Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 1934, 1935, 1936 ... 2332, 2333, 2334  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus?
Jah
9%
 9%  [ 51 ]
Ei
42%
 42%  [ 222 ]
Mul juba olemas
38%
 38%  [ 200 ]
Kolin mujale
9%
 9%  [ 48 ]
hääli kokku : 521

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
indrpo
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.02.2019 13:28:11 vasta tsitaadiga

Ja kahjuks ei öeldud ka 2008, et kui anaaloogtelevisioon kaob, kes ostavad DVB-T boksi, siis tulevikus ikkagi tuleb DVB-T2, 3, 4 jne ning HD pilti näeb ainult jälle uue boksiga või uue teleriga.
Aeg lendab, tehnoloogia uueneb, võimalused muutuvad. Loksu kaasa või mine põhja nagu mulle erinevatel aegadel erinevate asjade kohta öeldud on icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 259 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 24.02.2019 13:47:53 vasta tsitaadiga

indrpo kirjutas:
Ja kahjuks ei öeldud ka 2008, et kui anaaloogtelevisioon kaob, kes ostavad DVB-T boksi, siis tulevikus ikkagi tuleb DVB-T2, 3, 4 jne ning HD pilti näeb ainult jälle uue boksiga või uue teleriga.
Aeg lendab, tehnoloogia uueneb, võimalused muutuvad. Loksu kaasa või mine põhja nagu mulle erinevatel aegadel erinevate asjade kohta öeldud on icon_biggrin.gif

Seetõttu ma olen alati pooldanud eraldi seadmeid mis teevad oma tööd hästi selle asemel, et "kõik ühes" seade mis tegelikult on igas aspektis vildakas.
Siis kui see äppi teema tuli nägin ma kohe ära, et see ei vii kuhugi ja kasutasin (ja kasutan) eraldi digiboksi edasi.
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
Le Inc
HV Guru
Le Inc

sõnum 24.02.2019 16:45:11 vasta tsitaadiga

indrpo kirjutas:

Ei noh see pole võrreldav asi - analoogist digile üleminek on suur samm ja põhimõtteline .. tore et Telia 3 aastaks tasuta digiboksi annab, kuid ma ei saa aru miks ruuteri peab ära vahetama. See on küll Telia kapsaaeda, kus lihtsalt ei viitsita õiget konfi kirjutada. Si**a kah, elame üle! icon_smile.gif
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 54
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 24.02.2019 17:03:57 vasta tsitaadiga

Le Inc kirjutas:
indrpo kirjutas:

Ei noh see pole võrreldav asi - analoogist digile üleminek on suur samm ja põhimõtteline .. tore et Telia 3 aastaks tasuta digiboksi annab, kuid ma ei saa aru miks ruuteri peab ära vahetama. See on küll Telia kapsaaeda, kus lihtsalt ei viitsita õiget konfi kirjutada. Si**a kah, elame üle! icon_smile.gif

Millele seda konfi kirjutada? 10 aastat vanadele ruuteritele mille kondekad on niikuinii viimase piiri peal? Miks?
Selleks on ju ülilihtne ja toimiv lahendus olemas, uus üüriruuter. Ka see ei kohusta veel klienti raha kulutama, alati on võimalik ruuteri hankimist edasi lükata.
Ma tõesti ei tea kas support oskab probleemide korral pakkuda, aga ma usun, et oskab kliendi suunata VIP1113 boksi esindusest tooma.
Asi on selles, et kuna see effin tehnika areneb ikka imekiirusel siis võib väga erinevas koosluses tekkida väga erinevaid tehnilisi probleeme millele ei olegi võimalik tuge tagada.
Eks ka see äpindus hakkas selle tõttu kannatama kuid kui ikka ostad uue (odavaima) 4K teleri ja laod sinna otsa selle uue arrise ja kui ikka pilt viskab sahinat siis ei aitagi muu kui eelmine digiboksi mudel. Viska kivi kelle kapsaaeda tahad, taas ei otsi me süüdlast.
Sama jama nagu see cec, arc, muud tarkvarad jne.
Aastal 2008 ei osanud Thomson tarkvaras paari nüanssi ette näha mida Telia täna vajaks, selleks, et pakkuda IPTV teenus nii mitmetele seadmetele (mis küll nüüd vähenevad) aga keegi enam Thomsoni tarkvara kirjutama ei hakka, ma isegi kahtlen kas mingit lepingutki selles osas on. Taas support läbi.
Lahendus on järjepidevalt uued seadmed ja kui keegi mõtleb et see on äri, siis selgelt on Telia sellega miinuses, julgen kinnitada, et ei tasunud see tasuta seadmete andmine ära, ega nüüd ka see üürilahendus, aga kuidagi on ju vaja seda teenust pakkuda.

