Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield V märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 61, 62, 63 ... 78, 79, 80  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Mina arvan, et Battlefield V saab olema ...
Äge!
32%
 32%  [ 45 ]
Keskmine!
29%
 29%  [ 41 ]
Nõme!
21%
 21%  [ 30 ]
Ma ei tea!
17%
 17%  [ 24 ]
hääli kokku : 140

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
kirjumega
HV veteran
kirjumega

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 15.04.2019 19:13:53 vasta tsitaadiga

https://www.gpucheck.com/game_gpu/battlefield-v/nvidia-geforce-rtx-2060/intel-core-i3-8100-3-60ghz/high

Võiks nagu vedada.

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Vael
HV Guru

sõnum 15.04.2019 20:25:04 vasta tsitaadiga

cummel kirjutas:
Kas keegi sellist kombinatsiooni on BFV mängimiseks kasutanud: i3 8100 ja RTX 2070? Sai kaart tellitud, aga prose peale hetkel raha ei jätku, tahaks 1440p resol mängida, veab see i3 üldse välja?

Ma võtsin lõpuks ette uuenduse i7 3770k peale i5 pealt sest battlefieldis jäi cpu Furyx- le jalgu. I3.... Eks ta jõnksutab veits;)
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
cummel
Kreisi kasutaja

sõnum 16.04.2019 21:37:55 vasta tsitaadiga

Kuidagi ei õnnestu 2070 kaardiga HDR BF1-s kasutada. Ühendatud DP kaabliga, vana kaart oli GTX1070TI ja sellega küll HDR BF1-s toimis.
Kommentaarid: 130 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 120
tagasi üles
Rometl6
HV vaatleja
Rometl6

sõnum 17.04.2019 13:11:11 vasta tsitaadiga

Panin lennukiga pommitamistest ühe video kokku:

Link
tagasi üles
Slinky
HV kasutaja

sõnum 17.04.2019 14:15:32 vasta tsitaadiga

Ulme, pole mina veel bf5 lennukeid käppa saanud, kogu see flight mechanics tundub lihtsalt nii puine ja piirav icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 17.04.2019 14:20:08 vasta tsitaadiga

Puldimeeste pärusmaa
Kommentaarid: 374 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 300
tagasi üles
Lovvi
HV veteran
Lovvi

sõnum 17.04.2019 14:31:34 vasta tsitaadiga

Mina saan täitsa hästi hakkama lihtsalt klaviatuuriga lendamisega
Kommentaarid: 59 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 56
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 17.04.2019 14:52:18 vasta tsitaadiga

aastate pikkune trenn teeb ka imesid muidugi, vastupidist ei väida.
Kommentaarid: 374 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 300
tagasi üles
T&O
HV kasutaja
T&O

sõnum 17.04.2019 17:38:03 vasta tsitaadiga

Kui klaver ja hiir enda käe järgi ära seadistada, ei ole lendamises midagi väga ulmelist, pigem püüa seal õhus ellu jääda.
BF4-s sai pikalt sätitud ja meelepärane seadistus leitud, BF5 korra kopterisse ronides jäi lendamine eelneva seadistuseta lendamata icon_razz.gif
Kommentaarid: 84 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 76
tagasi üles
Rometl6
HV vaatleja
Rometl6

sõnum 18.04.2019 06:52:48 vasta tsitaadiga

Proovi selliseid sätteid:

tagasi üles
aim17
HV kasutaja

sõnum 18.04.2019 08:02:32 vasta tsitaadiga

Mnjah! Minu jaoks on lendamine ulme. Olen ise ka üritanud ja proovinud ja vahel harva saan korraga kahele vastasele pihta. Aga see mis Romet oma videos teeb on ikka täits p....s värk, kadedaks teeb. Ise arvan, et lenduritel peab mingi aimboti värk sees olema kui surma olen saanud, täitsa uskumatu on vahel kus ta näeb või teab, et ma seal olin!?
Rometl6
HV vaatleja
Rometl6

sõnum 18.04.2019 08:57:21 vasta tsitaadiga

Mind süüdistati vahepeal autopiloti kasutamisel. Ma ei tea, mis see veel olema peaks? Et arvuti teeb kõik minu eest? Peab ikka päris korralik programm olema...

Mitu inimest lubasid karjaga minu kohta "häkkimise" süüdistuse teha. Ma üritasin neile selgitada, et see pole mingi imetrikk niiöelda kalu ämbris ("fish in a barrel") tulistada. Kui suure pommikuhja kõige populaarsemate kohtade peale ära lased, siis saab üldiselt alati mitu killi korraga. Miski ei veennud neid, kuni lõpuks ütlesin, et ma teen mängust video ja panen kunagi Youtube-i üles. Siis rahunesid natuke.

