XVM asemel võib ju ka WR ja PR kuvada. Ehk küsimus pole niivõrd xvm-s kui kasutaja üldise info kuvamises. Ma võin ju mängu ajal ka WOT-i lehe lahti võtta ja nt. top tieride statid üle vaadata. WG plaan on hoopis teha võimalus lahingu ajal enda identiteedi totaalseks ära peitmiseks. Eks sellega kaasne omad probleemid aga vaatame mis välja mõeldakse. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
Eks fookust saavad ennekõike need kes on agressiivsemad/aktiivsemad ja seda need paremad mängijad ka enamasti on.
Samas muidugi kui on valida, kas tõmmata artyga maha "sinine" HT või "kollane" HT kes mõlemad eesliinil siis jah, "sinine" saab suurema tõenäosusega fookust.
"Ohtlikum toru" tuleb enne mängust välja viia.
Aga selline fookus mõjutab siiski suht väikese arvu lahingute saatust. Fookuse saajale muidugi võib see kohati suht tüütu olla. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
bugbrake, aga puhtalt huvist: ütleme, et XVM keelatakse ära - mida see konkreetselt sinu jaoks muudaks?
Selle sihtimissuunaindkaatori osas muidugi kaksipidi mõistmist pole, parem tõesti kui sellest lahti saab.
Aga miks on vaja teada kui hea või halb su vastane on? Näiteks kui oled üksi alles jäänud ja vastaseid on 2 alles (mõlemad on one shot ) siis ei hakka otsustma selle järgi et ooota las see tomat olla ennem saan selle tugevamaga ühelepoole. Või siis ei hakka kohe alguses vaatama kust keda kerge ära likvideerida jne. Minu jaoks ei muuda ma ei kasuta XVM mod'i või kui siis nii palju, et mind kui sihtmärki ei valita XVM järgi väljam praegu ma ju seda ei tea aga seda kindlasti tehakse. Ma ise praktiliselt üldse ei kasuta mode ja needgi ei puuduta lahinguid vaid garaaži (minimalitic garage ja BattelHits)
Sind selle modi keelmine juba häiriks?
No mina isiklikult saan XVM fookust, ja mitte vähe. Selles mõttes mulle oleks kindlasti isiklikult kasulik, kui vastased ja eriti artad ei teaks mu WN8-t.
Aga sellest hoolimata ma arvan, et XVM on üks kõige olulisemaid mode mängus. Nr 1 põhjus on see, et paljud inimesed saavad alles siis aru, et see on skillipõhine mäng, kui nad esimest korda XVMi näevad. See on üsna tugev motivaator oma oskuste arendamiseks, kui iga lahing saad ennast võrrelda 29 teise mängija vastu. Nr 2 põhjus on see, et tänu XVMile saad kohe aru, kas lahingu alguses plaane tegev tüüp teab ka reaalselt midagi või ei. Ja saad teisi informeerida, kui nt mingi WN8 500 tomat hakkab tiimile ette kirjutama, mida tegema peaks.
Nr 3 põhjus kompenseerib veidi seda XVM fookust - XVM võimaldab ka endal silmapilguga hinnata, kas näiteks su enda tiimi scoutidele võib loota. Kas top tieridele võib loota? Kas tiimile tervikuna võib loota? Kas liitlastele, kellega koos tuleb vähemusest mängu võidu poole carryda, saab ikka loota? Kõik see on suht oluline, kui kalkuleerid positsiooni kuhu minna ja riske, mida saad endale lubada.
bugbrake, aga puhtalt huvist: ütleme, et XVM keelatakse ära - mida see konkreetselt sinu jaoks muudaks?
Selle sihtimissuunaindkaatori osas muidugi kaksipidi mõistmist pole, parem tõesti kui sellest lahti saab.
