Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Hinnang TV\FM tunerile märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Wiltz
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 04.06.2004 13:49:13 vasta tsitaadiga

ütlex, et pigem on telesignaal telekate töötamist ja piire arvestav tyng...seda tahtsid vist öeldagi?! vastasel juhul ei oleks mõtet inimesele telepildist paremat asja demostreerida icon_wink.gif
tele värk on ju vana standard, mis seal ikka norida. ausalt öeldes mai teagi, kas see leadteki asi andis stereot v mitte, vähemalt andis ta stereole mõlemasse kanalisse icon_lol.gif aga kui väidetaxe, et on mono, ju siis on mono...samas, eriti ei koti. mai näe mingit väga mõjuvat põhjust, mix peaks sealt telekast üldse stereosignaali taga ajama (kui lihtsalt vahest ajaviitex mõnda saadet v seriaali vahtida)

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Kommentaarid: 275 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 3 :: 226
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Dijital
HV Guru
Dijital

sõnum 04.06.2004 14:05:53 vasta tsitaadiga

STV satelliitkanalite pilt on küll kefakene... Osadel kanalitel on ka topeltaudio, osadel ületampiv vene keel, osadel kanalitel on ka eri sagedustel nõme ületampiv vene keel peal, kuigi peaks nende enda webilehe andmetel olema ingliskeellne või saksakeelne audio. Soome MTV3 pilt on paketis ainuke, millel on HEA pilt, et ka väikesel tekstil (näiteks saatekava) puudub ghost-shadow. Testitud Hauppage kaardiga
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
JT17
Kreisi kasutaja
JT17

sõnum 04.06.2004 14:24:34 vasta tsitaadiga

Endal on Leadtek WinFast TV2000 XP Expert
Pilt on hea, kui sisendsignaal on korralik, st piisava tugevuse ja kvaliteediga (Starman). Paar korda on tulnud Starmanist tehnik väljakutsuda, et kaablist ettenähtud signaalitugevus kätte saada.
Konkreetsel kaardil on stereo heli, ent heli kvaliteet võiks parem olla, kuna kõrgemaid sagedusi ei anna see kaart heli osas hästi välja. Sama häda on selle kaardi raadio FM helil. Seda helikvaliteedi häda on kurdetud mitmes ingliskeelses ülevaates (review).
Muus osas ei ole midagi ette heita.

Oli mul kunagi Chronose raadiokaart, selle stereoheli oli WinFast TV2000 XP Expert omast palju parem.
Kommentaarid: 114 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 95
tagasi üles
jaanx
HV veteran
jaanx

sõnum 04.06.2004 14:31:15 vasta tsitaadiga

Aga kuidas see Chronos ka XP all töötab. Olen kuulnud, et pole häid drivereid XP jaoks - või eksin?
Kommentaarid: 148 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 139
tagasi üles
mr.Luiks
HV kasutaja
mr.Luiks

sõnum 04.06.2004 14:43:48 vasta tsitaadiga

jah, kindlasti vajab väga head signaali. endale ostsin deluxe variandi ja nüüd ongi probleem, et signaal nõrk ja kaart vaja maha müüa icon_sad.gif välis-atenniga pole mul midagi eriti teha (ilmselt kehv kaabel) ja toa-atenniga saab suhteliselt kehva kvaliteedi. siin on väike näide mingi vene toa-atenniga ja default settingutega salvestatud lõigust (ma arvan, et kaabliga annab parema kvaliteedi) -> http://www.luix.pri.ee/vidz/leadtekxp2000deluxe.avi (10sek/3mb/xvid) lindistatud pole originaal softiga, millegipärast ei taha originaal soft leida kanaleid toa-atenniga. kasutatud on iuVCR progret. huviga tahaks näha mis kvaliteediga darzik'u videod on. ahjaa ja ainult tv3 suudabki sellises kvaliteedis näidata.
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 04.06.2004 14:47:43 vasta tsitaadiga

jaanx kirjutas:
Aga kuidas see Chronos ka XP all töötab. Olen kuulnud, et pole häid drivereid XP jaoks - või eksin?

... minu pildid ongi XP all tehtud ja draiveriteks need samad, mida LifeView oma kodulehel pakub. Vaatamiseks kasutasin iuVCR'i !

Muide, töötas üsna rahuldavalt ka linux'i all (SUSE 9.x) ...

bjand
HV kasutaja
bjand

sõnum 04.06.2004 15:06:38 vasta tsitaadiga

mul oli see tv2000 deluxe. minul see igatahes normaalset pilti ei näidand. eks mu kabla oli ka kehvake aga ei olnd erilist midagi. vahetasin chronose vastu välja bt878 kiviga.
igatahes mulle tundub sama kvaliteet. Ütleme nii, et kui kablast tuleb väga hea signaal, see leadtek näiteb normilt aga jah, ega chronos ka pipardama ei hakka väga.
ühele tüübilie hankisin kunagi mingi pinnacle 2500eeguse kaardi ja üldiselt ka sellel ei paistnud mingi suurt iseärlikku vahet olema.

