Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas. |
12-10a |
|
40% |
[ 24 ] |
10-8a |
|
18% |
[ 11 ] |
8-6a |
|
11% |
[ 7 ] |
6-4a |
|
8% |
[ 5 ] |
4-2a |
|
5% |
[ 3 ] |
Vähem kui 2a |
|
16% |
[ 10 ] |
|
hääli kokku : 60 |
|
autor |
|
tutkin
HV vaatleja
|
|
tagasi üles |
|
 |
chatro
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
siven
HV veteran

|
02.03.2019 23:02:55
|
|
|
kuradi 279E misioonid päris pähkel:)
palju pole jäänud enam vast saab mõne päevaga tehtud:D
|
|
Kommentaarid: 163 loe/lisa |
   |
149 |
|
tagasi üles |
|
 |
tutkin
HV vaatleja
|
03.03.2019 04:07:00
|
|
|
279e.. enne jõuab inimkond siriuseni enne kui ma sinna
|
|
tagasi üles |
|
 |
kasutajake
HV vaatleja
|
|
tagasi üles |
|
 |
Bunny
HV kasutaja

|
05.03.2019 17:38:06
|
|
|
No nii mägilased; siin midagi teile uut
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 :: |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
pyroman11
HV kasutaja

|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
maty
Kreisi kasutaja
|
07.03.2019 15:18:04
|
|
|
pyroman11, ma võtaks Delli.
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
Karlakass
HV vaatleja

|
08.03.2019 00:32:43
|
|
|
Tervitusi. Kas MSI lt miskit ka sobiks?
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
fellanor
HV kasutaja
|
08.03.2019 09:39:42
|
|
|
Karlakass kirjutas: |
Tervitusi. Kas MSI lt miskit ka sobiks? |
Räägi kõigepealt oma eelarvest.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Karlakass
HV vaatleja

|
08.03.2019 10:53:12
|
|
|
fellanor kirjutas: |
Karlakass kirjutas: |
Tervitusi. Kas MSI lt miskit ka sobiks? |
Räägi kõigepealt oma eelarvest. |
Tänud, leidsin omale sobiva. https://www.msi.com/Laptop/GL63-8RD.html Sellise putuka. Ja see teema tuleks vist mujale suunata, minu eksitus, vabandused.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
pyroman11
HV kasutaja

