Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  The Division 2 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 19, 20, 21  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 23.04.2019 21:11:33 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:
Mäng on hakanud kohutaval läägima,alates eilest õhtust ? ma mõtlesin alguses kas videokaart hakkab läbi minema aga teised mängud töötavad normaalselt icon_rolleyes.gif võtsin settingud low peale korraks aga vahet pole ikka läägib ...fps on 70 ja äkki langeb 30-40 peale siis jälle 50-76 ja siis äkki lausa 10 peale thumbs_down.gif mäng kohati kiilub korraks kinni ,st et tegelane jääb nagu seisma mäng kiilub kinni ja siis äkki jookseb hästi kiiresti edasi icon_confused.gif enne jooksis mäng väga ilusti nüüd nagu täiesti võimatu mängida ? kas see on mängu enda viga või mis ma pean tegema ? v-sync on mängu siseselt sees ,võtsin korraks off,see ei aidanud nvidia control panelis on g-sync ka sees ? drivereid uuendada ? mäng uninstallida ja uuesti installida ? ametlikust foorumist ei leidnud ka midagi ? 1080ti ei saa ju äkki nõrgaks jääda ? teised mägnud jooksevad ilusti icon_rolleyes.gif

Mul oli esimeses osas sama teema ja etiti just dark zone-s.
Samat teemat juhtus mul ka beta-des. Division-i eripära. Osadel töötab laitmatult hästi ja teistel olenemata raudvarast väga kehvalt.

Selliselt lähed pvp mängima ja siis oled teleport hacker teiste jaoks.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 7
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 23.04.2019 22:20:25 vasta tsitaadiga

Dj-E kirjutas:
londiste kirjutas:
kas sa jälgid reaalselt fpsi (jookseb graafik või fps nurgas) või tunde järgi ütled, et fps kukub?
kui ühendus on kurja juureks, siis fps tegelikult ei kuku, kuigi võib nii tunduda. muus osas tegelase seisma jäämise ja hetk hiljem kiirelt edasi liikumise asi klapib ühendusprobleemidega.

päris surnud hiiri pole näinud, paks tolmukiht on liigagi tavaline nähtus.

edit:
draiverid jaanuari omad? division 2 tuli märtsis. alusta graafikakaardi draiveritest.

No kui mängus tegelane jääb korraks "kinni" ja siis järgmine hetk liigub topeltkiirusega siis on tegu "neti läägiga".

no ma vaatan selle task manageriga siis ütlen kas midagi koormab. graafikakaardi driverid jah jaanuari omad ja kui sa lugesid siis ma kirjutasin et koguaeg mängu väljatulekust on mäng korralikult jooksnud siis kuida sa tuled sellisele ideele et graafika driverid on süüdi ? kas mäng lasi välja patchi mis ütleb et kuule mees sul on jaanuari kuu driverid, rohkem nendega mängida ei saa, mäng hakkab nüüd halvasti jooksma kui sa ei uuenda oma drivereid icon_lol.gif Hiljuti hakkasin kasutama razer synapse uue klaviatuuri pärast ja corsair programm ka see Icue,aga need olen mängimise ajaks kinni pannud icon_rolleyes.gif Telia nett siis väga kehv siis mul ?

fps-i kohapealt jah kasutan ubisofti enda graafikut mis jookseb üelval nurgas sealt on näha et fps on 70 ja siis äkki langeb 20 peale samas odysseys on stabiilne 50-70fps mitte mingit läägamist ei ole teistes mängudes momendil.Sellepärast ma küsingi äkki keegi oskab öelda miks ta nii teeb kas graafika kaart hakkab läbi minema ? ostsin alles eelmine aasta suve lõpus selle icon_neutral.gif

