Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Dell U2913WMt ei lülitu välja peale arvuti sleep/shutdowni märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
murka390
Kreisi kasutaja
murka390

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 22.02.2019 00:25:20 Dell U2913WMt ei lülitu välja peale arvuti sleep/shutdowni vasta tsitaadiga

Lülitan arvuti välja, monitorile ilmub test "entering power saving mode" ja lülitab monitori välja, aga samal
hetkel lülitub sisse tagsi ja see tekst tuleb uuesti.

Ma loodan et monitor saab mingi signaali ikkagi peale shutdowni ja seda on võimalik eemaldada.

Monitor on ühendatud läbi hdmi kaabli, mis arvutisse läheb läbi mini-dp adapteri.
Peale sleep/shutdowni arvutist juhe lahti ühendada, siis ei muutu midagi. Monitori tagant lahti võtta, siis ütleb "no signal" ja 5 minuti pärast lülitub ilusti välja.

On kellelgi mõtteid, kuidas seda lahendada? Riistvaralise parandamatu vea peale suudan ma ise ka mõelda icon_smile.gif see ei ole aktsepteeritav lahendus.
Kommentaarid: 80 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 73
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
terric
HV kasutaja
terric

sõnum 22.02.2019 11:46:05 Re: Dell U2913WMt ei lülitu välja peale arvuti sleep/shutdowni vasta tsitaadiga

murka390 kirjutas:
Lülitan arvuti välja, monitorile ilmub test "entering power saving mode" ja lülitab monitori välja, aga samal
hetkel lülitub sisse tagsi ja see tekst tuleb uuesti.

Ma loodan et monitor saab mingi signaali ikkagi peale shutdowni ja seda on võimalik eemaldada.

Monitor on ühendatud läbi hdmi kaabli, mis arvutisse läheb läbi mini-dp adapteri.
Peale sleep/shutdowni arvutist juhe lahti ühendada, siis ei muutu midagi. Monitori tagant lahti võtta, siis ütleb "no signal" ja 5 minuti pärast lülitub ilusti välja.

On kellelgi mõtteid, kuidas seda lahendada? Riistvaralise parandamatu vea peale suudan ma ise ka mõelda icon_smile.gif see ei ole aktsepteeritav lahendus.

Kas see HDMI-DP adapter on aktiivne (vajab toidet). Antud monitoril peaks olema DP väljundid kas neid ei saaks kasutada
ega need adapterid nn. vahemehed käituvad kohati teistmoodi kui otseühendused (lülitad raali välja aga adapter jääb tööle).
Osadel adapteritel kui nad on aktiivset tüüpi on ka "firmware" uuendused mis võivad vead kõrvaldada (kunagi sai Club 3D hdmi-dp uhd uuritud
aga jäi sinnamaale kuna töökindlus oli kohati kaheldav st. olenes vägapalju konkreetsest kaardist/paneelist).

Eks siis teine lahendus oleks monitor nupust väljalülitada ja enne raali sisselülitamist sisse lülitada kuna osad kaardid ei tuvasta
monitori kui see pole ennem töös (valitakse vaikimisi nt. DVI kui on).
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
murka390
Kreisi kasutaja
murka390

sõnum 22.02.2019 22:27:07 vasta tsitaadiga

Hdmi - miniDP on ilma lisatoiteta.
Olen jäänud sellise variandi peale kuna hdmi kaabel ja see adapter olid lihtsalt võtta. Mugavuse värk icon_smile.gif
tagasi üles
ThedEviL
HV Guru
ThedEviL

sõnum 23.02.2019 00:11:08 vasta tsitaadiga

See on mul enamjaolt arvuti ja/või "konverteri" taha pidama jäänud

Mis arvuti / video'ga tegemist on ning mis väljundid sul veel on?
Päris ohtralt olen kakelnud, nvidia LG hdmi sisendi ja nvidia kaartidega.

Ehk alati on mõistlik kasvõi korra proovida teist väljundit/sisendit.
Kommentaarid: 108 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 97
tagasi üles
murka390
Kreisi kasutaja
murka390

sõnum 23.02.2019 12:26:55 vasta tsitaadiga

läpakas on Lenovo w530,
väljundid miniDP ja vga.

Graafikakaardid on quadro k1000 ja intel HD 4000

See minidp on tõenäoliselt siis k1000 taga.

Ehk leian kuskilt laenuks mõne miniDP kaabli või isegi VGA
tagasi üles
erkz82
HV vaatleja
erkz82

sõnum 23.02.2019 13:55:34 vasta tsitaadiga

Mul läpakas välja lülitades läks vaikimisi hibernate reziimi. Ja ei lülitanudki arvutit täiesti välja. Win10 on see vaikimisi peal olnud, siis võeti maha ja nüüd on jälle peale pandud. Kas see on välja lülitatud?
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Dell U2913WMt ei lülitu välja peale arvuti sleep/shutdowni
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.