|
09.03.2019 02:45:22
|
|
|
Nüüd tahaks jälle viriseda! Veits! Aeg-ajalt.... kannatage ära! Ma ei tee seda tihti Aga täna jah....
Viimasel ajal olen tähele pannud, et järjest raskem on jääda plussi omadega.
Noh, mõned miinused ikka on normaalne! Aga et ilma kulda laskmata, kasutamata ühtegi remondi või mis iganes kmpl ja prem kontoga.....no ei saa aru!
Jah, prem kontoga teenib natuke rohkem, aga see jutt, et premmiga remont odavam või mis iganes, see on totaalne BS!!!
Ja ma ei räägi siin ainult tiir 10`st. Ka üheksandas on raske. Kui tuleb kaotus.
Na hui jaa siis üldse võimelda? Teed korraliku tulemuse ja kui tiimi taga pole, siis istudki miinuses? Normaalne?
Näed räigelt vaeva, et grindida vähe kõrgem tank, mõnes kohas kasutad raskelt saadud free expi....higistad nii et...nagu neeger puuvilla istanduses!
Ja tulemus....maksa!!!! Maksan niigi premmi eest iga kuradima kuu! Pluss aeg ajalt natuke lisaks kui midagi soodukas. Ja mängida ei saagi et plussi jääks?
Milleks siis see kuradi keberniit? Panengi siis ainult kuni tiir kuueni-seitsmeni et plussi jääks?
Müüd maha oma tiir 10 tanki näiteks ja selle raha eest sa tiir 9 osta ei saa! Puudu jääb!!!!
Või noh see teema, et näiteks ....vahet pole mis tankiga on mehed kõik 100 + treenitud, ostad järgmise masina, paned mehed peale ja teed kullaga treenimise. Pärast selgub, et see masin on jama, ostad vana tagasi ja paned mehed peale ja....treenid kullaga! Sest äkitselt need samad mehed enam ei oska selle masinaga sõdida!!! Loogiline ju! Joomas käisid vahepeal ja ajule tehti lobotoomiat!!!!
Muidugi keegi ei käsi kullaga treenida, aga hakata uuest 80% pealt neid uuesti üles ajama on ka jama!
Ebanormaalne....free to play nazõvajetsa....
Muide, kunagi tegime tiimis sellise nalja, et üks vend lasi teise sodiks täis eludelt. Pärast vaatama hakates, oli laskjal suurem summa pandud hüvitiseks liitlase kahjustamise eest kui see kahju saaja kätte sai
Biznis po belorussia? Vahe oli vist mingi kolmandiku võrra suurem. Ei tea...hakkab ammendama see mäng ennast minu jaoks...minu oma raha eest lasta iseennast k*ppida....
Oleks siis et WG oleks omadega miinustes ja vaja pappi kühveldada, muidu sureb nälga....aga mida meie saame selle raha eest? Mõne üksiku mõnusa mapi, haige mm süsteemi mängides näiteks tiir 8 ja kuhjaga igasuguseid crap tanke!!!! Isegi kui on hea tank, siis ärge muretsege! Nagunii saab nerfi! Isegi prem masinad! Kuigi ma olen selle ostnud reaalse raha eest ja arvestades selle häid omadusi!
Ofc ongi ju normaalne, et ostan Lexuse aga kahe kuu pärast Toyota ütleb et sorry, me siin mõtlesime et see liiga hea! Näh võta see näkane Corolla!
Panen näiteks tänase viimase lahingu kokkuvõtte. Ok, jah, oli tiir 10 lahing. Selle FV td peletisega. Aga kurat võtaks ma olin esimene by damage! Ilma kullata, ilma remonti vmv kasutamata!!! 39,5 K miinust! Lucky me....
Võtan pitsi poeviina närvide jaoks ja kerin magama! Head ööd!
Spoiler 
_________________ WOT kasutaja: Abe_Normal |
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
09.03.2019 07:45:33
|
|
|
mulle ka ei meeldi selle mängu puhul see, et seal tundub kuidagi väga raske mingit rõõmu tunda mängimisest - enamus aega lihtsalt vannud, kasvõi jah sellepärast, et pidev miinus on.
WG on ikka räigelt yle võlli keeranud seal omadega, selline tunne on, et sa oled neile lihtsalt rahakott, midagi nad nagu vastu ei paku. Mingit tasuta tankikampaaniad on siis pead seal nyhkima paar nädalat nagu täisajaga tööline, et midagi "tasuta" saada.
|
|
Kommentaarid: 89 loe/lisa |
   |
2 :: |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
09.03.2019 10:36:02
|
|
|
Teie rõõmuks lasi WG just uue tier 8 premium tanki välja, HWK 30.
Ruttu-ruttu ostma nüüd, see on midagi mida mäng õnnestumiseks hädasti vajab.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
arny
Kreisi kasutaja
|
09.03.2019 10:46:26
|
|
|
see lexuse näide on jah suht täppi. Ise hetkel väga ei mängigi sest miski pärast kipub peale lahingut desktopi viskama ja siis näitab, et näe tegime kuhugi kausta report või log faili. Keda huvitab see fail, tehke korda oma mäng ja pole mingit log faili vaja. Ühegi teise mänguga probleemi pole.
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
siven
HV veteran