Aga miks on vaja teada kui hea või halb su vastane on? Näiteks kui oled üksi alles jäänud ja vastaseid on 2 alles (mõlemad on one shot ) siis ei hakka otsustma selle järgi et ooota las see tomat olla ennem saan selle tugevamaga ühelepoole. Või siis ei hakka kohe alguses vaatama kust keda kerge ära likvideerida jne. Minu jaoks ei muuda ma ei kasuta XVM mod'i või kui siis nii palju, et mind kui sihtmärki ei valita XVM järgi väljam praegu ma ju seda ei tea aga seda kindlasti tehakse. Ma ise praktiliselt üldse ei kasuta mode ja needgi ei puuduta lahinguid vaid garaaži (minimalitic garage ja BattelHits)
Sind selle modi keelmine juba häiriks?
No mina isiklikult saan XVM fookust, ja mitte vähe. Selles mõttes mulle oleks kindlasti isiklikult kasulik, kui vastased ja eriti artad ei teaks mu WN8-t.
Aga sellest hoolimata ma arvan, et XVM on üks kõige olulisemaid mode mängus. Nr 1 põhjus on see, et paljud inimesed saavad alles siis aru, et see on skillipõhine mäng, kui nad esimest korda XVMi näevad. See on üsna tugev motivaator oma oskuste arendamiseks, kui iga lahing saad ennast võrrelda 29 teise mängija vastu. Nr 2 põhjus on see, et tänu XVMile saad kohe aru, kas lahingu alguses plaane tegev tüüp teab ka reaalselt midagi või ei. Ja saad teisi informeerida, kui nt mingi WN8 500 tomat hakkab tiimile ette kirjutama, mida tegema peaks.
Nr 3 põhjus kompenseerib veidi seda XVM fookust - XVM võimaldab ka endal silmapilguga hinnata, kas näiteks su enda tiimi scoutidele võib loota. Kas top tieridele võib loota? Kas tiimile tervikuna võib loota? Kas liitlastele, kellega koos tuleb vähemusest mängu võidu poole carryda, saab ikka loota? Kõik see on suht oluline, kui kalkuleerid positsiooni kuhu minna ja riske, mida saad endale lubada.
Seda kõike saad teha ka ilma XVM'ta ja neid statse võid pärast uurida nii et silm on punnis peas. Ja mis siis kui mõni tomat proovib midagi öleda, on WoT'i reeglites kuskil öeldud et "tomat" ei tohi midagi öleda või juhatada? Saad ju pärast laingut seletada mida ta valesti plaanis ja ütles ning järgmine kord võiks teisiti arvestada, kutsud platti õpetad teda pärst jne.
Mina ei viitsi neid statse jälgida, läheb nii nagu läheb ja kui kellelegi ei meeldi see mida teen siis kaevaku edasi WoT'ile, et näed küll ta ikka mängib halvasti keelake tal mängimas - yeah right _________________ Alati teadke, et kuulujutte mõtlevad välja vihkajad, levitavad lollid, aga usuvad idioodid.
bugbrake, ega igaüks ei naudi õppimist, aga paljudele see meeldib ja annab nende jaoks mängule hoopis suurema väärtuse kui muidu.
Vaevalt keegi viitsiks pärast lahingut kõigi 29 mängija statsid läbi klikkida ja mis mõtet sellel olekski? Kõige magusamad võidud on ju need kus tiim su ümber on kõige nõrgem, mida XVM ka näitab lahingu alguses. Nr 3 all ära toodud asju ei olegi võimalik ilma XVMita teha.
Muidu mulle meeldivad tomatid samamoodi nagu igale teisele - vastastiimis ja võimalikult tühjade kuplialustega
bugbrake, ega igaüks ei naudi õppimist, aga paljudele see meeldib ja annab nende jaoks mängule hoopis suurema väärtuse kui muidu.
Vaevalt keegi viitsiks pärast lahingut kõigi 29 mängija statsid läbi klikkida ja mis mõtet sellel olekski? Kõige magusamad võidud on ju need kus tiim su ümber on kõige nõrgem, mida XVM ka näitab lahingu alguses. Nr 3 all ära toodud asju ei olegi võimalik ilma XVMita teha.