viimati muutis Gap 24.04.2019 21:31:05, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 23.04.2019 22:44:21 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:
graafikakaardi driverid jah jaanuari omad ja kui sa lugesid siis ma kirjutasin et koguaeg mängu väljatulekust on mäng korralikult jooksnud siis kuida sa tuled sellisele ideele et graafika driverid on süüdi ? kas mäng lasi välja patchi mis ütleb et kuule mees sul on jaanuari kuu driverid, rohkem nendega mängida ei saa, mäng hakkab nüüd halvasti jooksma kui sa ei uuenda oma drivereid icon_lol.gif
võta kuidas tahad. ei tohiks olla uudiseks, et mängu reliisiga (ja tihti ka paar kuud või draiveriversiooni takkajärgi) suuremate tulnud mängude jaoks draivereid optimeeritakse. division 2 ja nvidia kaardi puhul on tähendab see 419.35 (märts) või uuemaid.
https://www.nvidia.com/Download/driverResults.aspx/144360/en-us kirjutas:
Provides the optimal gaming experience for Apex Legends, Devil May Cry 5, and Tom Clancy’s The Division II

ei hakka sul kaart läbi minema, ole rahulik.
task manageris pane asjad cpu või gpu kasutuse järgi ritta ja hoia silma peal sel hetkel kui läägab.

tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 24.04.2019 01:00:07 vasta tsitaadiga

londiste, tänud. ma uuendan drivereid siis,mis halba ikka juhtuda saab icon_biggrin.gif

https://www.reddit.com/r/thedivision/comments/bf7ngn/poor_performance_since_last_2_patches/

https://forums.ubi.com//showthread.php/2042281

samamoodi mul peale patchi hakkas mäng halvasti jooksma,loodan et tehakse korda.
tagasi üles
silk45
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.04.2019 11:03:35 vasta tsitaadiga

Mul sama, pärast viimast patchi langes perf. märgatavalt. Tundub nagu oleks mälu leke vms. kuna alguses jookseb normilt,
mingi aja pärast algavad fps dropid. Osadel on aidanud siin: https://www.reddit.com/r/thedivision/comments/bajb4z/fps_drops_and_stuttering_fix/ mainitud
lahendus, mul pisut aitas, vähemalt tundub, täiesti korda ei teinud.
Divisioni ametlikes foorumites ja eelmainitud redditi topicutes on see ka paljudel probleemiks ja tundub olema
suht random, kellel seda on, seega eeldatavalt mitte otse rauaga seotud, kuna probleeme on ka high end pc omanikel,
samas kui mõnel nõrgema masinaga mängijal pole üldse antud probleemi.
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 24.04.2019 11:25:50 vasta tsitaadiga

Ma tühjendasin selle shader cache kausta nagu seal ühes lingis oli õpetus ja panin selle uplay overlay kinni ja mäng hakkas jälle hästi jooksma ... kuigi ikka vahest natuke nagu jälle korraks kiilus kinni kui minna matchmakingusse. Ma ei tea jah mis ime selle shader casche kaustaga on aga seal öeldi et selle saab kinni ka keerata ,.täpsemalt mis ja kuidas ma nagu ei saanud aru, kuskohast ma selle kinni keeran ja kas see midagi segama ei hakka ? Igatahes lähiajal pidi tulema patch loodan et mäng tehakse korda ja jookseb jälle nii nagu ta enne jooksis.
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 24.04.2019 11:41:35 vasta tsitaadiga