|
09.03.2019 13:18:56
|
|
|
jap tiimide balance on täiesti paigast ära... pidevalt on ühelpool tomatid ja teisel pool 3-sed platoonid super unicorne... nagu miks peab olema 2 platooni super unicorne ühes tiimis?
oleks mõlemas tiimis 1 platoon oleks neil endal ka huvitavam mängida... täiesti mõttetu on 15-1 võita ja samamoodi kaotada???
ise ka aru ei saa miks peab tier 10 koguaeg raha kaotama??? isegi kui teed pidevalt 3k damage jääd ikkagi miinusesse... ma ei eeldagi mingi räiget pappi teenida aga 10k plussi võiks ju ikka jääda:S
selleasemel saad 30k miinust ja see siis kui kulda veel laskma ei pea.
sain eile ka 279e lahti vinge pill keskmine damage 3600 mul ja kaotasin raha circa 400k eile sest sõitsin ainult seda tanki:S
|
|
   |
149 |
|
tagasi üles |
|
 |
pyroman11
HV kasutaja

|
09.03.2019 13:30:49
|
|
|
kr6ll kirjutas: |
mulle ka ei meeldi selle mängu puhul see, et seal tundub kuidagi väga raske mingit rõõmu tunda mängimisest - enamus aega lihtsalt vannud, kasvõi jah sellepärast, et pidev miinus on.
WG on ikka räigelt yle võlli keeranud seal omadega, selline tunne on, et sa oled neile lihtsalt rahakott, midagi nad nagu vastu ei paku. Mingit tasuta tankikampaaniad on siis pead seal nyhkima paar nädalat nagu täisajaga tööline, et midagi "tasuta" saada. |
Jep, viimasel ajal ma ei tegelegi nende erinevate kampaaniatega. Muu elu tahab ka elamist ja wot ei ole kogu minu maailm! Ma pole näiteks seda Frontline isegi mitte piilunud. Ja muud missioonid, no tore üllatus lihtsalt kui tuleb kiri, et said selle või tolle misiooni tehtud. Aga eraldi higistada mingi T55a eest....no tnx!
bladerunner kirjutas: |
Teie rõõmuks lasi WG just uue tier 8 premium tanki välja, HWK 30.
Ruttu-ruttu ostma nüüd, see on midagi mida mäng õnnestumiseks hädasti vajab.  |
Ja jah..kindlasti on see must be masin! Täielikust õnnest jääbki puudu vaid see! Enamus lahingutes oled MM kuskil all otsas tiir 10 vastu!
Oleks veel loogiline, kui näiteks oled tiir 8 lightiga ainuke spotter, aga ei ole ju! Sama klassi masinad on sul ka tiir 10`tena vastas. Ja see põhjendus, et kõrgema tiiru vastu saad rohkem expi, see jutt on sama rumal, nagu valimisreklaamid telekast! Et saad nagu rohkem dmg teha, kui vastus on top tier? Saad, saad....
siven kirjutas: |
jap tiimide balance on täiesti paigast ära... pidevalt on ühelpool tomatid ja teisel pool 3-sed platoonid super unicorne... nagu miks peab olema 2 platooni super unicorne ühes tiimis?
oleks mõlemas tiimis 1 platoon oleks neil endal ka huvitavam mängida... täiesti mõttetu on 15-1 võita ja samamoodi kaotada???
ise ka aru ei saa miks peab tier 10 koguaeg raha kaotama??? isegi kui teed pidevalt 3k damage jääd ikkagi miinusesse... ma ei eeldagi mingi räiget pappi teenida aga 10k plussi võiks ju ikka jääda:S
selleasemel saad 30k miinust ja see siis kui kulda veel laskma ei pea.
sain eile ka 279e lahti vinge pill keskmine damage 3600 mul ja kaotasin raha circa 400k eile sest sõitsin ainult seda tanki:S |
Jep, see MM ongi väga katki! WG siin on vist väitnud, et XVM järgi nemad küll balanseerima ei hakka. No kurat! Teil ju oma arvestus ka olemas! tehke siis selle järgi! Aga noh....milleks muuta midagi mis raha sisse toob? Jah täna veel toob, aga tuleks natuke ette mõelda, et playerbase püsiks! Seda aga on venkudelt muidugi palju oodata!
Ma olengi mõelnud, et mis mõte on Tier 10 mängida, kui lasta ei tohi, sest jääd miinusesse? Just for fun?
Hetkel võimlen siin Jaapani heavy liini minna. No terve see liin on korralik peavalu! Hetkel käes tiir 8 O-HO ja sellega väga harva kui oma tiiru vastu mängida saab. Iga suvaline masin top tiirust laseb sind läbi nagu soojast sitast. Ja see aeglane kirst ei anna isegi võimalust varjuda kusagile. Vahel spawnib mäng sind sellisesse kohta juba stardis, et avastatakse sind enne kui kusagile paremasse kohta jõuad. Näiteks Karelia mapis kui oled kaitse poole peal. Sama seal kui artyga mängid, käbedam spotter tõmbab su enne lahti, kui sinna mägedevahele varju jõuad.
_________________ WOT kasutaja: Abe_Normal |
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Bunny
HV kasutaja