Muidu mulle meeldivad tomatid samamoodi nagu igale teisele - vastastiimis ja võimalikult tühjade kuplialustega
No jah aga kui tahad head meeskonnatööd ja tõsisemat väljakutset siis mängid kindlust, edenemist jne. Tavaline random ongi random igas mõttes Just for fun
Enamjaolt need XVM'i/statsi peded (no hard feelings) ongi need esimsesed, kes kohe randomi alguses virisema hakkavad, et oi oi oi nii sitt meeskkond kokku pandud, meil puha tomatid ja vastas puha uunikumid siit tuleb küll jälle kaotus jne.
Neid viriseijais, halajaid ja räuskaijaid on praktiliselt iga lahingu alguses. _________________ Alati teadke, et kuulujutte mõtlevad välja vihkajad, levitavad lollid, aga usuvad idioodid.
viimati muutis bugbrake 27.04.2019 12:53:29, muudetud 2 korda
No jah aga kui tahad head meeskonnatööd ja tõsisemat väljakutset siis mängid kindlust, edenemist jne. Tavaline random ongi random igas mõttes Just for fun
Aga kui inimesel on päevas 1-2h mängimiseks ja sedagi ajavahemikus 16-18 siis ei mängi sa mingit kindlust ega edenemist. Nurgas kaasmängijaid oodates omaette "idaneda" saad ainult.
Üldiselt "sinised" väga enne lahingu algust ei virise, nemad teevad ikka enamasti "oma" ära, virisevad pigem "rohelised" kes tunnevad et "puna-kollased" takistavad nende WR ja muidu arengut. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
xvm keelatakse ju ära mingi hetk või noh wot ise toeta seda aga nupumehed lasevad nigunii edasi.
Kui server ei saada vastase team'i username või ID'd klienti, siis pole ka võimalik nupumeestel panna kokku statsi username/ID'ga. Mo teada töötab war fog sarnasel mõttel. Muidugi mitte ideaalselt. Sest kui vastane spotti saab, sisi server annab teada, mis on mängija kasutaja. Seda peaks ka WG täiustama, et server ei paljastaks mängu lõpuni mängijate identiteeti vastastele. Alles lahingu lõpus võiks tulemustest näha, kelle vastu sa siis tegelikult lahingut pidasid.
Olen kuulnud, et WG tahab seda confitavaks per account. Mis tähendab seda, et kui suur osa mängijatest seda enda kontol maha ei keera, ning näiteks unicum või muu tugev mängija seda teeb, siis tekib see risk, et vastane võib mõelda, et miks tal stats maha keeratud, kas ta võib olla tugev mängija jne. Tomatid võivad ka loomulikult maha keerta, et ei saa rage'i osaliseks. Aga eks näis mis sellest asjast saab. Mu arust võiks selle kõigile korraga maha keerata, pole mingit jama, tehniliselt ei tohiks see raske olla, lahendus juba war foggis sees põhim.
thomak28, teinekord tahaks meeskonnas olevale tuttavale "Hei!" hõigata. Täisanonüümsuse korral poleks see enam võimalik. Samamoodi kui keegi sind sõimab, nügib, laseb või muidu jobutab siis kuidas teda raporteerida? WG support peab ka kuidagi selle muudatuse üle elama.
WG on võimalus muidugi XVM-i tegijatega kokku leppida, et a) kas lülitavad mängu ajal tulemuste kuvamise välja või b) WG blokib oma API-s andmete edastamise nii et XVM enam üldse ei toimi.
API blokkimine on muidugi veidi keerulisem, minu arust turniiridel kasutatavad abivahendid toimetavad samamoodi sealt saadava info peal.
Ehk tundub justkui lihtne probleem lahendamiseks aga saatan peitub detailides nagu alati... _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
thomak28, teinekord tahaks meeskonnas olevale tuttavale "Hei!" hõigata. Täisanonüümsuse korral poleks see enam võimalik. Samamoodi kui keegi sind sõimab, nügib, laseb või muidu jobutab siis kuidas teda raporteerida? WG support peab ka kuidagi selle muudatuse üle elama.
WG on võimalus muidugi XVM-i tegijatega kokku leppida, et a) kas lülitavad mängu ajal tulemuste kuvamise välja või b) WG blokib oma API-s andmete edastamise nii et XVM enam üldse ei toimi.