Muide ma rõhutan eelmainitud probleemi osas. Thomson VÕIB olla kohati probleemne uute digiboksidega.. aga ei pruugi, seega ärgem üldistagem.
tagasi üles
Le Inc
HV Guru
Le Inc

sõnum 24.02.2019 17:31:11 vasta tsitaadiga

Lisaks veel selle et ma pole ilmselt ainus klient Telial kes Thompsonit kasutab ja peab VIP boxi hankima? Peaks kohe klienditeeninduses mainima et teie ruuteriga see karp tööle ei hakka, võtke see 108 € ruuter ka veel kaasa!

Teiseks nagu ma ka kirjutasin IPTV kui võrguprotokoll ei ole midagi mis muutunud oleks, et ruuteri peaks ära vahetama. See et Samsungiga ja LG asjad nihu läksid - pole hullu juhtub. Annavad digiboxi, seega nagu probleemi poleks. Probleem on tekib sellest et peab veel ühe seadme ära vahetama, mida praegusel juhul teha vaja poleks! Sisu ju jääb samaks!

Kui tõesti VIP5303 peaks peale softi laadimist tööle hakkama Thompsoniga, tehku see siis enne karbi üleandmist ära või maini seda enne seadme üle andmist!

Ma tõesti ei näe miks peaks klient selle jama pärast lisainvesteeringud tegema .. jutt et tehnika areneb siinkohal küll ei päde (tehniliselt). Kui ma tahan ise mingeid lisafeatuure vms siis ma teen ise selle investeeringu mis on täiesti loomulik. Praegusel juhul see küll ei kehti!
tagasi üles
peps71
HV kasutaja

sõnum 24.02.2019 17:35:14 vasta tsitaadiga

Sai eile uus box rendile võetud. Võtsin igaksjuhuks Inteno 200 ka aga kuna Thomson 789n taga olles laadis box ilusti uuendused alla, siis pole Intenot veel karbist välja võtnud. Toimivad kõik teenused (salvestu, kordus, kerimised, filmiriiul jne).
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
Le Inc
HV Guru
Le Inc

sõnum 24.02.2019 18:49:19 vasta tsitaadiga

peps71 kirjutas:
Sai eile uus box rendile võetud. Võtsin igaksjuhuks Inteno 200 ka aga kuna Thomson 789n taga olles laadis box ilusti uuendused alla, siis pole Intenot veel karbist välja võtnud. Toimivad kõik teenused (salvestu, kordus, kerimised, filmiriiul jne).

thumbs_up.gif
Võibolla on mulle antud VIP omadega õhtal .. proovin seal võrgus kus VIP juba toimib ja kui konfi alla ei tõmba viin Teliasse tagasi.
tagasi üles
KillFrenzy
HV Guru
KillFrenzy

sõnum 24.02.2019 22:35:25 vasta tsitaadiga

Ma ainuke kellel etv hakib?
Kommentaarid: 151 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 133
tagasi üles
linni
HV kasutaja

sõnum 24.02.2019 22:41:52 vasta tsitaadiga

Inspiro kirjutas:

OT: Keegi ei andnud ka 2012 aasta Samsungi SmartTV ostjatele ostu hetkel teada, et aastal 2017 kaob Skype ja Youtube tugi ära 2012 ja vanematest Samsungi SmartTV-dest. https://support.google.com/youtube/answer/6098135?hl=en-GB

Ei mäleta, et Samsung oleks esinenud järgmise reklaamikampaaniaga: Sa ei vaja enam ei telefoni ega arvutit, sest meie teleriga saad piiramatult skaipida ja juutubi vaadata.