Selleks, et kõige rohkem kille saada, tuleb valida parim mängutüüp, parim kaart ja parim sihtmärk. Conquest-i puhul on inimesed kõikjal laiali. Grand Operations mängus on nad rohkem ühes punktis koos. Twisted Steel-i sild on hea koht, mida pommitada. Vahel märgistavad meeskonnakaaslased raketipüstoliga hulganisti vastaseid. Korra oli lihtsalt olukord, kus ma märkasin maapealt, et sillal oli suur hulk inimesi kokku kogunenud, tegin enesetapu ja hüppasin lennukisse ja tegin silla tühjaks icon_smile.gif

Conquest mängu puhul tuleb aga loota, et vastased kas vallutavad kogu territooriumi ära või kaotavad kogu territooriumi. Mõlemal juhul koguneb kogu meeskond ühte või kahte punkti kokku.

Grand Operationsi puhul tuleb peale Twisted Steel kaarti Arras-e kaart ja kui sa jõuad sakslaste poolel esimesena lennukisse hüpata, siis kiirelt otse edasi kihutades näed põllul suurt vastastehulka. See pole küll kõige puhtam viis killide kogumiseks aga kui tahad enda isiklikku rekordit purustada, siis see põld annab parima võimaluse. Kusjuures, piisab vaid neljast 500kg pommist - nendega sain korra 15 killi korraga. Alguses oli neil pommitajatel vist 2x rohkem pomme, kuid minule piisab ka praegusest kogusest, mis sakslaste poolel saadaval on.
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 18.04.2019 10:20:59 vasta tsitaadiga

Meenuvad need toredad ajad kui lennukid said spawnida ja lennata mil sõdurid pidid veel ootama round starti. Arrase puhul oli see eriti jõhker, nii kui vastaste tiim liikuma hakkas siis said nad pea kõik korraga ka surma kuna just sel momendil jõudsin kohale ja jalaväevastane carpet bomb rahe lendas neile krae vahele.
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
aim17
HV kasutaja

sõnum 18.04.2019 10:56:16 vasta tsitaadiga

Oskab keegi öelda mis peab tegema, et mul tuleks valikusse ka JB-2 ja kahurituli. Healjuhul saan vaid med/kirstu tellida, tossupomme saata ja mingi tanki tellida?
kala1
Kreisi kasutaja
kala1

sõnum 18.04.2019 10:59:39 vasta tsitaadiga

Õiget gamemode'i mängida ?!
tagasi üles
aim17
HV kasutaja

sõnum 18.04.2019 11:16:58 vasta tsitaadiga

Mängin ju. Vastased saavad ja oma tiimi mehed saavad ka aga mul ei tule neid valikusse?
Slinky
HV kasutaja

sõnum 18.04.2019 11:28:49 vasta tsitaadiga

rohkem punkte vaja siis koguda ilmselt. Vastavad ikoonid on sul ikka ju sellel commo rose´il olemas lihtsalt mitte aktiivsed?
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
aim17
HV kasutaja

sõnum 18.04.2019 11:36:01 vasta tsitaadiga

Slinky kirjutas:
rohkem punkte vaja siis koguda ilmselt. Vastavad ikoonid on sul ikka ju sellel commo rose´il olemas lihtsalt mitte aktiivsed?

jah

jules
HV veteran
jules

sõnum 18.04.2019 15:26:04 vasta tsitaadiga

Iga asja juures on punktide arv, mis peab olema täis, et kutsuda.
Kui punktid täis aga ikka hall, siis tähendab see, et sinu tiim on just seda kasutanud ning pead suts ootama ja uuesti siis proovima. Korraga saab tiim ühe V1 tellida.
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 72
tagasi üles
Vael
HV Guru

sõnum 18.04.2019 15:57:07 vasta tsitaadiga

Ma nüüd ootan kas FS ka suure kisa peale lennukid lisatakse või saab seal rahulikult meeskonnatööd harjutada. Praegu oli vist BFV soodykas ka, ei teagi kas võtra ära või on DICE- l kavas FS ka BF1 teha?
tagasi üles
ampsu
HV veteran
ampsu

sõnum 18.04.2019 17:25:40 vasta tsitaadiga

Vael kirjutas:
Ma nüüd ootan kas FS ka suure kisa peale lennukid lisatakse või saab seal rahulikult meeskonnatööd harjutada. Praegu oli vist BFV soodykas ka, ei teagi kas võtra ära või on DICE- l kavas FS ka BF1 teha?

