Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
murka390
Kreisi kasutaja

|
22.02.2019 00:25:20
Dell U2913WMt ei lülitu välja peale arvuti sleep/shutdowni |
|
|
Lülitan arvuti välja, monitorile ilmub test "entering power saving mode" ja lülitab monitori välja, aga samal
hetkel lülitub sisse tagsi ja see tekst tuleb uuesti.
Ma loodan et monitor saab mingi signaali ikkagi peale shutdowni ja seda on võimalik eemaldada.
Monitor on ühendatud läbi hdmi kaabli, mis arvutisse läheb läbi mini-dp adapteri.
Peale sleep/shutdowni arvutist juhe lahti ühendada, siis ei muutu midagi. Monitori tagant lahti võtta, siis ütleb "no signal" ja 5 minuti pärast lülitub ilusti välja.
On kellelgi mõtteid, kuidas seda lahendada? Riistvaralise parandamatu vea peale suudan ma ise ka mõelda see ei ole aktsepteeritav lahendus.
|
|
Kommentaarid: 80 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 :: |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
terric
HV kasutaja

|
22.02.2019 11:46:05
Re: Dell U2913WMt ei lülitu välja peale arvuti sleep/shutdowni |
|
|
murka390 kirjutas: |
Lülitan arvuti välja, monitorile ilmub test "entering power saving mode" ja lülitab monitori välja, aga samal
hetkel lülitub sisse tagsi ja see tekst tuleb uuesti.
Ma loodan et monitor saab mingi signaali ikkagi peale shutdowni ja seda on võimalik eemaldada.
Monitor on ühendatud läbi hdmi kaabli, mis arvutisse läheb läbi mini-dp adapteri.
Peale sleep/shutdowni arvutist juhe lahti ühendada, siis ei muutu midagi. Monitori tagant lahti võtta, siis ütleb "no signal" ja 5 minuti pärast lülitub ilusti välja.
On kellelgi mõtteid, kuidas seda lahendada? Riistvaralise parandamatu vea peale suudan ma ise ka mõelda see ei ole aktsepteeritav lahendus. |
Kas see HDMI-DP adapter on aktiivne (vajab toidet). Antud monitoril peaks olema DP väljundid kas neid ei saaks kasutada
ega need adapterid nn. vahemehed käituvad kohati teistmoodi kui otseühendused (lülitad raali välja aga adapter jääb tööle).
Osadel adapteritel kui nad on aktiivset tüüpi on ka "firmware" uuendused mis võivad vead kõrvaldada (kunagi sai Club 3D hdmi-dp uhd uuritud
aga jäi sinnamaale kuna töökindlus oli kohati kaheldav st. olenes vägapalju konkreetsest kaardist/paneelist).
Eks siis teine lahendus oleks monitor nupust väljalülitada ja enne raali sisselülitamist sisse lülitada kuna osad kaardid ei tuvasta
monitori kui see pole ennem töös (valitakse vaikimisi nt. DVI kui on).
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
murka390
Kreisi kasutaja

|
22.02.2019 22:27:07
|
|
|
Hdmi - miniDP on ilma lisatoiteta.
Olen jäänud sellise variandi peale kuna hdmi kaabel ja see adapter olid lihtsalt võtta. Mugavuse värk
|
|
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
ThedEviL
HV Guru

|
23.02.2019 00:11:08
|
|
|
See on mul enamjaolt arvuti ja/või "konverteri" taha pidama jäänud
Mis arvuti / video'ga tegemist on ning mis väljundid sul veel on?
Päris ohtralt olen kakelnud, nvidia LG hdmi sisendi ja nvidia kaartidega.
Ehk alati on mõistlik kasvõi korra proovida teist väljundit/sisendit.
|
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
murka390
Kreisi kasutaja

|
23.02.2019 12:26:55
|
|
|
läpakas on Lenovo w530,
väljundid miniDP ja vga.
Graafikakaardid on quadro k1000 ja intel HD 4000
See minidp on tõenäoliselt siis k1000 taga.
Ehk leian kuskilt laenuks mõne miniDP kaabli või isegi VGA
|
|
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
erkz82
HV vaatleja

|
23.02.2019 13:55:34
|
|
|
Mul läpakas välja lülitades läks vaikimisi hibernate reziimi. Ja ei lülitanudki arvutit täiesti välja. Win10 on see vaikimisi peal olnud, siis võeti maha ja nüüd on jälle peale pandud. Kas see on välja lülitatud?
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|