Elioni kampaaniate kronoloogia minu kasutuskogemuse läbi:

Algul oli DVB T.
Siis tuli Elion ja pani mulle minu oma raha eest valguskaabli majja koos kiire interneti ja DVT C - ga..
Tuli osta Humax digiboksid.
Tehnika arenedes müüsin Humaxid ja vahetasin vanad Sonyd uute vastu, millel Conax pesa ja DVT C tüüner sisse ehitatud.
Siis keerati kaabeldigi kinni.
Ja siit algas taandareng.
Seejärel tuli kurikuulus äpikampaania ja Sonyd vahetusid Samsungite vastu.
Hetkel toimetab veel äpp, aga varsti peab boksi teleri külge monteerima.

Ootan hirmuga uut Telia kampaaniat. Tavaliselt ei ole need hästi lõppenud.

indrpo kirjutas:

Siin on tegemist tavalise tehnilise arenguga.

Telia ettevõtmised kipuvad kujunema taandarenguks.

bladerunner
HV Guru

sõnum 24.02.2019 22:53:08 vasta tsitaadiga

KillFrenzy kirjutas:
Mul VIP1113 taga hangus 21:15-21:40 pidevalt TVPlay Sports+ striim. Vahepeal lausa iga 1-2 minuti järel. Vahetasin kanalit siis läks edasi. Digiboks on/off proovisin, digiboks power-off sai ka proovitud, kasu oli 0.
Le Inc
HV Guru
Le Inc

sõnum 25.02.2019 17:48:46 vasta tsitaadiga

No nii. Seiklused Thompsoni 789vn ja VIP5305 on edukalt lõpule jõudnud. Uuendasin Inteno taga softi alla ja näe imet VIP hakkas Thomsponi taga tööle.
Lisaks VIP5305 + WebOS + Magic Remote sai ka tööle "Motorola 15" valides. thumbs_up.gif

Kokkuvõtvalt ei pidanud ruuterit vahetama nagu kaine mõstus ka ütles .. helpdeski jutt et võtke uus ruuter ei osutunud õnneks kõige optimaalseks lahenduseks! icon_lol.gif
tagasi üles
Lotharius
rallisibul
Lotharius

sõnum 25.02.2019 23:37:05 vasta tsitaadiga

bladerunner kirjutas:
KillFrenzy kirjutas:
Mul VIP1113 taga hangus 21:15-21:40 pidevalt TVPlay Sports+ striim. Vahepeal lausa iga 1-2 minuti järel. Vahetasin kanalit siis läks edasi. Digiboks on/off proovisin, digiboks power-off sai ka proovitud, kasu oli 0.

Kohilas saan nautida Teliat kogu tema ilus veel vana vase otsas ja seal on ikka täiesti sürreeaalselt halvaks läinud viimasel ajal - hangub kas kohe peale käivitust või siis läheb veidi aega enne pildi kakkumist, aga kindel on see, et ega üle 15 minuti järjest normaalselt ei toimi. Nett tuleb siis ruuterist digiboksi üle elektrikaabli, aga kahtlen, et seal mingi jama, sest aastaid on ühendus normaalselt toiminud ja ei ole sellist jama olnud pildiga ning sama kaabli otsast Amazon Prime Video ja Netflix töötavad ilusasti ning mingit pikka puhverdamist ei toimu.