BF1 küll ei tohiks Firestormi saada? Kust selline mõttelend pärineb?
Kommentaarid: 109 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 4 :: 97
tagasi üles
Vael
HV Guru

sõnum 20.04.2019 10:17:07 vasta tsitaadiga

ampsu kirjutas:
Vael kirjutas:

BF1 küll ei tohiks Firestormi saada? Kust selline mõttelend pärineb?

Firestormist BF1 tehakse, nagu nad BFV ära lörtsisid. BFV tuli täitsa mängitav välja, aga siis interneti hala peale nerfiti jalaväe relvad ära ja buffiti kämpimise varuatus- tunnetus oli peale 1k nagu BF1.

FS põhiõiselt surma saad, siis aaab kiruda ainult ennast, et avatud maastikul nagu loll monkey.gif ringi jooksed:p või loot luck'i.

Mõtlesin, et 1 vs squad vastu ei yasu üritadagi, aga hea õnne korral läheb kordagi. Eila nägin üle välja 4st meeskonda jooksmas mu poole, enda meeskond lasti just seljataga ribadeks. Muud üle ei jäänud, ainuke relv kätte ja taganeda pööningule. 3neist nottisin maha, siis sai võhm otsa:p
Teine hea moment oli kui künkal täristasime meeskonda kui äkki märkasin teist 4st seljataga. Ma jõudsin airstrike eest ära hüpata ja ringiga 2 meeskonna seljataha hiilida. Mõtsin, et krt alatult mu meeskonda selga @#¥!? Tegin tagasi, kõigepealt nottisin pooled selleat meeskonnast maha. Pärast kämpasin tulerõnga juures ja võtsin 2st meeskonnast ka pooled maha, revenge is a b@#! :p
Lõpetasime 6meeskonna killiga, kõik minu vs 2 meeskonda, kes omavahel kokku läksid pärast meid;)
Lõpuks kõige väiksemas ringis, nottisin veel 2 maha ja jäime meeskonnaga 2 kohale, 4st enam jõud üle ei käinud kitsas ringis.
tagasi üles
ampsu
HV veteran
ampsu

sõnum 20.04.2019 15:57:23 vasta tsitaadiga

Arvan et viimasest 15st squad mängust pooled algavad pooliku squadiga. Veidi närvi ajab, aga eks ka mõned korrad nii lõppu jõudnud.
Kommentaarid: 109 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 4 :: 97
tagasi üles
Vael
HV Guru

sõnum 04.05.2019 16:34:43 vasta tsitaadiga

Uus patch tuli 30ndal välja. Mängu võidukas lõpp FS peaks uhkem olema, aga esialgu ei pannud tähelegi. Updat notes lugedes märkasin jah, et mingi suur V jookseb üle ekraani.
Kukerpallitamine peaks ka juhitav olema nüüd. Ise pole tähele pannud, vb enam jah ei kukerpallita maja trepiat üles tagasi kui alla hüpata.

Ma nüüd pea kindel, et ET järglaseks saabki FS. Samasugune nagu ET HC mode, ainult et hea meeskonnaga saab koostööd rohkem teha. Tankid ja lennukid ka siiani ei sega. Loodetavasti ei hakata ka jälle üle pingutama tankide tugevdamisel nagu BFV tavamängus tehti.
tagasi üles
niijana
HV kasutaja
niijana

sõnum 08.05.2019 12:47:15 vasta tsitaadiga

Ei ole midagi siin rõõmustavat. Viimased muudatused keerasid hitregi ja damage nr vägagi sinna samusesse. Kas on normaalne, et relvast tulistades teed üle 220 punkti kahju (damage)? ja kulutad meeletult aega killi saamiseks? Korduvalt on juhtunud, et olen surnud nn seina taga.
Mainiti, et nähtavust parandatakse drastiliselt kuid kahjuks olen kohanud midagi muud. Näiteks enam ei näe väga kaugele ilma (kohati saan aru ja loogiline), et kaugemale vaatamiseks peadki zoomima, kuid miks siis vastased ootamatult ilmuvad ilmuvad vaate alasse, nagu astuksid kusagilt udu seina tagant välja.
Jääb vägisi mulje, et järjekordselt suudeti netcode, serveri-kliendi vahel korralikult katki teha. Hea töö Dice. Ainukene positiivne info mis rõõmustas, et lõpuks ometi tullakse välja Custom Serveritega. Täpsema ülevaate serverite konfist leiate siit:

https://www.youtube.com/watch?v=fboaUgRyO_g
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Battlefield V mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 61, 62, 63 ... 78, 79, 80  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.