Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Hinnang TV\FM tunerile märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele 1, 2, 3  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
jaanx
HV veteran
jaanx

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 03.06.2004 12:58:15 Hinnang TV\FM tunerile vasta tsitaadiga

Tekkis huvi sellise isendi vastu nagu Leadtek TV Tuner Winfast TV 2000 XP Deluxe. Kuna ise pole eriti Tv/Fm tuneritega kokku puutunud, siis huvitaks selle kaardi n.ö. tasuvus, et kas on ikka mõtet seda osta icon_smile.gif
icon_smile.gif
Kommentaarid: 148 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 139
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Wiltz
HV Guru

sõnum 03.06.2004 13:07:21 vasta tsitaadiga

netist nagu review'd ei suuda otsida? ...mina suutsin, enne kui sama kaarti ostma läksin!

ei kujuta ette, mille põhjal sina seda "tasuvust" määrad, aga kui tahad pc kauda telkut vahtida ja radiot kuulata, no ju siis peaks ära tasuma icon_lol.gif midagi halba öelda ei oska selle hardware'i kohta, teeb, mida tegema peab...heli nagu oli liiga vähe võimendatud ainult.

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Kommentaarid: 275 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 3 :: 226
tagasi üles
fr0ger
HV vaatleja
fr0ger

sõnum 03.06.2004 13:11:35 vasta tsitaadiga

https://www.hinnavaatlus.ee/products/Arvutiriistvara/TV-FM%20Tuner/12316/

Mida sellest arvata ? Kas selle raha eest oleks midagi paremat saada ?

Terror
HV veteran
Terror

sõnum 03.06.2004 13:13:40 vasta tsitaadiga

Wiltz kirjutas:
netist nagu review'd ei suuda otsida? ...mina suutsin, enne kui sama kaarti ostma läksin!

ei kujuta ette, mille põhjal sina seda "tasuvust" määrad, aga kui tahad pc kauda telkut vahtida ja radiot kuulata, no ju siis peaks ära tasuma icon_lol.gif midagi halba öelda ei oska selle hardware'i kohta, teeb, mida tegema peab...heli nagu oli liiga vähe võimendatud ainult.

Äkki viicid mõne pildi ülesse visata? (et mis kvaliteediga pilti see kaart annab)
Kommentaarid: 100 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 91
tagasi üles
jaanx
HV veteran
jaanx

sõnum 03.06.2004 14:54:28 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Otsisin ja leidsin ka. Aga üks asi on see, mida reviews kirjutatakse, ja teine asi on see, millised on reaalsed kogemused antud kaardiga - kas head või halvad. Jah tegelikult on sõna tasuvus lillalt laiahaardeline seega siis täpsemalt oleks huvitatud millise kvaliteediga ta suudab pilti arvutisse tirida. 8)
tagasi üles
jaanx
HV veteran
jaanx

sõnum 03.06.2004 14:56:24 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Äkki viicid mõne pildi ülesse visata? (et mis kvaliteediga pilti see kaart annab)

Oleks ise ka sellest huvitatud thumbs_up.gif
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 03.06.2004 15:27:57 vasta tsitaadiga

ex review'sid ole erinevaid, aga mina leidsin ka selliseid, kus oli räägitud just reaalsetest kogemustest antud tykiga, vihjex niipalju, et hinnati heax neid kogemusi icon_wink.gif

seda, kuidas ta pilti arvutisse tirib, ei ole isiklikult proovinud, ei ole millegagi proovida ka!
pilte "pildist" võiks ju üles pannagi, aga kaart ei istu mul hetkel üldse mazinas icon_biggrin.gif kui tekib ruumi, et ta sinna panna, ex siis vb saab ka pilte...samas, ma tean, et siin on üsna paljudel see kaart, äkki kellelgi teisel on hetkel lihtsam neid pilte teha? icon_wink.gif

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Kommentaarid: 275 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 3 :: 226
tagasi üles
High-Q
HV Guru
High-Q

sõnum 03.06.2004 15:34:06 vasta tsitaadiga

mul sõber tegi pika uuringu ja selle tulemuseks oli see, et kõige parema pildikvaliteediga kaardid, millel on Philispi tuuner (ma ei mäleta mudelinime).. igatahes isegi mingi el cheapo kartulisalongi kaart omas ka seda tuunerit ja pildikvaliteediga ownis igast hauppauged ja bt878 värgid pika puuga ära. Tuli ainult õige soft leida (mingi sky tv oli vist).
Kommentaarid: 107 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 97
tagasi üles
Arvo Cobrietti
HV Guru
Arvo Cobrietti

sõnum 03.06.2004 15:39:57 vasta tsitaadiga

see pildikvaliteet ikka suuresti signaalist ka oleneb. samas siin foorumis jälle selle leadteki kohta päris palju vingumist kuulda olnud.
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 37
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
High-Q
HV Guru
High-Q