Muidugi moodsad ajad ja uued tuuled ning tekkis mõte ka proovida äkki üle õhu see telepilt sinna viia. Vanasti oli mingi spetsjomm jubin selleks Telial, aga enam müügis ei näinud ehk siis kas keegi oskab öelda, et kas piisab mingist suvaliselt Wireless AP-st või on mingit konkreetset isendit vaja või ei saa üldse?

salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 26.02.2019 00:18:04 vasta tsitaadiga

Ma ei tea meil siin telia pilt kakub mis jube icon_rolleyes.gif
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 26.02.2019 12:03:44 vasta tsitaadiga

Lotharius kirjutas:
bladerunner kirjutas:
KillFrenzy kirjutas:

Kohilas saan nautida Teliat kogu tema ilus veel vana vase otsas ja seal on ikka täiesti sürreeaalselt halvaks läinud viimasel ajal - hangub kas kohe peale käivitust või siis läheb veidi aega enne pildi kakkumist, aga kindel on see, et ega üle 15 minuti järjest normaalselt ei toimi. Nett tuleb siis ruuterist digiboksi üle elektrikaabli, aga kahtlen, et seal mingi jama, sest aastaid on ühendus normaalselt toiminud ja ei ole sellist jama olnud pildiga ning sama kaabli otsast Amazon Prime Video ja Netflix töötavad ilusasti ning mingit pikka puhverdamist ei toimu.

Muidugi moodsad ajad ja uued tuuled ning tekkis mõte ka proovida äkki üle õhu see telepilt sinna viia. Vanasti oli mingi spetsjomm jubin selleks Telial, aga enam müügis ei näinud ehk siis kas keegi oskab öelda, et kas piisab mingist suvaliselt Wireless AP-st või on mingit konkreetset isendit vaja või ei saa üldse?

Kindel, et sul vooluvõrgus miski teine seade signaali ei solgi?
Kommentaarid: 730 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 551
tagasi üles
Lotharius
rallisibul
Lotharius

sõnum 26.02.2019 15:48:24 vasta tsitaadiga

Ei ole nagu ühtegi uut seadet juurde tulnud ja testimise eesmärgil olen ka külmiku ja soojuspumba välja lülitanud, rohkem selliseid ise käivituvaid seadmeid ei ole. Alguses mõtlesin, et äkki LED pirnid segavad, aga kui valgustus väljas, siis samad probleemid. Aga no 100% välistada ei saa miskit ning sestap proovikski meeleldi mingit wifi laehendust, kui töötaks.
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 26.02.2019 17:46:30 vasta tsitaadiga

Millal hakkavad Eesti telekanalid näitama 4K või 8K sisu?
https://forte.delfi.ee/news/tehnika/millal-hakkavad-eesti-telekanalid-naitama-4k-voi-8k-sisu?id=85436169

tsitaat:
on oluline tähele panna, et ERR-i tegevus põhineb maksumaksja rahadel ning seetõttu on uute tehnoloogiate kasutuselevõtu kaalumine väga oluline, eriti kui sellega kaasnevad märkimisväärsed kulutused

Jah sest maksumaksja raha kokkuhoid on meil kõrges hinnas icon_lol.gif . Lagunev vabadussammas, Eesti Energia projektid teisel pool maakera jne. Aga pildikvaliteet. Oi see on juu nii kallis. Seda me küll endale lubada ei saa icon_lol.gif
tsitaat:
Olenemata asjaolust, et 4K telereid isegi on hinnanguliselt 10-15% inimestel kodudes olemas, pole Eestis infrastruktuuri 4K tarbeks," ütles TV3 PR ja turundusspetsialist Kadi Poll, kelle sõnul puuduvad Eestis 4K sisu vastu võtmiseks vajalikud digiboksid ning infrastruktuur puudub ka telekanalite poolel.

4K telereid tekib kodusesse järjest enam. Vastavalt sellele kuidas 1080p ja 720p mudelid eest ära surevad või väikseks jäävad ostetakse 4K asemele. 1080p telerite arv mida uuena osta saab on juba pea sama arv mis 4K. Lisaks 1080p ost nõuab spetsiaalset soovi see osta. Niisama seda naljalt enam ei osta. Lisaks on hinnavahe 4K-ga nii väike, et pole mõtet see paarkümmend eutrot säästa.
Lisaks puuduvad 4K digiboksid? Halloo - VIP5305 on täiesti olemas. Kindlasti tulevad ka teised pakkujad oma variantidega välja.
Ja infrastruktuur puudub? Naer saalist. 4K jaoks sobiv VDSL on juba päris paljudel. Rääkimata optikast.