|
09.03.2019 13:58:48
|
|
|
Uued Rootsi MD
PS- video on venekeelne
Spoiler 
|
|
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
bugbrake
HV kasutaja
|
09.03.2019 15:27:00
|
|
|
pyroman11 Tead mis ma soovitan kui WoT hakkab närve sööma tee mingi poole aastane paus sisse või rohkemgi, olen ise korduvalt nii teinud.
_________________ Alati teadke, et kuulujutte mõtlevad välja vihkajad, levitavad lollid, aga usuvad idioodid. |
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
09.03.2019 15:39:37
|
|
|
WOT on selline sodi mäng, et vahel harva on hea artyga seal vastaste seas segadust külvata. Tankid ei kõlba enam ammu sõitmiseks.
_________________ www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!
|
|
Kommentaarid: 1192 loe/lisa |
   |
884 |
|
tagasi üles |
|
 |
siven
HV veteran

|
09.03.2019 15:49:48
|
|
|
yerba kirjutas: |
WOT on selline sodi mäng, et vahel harva on hea artyga seal vastaste seas segadust külvata. Tankid ei kõlba enam ammu sõitmiseks.  |
no üldiselt enamus mu lemmik tankid on tier 10-ed...
seega ma teen koguaeg endale miinust ...
et sõita oma lemmik tankidega pean ma pidevalt mängima ebameeldivaid tier 8 premiume:S
ükski tank ei tohiks miinust teenida kui sa just peale 1 lasku ära ei sure.
|
|
   |
149 |
|
tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
09.03.2019 16:02:38
|
|
|
Tier 10tega tuleb tõesti miinust üsna kenasti. Sestap ongi kõikse lahedam vahest togida tier 6 artyga.
_________________ www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!
|
|
Kommentaarid: 1192 loe/lisa |
   |
884 |
|
tagasi üles |
|
 |
bugbrake
HV kasutaja
|
09.03.2019 16:51:58
|
|
|
Kuni tier VIII saab vabalt plussi jääda.
_________________ Alati teadke, et kuulujutte mõtlevad välja vihkajad, levitavad lollid, aga usuvad idioodid. |
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
alyster
HV vaatleja
|
10.03.2019 20:13:51
|
|
|
yerba kirjutas: |
WOT on selline sodi mäng, et vahel harva on hea artyga seal vastaste seas segadust külvata. Tankid ei kõlba enam ammu sõitmiseks.  |
Elukutselised arty mängijad saavad minu kulul liitri bensiini ja toosi tikke. Vajadusel kasutusjuhendi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
10.03.2019 20:19:50
|
|
|
Jajah. Aga pane sind CW-s mängima siis on kohe et "võtame 2 artyt ja laseme neil vastast töödelda". Sama asi randomis, kisatakse pidevalt et arty miks ei lase, miks magad jne.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |