

sõnum 05.05.2019 22:32:02 vasta tsitaadiga

jõudsin teie arvuti taha, sellel 66.0.2 ja kõik lisad töötavad ilma et peaks midagi tegema.
tagasi üles
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 05.05.2019 22:44:26 vasta tsitaadiga

ahoioi, mida sa siin teemas teed kui FF'l mõte puudub?
Mul ei ole üldiselt jamasid, praegune oli mingi lambikiiks ja seegi sai suht kohe fixi.

bladerunner
HV Guru

sõnum 05.05.2019 23:44:47 vasta tsitaadiga

Kes versiooni 66.x.x kasutavad siis 66.0.4 on väljas.
HPN
HV veteran
HPN

sõnum 06.05.2019 10:11:02 vasta tsitaadiga

ahoioi kirjutas:
Mis üldse FF eelis teiste ees on, et temaga jamama peab, pidevalt mingid probleemid.

Äkki täpsustad?
Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 47
tagasi üles
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 06.05.2019 11:12:21 vasta tsitaadiga

ahoioi kirjutas:

Palun defineeri "pidevalt". See viimane prohmakas oli üle väga pika aja, s.o aastates, esimene tõeline probleem.
Ja milline brauser see vähemate jamadega toime tuleb?

Eeliseks on Chrome ees näiteks vägagi märgatavalt madalam ressursikasutus, lihtsam võimalus UI kohandamiseks endale käepärasemaks ja ma ütleks ka, et vähem probleeme, eriti mis puudutab Firefox ESR-i. Muide, ka kiiruses teeb Firefox Quantum Chromele silmad ette.
Ja lõpuks on Chrome puhul on enterprise kasutajale mõeldud versioon täpselt sama (eba)stabiilne nagu kodukasutajale suunatud versioon. Kõik versioonid on sisse-ehitatud ja kohustusliku telemeetriaga, mis kasutajate järele nuhib.
Küllap keegi teine oskab või viitsib rohkem neid eeliseid nimetada.

2019 aasta seisud brauserite "sõjatandril"
https://www.techradar.com/news/the-best-web-browser

Aga loomulikult keegi ei sunni sind seda eelistama. Jää aga selle juurde, millega harjunud oled. Tavaliselt teisele brauserile üleminekul on esimeseks mõtteks: "No milleks ma tühjalt lehelt pihta pean hakkama? Kõik on harjumatu ja "vale koha peal". Kust ma leian sobivad laiendused nende asjade tegemiseks, millega eelmises brauseris tegelesin?". Kokkuvõttes on pea kõik vastumeelne ja siis tullakse ütlema, et see uus brauser ei kõlba kuhugi.
Ja see kehtib mistahes brauserilt mistahes teisele brauserile üleminekul.

Need, kes kasutavad brauserit vaid netipangas ja paari postituse tegemiseks HV foorumis, neil on brauserist täitsa poogen, sest nad ei tarvita üldse mingit lisafunktsionaalsust, ei ava kunagi rohkem kui 10 lehekülge korraga jne, seega sobib neile täiesti suvaline plank brauser sellisel kujul nagu ta vaikimisi on, nad kasutavad ka selle funktsionaalsusest vaid murdosa.

tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 06.05.2019 13:59:56 vasta tsitaadiga

ahoioi kirjutas:

Teised on veel sitemad. Ilmselt koliks Operale, kui tingimata peaks. Androidikatega kasutan seda. PC variandil oli vist ID-kaardiga mingi ikaldus. Nii palju kui seda enam Smart ID kõrvalt vaja läheb...

Netscape'ist saati kasutanud.
Kommentaarid: 249 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 228
tagasi üles
ahoioi
HV kasutaja

sõnum 06.05.2019 14:14:01 vasta tsitaadiga

Selge pilt.
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 06.05.2019 14:31:48 vasta tsitaadiga

Kes tahab FF 56 korda saada, siis õpetus on:https://www.velvetbug.com/benb/icfix/
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 06.05.2019 18:20:16 vasta tsitaadiga

rex kirjutas:
ahoioi kirjutas:

Teised on veel sitemad. Ilmselt koliks Operale, kui tingimata peaks. Androidikatega kasutan seda. PC variandil oli vist ID-kaardiga mingi ikaldus. Nii palju kui seda enam Smart ID kõrvalt vaja läheb...