sõnum 03.06.2004 15:44:49 vasta tsitaadiga

signaaliks oli tavaline Starmani KTV, telekapilt oli täitsa tiptop, sõber testis kõrvuti 3 kaarti, hauppauge isendit (ming WinTV värk), mingit noname bt878 kiibiga kaarti ja seda el cheapo kartilisalongi kaarti. Kõik sama kaabli otsas, seega pildikvaliteet ei saanud oluliselt kõikuda.
tunnusteks oligi oluliselt paremad tulemused de-interlacingu ja äärte-servade täpsuses. sõber ütles, et vahe oli tõsiselt kolossaalne; ja ma usaldan selle tüübi arvamust, kuna ta on suur video kodeerimise, rippimise ja värginduse fanatt ja spets.
tagasi üles
ihvike
HV Guru

sõnum 03.06.2004 15:47:49 vasta tsitaadiga

High-Q kirjutas:
signaaliks oli tavaline Starmani KTV, telekapilt oli täitsa tiptop, sõber testis kõrvuti 3 kaarti, hauppauge isendit (ming WinTV värk), mingit noname bt878 kiibiga kaarti ja seda el cheapo kartilisalongi kaarti. Kõik sama kaabli otsas, seega pildikvaliteet ei saanud oluliselt kõikuda.
tunnusteks oligi oluliselt paremad tulemused de-interlacingu ja äärte-servade täpsuses. sõber ütles, et vahe oli tõsiselt kolossaalne; ja ma usaldan selle tüübi arvamust, kuna ta on suur video kodeerimise, rippimise ja värginduse fanatt ja spets.
Mis kaart see võitja siis oli? On sel ehk stereo ka olemas? Ma ise tikun siin ka natuke tv-kaardi ostmise poole. Tahaks just võimalikult head pildikvaliteeti ja stereot.

EDIT - see - TV Kaart ST-Lab TV-AV Capture card, Philipsi tuuner, pult, PCI 450 kr. ?

viimati muutis ihvike 03.06.2004 15:50:33, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
olc
HV Guru
olc

sõnum 03.06.2004 15:49:19 vasta tsitaadiga

fr0ger kirjutas:

hankisin selle mõniaeg tagasi ja olen küll täiesti rahul. tv, raadio, pult, isegi txt-tv
Kommentaarid: 137 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 125
tagasi üles
fr0ger
HV vaatleja
fr0ger

sõnum 03.06.2004 15:54:14 vasta tsitaadiga

olc kirjutas:
fr0ger kirjutas:

hankisin selle mõniaeg tagasi ja olen küll täiesti rahul. tv, raadio, pult, isegi txt-tv

TV pildist näidispilte viitsid teha ?
tagasi üles
High-Q
HV Guru
High-Q

sõnum 03.06.2004 15:59:46 vasta tsitaadiga

http://www.chronos.com.tw/products/tv/shuttle2fm/video.htm (pult pidavat teistsugune, stiilsem tegelikkuses, olema)
produkt küll el cheapo chronos, aga tegelt on koopia mingist lifeview FlyTV kaardist.
vot see kaart, maksis tegelt vist 600 eegu ringis
philips SAA7 baasil oli vist.
tagasi üles
olc
HV Guru
olc

sõnum 03.06.2004 16:03:11 vasta tsitaadiga

fr0ger kirjutas:
olc kirjutas:
fr0ger kirjutas:

TV pildist näidispilte viitsid teha ?

no võin ju teha, aga snapshot ei ole nii ilus kui päris pilt. kui ikka head signaali tuppa ei tule ja kehv juhe on siis ei olegi head pilti nagunii loota ja kanalite sagedusi võiks ka teada

http://www.hot.ee/oliver/tv/1.jpg
http://www.hot.ee/oliver/tv/2.jpg
http://www.hot.ee/oliver/tv/3.jpg
http://www.hot.ee/oliver/tv/4.jpg
http://www.hot.ee/oliver/tv/5.jpg
tagasi üles
Terror
HV veteran
Terror

sõnum 03.06.2004 17:48:35 vasta tsitaadiga

Pole ise kunagi tv kaarti kasutanud, kuid nende piltide kvaliteet tundub küll kehva olevat :/. Võibolla ootan tv kaardist liiga palju, kuid kas on ka selliseid kaarte mis annavad sellise pildikvaliteedi nagu on näit DVDripil?
Kommentaarid: 100 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 91
tagasi üles
olc
HV Guru
olc

sõnum 03.06.2004 17:50:31 vasta tsitaadiga

Terror kirjutas:
Pole ise kunagi tv kaarti kasutanud, kuid nende piltide kvaliteet tundub küll kehva olevat :/. Võibolla ootan tv kaardist liiga palju, kuid kas on ka selliseid kaarte mis annavad sellise pildikvaliteedi nagu on näit DVDripil?

no ma sulle räägin ju et snapshot ei tule hea...päris pilt on täitsa ehe...kahju et sa nii kaugel, muidu kucux kylla vaatama icon_smile.gif
tagasi üles
olc
HV Guru
olc

sõnum 03.06.2004 17:57:37 vasta tsitaadiga

Terror kirjutas:
annavad sellise pildikvaliteedi nagu on näit DVDripil?