... ei soovitaks mingi ühe mängu pärast kogu süsteemi twiikima hakata (a'la registri mudimine ja teenuste kinni keeramine vms.) kui väga-väga hästi ei tea, mida teed icon_rolleyes.gif suur oht, et kui saabub mõni järjekordne M$ testimata plaaster, siis võib seetõttu katki minna rohkem, kui see üks mäng. Pigem alustaks ma sellest, et sulgeks absoluutselt kõik rakendused, mida pole tingimata vaja mängu mängimiseks. Kui see ei aita, siis võtaks mängu maha ja paigaldaks uuesti süsteemist erinevale teisele füüsilisele kettale. Mul on näiteks mängude jaoks 2 RAID0 olevat SSD-d ja tänu sellele kõiksugu laadimisest tulenevad probleemid on praktiliselt olematud. Avatud maailmaga mängude jaoks on see väga oluline, sest palju kola loetakse nö. lennult ja kui laadimine jääb pudelikaelaks, siis on see kohe ka mängus tunda. Mängude süsteemist eraldi SSD pealt mängimine on igal juhul hea mõte, sest seal ei vähenda kiirust ketta fragmenteerumine ega sega süsteemi pöördumised, küll aga tuleks tähele panna, et üle 2/3 täitumise korral aeglustub ka SSD märgatavalt, seega ideaalis võiks SSD peal olla alati umbes 30% tühja ruumi ...
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 24.04.2019 11:42:09 vasta tsitaadiga

DigeBeni, seda küll jah,mul kahjuks ei ole nii suur SSD et sinna momendil mänge panna.... loomulikult ma tahaks osta suuremat,aga ma ei oska seda paigaldada ja siis on vaja op süsteemi vaja formattida ja installida jaa jama kui palju thumbs_down.gif windows on mul jah SSD peal aga programmid ja mängud hdd peal.. ma mingeid registreid ei hakka jah muutma pole seda kunagi teinud.tavaliselt on patchidega ikka asi korda saanud kui paljudel jookseb mäng halvasti ja kisa on ka ametlikes foorumites.
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 24.04.2019 11:44:35 vasta tsitaadiga

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\GraphicsDrivers\TdrDelay on üsna tuntud ja safe tweak. see muudab default 2s võtab ülemäära agressiivselt timeoute kinni. millegipärast on see nvidia draiveritega rohkem probleemiks, ei tea kas on timeout handling teistmoodi või midagi draiverites või scheduleris tekitab üle 2s pause. see on kindlasti mänguspetsiifiline ja mõjutab niigi crashimisalteid mänge rohkem. selle timeoudi ületamine tundub enamasti lõppevat graafikadraiverite restardiga, mida enamik mänge ja osa softi just päris hästi ei talu. microsofti enda dokumentatsioon: https://docs.microsoft.com/en-us/windows-hardware/drivers/display/tdr-registry-keys . küll aga tuleb siinkohal ära märkida, et see ei mõjuta kindlasti kuidagi fpsi kukkumist vaid ainult hangumisi või kokku jooksmist.

neti kiiruse pärast aeglustumist olen näinud mõned korrad küll aga kui mälu ei peta, siis fps mul selle juures ei kukkunud.
ajutiselt olen ikaldava wifi ja aeglase ühenduse otsas, siis sellega tuleb neid läägimisi ikka ette. korraliku juhtmega telia ühenduse otsas olen näinud kord või paar - tundub serveripoolne kala, sest peale reconnecti probleemi enam ei esinenud.

tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 24.04.2019 11:52:25 vasta tsitaadiga

... igal juhul on mõistlik kuhugi neist muudatustest enda jaoks logi teha a'la Google docsi vms. iganes pilve kasutad, siis tead, mida tagasi muuta, kui seletamatud probleemid tekivad. Lihtsalt üks hiljutine näide, mis küll antud juhul asjasse ei puutu, kuid ilmestab M$ mentaliteeti oma aukude lappimisel: https://arstechnica.com/gadgets/2019/04/latest-windows-patch-having-problems-with-a-growing-number-of-anti-virus-software/
Dj-E
Aeg Maha 2a
Dj-E

sõnum 24.04.2019 12:32:23 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:
DigeBeni, seda küll jah,mul kahjuks ei ole nii suur SSD et sinna momendil mänge panna.... loomulikult ma tahaks osta suuremat,aga ma ei oska seda paigaldada ja siis on vaja op süsteemi vaja formattida ja installida jaa jama kui palju thumbs_down.gif windows on mul jah SSD peal aga programmid ja mängud hdd peal.. ma mingeid registreid ei hakka jah muutma pole seda kunagi teinud.tavaliselt on patchidega ikka asi korda saanud kui paljudel jookseb mäng halvasti ja kisa on ka ametlikes foorumites.
Osta mängude jaoks uus SSD ja tekita sinna lihtsalt uus kaust uPlay mängude jaoks. Ei ole vaja mingit op.sysi uuesti installimist.
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 24.04.2019 21:38:13 vasta tsitaadiga

Mul esimeses osas ei olnud küll vahet kas jooksutasin seda HDD pealt või SSD pealt. See karakter jooksis ikka kinni.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 7
tagasi üles
silk45
HV kasutaja

sõnum 25.04.2019 00:12:15 vasta tsitaadiga

Mul aitas fps droppide vastu https://forums.ubi.com/showthread.php/2044768-Working-fix-for-the-crashes-on-Nvidia-cards-(maybe-AMD-as-well) toodud soovitused, selle erinevusega et kasutan dx11 (dx12 crashib ikka) ja nvidia draiveri panin vanema 419.35 versiooni.
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 25.04.2019 09:12:07 vasta tsitaadiga

... ei maksa kõiki vigu ühte patta panna, karakter võib nö. kinni joosta paljudel erinevatel põhjustel ja DX11 vs 12 teema on rohkem eelmise osa probleem. DX12-ga ei saa mina kah eelmist praktiliselt üldse mängida ja täiesti toimivat fixi, millega DX12 oleks stabiilne, pole leidnudki ...
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 26.04.2019 00:38:58 vasta tsitaadiga

silk45 kirjutas:
Mul aitas fps droppide vastu https://forums.ubi.com/showthread.php/2044768-Working-fix-for-the-crashes-on-Nvidia-cards-(maybe-AMD-as-well) toodud soovitused, selle erinevusega et kasutan dx11 (dx12 crashib ikka) ja nvidia draiveri panin vanema 419.35 versiooni.

Ma ei tea,ma uuendasin samade 419.35 driverite peale ja panin need nvidia seaded mis seal oli toodud ja täna oli mingi patch ka,tõmbas patchi ära ja läksin mängu 10 minutit sain mängida ja hakkas jälle läägima icon_cry.gif uplay overlay panin ka kinni, fps on läägimise hetkel mingi 6-9 nagu ma ei tea videokaart oleks mingi ma ei tea 10 aastat vana thumbs_down.gif Mina ei tea mis sellel mängul v minu arvutil viga on kui tuli mäng välja sain koguaeg ilusti mängida ei olnud sellist jama ja teised mängud jooksevad ilusti sellist kohutavat läägi küll ei ole kui praegu on. Suur tänu ubisoft sellise pasa eest thumbs_down.gif
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 26.04.2019 02:05:13 vasta tsitaadiga

profiilis sul õige info, masinal 8gb mälu?
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 26.04.2019 10:49:03 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
profiilis sul õige info, masinal 8gb mälu?

jah 8Gb on mälu DDR4 kui ma ei eksi..... ennem mäng jooksis väga hästi ja teised mängud jooksevad ka väga hästi momendil ,see ei saa sellest olla ... ma tean et see on vähe ehk tänapäeval võiks juba 16gb olla aga jah ma ei oska öelda... ma kirjutasin sinna ubisofti supporti ka iseasi kas nad vastavad ja millal vastavad... lihtsalt kahju hea mäng on ,mängid mängid ja siis äkki hakkab jamama icon_confused.gif
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 26.04.2019 11:06:22 vasta tsitaadiga

eile kiire mängu peale sõi division 2 rõõmsalt 7 giga mälu puhtalt enda tarbeks. osa ka siin viidatud threade räägivad, et patch tõi ka mingi mälulekke.
8 on tänapäeval ikkagi juba vähe.