Netscape'ist saati kasutanud.

ID-kaardi tugi juba mitu aastat olemas.

Kommentaarid: 751 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 564
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 06.05.2019 19:47:51 vasta tsitaadiga

ID tugi on, kuna asi Chromiumi baasil ja mootoril, milleks skinnida kui võiks kohe võtta Chrome icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 374 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 300
tagasi üles
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 07.05.2019 11:23:45 vasta tsitaadiga

connor kirjutas:

Sai teises arvutis see tehtud & toimib kenasti. Ei pidanud telemeetria sisse-väljalülitamisega jamama.

Mnator
HV Guru

sõnum 07.05.2019 11:35:29 vasta tsitaadiga

rmc kirjutas:
connor kirjutas:

Sai teises arvutis see tehtud & toimib kenasti. Ei pidanud telemeetria sisse-väljalülitamisega jamama.
mina ootasin lihtsalt järgmise päeva ära, siis soovis ff end taas uuendada (66.0.4 peale) ja remontis ennast ise ära....
tagasi üles
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 08.05.2019 09:40:09 vasta tsitaadiga

ewur kirjutas:
esr (52.9.0) on "vaeslapse" ossa jäetud, ei aita siin viidatud lahendused... thumbs_down.gif

Kulla mees, ESR 52.x arendus ja tugi lõppes mullu septembris. Ta pole praeguseks enam mitte vaeslaps, vaid laip. Praeguseks on seal lappimata turvaauke juba koormajagu.
ESR 60.x töötab praeguseks päris korralikult, muidugi kahju on sellest, et vanad laiendused ei tööta enam. Uuendus mäda serdi probleemist ülesaamiseks (60.6.2) oli olemas eile hommikul.
Tab Mix Plus eelistused saab taastada suures osas ilma vastava extensionita, ainus mis ei tööta on multi-row tab-ide kerimine hiirerullikuga. Päris suurele osale legacy extensionitele on praeguseks olemas analoogsed web extensionid.

Kui on tõepoolest vaja mingi vana extensioni funktsionaalsust või ikka Firefox quantum väga vastukarva on, siis Palemoon on alternatiiviks.

tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 08.05.2019 09:48:17 vasta tsitaadiga

Dogbert kirjutas:
ewur kirjutas:

Kulla mees, ESR 52.x arendus ja tugi lõppes mullu septembris. Ta pole praeguseks enam mitte vaeslaps, vaid laip. Praeguseks on seal lappimata turvaauke juba koormajagu.
ESR 60.x töötab praeguseks päris korralikult, muidugi kahju on sellest, et vanad laiendused ei tööta enam. Uuendus mäda serdi probleemist ülesaamiseks (60.6.2) oli olemas eile hommikul.
Tab Mix Plus eelistused saab taastada suures osas ilma vastava extensionita, ainus mis ei tööta on multi-row tab-ide kerimine hiirerullikuga. Päris suurele osale legacy extensionitele on praeguseks olemas analoogsed web extensionid.

Kui on tõepoolest vaja mingi vana extensioni funktsionaalsust või ikka Firefox quantum väga vastukarva on, siis Palemoon on alternatiiviks.

Mulle ei lähe eriti korda. Kuna kasutasin firefoxi ainult ühe konkreetse laienduse pärast ja selle devoleper vihastas Mozilla peale ja seda ümber ei portinud, siis lähevad meie teed Firefoxiga lahku kui ma pean uuema versiooni peale üle minema.
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Mozilla Firefox arutlus/probleemid. mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 185, 186, 187 ... 213, 214, 215  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.