API blokkimine on muidugi veidi keerulisem, minu arust turniiridel kasutatavad abivahendid toimetavad samamoodi sealt saadava info peal.
Ehk tundub justkui lihtne probleem lahendamiseks aga saatan peitub detailides nagu alati...
Pakun, et pole võimalik 3nda osapoolea kokku leppida. Kui XVM'i tegijate lepitakse kokku, siis tuleb mingi uus mod, mis teeb sama töö ära, selle implementatsioon ju üsna lihtne.
Ingame raporteerimine ei tohiks olla suur probleem, lahingu ajaks saab anda mängijale ajutise ID, kui mängijat raporteerida, siis suudab server hiljem kokku viia mängija tegeliku ID'ga. Probleemid muidugi tekivad sellise lahenduse korral replay'des olevate kaebuste kohta. Muidugi see ajutinie ID võib pikema kehtivusajaga ka olla, et saaks teatud ajaperioodi replay'des olevat ajutist ID'd kokku viia mängija päris ID'ga..aga see siis ei tohiks liiga pikk ka olla, kuna nupumehed teevad mingi hetk selle map'ingu ära
Teine teema see, et sa tahad 'hei' öelda mõnele tuttavale. Siis pakun, et see saavutatav sellega, et kontrollitakse vastase team'i klientidesse saadetakse ajutine ID ja enda team'i klinetidesse perma ID. Ehk, et enda team'i korral toimiks XVM. Mis muidugi tähendaks seda, et tomateid ikka sõimataks, või kui näha, et neid liiga palju teamis, siis tõenäoliselt tuleb kaotus. Samas siis võtaks ära võrdlusbaasi vastasteamiga, kuna see püsiks salastatud. Pakun, et seda viimast lahendust wg ei viljeleks.
Nagu näha, siis polegi see XVM ärakaotamine päris valutu. Vaid kaoks ära osad sellised toredad asjad ka ...lisaks suppordi töö muutuks keerulisemaks..
sakinaga, saad ju rentida camo omale 100 lahingut 75 000 kreda? Lisaks saad ju filtri abil vaadata millised camod sul omal olemas on ja neid kasutada. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
- Preset Styles -> Rental
- Filter on all vasakul 3-st olevast nupust keskmine - "In depot" _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
Ka Otto Carius kirjutas mälestustes kuidas Sinimägede all ISUd oma kohvrikesi nende poole lennutasid ja kuidas komandörid neid kartsid kuna üheainsaga võis terve tiigri hävitada.
Huvitav artikkel sellest, kui hävitav on tegelikkuses tavalist HE'd tulistav arty tankidele: http://imgur.com/gallery/gIjCo
Minu jaoks oli tulemus üllatav.
Oli huvitav lugemine aga ainult selle vahega, et kirjutati pärielust mitte WoT'ist. Esimese huraaga hakaksin lugema ja mida enam lugesin seda segasemaks asi läks _________________ Alati teadke, et kuulujutte mõtlevad välja vihkajad, levitavad lollid, aga usuvad idioodid.
Nii kõik kes siin mängus suurtükke vihkavad nautige seda uuendust.Lain tier 9 suurtükki ja meeldejäävamad hetked oli otsetabamus E50le tegi 100 kahju ning plahvatusega mausile 10 kahju parimatel ning juhtutel tuli 350 kahju ära ja plahvatus suht olematu ütleks,et suurtükid on 50% kehvemad vähemalt tulemuste järg.i
vaatasin just üle, ongi nii. väga hea, et enne seda uuendust sebisin saksa artyle ace tankerit ja sooritasin suurem osa SPG missioone. näha on, et SPG missioone ei muudetud, seega neid veel raskem teha. SPG-15 (T-55A) missioonil peab 3000dmg tegema ja viimane SPG-15 4000dmg...
Eks need SPG missioonid vaadatakse ka mõne aja pärast üle. Alati on seda tehtud kui tankide omadusi oluliselt muudetud. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.