savemise koha pealt on ka sama, et originaal softi ei pea ju kasutama, neid vidinaid mis imevad kaardilt pilti on sitaks.
draiverid chronosel töötavad xp peal küll. kusjuures ma olen vaadanud, et kõige paremini on mul töötanud need driverid mis plaadiga kaasas on.

närvi ajas selle tv2000 puhul see, et seal on kanalid mingiteks regioonideks ja kaheks sisendiks cable/antenna jagatud.
mul leidis cable all ühe portsu kanaleid ja antenna teise portus kanaleid. full scan andis ka ainult pooled. et nende scannimisega oli igaven keberniit. (võib olla ka kehvast sisendist kes teab)

lihtsalt minu kogemus.

doors
HV vaatleja

sõnum 04.06.2004 15:12:32 vasta tsitaadiga

leadtek winfast2000 deluxe, sai paar nädalat tagasi K-saluunist ostetud 690eekiga. Kaasas oleva softiga pole mõtet proovidagi. W2k P4 pilt uute draiveritega
tõesti hea. Jama on teletextiga, kipub restartima. Signaal peab hea olema. Kollektiivantenniga tuli palju müra. Hetkel STV kaabel kolmeks jagatud ja kõik fungab
tagasi üles
JT17
Kreisi kasutaja
JT17

sõnum 04.06.2004 15:15:02 vasta tsitaadiga

Leadtek WinFast TV2000 XP Expert TV/FM kaardi jaoks tuleb kasutada viimaseid draivereid ja softi. CD-l kaasasolnud softi ja draiveritega oli mul igavane jama. Nüüd kasutan ainult installimisel Leadteki ftp-st tõmmatud draivereid ja programmi.

ftp://ftp.winfast.com.tw/tv_tuner/
Kommentaarid: 114 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 95
tagasi üles
ihvike
HV Guru

sõnum 04.06.2004 16:54:37 vasta tsitaadiga

Ühesõnaga peab vist teleka ostma hoopis.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
darzik
HV veteran
darzik

sõnum 04.06.2004 21:23:46 vasta tsitaadiga

Natuke pilte siis lõpuks kiirelt: http://www.zone.ee/darzik/stuff/LeadtekWinFastTV2000XPExpert/ .. videot täna ei jõua, sry
Kommentaarid: 73 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 70
tagasi üles
Arvo Cobrietti
HV Guru
Arvo Cobrietti

sõnum 04.06.2004 23:22:23 vasta tsitaadiga

nende videolõikude pealt niikuinii kaardi headuse kohta pole mõtet otsustada midagi, sest igaühel erinev signaal ja mpeg4 on visuaalselt sellise softi väljanägemisega, et varjab vead suht-koht hästi ära (analoogmüra ja säbruline pilt). pealegi see High-Q oma tundub olevat hiljem kodeeritud, mitte reaalajas ning ka mõningaid filtreid kasutatud (resize,sharpening, deinterlace) ning on näha nagu, et kerged vertikaalsed triibud jookseksid pildi peal. samas kodeki bitrate on päris kõrge tundub icon_smile.gif ja see videoklipp on ka natuke mittemidagiütlev valitud (näolapp suures plaanis, hallil taustal). mingi jalgpallimatš vms. võiks rohkem olla, kus ka väiksemaid detaile.
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 37
tagasi üles
poiss812
HV vaatleja

sõnum 05.06.2004 10:50:48 vasta tsitaadiga

Luix, kas sa tegid selle video sama arvutiga, mis sul profiilis on. Küsimus tekkis seetõttu, et mul on ka suhteliselt nõrk arvuti ja tahaks teada, kas minu arvuti ka sellega hakkama saaks. Muidu kui sellele videole virtual dub-ga deinterlace teha siis on pilt päris normaalne (ei ole neid triipe, kui see mees pead pöörab).
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
mr.Luiks
HV kasutaja
mr.Luiks

sõnum 05.06.2004 14:01:01 vasta tsitaadiga

jah sama arvutiga mis on profiilis. ja need triibud pidid ka ainult selle iuVCR programmiga tulema, originaal softiga neid ei pidanud olema.
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
madest
Kreisi kasutaja
madest

sõnum 16.06.2004 18:39:13 vasta tsitaadiga

Kaardiks siis Chronos Video Shuttle II
Mul probleem paneb monsa refresh rate 60hz peale kui Tv käima panen
Panen käsitsi 85 tagasi alati. Kas kuidagi nii ei saa et ei viskaks ?
Või see ainult Chronose enda aplikatsiooni viga?
milles asi ?
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
jaanx
HV veteran
jaanx

sõnum 16.06.2004 21:11:34 vasta tsitaadiga

Ehmm... sain omale sama kaardi ning silmitsi sama probleemiga icon_sad.gif
Kommentaarid: 148 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 139
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 17.06.2004 08:47:59 vasta tsitaadiga

... see on kaasa tulnud proge spetsiifiline kala ! Minu mäletamist mööda, kodulehelt tõmmatud softiga seda ei esinenud ja veel parem oleks kasutada mõnda alternatiivset proge n. iuVCR või Dscaler. Pult nende progedega by default külle ei funka, kuid hea tahtmise korral, saab selle tööle Girder'iga ...
madest
Kreisi kasutaja
madest

sõnum 17.06.2004 18:11:33 vasta tsitaadiga

DigeBeni kirjutas:
... see on kaasa tulnud proge spetsiifiline kala ! Minu mäletamist mööda, kodulehelt tõmmatud softiga seda ei esinenud ja veel parem oleks kasutada mõnda alternatiivset proge n. iuVCR või Dscaler. Pult nende progedega by default külle ei funka, kuid hea tahtmise korral, saab selle tööle Girder'iga ...