aga muul teemal, kuidas need world tierid toimivad? käidki samad missioonid + strongholdid uuesti ja grindid checkpointe ja muid evente geari tarbeks? seda siis 4x veel ja siis wt5 on veel mingi hulk uusi endgame asju?

tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 29.04.2019 03:15:34 vasta tsitaadiga

Ma uuendasin enda DirectX mingeid drivereid ja windows tegi mingi update ka veel ja reinstallisin seal mingi Microsoft Visual C++ Redistributable värgi ja proovisin siis divisioni ja mäng töötas jälle väga hästi icon_biggrin.gif fps muidugi kõikus seal 50-70 vahepeal aga see jõnksutamine kadus ära icon_razz.gif
tagasi üles
OltsPoiss
HV kasutaja

sõnum 29.04.2019 19:21:27 vasta tsitaadiga

Gap, Asi pole sul videokaardis ( mainisid, et nagu oleks 10a junn .. ega 8GB mälus, vaid et sul on üksik pulk. Olgu pigem kasvõi 2x4GB. Dual Channel jookseb alati kiiremini kui Single. Kui sul võimalik kelleltki laenata testimiseks teist täpselt sama pulka mis sul endal siis soovitan. Single channel on tugevaks pudelikaelaks su arvutis.
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 29.04.2019 21:08:21 vasta tsitaadiga

OltsPoiss, Selge.Tänud,võtan arvesse. praegu jookseb mäng ilusti,aga jah mingi aeg tahaks ja mälu juurde,siis pigem 2X8gb pulka ? et kas siis kui on 2 pulka on parem kui üks mälu pulk?
tagasi üles
OltsPoiss
HV kasutaja

sõnum 29.04.2019 22:13:32 vasta tsitaadiga

Dual Channel kindlasti jah. 2400 jääb väheks ka, 100%. Netis selle kohta väga palju informatsiooni.
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
silk45
HV kasutaja

sõnum 04.05.2019 23:13:06 vasta tsitaadiga

Kuna rami hinnad nüüd jälle mõistlikud ja oli niikuinii plaanis, sai võetud üks pulk 8gb rami juurde ja vähemalt praegu kadusid fps dropid. Kuna aga enne patchi jooksis ühe 8gb pulgaga ka ilusti,
siis jah eks eelmise patchiga mingi memory leak tuli.
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 04.05.2019 23:24:26 vasta tsitaadiga

jookseb mul ka praegu ilusti nagu enne jooksis,kui mäng välja tuli,lihtsalt see mäng oli peale patche nii pirtsakas et tahtis mingit DirectX uuendust ja selle mingi Microsoft Visual C++ Redistributable värgiga oli ka midagi mul nässus ja puudu,aga ma tegin need korda nüüd jookseb mäng jälle hästi. Teised mängud jooksid väga hästi,kuidas saab nii rumalat juttu hakata äkki rääkima et sul on äkki mälu vähe icon_lol.gif
tagasi üles
Dj-E
Aeg Maha 2a
Dj-E

sõnum 05.05.2019 01:47:19 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:
jookseb mul ka praegu ilusti nagu enne jooksis,kui mäng välja tuli,lihtsalt see mäng oli peale patche nii pirtsakas et tahtis mingit DirectX uuendust ja selle mingi Microsoft Visual C++ Redistributable värgiga oli ka midagi mul nässus ja puudu,aga ma tegin need korda nüüd jookseb mäng jälle hästi. Teised mängud jooksid väga hästi,kuidas saab nii rumalat juttu hakata äkki rääkima et sul on äkki mälu vähe icon_lol.gif

Kellel mäng jamab proovigu Nvidia vanemate driveritega. AC:Odyssey jaoks panin vanemad driverid peale kuna viimastega oli võimatu mängida, sest fps langes sinna 20 kanti. Vanade driveritega tiksub jälle seal 60 kandis. DIV2 töötas kah väga hästi. Driveri versioon mul hetkel on: 417.35
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  The Division 2 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 19, 20, 21  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.