HV näitel.
Pakkumises 801 mudelit. Neist:
8K: 3
4K: 309
1080p: 407
Muu: 82

Geizhals.de näitel.
Pakkumises 3036 mudelit. Neist:
8K: 7
4K: 1623
1080p: 2524
Muu: 1118
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 26.02.2019 18:39:28 vasta tsitaadiga

Kõik ei ela Tallinnas. Ja isegi kui elavad, siis paljudel pole endiselt 4K jaoks vajalikku sideühendust. Massidesse minek vajaks ennekõike DVB-T2 tuge.
Lisaks 4K võib ju ilus olla aga ega kohalike kanalite edastatav sisu sellest paremaks muutu.
Samas sündmusepõhiselt (OM, MM, laulupidu, mõni suurkontsert) võiksid operaatorid 4K edastamisega algust teha küll.

Renka
HV Guru
Renka

sõnum 26.02.2019 19:14:59 vasta tsitaadiga

Ja sisu ei ole kuna keegi ei edasta seda ...
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 26.02.2019 19:17:14 vasta tsitaadiga

No enamus suuremaid spordivõistlusi on 4k edastusega. Seda võiks küll näidata 4k-s
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 26.02.2019 19:30:25 vasta tsitaadiga

Jep. Spordikanalid võiks vabalt 4K olla, kuna tegu on otseülekannetega mitte mingi 20.a vanade kordustega. Samuti võiks olla uudised ja erisündmused nagu eespool mainitud.
tagasi üles
Zuumbox
HV kasutaja

sõnum 26.02.2019 19:37:36 vasta tsitaadiga

bladerunner kirjutas:
Kõik ei ela Tallinnas. Ja isegi kui elavad, siis paljudel pole endiselt 4K jaoks vajalikku sideühendust. Massidesse minek vajaks ennekõike DVB-T2 tuge.

Ma ei usu, et 4K maapealsesse levisse tuleb. Isegi HD mahub sinna DVB-T2 sisse patuga pooleks ära...
tagasi üles
-parun-
Kreisi kasutaja

sõnum 26.02.2019 20:47:51 vasta tsitaadiga

Zuumbox kirjutas:
bladerunner kirjutas:

Ma ei usu, et 4K maapealsesse levisse tuleb. Isegi HD mahub sinna DVB-T2 sisse patuga pooleks ära...

Moskvas Ostankino mastist pidi saama 4K testsaateid vaadata.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 26.02.2019 22:11:45 vasta tsitaadiga

Zuumbox kirjutas:
bladerunner kirjutas:

No hetkel jah väga ei suru, no H265-ga suruks kuid ilmselt hakkab see laialdasemalt levima maapealses võrgus peale H266 tulekut. Ehk siis kuskil nii 3 aasta pärast.
Jänes
HV kasutaja

sõnum 27.02.2019 18:50:44 vasta tsitaadiga

Telialt tuli mail, et äpp läheb kinni 28.03.2019. Peab siis vaikselt vaatama hakkama, et mida vaja ringi teha. Teist pistikupesa kindlasti ja mingit lühemat hdmi kaablit. Seinalt maha kakkumine on paras keberniit.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 5
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 27.02.2019 19:05:54 vasta tsitaadiga

Jänes kirjutas:
Telialt tuli mail, et äpp läheb kinni 28.03.2019. Peab siis vaikselt vaatama hakkama, et mida vaja ringi teha. Teist pistikupesa kindlasti ja mingit lühemat hdmi kaablit. Seinalt maha kakkumine on paras keberniit.

Cat5e splitter vahele kui üks kaabel teleri taga seinast tulemas, 100M on nii digiboksile kui telerile küll. (kui just teler wifis ei kõlba)
HDMI kaabel kaob kenasti seinateleri taha rulli, kui FHD teler siis sobivad odavad lühikesed 0,5M kaablid ka, omal sai ka pandud. Toitepesa on mul veel tegemata aga põmst pidin ostma elektripoest selle lapiku pistikupesa mis käib toitekaabli otsa, nii pakib adapteri ka teleri ülemise serva taha peitu.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 1934, 1935, 1936 ... 2332, 2333, 2334  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.