Kas need kaks ka FM lubavad kasutada ? ja see iuVCR ongi selline nagu scriinidelt ?
kas mingit ilusamat UI ga pole midagi ?
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 18.06.2004 11:17:00 vasta tsitaadiga

... FM'i peaks Radiator'iga kätte saama, kui ma ei eksi. Mis puutub aga kasutajaliidese välimusse, siis vähemalt mina eelistan graafilisele tilu-lilule võimalikult praktilist väljundit ja iuVCR on selles osas üsna minu maitse järgi. Muidugi leidub ka ilusamaid n. nagu PowerVCR või WinDVR - googeldamine abiks ...
maulerman
HV vaatleja

sõnum 27.06.2004 14:11:35 vasta tsitaadiga

ega's selle pärast ei pea veel TV kaarti ära uputama, et sitta pilti näitab. Soovitan proovida originaalsofti asemel alternatiivset softi ja programmi nimega Dscaler , millega annab TVkaardi pilti parandada proovides sätungitest erinevaid tunerite variante. Alguses tekkis mul jama kui win98 pealt XP peale üle läksin, et pole TV kaardile draiverit leidnud, aga suure kaevamise peale ikka leidsin universaaalnahhaaldraiveri, mis paneb pmst kõik vanad TVkaardid tööle (btwdmdrvinstaller5.3.8). See Dscaler on aga hea proge, kuna seda kasutades ei pea mingeid draivereid installima kuna see suhtleb TVkaardiga otse. Ma kasutan näiteks hetkel vana Bt848 kivil TVCapturer kaarti ja pildikvaliteedi üle ei kurda..pilt parem kui mõnest heast telekast. Pildi kvaliteedile andis juurde ka see, kui Dscaleris sätungites panin tuneriks Philips FQ1216ME(pal/secam). BTW mul on tv kaardi taga tavaline antenn ilma võimuta ja pilt selge kui seebivesi.
tagasi üles
maulerman
HV vaatleja

sõnum 27.06.2004 14:12:31 vasta tsitaadiga

Ja selle Dscaleri abiga saab ka ÜKSKÕIK millise TVkaardi FM tunerina tööle panna!
tagasi üles
suurpealik
HV Guru
suurpealik

sõnum 27.06.2004 18:13:20 vasta tsitaadiga

madest kirjutas:
Kaardiks siis Chronos Video Shuttle II
Mul probleem paneb monsa refresh rate 60hz peale kui Tv käima panen
Panen käsitsi 85 tagasi alati. Kas kuidagi nii ei saa et ei viskaks ?
Või see ainult Chronose enda aplikatsiooni viga?
milles asi ?

Selle vastu aitavad ka uued draiverid, endalgi oli niisugune probleem vahepeal thumbs_up.gif

Aga üks mure on selle kaardiga küll, äkki keegi oskab soovitada softi vms, millega saaks 1.5h analoogvideot kaamralt arvuti kõvakettale? Proovisin chronose softiga... tulemus: 16min (4gb) lõigud ainult, aga vaja oleks ühte tervet icon_confused.gif

Arvo Cobrietti
HV Guru
Arvo Cobrietti

sõnum 28.06.2004 19:01:39 vasta tsitaadiga

virtualdubiga ei saa? kui wdm või vfw driverid peal, siis peaks ilusti saama.
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 37
tagasi üles
Spacefly
Kreisi kasutaja
Spacefly

sõnum 28.06.2004 20:44:46 vasta tsitaadiga

nunii, olin selle kaardi omanik ja mõned tähelepanekud selle kohta:
bt878 kini hakkab vaikselt aeguma
vajab korraliku pildi jaoks korralikku signaali
teised softid peale originaali temaga eriti win all suhelda ei oska (va virtualVCR, mis selleks tarbeks moditud)
salvestada saab ka originaalsoftiga edukalt, kuid kasuta PAL resolutsiooni ja kaduteta koodekit

Minul on TV signaal kehvake ja vahetasin leadteki DV2000 vastu, millel juba oluliselt parem pilt

suurpealik
HV Guru
suurpealik

sõnum 29.06.2004 21:02:13 vasta tsitaadiga

Arvo Cobrietti kirjutas:
virtualdubiga ei saa? kui wdm või vfw driverid peal, siis peaks ilusti saama.

VirtualDub pani errorit. No mul siin sahtlis üks Pinnacle ka, eks vist peab selle sisse toppima icon_wink.gif

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Hinnang TV\FM tunerile mine lehele eelmine  1, 2, 3  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.