sellist tahaks isegi näha icon_eek.gif pealegi tuleb tuppa mulle ju analoog signaal, arvuti ise ju läbi lõhki digitaalne seade. digi tv'd ka siis vaja kui sellist quality't taga ajad
tagasi üles
poiss812
HV vaatleja

sõnum 03.06.2004 18:10:18 vasta tsitaadiga

Mul oleks ka plaanis tv-kaart osta ja oleks teda vaja just video capture'ks. Kas keegi oleks nii hea ja paneks üles mõned näidis videoklipid, mis selle kaardiga on arvutisse tõmmatud.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 03.06.2004 18:34:42 vasta tsitaadiga

High-Q kirjutas:
http://www.chronos.com.tw/products/tv/shuttle2fm/video.htm (pult pidavat teistsugune, stiilsem tegelikkuses, olema)
produkt küll el cheapo chronos, aga tegelt on koopia mingist lifeview FlyTV kaardist.
vot see kaart, maksis tegelt vist 600 eegu ringis
philips SAA7 baasil oli vist.

... oli just mõnda aega tagasi see kaart ja sai tehtud ka näidispilte müügi tarvis:
http://www.zone.ee/ensv/TV/
... 2 viimast pilti sai tehtud peale pikemat häälestamist, teised sai tehtud lambist peale draiverite installi. Kaart kasutas välisantenni milleks oli lahmakas veneaegne robustsus, millesarnaseid kasutatakse paneelmajade kollektiivantennina ...

viimati muutis DigeBeni 03.06.2004 18:41:34, muudetud 3 korda
Kommentaarid: 194 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 5 :: 160
tagasi üles
High-Q
HV Guru
High-Q

sõnum 03.06.2004 18:37:32 vasta tsitaadiga

http://web.starman.ee/jaanpht/Beautiful%20Ines=)%20%20Capture.test.Chronos.TV.Tuner.PhilipsSAA.chip%20.avi (NB! 12MB fail, tõmmake alla ja vaatake eraldi)
palun, testiripp sellest chronos video shutte II kaardi rippimisvõimest, võetud TV-st, kanal 2-st. enkooditud XVid formaati (ma ei teagi, kas otse või hiljem).
DigeBeni, võrreldes olci piltidega on küll kvaliteedivahe nagu öö ja päev... a muidugi screenshoti tegemine on iseasi. peab ikka tegelikkuses nägema.

viimati muutis High-Q 03.06.2004 18:46:40, muudetud 2 korda
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 03.06.2004 19:24:59 vasta tsitaadiga

... võid neid pilte uskuda küll, kvaliteet oli tõepoolest selline nagu sealt näed ...

edit:
... põmst' ongi tegemist LifeView FlyTV Prime 30 kaardiga:
http://www.lifeview.com.tw/html/products/internal_analog_tv/flytv_prime_30.htm
... mida Chronos vaid oma karbis müüb.

jaanx
HV veteran
jaanx

sõnum 03.06.2004 19:53:26 vasta tsitaadiga

tsitaat:

http://web.starman.ee/jaanpht/Beautiful%20Ines=)%20%20Capture.test.Chronos.TV.Tuner.PhilipsSAA.chip%20.avi

Pilt oli täitsa thumbs_up.gif . Äkki oskab keegi öelda, kas Leadtek TV Tuner Winfast TV 2000 XP Deluxe suudab ka sama kvaliteediga pilti salvestada icon_question.gif Kui mitte, siis peab vist ise ka pilgu Chronos TV tuneri poole pöörama icon_biggrin.gif 8)
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 04.06.2004 13:08:07 vasta tsitaadiga

... Chronos'ega see häda, et kodulehel lubatud nicam stereot sealt välja ei kipu tulema ja kui lugeda LifeView lehelt õige produkti kohta infot, siis seal seda ei lubatagi ...
darzik
HV veteran
darzik

sõnum 04.06.2004 13:32:33 vasta tsitaadiga

Sellest leadteki Deluxest ei tohiks ka stereot saada, siin selle üle varem vaieldud juba kunagi ka...

TV-kaardi piltide screenshotid on ka sellepärast nigelad, et telepilt iseenesest on kõvasti inimese silma töötamist ja piire arvestav tüng icon_smile.gif

Endal mul masinas Leadeki natuke kallim Expert variant, olen väga rahul, rohkem kui oma vana kalli Hauppaugega. Telepilti videoks olen salvestanud ka, aga siiani ainult saate hiljem vaatamise mõttes ... mõned korrad "MPEG-2 Optimal Quality" (720x576, target datarate 6000 kbps) ja viimati lausa VCD (352x288, mpeg1) formaati ... seega nendest vist pole mõtet juppe vaatamiseks pakkuda, maksimumkvaliteeti need ei näita.

Aga ma mõne aja pärast viskan siis nats screenshotte ja paremat videot ka .. kui aeg millegi muu peale ära ei kulu...

Muuseas, k-salongi asju saad minu käest osta ka, kui nende kasuks otsustad icon_wink.gif
Kommentaarid: 73 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 70
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Hinnang TV\FM tunerile mine lehele 1, 2, 3  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.